Peliesitykset ja suoritukset kaudella 2020–2021

  • 278 516
  • 3 246

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tärkeintä kuitenkin, että pisteitä putoilee meille, olkoonkin peli sitten vielä vähän sinnepäin. Tässähän ollaan orastavassa voittoputkessa. Kookoolta vielä vähintään myös se 2p. niin ollaan budjetissa tältä viikolta.
 

Tubu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aloituksissa annetaan kyllä huikeasti etua vastustajalle. Björninen puuttuu, mutta syksyllä muutkin aloittajat kaapivat yli puolet aloituksista kotiin. Tämän illan prosentit Toivola 27 %, E. Vilen 25 % ja Nordgren 0 %.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Patrikainen oli tänään taas ihan eri mies, oma itsensä voisi sanoa. Mitäköhän tapahtui yön aikana? Loistava peli Patrikaiselta, hanskalla liimasi varmaan 10-12 kertaa kiekon juuri niissä tilanteissa missä se piti liimata, muuten potki eteen kiekkoja, mutta puolustajat siivosi miehiä pois siitä, siitä puolustajille kunniaa, siellä ei ollut tilaa paluukiekoissa. Sitä ei tainnut huomata nämä jotka pakkeja haukkuvat..
Niin ja kaksi juuri niitä torjuntaa mistä eilen saarnasin, eli pelasti joukkueen kun joku muu mokasi, niitä voittavia torjuntoja, jotka nostavat joukkueen luottamusta maalivahtiin ja omaan tekemiseen. Hienoa!

Harvemmin tuomareista avaudun, mutta tänään oli paskat tuomarit. Mm. Cervenyn jäähy ja etenkin Zaborskyn jäähy, ei tuollaisia pitäisi viheltää hei. Muuten Pelicans yritti kyllä väkisin saada Saipalle maalia aikaan ottamalla aivan liikaa jäähyjä..
Tässä väistettiin luoti, kiitos Patrikaisen, sillä minkään tilaston mukaanhan Pelicansin ei missään nimessä pitäisi voittaa tätä peliä, kiekonhallinta taisi olla about 60 - 40 Saipalle jossain vaiheessa kuten laukauksetkin ja Saipalla oli kymmenkunta niitä tilanteita että maalilla oli mies tai kaksi maila jäässä ja siihen oli tulossa kova ohjattava syöttö, mutta Pelicansin pakit hoiti ne loistavasti. Huomasiko tätä kukaan hei? Sitähän Saipa on koko kauden hakenut, se oli hienosti luettu pois valmennukselta, en siis ihan ymmärrä kritiikkiä Niemelää kohtaan. Joo, 5-3 ylivoimalla olisi pitänyt ottaa aikalisä ja roolittaa paremmin, mutta musta on pidempään tuntunut että Lasch - Cerveny - Björninen on koko kauden saanut keskenään ideoida ylivoimaa, kuten jossain pelissä tässä Cervenyllä oli mainoskatkolla fläppitaulu ennen ylivoimaa, en tiedä millainen jako siellä on näissä, joten en syyttäisi pelkästään valmennusta.

Ihmettelin E.Vilénin pientä ylivoima-aikaa, on ollut loistava ylivoimallakin.
Kehun kerrankin Hämäläistä, sillä se pelasi aivan loistavaa alivoimaa monessa kohdassa.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Kyllähän Pelicansin aloituksia voi sanoa huoletta tällä hetkellä onnettomiksi. Nordgrenin aloitusprosentti puhdas 0, Toivola ja Vilen noin 25 prossan tienolla.Hämäläinen sentään voitti noin puolet aloituksistaan. Björninen onneksi ensi viikolla palaa ja Nordgrenin ei enää tarvitse pisteellä kyykistellä.

Patrikainen tänään loistava, samoin Iikka. Rimpuiluvoitto. Niitäkin tarvitaan.
 

HaZekki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans,Suomi
Nyt kehottaisin jokaista, joka JÄLLEEN pistää Patrikaisen piikkiin kaikki nämä maalit, niin kuin kaikki muutkin maalit näköjään joka pelissä, käymään katsomassa liigan sivuilta tai jos cmore löytyy niin sieltä katsomaan kun edellisen kerran pelattiin Jukureita vastaan. Taisi olla Bartosak silloin maalissa ja yllättäen yksikään ei laittanut yhtään maalia veskan piikkiin, päinvastoin ylistettiin palstalla kuinka tarkkoja jukurien vedot on ja kuinka vähällä vaivalla maalinsa saivat. Olen asunut nyt kymmenisen vuotta paikkakunnalla ja en ole nähnyt yhtään noin lahjakasta maalivahtia tässä kaupungissa, niin edelleen ihmettelen tätä Patrikaisen maalittamista, onko se vienyt jonkun tärkeän ihmisen pojan pelipaikan, kussu jonku silmäätekevän muroihin, vai mikä ihme siinä on, että pelaa se miten vaan, niin paskaa tulee ja Bartolle ei, vaikka äijä seikkailee ja sekoilee välillä maalilla, vaikka on noin kokenut. Tämä kiinnostais ihan oikeasti, koska mitkään faktat ei tue näitä väitteitä, mitä jotkut täällä viljelee. Tänäänkin jukurit olis helposti ratkaissut pelin jo ekassa ja viimeistään tokan erän ekalla 10min ilman Patrikaisen venytyksiä, kyllä toi puolustus niin paskaa on. Se että nuorelle kaverille menee joskus joku "helppo", on aika helvetin vähän, kun näille 100k äijille niitä käy ihan samalla lailla. Lähes joka pelissä Patrikainen on ollut parempi kuin vastustajan kassari, joten senkin puolesta ihmettelen tätä muutaman tyypin kirjoittelua.

Ihmettelen tätä avautumista, pientä kritiikkiä saa antaa, kun aihetta on ,menihän se eka sisään vähän helposti. paremman päivän tullen olisi torjunut nämä, rankkareissä voiton takuu miehiä perus varmoilla torjunnoilla. Joukkueen taso ja marginaalit riittivät jälleen voittoon.

Posinkautta! Tuloksellisesti viikko jäi voiton puolelle, Patrikainen maalissa torjui voitot viikon peleistä, ja tulosketjut teki tänään sen mitä jääkiekko ottelun voittamiseen vaadittiin. Tänään Kangasniemi astui esiin ja ratkaisi pisteet vieraille! nasevaa, paluu saikulta ja heti maalien makuun.

Hifkin laina ukot tähän mennessä olleet hyviä hakuja, Nuoremmat runkopelaajat Vileenien johdolla breikkaa, ja sairastupaa tyhjemmäksi Björninen, Jalvanti, Casse ja Tyrväinen kun nyt saahaan sieltä veks, niin onhan tuo joukkue taas ihan eri näköinen.
 

J-H

Jäsen
Iikka oli kyllä mielestäni nälkäinen koko pelin.
Iikka on kyllä ollu tosi pirtee loukin jälkeen,toivottavasti pysyy nyt ehjänä loppukauden.
Olis hyvä nähdä siinä iikan ja hanun kentässä merelän paikalla vaikka Haatanen.
Tai toinen kenttä olis mielenkiintoinen Haatanen-Vilen-Jämsen(ehkä ens kaudella)jos vaan tekesivät sopparin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Rehellisesti sanottuna ilman Patrikaista KooKoo johtaisi jo useammalla maalilla. Jotenkin on hengetön Pelsu ollut tässä toisessa erässä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ei ole Rudyn parhaita iltoja tänään.

Kolmas YV tähän erään. Nyt pitäisi kyllä jo tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Hienoa. Takaiskut omalla ylivoimalla ja jäähyn aikana, jota ei olisi kuulunut viheltää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös