Peliesitykset ja -suoritukset 2024–2025

  • 142 340
  • 3 201

Hockey-65

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Loistava venyminen joukkueelta, tämä tapa voittaa oli parasta lääkettä alkukauden aiheuttamiin haavoihin, mitä toivoa saattoi. Hieman minusta näkyi se, että aika monta ukkoa hyppäsi liikkuvaan junaan ja vaikka kokeneemmasta päästä ovatkin niin kyllä se näkyi. Tapparan antama paine ei todellakaan helpottanut pelaamista ja alkukaudesta vaikeutena ollut omissa pelaaminen oli taas hieman saman kaltaista, niin rytmillisiä kuin merkkaamis- ongelmiakin oli mutta helvetin hyvin siedettiin ja oltiin kärsivällisiä. Laschilla näkyi taas samaa, viime kaudeltakin tuttua vaihtojen venymistä jolla ihan turhaan rikkoo joukkueen rytmiä mutta kun tuonkin positiivisenä näkee, niin kysehän on lopulta vain siitä, että into on kova ja halu tehdä hieman enemmän. Hieman malttia ja vaihto-kuri kuntoon niin hyvä tulee!
Selvästikään Nieminen ja Kumpulainen eivät olleet ihan terävimmillään eilen ja näytti vähän siltä, että mahtoivatko olla ihan täydessä iskussa?
Kokonaisuutena eilinen peli oli parasta tähän paikkaan ja näytti etenkin luonteen joka joukkueesta tällä hetkellä löytyy. Tuohon kun lisätään se, että nuoriso-osasto ottaa riittävän suuria askeleita kehityksessään ja kärki on terävä, palikat on kasassa!
Viime kaudella yhtälö oli yhtä vajaa, nyt näyttää paremmalta, eteenpäin!
 

liskomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nostan käden pystyy virheen merkiksi ja kokeilen hommata vaikka lisävuoroja pelipäiville :D
Mulla oli viime syksynä paha karma meidän kiikkustuolin kanssa. Joka kerta ku istuin siinä hävittiin kotona. Jossain dartsitourneen aikana hoksasin sen ja siirryin sohvalle, johan alko voittoputki ja karmee taisteluilme päällä.

Nyt aloitin sohvalta, ja vituixihan se meni. Piruuttaa siirryin takaisin Alvarin jakkaralle ja eikös sitä paineta nyt tämän syksyn historiallisessa kahden voiton putkessa, jumalauta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös