Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 802 448
  • 17 174

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Ei se tunnu lähtevän. Toki erän verran pelaamatta, mutta jotain pitäisi keksiä. Omat paikat vain pitäisi hyödyntää, Tappara kyllä käyttää omansa jos siihen annetaan tilaisuus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Huh huh mikä vihellys. Tällä räpellyksellä kyllä jään odottamaan jo ensi kautta ja kesän pelaajahankintoja, kesähän se on (yleensä) Pelicans-fanin parasta aikaa.

Ei varmaan nää pari viimeistä kevättäkään yhtään hassumpia olleet? Ylipäänsä tai seuran historiassa.

Todennäkösyydet nyt on olleet pitkälti Tapparan puolella, mutta olishan sekin jos kairaisivat vielä tasoihin, jatkoilla voitto, välipäivän spekulaatiot, pelipäivän jännite ja Lahden jäähalli vielä kertaalleen myyty tukkoon.

Tappara toki tupannut olee aika hyvä näillä hetkillä.
 

Myste

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Hurricanes // FC Lahti // MMA
Kädenlämpöinen ei riitä! Kaikki irti nyt, se on sama hävitäänkö maalilla vai kahdella... tai kolmella, mutta taistelun pitää olla maksimaalinen mahdollisesti viimeisessä erässä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En suoranaisesti edes yllättyisi jos hävitään nollilla tänään.

Meillä on kautta vähän (ihan kauheasti) kyllä vaivannut tehottomuus. Se ei pelkästään ole tässä Tappara sarjassa, kuten kaikki tiedetään. Kauden aikana jo runkosarjassakin oli jaksoja kun myllytettiin, tai alettiin siirtelemään vastuuta maalipaikoissa - tota maalipaikkojen siirtelyn vastuuta ollaan nyt aivan turhaan tehty kuitenkin Finaaleissa.

Ei näin voiteta mestaruuksia. Ei nyt, ei huomenna. Jos nyt ei mitään ihmeitä saada aikaan niin Tappara on triplamestari. On siellä vaan niin paljon laadukkaampia pelaajia.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Jep, mestaruus kustaan erikoistilanteisiin. Sen ties jo pari kk sit.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös