Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 794 540
  • 17 174

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Tätä Pelsua jatkossa kiitos. KalPa hiljenti kerran tuon hallin. Saatte luvan tehdä sen kahdesti. Harvoin jännittää näin paljon joukkueen puolesta minkä fani ei todellakaan ole. Subjektiivinen syy on omat antipatiat Tapparaa vastaan. Sitä miksi Pelsut aloitti finaalit vasta tänään, haluaisin kysyä itse Hölöltä. Sarja on täysin auki ja mahdollisuus pyttyyn, jos nuo otteet teillä pysyy.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tätä Pelsua jatkossa kiitos. KalPa hiljenti kerran tuon hallin. Saatte luvan tehdä sen kahdesti. Harvoin jännittää näin paljon joukkueen puolesta minkä fani ei todellakaan ole. Subjektiivinen syy on omat antipatiat Tapparaa vastaan. Sitä miksi Pelsut aloitti finaalit vasta tänään, haluaisin kysyä itse Hölöltä. Sarja on täysin auki jos nuo otteet teillä pysyy.

Nojuu. Pitää vaan pystyä ottamaan isommankin marginaalin voittoja, jos näin tiukkoja pelejä kaikki, niin pomppii se pari kertaa Tapparallekin.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos vähän myllytetään..

Salmiselta taktiset.. Haettiin jotain "uutta" jopa "kovaa", tai peräti "yliluonnollista" tapahtumaa peliin, jolla kääntyi koko sarja.

Salminen uhrattiin tähän tehtävään. Ja nyt sitten taipui tappara ja taipuu loppuun saakka.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös