Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 793 054
  • 17 174
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kyllä tää peli on ihan täysin meidän hallussa. Tällä hetkellä annetaan Kärpille hieman enemmän kiekkoa ja joka kerta kun Kärpät on jotain koittanut, me isketään vielä vaarallisemmin vastaan. Ei mitään hätää.
"First we give them the siima, then we pull the matto alta."
 

Irbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Ei ole kyllä Kärppien maali tällä hetkellä lähelläkään. Näennäisiä paikkoja ja vetoja ilman maskia. Ei tartte ihmeitä esittää.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Joo, voisihan se Juhis paukuttaa enemmän maaleja, mutta kannattaa myös huomioida, missä roolissa pelaa. Tuon ketjun tärkein tehtävä on nollata kaverin paras nyrkki. Siihen nähden on pelannut oikein hyvin, huomioiden parit tärkeät maalisyötöt Tyrskylle.

Viime pelissä tarjosi upean poikkikentän Tyrskylle, josta highlightsmaali. Mulle riittää ihan hyvin.
 

Lasolie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Nashville Predators
Sori huutelu vieraaseen pöytään. mutta kontekstia haen. Onko Kokko nyt mikään jumalmoodin maalivahti ollut tässä sarjassa verrattaen HIFK-sarjaan?
Mun mielestä eikä objektiivisestä näkemästä Kärpät ei ole oikeastaan päässyt paikoille edes kolmanneksen verran siitä mihin Pelicans on pystynyt, mitä nyt on yhden läpiajon torjunut kolmeen peliin, en muista että olisi joutunut torjumaan b-pisteiden väliltä enempää kuin viittä vetoa.
Tämä siis vaan ihmettelyksi kun mitä olen jälkijunassa lukenut että Kärpät oli selkeästi sanonut ettei tilaa löydy heidän mielestään ja löysi paikan kaverille pelata ja tämä on jotenkin "heitteillejättö" ja nyt isokin puheen/hehkutuksen aihe studion puolella.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Nonii jätkät, oma pää tiiviinä, Nisu pitää nollat ja lopussa sanotaan nyt vaikka Blood käy heittämässä kiekon tyhjiin. 2-0 ja homma katkolle CAMA!
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Jaah. Ei oikein tämmöisiä kärsisi ottaa, etenkään tässä kohtaa peliä. Tarkkuutta nyt siihen tekemiseen.
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Selvittiin hienosti, mutta mihinkään perseilyihin ei kertakaikkiaan ole varaa. Tarkkuutta, terävyyttä, keskittymistä.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Vois joo vähän paremmin yrittää taas molemmissa päädyissä. Vai onko pakotettu game seveniin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös