Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 806 614
  • 17 174

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Taktisesti ottaisin kyllä heti jäähyn, jos päästään yv:lle. HIFK hyötyy liikaa meidän YV:stä. 4-4 päästäisi paremmin peliin kiinni ja minimoitaisi takaiskumaalit.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Gusse muuten heittää itsensä aina vattalleen läpiajossa tai rankkarissa jos vetäjä sattuu viemään pidemmälle rystylle. Aika helposti scoutattavissa toi eli aina vaa nostaa kattoa kohti nii se on häkki.

Jos on riittävän lähellä, niin silloinhan tuo on ihan fine. Vaikea nostaa kun on liian lähellä.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Pelicansilta puuttuu ihan täysin rytmi pelistä. Etenkin Vilenin kenttä on surkea eikä kiekkoa saada pidettyä 10 sekuntia varmaan kertaakaan ensimmäimäisen erän aikana sen ketjun ollessa jäällä vaikka nimenomaan pitäisi olla meidän kiekollisin ketju.
Jämsen etenkin on ihan yössä, ei uskalla yhtään pitää kiekkoa, ei hae sitä itselleen aktiivisesti tai edes mene kulmiin. Kai se nyt pelkää lisää vammoja ja opettelee pelaamaan toisin.

Aktiivininen karvaus on taas täysin poissa, nyt pakitellaan suosiolla siihen vastustajan siniselle ja odotellaan mitä vastustaja tekee. Siinä vaiheessa kun oltiin kuumimmassa vireessä niin nimenomaan se aktiivinen karvaus oli se millä kiekkoja saatiin hyökkäysalueella.

Bryggman on muutaman pelin jo ollut kiekollisesti erittäin vaatimaton, kuten myös Lasch. Sieltäkin pitää vaatia enemmän.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Asiasta ohi hieman mutta ei voi kun ihmetellä Saukkosen juttuja ja ylipäätään sitä, että miten siltä ei viedä selostajan hommia pois. Mies ei tiedä edes kaikkia sääntöjä. Sen ymmärtää jos joku joka ei seuraa lätkää kuin satunnaisesti, voi olla joitakin sääntöjä tai ihmetyksen aiheita jos ei tiedä ihan kaikkea.

Vittu. Toi äijä on sata vuotta selostanut liigapelejä elämänsä aikana ja vieläkin menee pelaajat sekasin seurat sekasin, ja sitten vielä keskialueen paitsioitakin ilmestyy jostain. Ei ole puolusteltavissa tuon äijän pesti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös