Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 795 818
  • 17 174

Jaksaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, NHL
Kattelin hetken pelin alussa että Lasch saanut myöhäsen kasvuspurtin kun kultakypärää kattelin nopee, mut sehän olikin Iso-Lasse, oliko Raikalla jotain kolhua viime pelissä sitten?
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
oliko Raikalla jotain kolhua viime pelissä sitten?
Ainakin tuli jälleen keppiä käsille ja kolmannessa erässä yhdessä kohtaa hyökkäyspään paineen aikana ravisteli kättään, mutta toivottavasti on vain flunssan tms. takia poissa.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sportin pelaajat vaikuttaa turhautuneilta kun ei menekään heidän suunitelmien mukaan. Kyllä, peli ole kummallekaan vielä mitään mutta hyvin tylsytti pelicans fiksulla pelaamisella kotijoukkueen hönkimisen ekaan erään
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Tasainen erä, paljon paremmalta näyttää kun viime Vaasan reissu.
 

Lemiöö66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelikanat, änärin Pingviinit ja kaikki lätkä...
En sanoisi läpsyttelyksi, jos molemmat puolustavat hyvin tarkasti. Maalipaikkoja ei tosiaan tullut ja sinänsä tylsä erä, mutta kaukana läpsyttelystä.
Samaa mieltä - tarkkaa pelaamista molemmilla. Spora pääsi yyveen aikana ja jälkeen paremmin peliin mukaan. Kokko vaikuttaa varmalta ja hyvin ohjeistaa pakkeja. Innolla erään numero kaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös