Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 821 457
  • 17 174

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielenkiintoista nähdä, millä ilmeellä jengi tulee kolmanteen. Jos ei lähdetä lauantaina kotiareenalla kikkeli pystyssä painamaan kaveria päädystä läpi, niin ihmettelen suuresti.

Syytä olisi tehdä edes jonkinlainen tasonnosto kolmanteen erään. Tuo paska mitä on kaksi erää esitetty on suoraan sanottuna pyllistys maksaneita katsojia kohtaan. Nyt voisi joukkueen kapteenikin alkaa hiljalleen ottamaan roolia muussakin kuin miinusten keräilyssä.
 

Kingfisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Panthers, Hurricanes
Noh jäitä hattuun. Itelläkin keuli yli vitutus. Opitaan, joukkueena ja kannattajina. Kyl toi jengi jossain kohtaa löytää tavan pelata. Kolmanteen tasan ja sit jatkoilla voitto!
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eipä se paska näytä konvehdiksi muuttuvan vaikka kuinka käärrepaperiin yritetään laittaa. Olipa taas paskaa pelaamista edelleen toikin tilanne mikä sitten päättyi jäähyyn. Ei mitään tietoa tasonnostosta tai kirivaihteesta.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
On tää joukkue aivan vitun yössä. Onko Jukurit ihan jäätävässä tikissä, vai ollaanko me vaan mikkihiiriä tällä hetkellä?
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hävettävän surkea esitys tänään. Nyt voisi vaikka herätellä vähän joukkuetta penkittämällä surkeasti esiintyneet Riihisen ja Roineen seuraavaksi peliksi ja jollei tilalle muita löydy, niin junnuja vaikka sitten pelaamaan. Lindforsille voisi antaa näytön paikan kun ei tuolla liikaa maalintekijöitä näytä olevan kuitenkaan. Mielenkiintoista olisi hänen osaltaan nähdä, että missä mennään miesten tasolla.
 

Grafix

Jäsen
Tulos oli mikä oli. Eniten kuitenkin ihmetyttää miten toi asenne voi olla kotipelissä tuollainen. Ei mitään kiimaa, halua, tahtoa, kenelläkään.

Paljon on töitä edessä ja mielellään suht nopeasti. Peruspelaamisen taso pitää saada ihan eri sfääreihin, jotta voidaan edes ajatella pärjäämistä tässä sarjassa. Jos tuota peliä ei pystytä avamaan & kääntämään paineen alta huomattavasti nähtyä nopeammin, niin haistan todella isoja ongelmia luisteluvoimaisten ja aktiivista karvausta harjoittavien vihulaisten kanssa.

Tekeminen näyttää jotenkin hitaalta ja raskasjalkaiselta. Vaikea on uskoa, että viiden liigapelin (+ muutaman chl-matsin) jälkeen Pelsulla olisi kollektiivisesti ihan kaikilla bensa lopussa.

No, viides peli vasta ja luottoa riittää. Totta puhuen tämä lahtelainen kiekkokannattaminen on kyllä joskus himpun verran riipivää.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Nyt oli kyllä äärimmäisen huolestuttava peli. Joukkueesta välittyi katsomoon välinpitämättömyys ja todella huono asenne. Oli viime kaudellakin vaikeaa, mutta tällaista kollektiivista alemmuustilaa, joka joukkueesta nyt huokui ei kuitenkaan ollut.

Tuli kammottavat fläsärit Nemon toisen kauden suoritteista.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kannattaminen on kuin veikkausta.
Tällä kertaa 33€ sijoitus poiki pelkkää paskaa.

Pelicans eroaa esim. Tapparasta siinä että Tappara ei koskaan pelaa noin huonoja otteluita kuin Pelsu tänään ja esim. Kalpaa vastaan viikolla,
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Oli kyllä rahoille vastinetta tää peli. Hölöltä ja joukkueelta vois tulla anteeksipyyntö maksaville asiakkaille.
 

Lapasotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joko saa kritisoida Läshin työasennetta? Perse kiinni laitaan ja odottelee, et muut tekee työt ja toimittaa kiekkoa maisterille. Eniten tunnetta nähty tuomareille mussuttaessa.

Herätysliike voisi olla paikallaan
 

Jahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
TPS:llä on Ilvestä vastaan toisen erän lopussa 2-0 taulussa laukauksin 34-13. Ilves ei välttämättä ollutkaan niin kova mittari.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
TPS:llä on Ilvestä vastaan toisen erän lopussa 2-0 taulussa laukauksin 34-13. Ilves ei välttämättä ollutkaan niin kova mittari.
Noh... Ilves tosiaan pelasi eilen kuten mekin, TPS ei. Saattaahan tuokin jotain vaikuttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös