Peliesitykset ja suoritukset 2023–2024

  • 820 198
  • 17 174

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Hyi vittu mikä lammaslauma kotona tänään. Ihan helvetin oksettava esitys.
 

Lahelainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat SaiPa
Noh, ainakin selvisi joillekkin että ei ollut joukkueen paskuus Olkinuorasta kiinni, ihan päin vittuahan nämä pelaa aina joka toisen pelin näköjään, maalivahdista riippumatta.
Tämä niin aivan saatanan paljon!!!^^^
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli pakko lähteä kotiin hallilta etten kuole vitutukseen katsomossa. Sääliksi käy Jassea joka joutuu pelaamaan tämän päiväisen paskalauman edessä. Toivottavasti nuo hänen kilarit herättää vähän joukkuetta kolmanteen erään.
 

Grafix

Jäsen
Mielenkiintoista nähdä, millä ilmeellä jengi tulee kolmanteen. Jos ei lähdetä lauantaina kotiareenalla kikkeli pystyssä painamaan kaveria päädystä läpi, niin ihmettelen suuresti.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Onneksi ei ole Olkinuora maalissa, sillä muutoin olisi huuto täällä melkoinen.

Ei oikein lähde tänään ja se on Jukureiden hyvyyttä.
Tämä. Herran jestas, Olkijussi roikkuis virtuaalisesti hallin katossa, eikä siis pelipaita, jos tänään olisi ollut maalissa. Koska joukkue olisi täysin paska sen takia, että eivät luota Olkinuoraan. Mutta onneksi nyt luottavat Jasseen.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Kolme sarjapistettä meni lihoiksi tässä nyt. Häpeällisellä peliesityksellä. Tässä viskattiin juuri roskikseen äskettäin sarjakärkijoukkueelta saadut 3 pistettä.

Miten lie jatkossa, onko meidän joukkueen peli noin repaleista, ettei saada kiekollista peliä toimimaan, kuin silloin tällöin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös