Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 872
  • 8 950

Veijo Esso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eri versiot Reippaasta ja Pelicans
7.04 ja 2.42 hyökkäysalueajat... voi hyvää päivää
Niin tuolla ylivoima-ajalla kuuluukin olla. Ei ole vielä peli ohi, ei alkuunkaan. Pelsu lähti liian kylmäpäisesti pelaamaan, sitä varmaan oli painotettu. No noinhan siinä käy kun toinen tulee päälle apinan raivolla ja itse yrität rauhoittaa. Menee liikaa ajatteluksi ja ollaan siksi koko ajan jäljessä. Nyt vaan tunne sekä rähinä päälle ja antaa mennä.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Niin, miksiköhän Pelicansin peli olisi yhtäkkiä ottanut jättiloikan kalakukkoja vastaan? Ihan samaa ja yhtä heikkoa se on tänään kuin ennenkin Kuopiossa.
Nyt voi tulla vieläkin rumemmat lukemat, mutta mitä sitten ...
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
KalPa löys tehokkuuden. Ei tää peli silti ohi ole vielä, parin minuutin hyökkäysalue-ajalla saatiin kuitenkin hyviä pyörityksiä ja ylivoimakin näytti hyvältä. Nyt luukut kiinni ja hanaa!
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Kai meiltä nyt joku muukin voi ottaa noi alotukset alivoimalla kun Jasekki? Joudutaan aina 2 minuutin totaali siltaan kun kaikki alotukset hävitään.
 

surfa

Jäsen
Ei tässä kyllä oo ollu palaa edes vähän alusta. Ei taida jäädä mitään seliteltävää tämän illan jäljiltä, mitenköhän tästä tiistaiksi selvitään.
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Neloskenttä kyllä saa tuoreilla jaloilla vääntöjä hyökkäysalueelle. Ei siitä kauheasti mitään vaarallista synny, mutta antaa mahdollisuuden päästä paremmin vaihtamaan kuin Kalpa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös