Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 800
  • 8 950

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
KalPa vei kyllä jäähyjen jälkeen momentumin täysin itselleen... Siihen saakka jaksettiin takalta ja vääntää. Usko loppuu pelaajillakin tuohon ylivoimaan?
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Meno näyttää kyllä nyt ihan vitun huolestuttavalta. Ei päästä mihinkään KalPan paineen alta.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Aatella et tää joukkue oli runkosarjan neljäs, ollaan ihan sysipaskoja ja kolmas peli jo menossa! Ja aloituksissa otetaan kyl ihan kakkoseen jo. Tulee kyllä helvetin lyhyt kevät jossei tää pelleily muutu kohta.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Taas ollaan selviytymässä. Johtavat pelaajat loistavat poissaolollaan. Syksyn mestarit kiittävät ja kumartavat poistuen tämän viikon jälkeen kesälomalle.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Bryggman vääntää edelleen vahvasti, mutta tuntuu että KalPan vauhtipelissä ei enää ehdikään?

Kyllä tämä Pelicans yhtä Aatua huutaa lujasti... Tai sitten jonkun Haatasen pitäisi keksiä jotain takataskustaan..
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eiks se nyt täälläkin ole jo kaikille selvä, että kalpa panostaa ekaan erään eri tavoin kun me? Eroaako tämä muuten perjantaista mitenkään, kun että nyt meillä ei ole aivan törkeä ylilataus päällä?

Muutama isompi pyöritys kakkoserään ja kaverin jalat jäätyy kolmannessa.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
20 minuuttia vasta pelattu ja täällä ollaan vetämässä jo johtopäätöksiä. kalpa pelaa toki hyvin, mutta katsotaan nyt pari erää eteenpäin mikä on tulos.
 

Bkkhero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Bangkok United F.C
Tänne tarvitaan tulevaisuudessa sellaisia pelaajia, jotka on menestyneet keväällä. Vaikka pienessä roolissa olleita, koska rahat ei staroihin riitä. Voittavaa kulttuuria oltava veressä. Vittu näillä runkosarja specialisteilla kevään koittaessa tule kun pääkipeäksi :D
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kyllähän toi Kalpan aktiivinen peli ja pienet vipeltäjät on ihan helvettiä Pelicansin pelitavalle. Lauantaina niistä pikkumiehistä se oli Kiiskinen, tänään Mäenpää joka Pelicansia alistaa, ymmärrän miksi joku halusi että Mäenpää ajettaisi pystyyn, hyvin ärsyttävä pikkupörrääjä mutta kiekkoilijana hyvä.

Lääke noihin olisi kovuus. Vähän kovuutta vihellyksen jälkeen, halausotetta ja isällisesti pois maalilta, siinä alkaa huumori kadota niiltä.

Vaikeaa on, Kalpa vie pelillisesti ja blokkailee jokaisen meidän toimitusyrityksen. Pitäisi saada pidettyä kiekkoa fiksusti ja liikuttaa vaikka omia kohti ja venyttää Kalpan viisikkoa, eikä puskea väkisin.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Lahesta
Vaikka onkin vasta 20 minuuttia pelattu, niin Bartošákin pelastusten varassa ollaan oltu täysin.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Iikalta ihan vitun turha kamppi, huoh..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös