Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 554
  • 8 950
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ehkä kauden kliinisin esitys tänään
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
+++ Jasse - Kuten täällä jo moneen otteeseen mainittu:"Veskareihin ei kaaduta tänäkään vuonna".
+++ Junnuketju - Vei Tepsiä ihan mennen tullen. Suotta nostaa ketään erityisesti esiin. Toimii todella hyvin.
++ Hirvonen - Hoiti pakin ruudun erittäin mallikkaasti.
+ Kiiskinen - esiintyi mun mielestä erittäin hyvin.
+ TK - Ahhh...ihanaa. Joskus voisi luopua kiekosta vähän aikaisemmin, mut on se vaan mahtavaa katsottavaa.
+ Melkeen koko muu jengi

- Kivenmäki - Mitä ihmettä sille on tapahtunut? Yrittääkö se viedä Iikkulin paikan joukkueen pahimpana neppailijana? Kauden alkuun haki vauhtia poppareilta, jonka jälkeen asenne oli hyvä ellei erinomainen. Nyt on taas valunut ihmeen fleguksi. Onko ajatukset jo uusissa kuvioissa? Taas uutta vauhtia katsomosta, että kiinnostaa pelata loppu kausi täysiä?

E: Aatun veivi ois ollut jo vähän liikaa :D
 

Jacky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Seksi-Lasse, Pittsburgh Penguins
Entiedä mutta tuo junnukenttä huh huh.. Viimesessä alotuksessa parikymmentä sekuntia jäljellä ja junnut heittää vielä kunnon karusellin käyntiin hyökkäyspäässä halliten kiekkoa ja ei kaukana ollu että Aatu ois vielä naulannu hatut ilmaveivillä loppuun (tätä ennen vielä pakki 100-0 nippuun). Ihana nähdä vähän tollasta pirtsakkaa junnukemiaa ja vapautta yrittää vähän hassutteluakin.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Silmäilin tuossa vähän tilastoja ja tuntuu uskomattomalta, että Jasekin ollessa jäällä omissa on soinut peräti 36 kertaa (teholukema -4) jos vertaa Roiston vastaaviin tilastoihin: 15 kertaa ja +18.

Toivottavasti Jasekin peliaika pidetään keväällä maltillisena.

Jasek pelasi tänään kyllä oikein mallikkaan ottelun. Peli-ilo on palannut, kun Kangasniemi vaihtui kikkapoika Kelleheriin. Alkavat löytää toisensa. Roisto tasapainottaa hyvin sitä kenttää.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Sitä tässä pohdin että pitäsköhän tolle Aatu Jämsenillekin pystyttää jo oma ketju? Huikeen viihdyttävä ukkeli. Sopivan ylimielinen, ei nöyristele. Ja ikääkin tosiaan vasta 20v.

Hattutemppu oli pienestä kiinni tänään pelin lopussa.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Sen verran täytyy vielä palata eiliseen, että pelattiin ihan tasan yhtä hyvin kuin melkein 10 peliä ennen tätä. Todennäköisyys voitolle oli yhtä korkea, ellei jopa korkeampi niissä KooKoota vastaan pelatuissa peleissä, jotka hävittiin.



Tässä näkee hyvin mitä tarkoitan.

Toisaalta pelkästään oman fiiliksen perusteella eiliset koostumukset kentällä olivat yllättävän tasapainoiset ja sopivat hyvin Tepsiä vastaan. Katsotaan miten käy Jypiä vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Eilen oli oikeastaan ensimmäistä kertaa koko kaudella sellainen fiilis, että tämä peli on täysin hallussa ja voitosta ei oikeastaan avauserän ekan vitosen jälkeen ollut mielestäni epäselvyyttä. Tykkäsin erityisen paljon ottelun toisesta puolikkaasta, jossa TPS ns. Lopetettiin aivan täysin ja mitään mahdollisuutta kiriin ei annettu.

Asiaa korostaa vielä tuo, että kokoonpanosta puuttui avainpelaajia, mutta myös syvyyspelaajia. Hirvonen pakin paikalla pelasi todella vahvan matsin. Pääsee tuolla ehkä käyttämään rautaista fysiikkaansa enemmän kulmapainissa. Toi Kiekkoa myös hienosti jalalla pari kertaa.

Tässä vaiheessa isoin ongelma, joka pitäisi pystyä ratkaisemaan on Kangasniemi-Jasek kaksikon tuottavuus ja voittava pelaaminen. Muita kenttiä ei tässä vaiheessa oikein kannata lähteä rikkomaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Darts, LA Rams, AD99
Roine/Kivenmäki - Jasek - Kelleher
Kangasniemi - Ikonen - Bryggman
A.Jämsen - E.Vilén - Tukiainen
Roine/Kivenmäki - Hämäläinen - Haatanen
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyökkääjien puolustuspeli oli kyllä eilen avain järkyttävää paskaa pelin alussa. Puolustuspää muutenkin ohut ja hyökkääjät jättää puolustajat tekemään kaikki työt puolustuspäässä. Onneksi alakentät suoritti sentään kunnolla.

Varsinkin Jasekin päältä katselu oli taas suorastaan raivostuttavaa. Katsellaan päältä kun muut tekee hommia ja odotetaan jos kiekko jostain pomppaisi omaan lapaan. Sitten kun ei näin käy, niin liu'utaan laiskasti vaihtopenkille kiukuttelemaan ja mököttämään.

Paljon saadaan kiittää pakkeja ja Patrikaista, että eilinen loppujen lopuksi hoitu kohtuu helpolla. Mutta ei tuo mikään erityisen hyvä esitys kokonaisuudessaan ollut. Tepsi oli vaan todella surkea. Pääasia toki oli kolme pistettä ja omien nuorten vakuuttavat otteet. Ben Bloodille taas iso sulka eilisestä pelistä, siinä oli Hirvosen Penan vierellä helppo olla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös