Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 768
  • 8 950

Tounaii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä ovat vaikeita aikoja olla Pelicans kannattaja.
Hölön jengillä tuntuu aina olevan tällänen sama kaava, että syksyllä pelataan helvetin hyvin ja sitte lähtee mopo käsistä ja karsea tappioputki.

Oli Tappara huippuseura tai ei, niin kotona 0-4 tulos ei todellakaan ole hyväksyttävä.

Taistelkaa jätkät!!
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Seuraavaan peliin Jasek ja Iikka poppareille. Mahdollisesti joku muukin. Sieltä voisi vaikka parille junnulle antaa näytön paikan. Jollain pitää nyt herätellä joukkuetta ja etenkin noita pelaajia, joiden pitäisi meidän joukkuetta kannatella ja pelejä ratkoa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
0-5 kotiyleisön edessä. Hävettääkö noita edes yhtään?

Joo, oli eurooppalainen huippuseura vastassa, mutta meillä oli siinä neljä ylivoimaa putkeen eikä niillä saatu MITÄÄN momentumia aikaan.

Hävettävä esitys. Hyi olkoon!

Ensimmäinen erä roikuttiin näennäisesti tuloksessa kiinni ja sen jälkeen toinen ja kolmas erä oli haiseva kasa ruskeaa.
 
Viimeksi muokattu:

palli gunnar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Katotaanko sijoitus viikon päästä? Voin vaikka lyödä vetoa, ettei se ole 4.
Viikon päästä sijoitus 7 tai 8 ja tällä tahdilla (11 viime peliä ja 2 kolmen pisteen voittoa) kuukauden päästä hyvä jos kymmenes, kevättä kohden pelin pitäisi parantua mutta Pelicansilla käy jälleen että huononee, ja onneton yv, valtavasti virheitä ja harhasyöttöjä, syyskaudella paljon pelejä että omiin 1 tai 2 maalia, nyt joka toisessa pelissä 5 omiin, toki maalivahtia ei voi syyttää, tänään Bartosak pelicansin paras pelaaja.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Vittu tää joukkue on SÄÄLITTÄVÄ :D
Huutonaurua tälle jengille.
Haistakaa koko seura pitkä paska. Oksettaa.

Tää on urheilua, peliä jossa on ala- ja ylämäkiä, tulee vaikeita hetkiä ja hyviä hetkiä. Kymmenen viime ottelua on ollut täynnä huonoja hetkiä, mutta on tällä kaudella ollut aika hyviäkin hetkiä, eikä joukkue silloin ollut säälittävä, tai peli oksettanut eikä seura vituttanut.
Tietenkin, kyllä muakin vitutti tää Tappara-peli niin paljon että ensimmäistä kertaa tällä kaudella teki mieli vaihtaa kanavaa kesken pelin, mutta olen aina ollut sitä mieltä että olen joukkueen takana sekä niissä hyvissä hetkissä että näissä huonoissakin hetkissä, enkä koskaan kuse oman joukkueen päälle, vaikka miten vituttaisikin. Kyllä joukkue tietää itsekin että heikostihan tässä on mennyt, sitä on turha epäillä.

Kannan Pelicansin paitaa ylpeänä myös tappion hetkellä, enkä vain voittojen jälkeen. Meidän pitäisi olla tappion hetkellä joukkueen tukena, osoittaa luottamusta että tämä käännetään tästä kyllä yhdessä, eikä oksentaa jengin päälle.

Mutta tämä on vain minun vaatimaton mielipiteeni.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kannaattaa muistella hetki aikaa tuolta 2000 luvun alusta tuohon kauteen ennen sensaatiofinaaleja ja sen jälkeen muistella aikaa finaalivuoden jälkeen ja pohtia, että onko asiat kuitenkaan ihan niin kovin huonosti, vaikka nyt ollaankin vapaapudotuksessa. 15 vuotta meni ensimmäiseen finaalipaikkaan ja nyt edellisestä on reilut kymmenen vuotta. Suomi voitti MM kultaa 95 ja seuraavan kerran 2011 eli 16 vuoden jälkeen. Jos samalla kaavalla mennään, niin seuraavan 4 kauden sisällä ollaan seuraavan kerran mitalipeleissä. Ontuva logiikka mutta luodaan nyt vähän uskoa tähän hommaan.
 

Dr_Faustus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viime peleissä näkynyt paljon hyvää tekemistä tuloksista huolimatta. Tänään se kaikki oli poissa. Tai ainakaan se ei päässyt esiin, kun Tappara ei antanut mitään mahdollisuutta. Oli jotenkin niin paljon parempi kaikessa. Ja jäi vaikutelma että tarvittaessa olisi Tappara pystynyt vielä laittamaan isompaa vaihdetta.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Sitten itse peli.
Mitä siitä voi sanoa muuta kun että Tappara oli hyvin, hyvin paljon parempi kuin me ja ansaitsi voiton. Tulosta pitää kunnioittaa, Euroopan paras jengi kävi näyttämässä mitä on henkinen vahvuus ja miten pelin vaikeista hetkistä selvitään yli ja luotetaan siihen että peli käännetään, vaikka juuri nyt olisikin vaikea hetki. Sitähän Tappara teki kun sai jäähyjä; se selviytyi niistä ja tiesi että vaikka Pelicans sattuisi saamaan maalin aikaan, he tulevat silti vielä peliin mukaan ja menevät ohi. Niin hyvä Tappara oli ja suoritti voiton rutiinilla.

Blood näytti oikeanlaista taistelua, vaikka pelissä vain roikuttiin just ja just mukana, niin Blood ei säästellyt, siitä pelin oikeastaan ainoa positiivinen sana kenellekään. Ehkä myös Myllärille voisi antaa melkein positiivisen arvosanan, muut oli kyllä aika heikkoja tänään.

Iikka ja Jasek eivät saaneet syöttöjä lainkaan omilleen, Jasek syötti kolmannessa erässä ainakin neljä kertaa ihan suoraan vastustajan lapaan ilman ainuttakaan peliä oikeasti edistävää syöttöä. Suuri osa hyökkäyksistä päättyi siihen että jompikumpi näistä tähdistä pisti kiekon niin ettei vastaanottaja voinut mitenkään saada sitä haltuun vaan joutui joko pistämään sen päätyyn tai taistelemaan kiekosta vastustajan kanssa. En tajua mikä juttu on peluttaa niitä väkisin samassa ketjussa kun näkee ettei se vaan toimi.

Ensimmäisen maalin merkitys on meille harvinaisen tärkeä, en juurikaan muista voittopelejä joissa oltaisi noustu voittoon jos ollaan päästetty ensimmäinen maali, tuntuu että se pistää jengin puristamaan mailaa niin kovasti ettei pelistä enää tule mitään. Tottakai myös tuo tukossa oleva ylivoima aiheuttaa painetta ja toivoisin että Hölö katsoisi ylivoimia niistä hyvistä voittopeleistä, joissa maaleja ylivoimalla tuli, niissä on yksi toistuva teema; kiekkoa toimitettiin maalille ja lauottiin, vaikka välillä huonoistakin paikoista, mutta saatiin alivoimalle se fiilis että laukaus saattaa tulla ja se avasi usein paikkoja maalin lähelle josta niitä tehtiin.

Hölö, kelaa nauhoja niistä voittopeleistä ja katso miten niissä pelattiin, eli suurella paineistamisella, mikä on ollut kielletty siitä lähtien kun muutama joukkue onnistui sen rikkomaan ja se hylättiin noin 12-13 peliä sitten taas jostain syystä ja peli hajosi. Viime vuonna sama kävi avauskuvion suhteen ihan samalla lopputuloksella.

Vaikka kiekko tippuu Vaasassa jäähän jo noin 21 tuntia tän pelin loppumisen jälkeen, odotan Sport -pelistä että Jasek saa laidoilleen työteliäät Haatasen ja Roineen, kun taas Kangasniemi ja Ikonen yhdistetään ja toiseen laitaan tulee joko Kelleher tai Tukiainen.
Vaikeaan paikkaan tulee tällainen pitkän matkan peli.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Juteltiin aikanaan Raimo Summasen kanssa jääkiekosta ja seuroista, tokaisin Raadolle, että ”Pelicansin seuraaminen opettaa nöyryyttä”. Raato siihen että ”nöyryys on hyvästä”.

Kyllä tänään taas oli se nöyryyden tunne tarpeen, kun seurasi Iskun lehtereillä 60 minuuttia tätä nöyryytystä.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Seuraavaan peliin Jasek ja Iikka poppareille. Mahdollisesti joku muukin. Sieltä voisi vaikka parille junnulle antaa näytön paikan. Jollain pitää nyt herätellä joukkuetta ja etenkin noita pelaajia, joiden pitäisi meidän joukkuetta kannatella ja pelejä ratkoa.
Jasek sentään yrittää vaikka päällä olisi pelillisesti heikompi jakso.

Tuo Iikka sen sijaan on ihan täys lapanen. Omaa pikku neppailua niin kauan kunnes menettää ja sen jälkeen selkä suorana pelin ulkopuolella surffailen. Ei minkäänlaista yritystä, ei perkele edes näennäistä yritystä. Uteluihin siitä miksei Iikka lauo, yksinkertainen selitys on että ei ole ikinä osannutkaan laukoa.

Vilttiähän tämä huutaa, kehtaa edes Heinolaan tarjota.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Vaikka kiekko tippuu Vaasassa jäähän jo noin 21 tuntia tän pelin loppumisen jälkeen, odotan Sport -pelistä että Jasek saa laidoilleen työteliäät Haatasen ja Roineen, kun taas Kangasniemi ja Ikonen yhdistetään ja toiseen laitaan tulee joko Kelleher tai Tukiainen.
Vaikeaan paikkaan tulee tällainen pitkän matkan peli.
En tiedä mikä on Oton tilanne, mutta Otto-Jasek kaksikko on ollut tällä kaudella parhaimmillaan aivan timanttia. Toiseen laitaan joku työteliäämpi kaveri vaikka juuri mainitsemasi Haatainen, miksei Roinekin ja lopputulos on varmuudella parempi. Haatainen-Jasek-Kivenmäki.

Jos Iikalla ei vielä jostain syystä ole sopimusta muualle ensi kaudeksi ja häntä pitää roikottaa mukana, niin ehdottomasti kahden suoraviivaisen pelaajan rinnalle, jossa Iikka saa toteuttaa itseään ja kun tietää missä kohelot menevät, niin voi sitten harrastaa niitä selän takaa neppailujaan sinne takatolpalle: Bryggman-Hämäläinen-Kangasniemi.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Ois kiva kyllä olla kärpäsenä katossa yv reeneissä. Mun mielestä toi jätänjätönjätönjätönjätönjättö ei edes ole se suurin ongelma. Tuntuu siltä, kun pelaajilta ois kielletty pelaamasta ”varman” ulkopuolelta. Tossa viimesellä YV:llä esim Ertsillä ois ollut paikka tuoda kiekko ite sinisen yli ja molemmilla laidoilla oli ukko vapaana ja tästäki ois voinu saada tilanteen aikaseks ajaessa keskustaa kohti ja painoton puoli ripareille. Alueella kuulemma painotetaan sitä että vetomäärien sijasta painotetaan laadukasta tekopaikkaa mikä kuullostaa hieman oudolta, kun yv-pelin painopiste painottuu aivan täysin laitoihin ja Jasekilla selkee OT spotti ylivoimalla, mutta nuokin onetimerit ajottuu hyvin yleensä tilanteisiin missä tuleva syöttö on tosi pitkä tai hiljanen ja tän lukee niin mv ku puolustus. Muita variaatioita ei edes oo mun silmiin havaittavissa. Välillä roiskitaan viivasta, mutta ei minkäännäköstä röyhkeyttä pelaa keskustaan tai hakea noihin kunnon tekopaikkoihin.
Erittäin hyvin sanottu, eikä oikeastaan kovin paljoa lisättävää.

Mieli tekee kuitenkin kysyä, että mikä ihme on rikkonut hienosti toimineen Otto-Jasek kaksikon ykkösylivoimasta? Kyllä tämä kaksikko on saatava takaisin yhteen ja näiden avuksi jotain muuta kuin Kelleher tai Kangasniemi - nimenomaan röyhkeyttä ja voimaa. Kakkosylivoima kaipaa viivapeliin sellaista osaamista jota muuten mainio Mylläri ei tarjoa. Nyt Bloodille se näyttöpaikka!
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tänään Niemelältä anteeksipyyntö esityksen johdosta. Surkeaksi haukkui esityksen. Toki samalla muisti kertoa, että huomenna ollaan parempia.

Täytyy todella toivoa, että huomenna ollaan parempia. Viime kaudella suvantovaiheessa ei oltu seuraavissakaan peleissä yhtään parempia.

Huomenna ei ole varaa hävitä, vaikka Dufvaa vastaan ei olekaan pärjätty. Nyt on pakko.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös