Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 006
  • 8 950

Grafix

Jäsen
Jos jotain posia tästä erästä niin ainakin joukkue heräsi maalivahdin vaihdon jälkeen. Maali olisi ollut tärkeä tuohon loppuun. Jos jatketaan näin niin peli ei ole vielä menetetty.
Juuri näin. Kai siellä penkillä ja sen takana jotain tapahtuu kun alkoi jo loppupuolella näyttämään etäisesti jääkiekolta. Nyt ralli päälle kakkoserään shaatana.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
2019 lähtien katottu tätä mikkihiiri-kiekkoa, millon riittää?
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kyllä Jasekin jatkosopimus oli iso virhe tuolla hintalapulla. Smejkalin hyvyys sokaisi toimiston nyt.
Kyllä myös fanien paine oli aika kova, koska vastaavan kaliberin pelaajaa ei ollut saatavilla ja toimisto vastasi fanien huutoon.
2019 lähtien katottu tätä mikkihiiri-kiekkoa, millon riittää?
Toinen ääripääkin on nähty ja silloin vitutti kun oltiin koko ajan jäähyllä ja hävittiin pelejä niihin. Taitokiekko on nykyaikaa, pitäisi vaan saada nuori jengi pelaamaan tasaisesti, eikä ajautua aina tappio- tai voittoputkiin.

Eikä nyt Patrikaisellakaan ehkä ollut maaginen ilta, eikä siinä maskissa ollessaan edes yrittänyt katsoa maskin takaa. Kalpa on jostain syystä aina ollut meille vaikea, en tiiä mikä siinä on.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hämmentävästi ei löydy kalpalle jäähyjä kyllä millään. Vois tän pelin mun puolesta lyödä läskiksi ihan huvikseen / asetelmien haun vuoksi
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Alistunut on joukkue, aivan helvetin tuskallista kattoa tota.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös