Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 511 303
  • 8 950

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Koodinimi villemeskanen tois lisää maalintekovoimaa tohon poppooseen

Kyllä meillä pitäisi olla riittävästi maalintekopotentiaalia omall vaihtopenkillä. TK ja Kangasniemi tulee ensimmäisenä mieleen. Tänään ollaan oltu ihan hyvin mukana koko peli, mutta tuo yksi AV-maali painaa.
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Tällainen keskiviikkoläpsytys tällä erää. Eteenpäin.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Topparilla oli kyllä vähän peli hakemista kisojen jälkeen. Muutama paha kiekon menetys. Samoin Riihisellä ei oikein kulje.

Persson kyllä parantaa tekemistä kokoajan. Vahva kiekollisena ja kiekottomana. Ehdottomasti jatkoa.

Tapparasta koitin katsoa tänne huhuttua Topi Rönniä. Minusta ihan lupaavaa tekemistä pienehköllä jääajalla. Hankki EHT Riihiselle jäähynkin. Olisi varmasti ihan hyvä haku tuo Rönni.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

Grafix

Jäsen
Pelsun pelistä näkee mielestäni helposti, että joukkue on ostanut Hölön pelikirjan ja osaa sitä myös toteuttaa. Tänään hyvä peli vieraissa Tampereella Liigan ehkä parasta viisikkopeliä pelaavaa jengiä vastaan, eikä esitystä mielestäni tarvitse hävetä yhtään. Ei lähetty vetää träppiä ja siiliä vaan uskallettiin pelata ja haastaa. Välillä rumpua omissa, mutta hyvin puolustettiin. Pienten marginaalien matsi.

Itse en ole niin huolestunut hyökkäyspelistä kuin puolustuspäästä. En ole aivan varma riittääkö esimerkiksi Riihisellä ja Bloodilla kun pelit alkaa kovenemaan. Edellämainitulla kiire ja hätä, toinen ei kerkeä. Vilenin uskoisin parantavan tämäniltaisesta jo seuraavaan matsiin. Toki hyökkäyksessäkin tarvittaisiin semmoista karskia isoa äijää, joka pystyy runnomaan väkisin paskamaaleja. Semmoista ei nyt vaan ole, niin iikkojen, eliasten, ottojen ja muiden pitäisi nyt laittaa haalaria päälle.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Oli masentava ilta Tampereen pyhätössä ja kirkkaista valoista pimeä matka kotiin masentuneena. Oisinpa jäänyt kotiin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Jasekin pelinopeus ei just nyt riitä, sillä kestää hämmentävän kauan kaikki, siis ihan kaikki. Vittu mua otti päähän kun se haki jotain idioottimaisia pikkujättöjä miehille joita ei ollut edes olemassa ja kun sai kiekon haltuun ja pysäytti pelin, riitti kun Tapparan kaveri tuli suoraan kohti ja tökkäisi kiekon pois. Ja tämä tapahtui monta, monta kertaa. Tässä on varmaan se isoin syy miksei Jalonen valinnut sitä viime vuonna MM-kisoihin eikä se taida vieläkään olla maajoukkueessa suosiossa, sillä siellä se pelinopeus on pakollinen ja peliä ei voi pysäyttää yhden miehen toimesta, eikä se saa johtaa menetyksiin kun kaikki painostavat ja harva joukkue vain vetäytyy. Kuten Suomi.

Sille on ihan myrkkyä kun se ei saakaan aikaa veivata paikallaan ja joku kehtaa tulla päälle. Se tarvitsisi Kivenmäen siihen Kangasniemen tilalle, ihan oikeasti. Vaikka olenkin sitä mieltä että oli hyvä kokeilla Kangasniemeä siinä, niin ei, ei vaan ei.

Kaikkihan näkee että Riihisen ja T.Vilenin taso on valitettavan alhaalla juuri nyt, Vilenin taso on laskenut jo vähän ennen kisoja, oikeastaan jostain marraskuun puolesta välistä lähtien.
Mutta, Persson ihastuttaa mua, etenkin se miten se pelaa hyökkäyssinisellä kun se haluaa pitää kiekon alueella, siinä on samaa kun Kasken pelaamisessa oli sen ollessa meillä. Perssonille kilsoja alle, kiekollista vastuuta ja siitä tulee tosi hyvä. Tänäänkin oli milleistä kiinni ettei saanut syötettyä takatolpille vapaaseen paikkaan kaverille, Tapparan pakki tökkäisi just ja just väliin.

Yhdelle euroopan parhaista jengeistä ei ole häpeä hävitä 1-0, vaikka se miten olisikin väsynyt ja plaaplaaplaa, ei se aina tarkoita sitä että ne ei pystyisi pelaamaan hyvää peliä.

Meillä on neljään päivään kolme peliä joista tämä oli ensimmäinen, joten Kerhoa vastaan pitäisi ottaa voitto, koska sanokaa mun sanoneen, HIFK-pelistä tulee vaikein näistä. HIFK on tällä hetkellä voittanut
viisi viimeisestä kuudesta ottelustaan, eli siellä heräillään hiljalleen. Kerho -pelin menen paikalle katsomaan, saa nähdä millainen Pelicans nähdään. Hyviä puolia on se että Kerho eikä myöskään HIFK painosta samalla tavalla ja uskon että Jasek saa taas tilaisuuden näyttää osaamistaan.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Jasek ilman Smejkalia ei oo vaan yhtä Eliitti pelaaja
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös