Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 844
  • 8 950

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Varmaan vain se, että edes toisella pakilla näistä kahdesta riittäisi jalkanopeus.

Blood on edelleen ihan kelpo seiskapakki, jos sellaista hankinnalla haettiin, mutta tämä yhdistelmä herättää ainakin itselläni ihmetystä.
Salmisella ei ole vielä oikein lähtenyt, eikä Beni ihan optimaalinen kaveri ole Salmiselle pakkikaveriksi.

Toisaalta edelle menisivät nyt poissa olevat Toppari Vilen sekä ei-terveet Andersson ja Persson, joten ei kai tässä vielä kriisi ole.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Maali tekis tälle jengille kyl hyvää
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sano Jussi sille Ertsille, että ihan joka vitun kerta ei tartte kääntyä ympäri ja lähteä hakemaan uutta lähtöä. Jos on tilaa ja kiekko lavassa niin vie se itte sinne alueelle !!! Prkl.
Kirosin ihan samaa! saatiin tuhlattua jälleen yvee aikaa tuohon, jos vaikka vertaa miten Mylläri saman tilanteen pelasi.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Joukkueesta puuttuu kentällinen joista etenkin kaksi on joukkueen taitavimmasta päästä, se vähän näkyy kiekollisessa pelissä väkisinkin, mutta silti ollaan 1-1 tilanteessa suurta ja mahtavaa Kärppiä vastaan.
Mietin tuossa erän aikana sitä jos jengissä on joku flunssa-aalto tai mikä sitten onkin, niin miten paljon se vaikuttaa tuohon pelaavaan joukkueeseen ja onko siellä muilla lieviä oireita jne.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Bartolle toinen kaukolaukausmaali? Piirrän rastin seinään.

Tosin, Barto on ottanut kaksi tai kolme aivan loistavaa torjuntaa, niitä gamesavereita..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös