Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 177
  • 8 950
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Jokasen erän lopulla päässy IFK ylivoimalle...

Meillä ei ole tänää yhtään ylivoimaa
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Lauantai-illan virkamieskiekkoa eikä minkäänlaista kiimaa havaittavissa kummallakaan. Vähän tuhnuksi jää tämä Game of the Month kyllä.
Oli hämmentävän heikko stadin iso paha vastassa, ei edes mitään perinteistä jälkipeliä tms, vaan aiemmin niin ilkeä Ilari Melart oli usein kiekollisesti HIFK:n paras pelaaja. Eihän sen kai niin pitäisi olla. Normaalisti HIFK saa syttymään just sillä jälkipelillä ja tökkimisellään, nyt HIFK oli kuin kuohittu ja se sopi meille hyvin, riitti kun pelattiin peruspeli ja kova taistelu, pisteet jäi kotiin.

Ei ole tuo peli kyllä silmiä hivellyt kolmeen edelliseen matsiin.
Kolme voittoa joista kaksi nollapelillä ja kolmannessakin pelissä vain yksi päästetty maali. Ollaan löydetty keinot voittaa pelit ja tehty se mitä voiton eteen tarvitaan.
Ei se peli ole silti huonoakaan ollut, vaan sellaista taistelukiekkoa mitä meidän jengi pystyy pelaamaan. Eihän leijonienkaan peli usein kaunista ole, mutta mestaruuksia tulee.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mielestäni saatiin pisteet huonommalla pelilillä kun monesta muusta, tosin kuka muistaa maaliskuussa kuinka ne hankittiin. On kova ja taisteleva Pelicans
Tiiviillä puolustamisella ja sarjan parhaalla maalivahtipelillä pääsee jo pitkälle :)
 
Viimeksi muokattu:

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Mun mielestä Andersson oli aika heikko tänään, en tiedä mitä muut mieltä? Aika hitaita ratkaisuja, ja melko kankealla jalalla liikkeellä, muutamia virheitäkin omassa päässä. Muuten ihan kelpo kiekottelua Myllärin kanssa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mun mielestä Andersson oli aika heikko tänään, en tiedä mitä muut mieltä? Aika hitaita ratkaisuja, ja melko kankealla jalalla liikkeellä, muutamia virheitäkin omassa päässä. Muuten ihan kelpo kiekottelua Myllärin kanssa.

Päädyssä ja maalin edessä timanttia, siihen lisäksi nuo täydelliset roikkunostot keskialueelle mitkä olisi viime kaudella olleet kiellettyjä. Ihana mies.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tuo peli on juuri nyt hyvin uomissaan. Vaikka täällä vähän kuuluu soraääniä, ettei olisi viihdyttävää tms. Pisteet ratkaisee ja joukkue pelaa sitoutuneesti.

Tällä hetkellä kuka vain voisi tehdä maalin tuossa joukkueessa ja nousta esiin. Tällä hetkellä ei rehellisesti huomaa Kangasniemen, Bryggmanin tai Enlundin puuttumista. Se on hyvä merkki, kun pari heistä vielä tulevassa reservissä. Pelataan sellaista työmieslätkää, jauhetaan omaa peliä eikä lähdetä juoksemaan. Voittavaa kiekkoa. Ei Tapparankaan peli aina kaunista ole, mutta jauhaa omaa peliä tunnollisesti ja lopulta tulosta tulee kovalla prosentilla. Nyt Pelsulla vähän vastaavaa havaittavissa.

Joukkueen puolustusta pidettiin vähän kevyenä ennen kautta. No, vähiten päästettyjä maaleja - niin itselle ihan sama kuka siellä pelaa, jos pelaa noin. Hyvää peruspeliä. Esimerkiksi tänään meidän ruotsin miehet voittivat kyllä IFK:n ruotsin pojat kyllä 6-0. Ulvova Mylläri on kyllä oma suosikki. Sellainen jässikkä, jota olen monta kautta kaivannut. Ei ole Laaksoja ja Jalvanteja ikävä. Lisäksi Sir Riihinen. Kova kamppailija ja ei kumartele ketään, mielestäni parempi kuin nyt loukissa oleva Rajaniemi.

Maalivahtiosasto on toden totta ollut kunnossa ja avain voittoon monena iltana. Patrikainen on päässyt aivan uudelle tasolle. Ottaa nyt niitä voittavia supertorjuntoja, kun ennen ne lirahtivat sisään.
 

Hollolan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelataan nyt ns. voittavaa kiekkoa.
Tyylipisteistä viis tulosurheilussa.
Jatketaan näin ja hyvä tulee. Aina 1-0 voitto mielummin kuin 10-9 voitto.
Maalin voitto näillä lukemin kertoo paljon joukkueen sitoutumisesta.
Ai että tykkään tästä joukkueesta. Pidetään tämä kevääseen asti ja mietitään sitten uudet kujeet.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä vituttaa näin yltiönegatiivisena ihmisenä, kun moititaan tämänkin päivän peliä verrattuna edellisiin kausiin.

Ihan saatanan laadukasta puolustamista ja nöyryyttä. Just sellaista millä voitetaan vaikkei aina oltaisi parhaimmillaan. Loistavaa.

Tarvitaan pari loistovahvistusta jotta voidaan puhua 2012-mahdollisuuksista, mutta onpahan loistava poppoo tällä hetkellä askissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös