Peliesitykset ja suoritukset 2022–2023

  • 510 872
  • 8 950

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Hyvä piste Oulusta ryhdikkään pelin jälkeen. Ei tuo Bryggman tosiaan mikään Smejkal ole, Smejky kun nimittäin olisi tuosta läpiajosta laittanut jatkoilla laatan rysään ja ratkaissut kaksi pistettä Pelicansille.

Noh, tästä on hyvä lähteä rakentamaan perjantaille.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuomarilla on oikeus viheltää peli poikki jos kokee pelaajan turvallisuuden olevan uhattuna. Todellisuudessa Pelicans hyötyi tuosta vihellyksestä.

En siis väitä että vihellys olisi ollut oikea, mutta suotuisa meille onneksi.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Hohhoijaa taas tota Nordgrenia, kunnon tuhlaajapoika. Vois heittää jo lopullisesti Heinolaan hänet.
Nikke oli kuitenkin meidän paras pelaaja, Ikosen ohella. Nordgren oli aktiivinen ja sai paikkoja riistoillaan sekä itselleen että kavereille ja blokkasi ainakin kahdesti laukauksen, mun mielestä tosi hyvä peli.
Ikosen tulon vähän dissasin kesällä koska pelkäsin loukkaantumisia, mutta jätkä näyttää hiton hyvältä just nyt plus osaa tehdä maaleja.

Suuri posi siitä että kaikki pelasi logolle ja uhrautui, loistavaa alivoimaa.
Parasta pelissä oli se aktiivisuus jolla painettiin vastustajan päälle ja sieltä saatiin riistoja, on jännä nähdä miten se toimii silloin kun meidän pitäisi pitää kiekkoa enemmän kun tänään.

Andersson tipahti pois, eli alkoi juuri sillä kauhukuvalla kaverin osalta. Mylläri näytti hienoa kiekollisuutta mutta näytti keskenkuntoiselta ja hävisi paljon kamppailuja, vaatii pari viikkoa aikaa.
Toppari Vilen on miehistynyt ja on kiekollisena huomattavasti aiempaa parempi tällä hetkellä.
Enlund vaikuttaa vahvalta ja alussa oli nopeakin, mutta loppua kohti katosi vähän kuvasta, kenties väsymyksestä?
Jasek näytti yllättävän nopealta, se on hyvä.

Hyvä taistelupiste "Puolen Suomen Maajoukkuetta" vastaan, aktiivinen peli-ilme, tästä on hyvä jatkaa!
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Erinomainen esitys kaikkiin ennakko-odotuksiin ja vastustajaan nähden. Viime kaudella ei ollut varmaan kertaakaan tilannetta, että meillä olisi ollut kaksi ykkösketjua samassa pelissä. Tänään siitä nähtiin jopa viitteitä. Peli näytti paljon paremmalta kuin viime kauden alussa.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oli kyllä aika mielenkiintoinen tuo lopun ratkaiseva tilanne miten Salminen kammettiin jäähän kamppailu tilanteessa. Pelicans olisi kyllä saanut jäähyn tuollaisesta. Salminen näytti vielä loukkaavan jalkansa siinä.

Mutta kokonaisuutena ihan hyvä peli siihen nähden, kuinka vähän esimerkiksi meidän ykkösketjulla on pelituntumaa. Jämseniin vähän petyin, näkymätön ja pehmeä + oli touhuamassa kahden oman pakin kanssa maalinedustalla, kun ”oma” mies laukoi Kärppien tokan maalin. No, ehkä perjantaina irtoaa taas paremmin.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Nordgren pelasi koko harkka-kauden hyvin. Loukkaantumisten kanssa kamppailleella nuorella yllättävän monta anti-fania.
Johtunee osin väärästä taustasta :)
Ite digannu aina.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös