Peliesitykset 2023–2024

  • 261 187
  • 3 829

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Vilmos Gallo
Näissä kuuden pisteen peleissä ollaan oltukin aivan helvetin hyviä. Odotusarvo tälle illalle on löysän kullin läpsyttelyä 60 minuuttia ja maalin tappio.

Jos nyt voitto sattuisikin tulemaan, siitäkään on turha vetää mitään johtopäätöksiä siitä, että nousu on alkanut. Homma menee koko ajan samalla kaavalla tällä kaudella:

Hävitään joku matsi täysin hengettömällä läpsyttelyllä --> Salo ärähtää pressissä, katsellaan peiliä ja keskustellaan joukkueen kesken --> Saadaan kuin saadaankin hirveällä pumppauksella kaivettua voitto, kasvot on pesty --> Peli paranee 1-2 pelin ajaksi ja touhu näyttää jääkiekolta --> Hävitään matsi täysin hengettömällä läpsyttelyllä ja sykli alkaa uudelleen.

Haistakoon vittu koko sakki.
 

LionBlade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Oma olettamus päivän matsista hyvin samankaltainen kuin edelliset HPK kohtaamiset: Hallitaan kiekkoa ja laukauksia selvästi, mutta ei saada tapettua peliä. HPK tekee maalit vastahyökkäyksistä/erikoistilanteista ja lopulta saa maalin tai 2 "Helpohkosti", koska Malik ei vaan yksinkertaisesti ole sillä tasolla mitä nyt vaaditaan. Lopputulos 2-3, koska HPK ei saa kiekkoa tyhjiin.


Millä tämä vältetään: Kanukit tekee 3 pinnaa mieheen ja HPK ampuu alle 15 vetoa maalia kohti, jolloin Malikin 88% riittänee.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nostan tämän päivän agendalle kaksi asiaa. Kun nyt joukkuetta kiinnostaisi pelata koko 60 minuuttia. Ja laitettaisiin HPKn ykkösketjun laituri Markus Nenonen aisoihin. Siinä ovat 3 pisteen eväät.
 

Housu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tervetuloa taas perinteisiin Kookoon peliin valmistautumis arpajaisiin, koskaan ei tiedä mikä arpa voittaa.

Leikki sikseen, vaikka kautta onkin vielä jäljellä, niin nämä pelit melkein tasapisteissä olevia päävastuksia vastaan alkaa olla melkosia mini pleijareita. Panosta on ja latausta luulisi kentällä riittävän. Illalla nähdään menikö tänään yli, ali vai juuri sopivasti.
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hei tänään ollaan alusta asti valmiita, eikö ollakin. Nyt mennään ja karvataan ja pelataan maalille, eikö niin?

Eihän anneta Nenosen tehdä B-pisteen kaarelta hattua, eihän?

Pelataanko se puolustusalue sillai että saadaan ne pitkät hyökkäykset kiinni? Mitä jos vaikka purettaisiin hevonvittuun ne kiekot sieltä omalta alueelta jos on sellainen paikka?

Ottaahan Malik päälle 90 prossan torjuntaprossalla?

Saahan tänä lauantaina nauttia eikä kiroilla ja kiristellä hampaita niin että palat lentää? Saahan?
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Olipa KooKoolta loistava hyökkäyspään rakentelu.

Täysin ansaittu maali.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös