Peliesitykset 2022–2023

  • 320 466
  • 5 635

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Se on vaan nyt silleen että se on Kärpät nyljettävä jottaite pääsee paikan päälle poffeja kattomaan KooKoon osalta koska duuni vie ensiviikon.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ketä on pleijareissa? Me!
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onko tämä totta? Tämä vuotava jolla on matkannut yli koko valtameren ja käynyt pohjassakin ja nyt alkaa jo tuoksumaan nenään vastarannan saarten kookokset ja iloluontoiset neitsyet odottavat viekoittelevasti vilkutellen rannalla!!! Onko se vaan kangastus tai nestehukan aiheuttama hallusinaatio?
Jolla rannassa ja tropiikin neitsyet kainalossa. Nyt vaan pillit läpi kookoksista ja hetkeksi nauttimaan kunnes matka jatkuu kohti uusia urotekoja. Kiitos KooKoo kaikista elämyksistä. Tämä kausi on jo nyt ollut monivivahteinen ja tarjonnut kaikenlaisia tunteita!
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onhan se jo jotain että Mikkeli jäi taakse!
Toivakan Jukalla nämä vertailut. Tämä olisi ilmeisesti se Mestiksen mestaruus. Toki se maistuu, että Janarit jäi rannalle.
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitos Kookoo. Upeaa. Ja kerrankin myös onnentynkää. Ja onnittelut myös HPK Ja Jukurit. Teitte tästä hienoilla esityksillänne todellisen jännitysnäytelmän.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Rautiainen kertoi, että kihlattu pesi kalsareita. Viime matsien jäljiltä oli varmaan enemmänkin pestävää, mutta tästä matsista tuli nyt aika puhtaat kalsarit. Sellaiset voittajan kalsarit.

Hienoa, KooKoo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös