Peliesitykset 2022–2023

  • 322 432
  • 5 635

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitosta vaan KooKoo tästä housuunpaskomisesta. Vastustajien puolesta helpompi viimeinen viikko kuin HPK:lla tai Jukureilla, mutta tällä menolla jäädään noiden molempien taakse.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Ehkä se on ihan hyvä jos ei sääleihin päästä. Vois toimia vaikka organisaation herättelynä.
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Salon touhu on ollut kaksi kautta täysin samanlaista räpellystä. Vittu kun saisi edes valmentajan joka pystyisi ajamaan joukkueelle pelisysteemin. Kauheaa paskaa tämä pelin taso. Kaikki asiat mitkä viittaisi hyvään valmennukseen puuttuu joukkueelta täysin. Ei mitään ideaa miten pelataan missään tilanteessa. Vain taistelukiekko kiekollisesti ylivoimaista vastustajaa vastaan onnistuu. Sitä on turha Välimaan vinkua ettei yleisöä kiinnosta kun peli on tällaista kuraa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei yllätä. Aivan uskomatonta paskaa. Tuu nyt Välimaa selittää miksi ei reagoitu kauden aikana?
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Luokatonta pelailua. Ja täydellistä kurittomuutta. Ihan ansaitusti kesälomille. Palataan syksyllä asiaan. Toivottavasti ihan toisenlaisella ilmeellä. Tämän vuoden Malli Kajander kalahti nyt omaan nilkkaan. Säästäminen muuttuikin tappioksi. Välimaa on nyt varmasti hyvin, hyvin vihainen.
 

kurnuttaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Hyvää kesää. Se oli siinä.

Hajuton, mauton ja ennenkaikkea haluton Kookoo. Hyi saatana että hävettää tuo peli-ilme ja ”taistelu”. Perjantaina jätän menemättä hallille, ei kiinnosta minuakaan jossei joukkuettakaan tämän enempää kiinnosta. Kerho pyyhkii väkisin ohi, eikä siinä, kuuluukin meidän edelle. Niitä kiinnostaa kevään pelit!
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oikeasti toivon, että pleijareihin pääsee HPK ja Jukurit koska ne on selkeästi KooKoota parempia jääkiekkojoukkueita. Hävettää kuinka sielutonta peliä nämä esittää tärkeissä paikoissa. Antonen, Liedes, Ottoson, Andersson aivan yössä.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Tää organisaatio ei herää mihinkään, koska nukkuminen on mukavaa eikä mitään tarvitse tehdä.
Tää pitää kyllä niin paikkansa. Ja muiden mielipiteillä ei ole mitään väliä. Kun myö tiedetään toimistolla parhaiten.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Organisaatiohan on loistokunnossa ja toimisto tekee erittäin hyvää duunia eli kaikki on loistavasti, ei sitten vaan heijastu tän kauden joukkueeseen. Mut pitää vaan ymmärtää ja hyväksyä.
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Jätkät kun ei pelaa edes pihapelimeiningillä. Toi oli KooKoon pelin kulminoituma kun olisi voinut luistella sinisen yli siniviivalla kun kaksi vastustan jätkää oli jo ohitettu niin tiputettiin kuitenkin takaisin alas. Vaikutta että valmennusryhmä on tehnyt jätkille lobotomian
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Se on taas kolmessa edellisessä matsissa tehty yksi maali jokaisessa ja niistäkin 2/3 on iskenyt täystuhnu-Rautiainen. Jes!

Hyvin ottavat tulospuolen jampat roolia tärkeissä paikoissa. Ylivoimasta kertoo paljon, että D’Astous’n takakenossa pommitetut lonkkalämärit ovat usein ko. erikoistilanteen vaarallisimpia yrityksiä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös