Peliesitykset 2022–2023

  • 321 533
  • 5 635

Keyser

Jäsen
Setänen on ihan hyvä veskari mutta Malikilta löytyy god-mode kun pöljä päivä sattuu kohilleen. Laittaisin IFK peliin Malikin uuniin
Maalivahdista vielä tärkeämpänä oppina näkisin seuraavaan peliin, että jumalauta pitää löytyä munat noilla maalinedustan puolustajilla. Ei voi unohtaa omaa miestä ihan vapaaksi. Tuo eilinen peli kaatui vain ja ainoastaan siihen, että oltiin pehmeitä kuin höyhenet siellä maalinedessä ja annettiin kaverin tulla neppaamaan ihan ilmaiseksi maaleja parhailta tekopaikoilta. Toki näissä auttaa, että on jumalmoodissa pelaava veskari, joka torjuu noita välillä. Helpompaa kuitenkin olisi, jos vaan jumalauta ei annettaisi kaverille tämmösiä alkuunkaan.
 

KooKoofani17

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Bruins, ManU
Juho Rautasen peliaika tänään 24.33. En oikein ymmärrä minkä takia saa noin suurta vastuuta. Ollut ihan ok tällä kaudella, mutta on tuo kyllä kova lukema.
Onhan tuo aika kova lukema juu.
Itse en allekirjoita sitä että Rautanen on ollut ok tällä kaudella. Hänen henkilökohtaisista suorituksistaan on tullut varmaan kymmenkunta maalia vastustajalle tältä kaudelta. Milloin se on huono purku, milloin huolimaton syöttö, ja milloin paska puolustaminen. Aivan käsittämätöntä että kaveri vetää illasta toiseen noilla minuuteilla, kun ei omaa yhtään voittavan jääkiekon ominaisuutta.
Todennäköisesti omistaa jotain raskauttavaa materiaalia meidän valmennuksesta, muuten en näe että saisi noin paljon vastuuta.
Itse olen totaalisesti kyllästynyt hänen perseilyynsä ja sitten se kun sitä joutuu katsoa joka pelissä yli 20 minuuttia.
Mutta joo, onhan siellä pakistossa muitakin epäonnistujia tällä kaudella. Kukkonen, Manninen, joilla kylläkin +- ihan ok. Teräväinen teki jossain vaiheessa tehoja, eipä tee enää ja nyt kaveri ei erotu enää muulla kuin paskalla puolustamisella.
Datsun voisi pelata loppukauden niin isoilla minuuteilla kun haluaa. Kiitän.
 

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljon tekisi mieli kirjoitella kaikenlaisia optimistisia juttuja, mutta edelleen tuntuu, että verisuoni poksahtaisi päässä, kun miettii miten meidän kapteeni pelaa pelin tärkeimmät sekunnit pois. Ärsyttäisi, vaikka siinä paikalla olisi ollut antonenmolinengbergaaltonen, mutta vähemmän. Ei kapteeni voi jumalauta pelata noin. Toivottavasti on bussimatkalla kiitelty Liedestä asiasta tarpeeksi. Vittu.

Sen verran eilistä vielä, että positiivista oli kuitenkin se, että tehtiin viisi. Siinähän ne taisi olla.

Helmikuusta tähän mennessä 13 pistettä ja mielestäni (ja myös varmaan aika monen muun) erittäin hyvin, kun miettii etukäteisarvioita tälle kuulle. Huomenna on yllätysmahdollisuus, vaikka HIFK ollut aivan järjettömässä vireessä. Maalivahtitilanne on siellä todella iso kysymysmerkki ja tällä kaudella ollaan pystytty yllättämään. Toivottavasti on porukkaa, kuin viime viikolla ja iso paha punainen kaatuu, mielellään jo varsinaisella. Lauantainen peli Ilvestä vastaan voi olla sitten jo aivan mitä tahansa. Huomisen paikallispelin jälkeen Ilvekseltä voi tulla ulospuhallus tai ihan mitä vain. Odotetaan kuitenkin tältä viikonlopulta nollaa pistettä, sen verran kovat porukat vastassa ja kapteenia kiinnostaa sarjapisteet vähemmän, kuin oma ulkonäkö.

Sitten vielä tähän kuukauteen Tappara kertaalleen ja sitä en rehellisesti sanottuna uskalla edes ajatella vielä. Edellinen ottelu Nokia Arenalla Tapparaa vastaan ottaa edelleen pumpusta. Ainut mikä on varmaa on se, että maaliskuun puolella jokaisesta runkosarjapelistä on otettava pisteitä, neljä ensimmäistä on voitettava ja kolme niistä varsinaisella peliajalla. Ei ole varaa viime kevään (tai eilisen) kaltaiseen puppelointiin.

Mitä tulee pelaajakohtaisiin asioihin, niin olisikohan mahdollista, että Liikonen tulisi pelaamaan viikonlopun pelit ja antaisi huilivuorot Manniselle ja vaikka Rautaselle. En tiedä olisiko tuosta oikein mitään väliä, mutta tuskin huili ainakaan peliesityksiä jatkoa ajatellen heikentäisi. Loposelle vaan roolia lisää. D'Astous ja Loponen voivat pelata joka toista ja muut sitten sen mitä jää jäljelle.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
IFK sai Halosen maalille eli ei sentään junnukombolla liikenteessä. Nyt pitää vedellä Haloselle paljon kun vähän paineita varmaan kasvanut kaikesta kirjoittelusta.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tänään joko joukkue tulee tarmolla keskiviikon pettymyksen jälkeen tai tulee täysi ulospuhallus
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Mannisella tutisee taas, ei noita - tulee kalliiksi
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei vittu noita jäähyjä
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Ei vittu noita jäähyjä

Jep - ei kestä ottaa noita.

Laitan telkkarin pois… tai no katsotaan tarkistus ensin heh, uskoisin että hyväksytään, KK pakki iholla ja osin säänteli pakin liikettä.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Hahah ja jäähy perään
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Se siitä tosissaan

Itseään saa sinällään syyttää kun jäähyjä otti
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös