Peliesitykset 2022–2023

  • 322 536
  • 5 635

Finnhopper

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Paljon hyvää, mutta kyllä liian halvalla annettiin Lukolle maalit ja toisaalta KooKoolla oli paikkoja ihan riittävästi.

Kookoolla ongelmana on edelleen syöttöjen laatu. Pakeilla kestää aivan liian kauan saada kiekkoa eteenpäin ja sen takia hyökkääjät karkaavat liian kauas.
Samaa suttaamista oli ajoittain näkyvissä myös hyökkäysalueella eli turhia toivotaantoivotaan-syöttöjä mistä kääntyi välittömästi omiinpäin.
Tuntuu olevan tämän kauden tavaramerkki tuo laaduttomuus/huolimattomuus syötöissä.
Kuitenkin tätä peliä pystyi jo katsomaan ilman jatkuvaa pahoinvointia, toisin kuin vielä muutama viikko takaperin.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Voipi olla että joukkue parantaa otteita liian myöhään. Tapparan pitäisi tulla vähän takki auki perjantaina että jotain pisteitä olisi mahdollista saada.
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Ne katastrofaaliset sulamiset kotona Jypille ja HPKlle taitavat nyt maksaa paljon. Mutta toivotaan. Peli on parantunut. Huomattavasti.
Ehkä vähän kyllä joo on peli parantunut, mutta perisynti eli eilenkin nähty tehottomuus vaivaa edelleenkin ja vastukset pysyy Helmikuussa kovina joten kyllähän säälipleijaripaikka olisi melkoinen suoritus. Setäsen pitäisin maalilla koko loppukauden jos vaan jaksaa pelata.
 

Fanatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ydinjätejoukkue
Kuinkahan paljon olis pisteitä lisää jos ei oltais liigan huonoin yv jengi
En halua edes ajatella. Olisi nyt edes jokin kuvio/idea tuossa ylivoimalla. Pääsääntöisesti kiekon pyörittelyä kulmissa ja pahimmillaan ei päästä edes vastustajan kenttäpuoliskolle.

Muutama kausi sitten ei tarvinut miettiä toimiiko YV. Josh Green maalinkulmalla lappaamassa kiekkoa säkkiin. Sen jälkeen tuli Hadet + Maltet. Eiköhän tästä kaudesta opittu se, että kannattaa erikoistilanteisiin panostaa pikkaisen enemmän. Tuo "antaa poikien pelaa" mentaliteetti ei valitettavasti oikein toimi.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiköhän tästä kaudesta opittu se, että kannattaa erikoistilanteisiin panostaa pikkaisen enemmän. Tuo "antaa poikien pelaa" mentaliteetti ei valitettavasti oikein toimi.
Tällä valmennuksella ei vaan taida kyvyt riittää muunlaisiin neuvoihin. Eli vaihtoehdoksi jää sellaisten pelaajien hankkiminen, jotka pystyvät tuolla mentaliteetilla toimittamaan.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kotkalaisia tapparafaneja tuulettamassa, hyi vittu.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
No joo sellaista hohdotonta ja toivotonta
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kevyt jäähy, mutta ei saa antaa mahdollisuutta viheltää noista PLÄÄH

Sellaista pikkunättiä ollaan pelattu kuin oltaisiin yöelämässä Nightclub Rubiinissa vuonna 2001. Mutta se ei riitä nykyaikana.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, Änäri
Usko omaan tekemiseen on kauden mittaan hiipunut ja maaleja ei tule enää kuin vahingossa. Liedes esimerkiksi, yrittää näennäisesti mutta minkäänlaista tulosta ei ole tullut. Sama tauti koko joukkueessa. YV ei siihen auta, edes 5-3
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös