Peliesitykset 2022–2023

  • 321 495
  • 5 635

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vittu että tää on epäonnistunut joukkueenrakennus ja kyvytön valmennustiimi siihen seisomaan. Vittu, että inhoan tätä munatonta suljettua sarjaa kun ei kiinnosta urheilullisuus eikä näköjään edes se oman joukkueen brändi. Tällä menolla käy koko seuralle pitkässä juoksussa huonosti. Niitä katsojia ei välttämättä saa enää helposti takaisin kun ne on menetetty.
 

tadetsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vittu mitä paskaa ihan oikeasti. Näyttää yksinkertaisesti siltä että koko joukkuetta pelaaminen ei kiinnosta hevon vittua ja päävalmetaja ei osaa reagoida mihinkään mitä kentällä tapahtuu
 

yaremchuk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo,Green,Strömwall, Caito, JP Haataja
Peli oli oikein hyvää tuohon idioottikukkosen jäähyyn saakka. Jotenkin tossa kiteyty aika monta asiaa joista päällimmäisenä täydellinen kunnioituksen puute vastustajaa,peliä,omaa joukkuetta ja katsojia kohtaan. Täysin käsittämätön temppu joka ratkaisi pelin vastustajalle, just sitä mitä ei ois tarvittu, kertakaikkiaan.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Näkyikö kotikatsomoihin, että mistä Antosen jäähy tuli?
Meni ainakin täällä katsomossa ohi, mutta Flashscore kertoo sen tulleen kiinnipitämisestä. Samalla meidän Kivihalmeelle kakkonen vastustajan mailasta kiinnipitämisestä.
 
Suosikkijoukkue
KooKoo, Änäri
Pelin alussa pörrätään mitä pörrätään mutta maalit jää tekemättä. Sitten kaverit näyttää, miten homma hoituu. Mallia on nyt otettu viimeiset 20 peliä. Luulisi jo opin riittävän..
 

Kalapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kerroin jo aiemmin niistä typeristä jäähyistä. Kun vastassa on Turun kaupunginteatteri, ja tuomareilla on päällä Tepsin vanha peliasu, katastrofilta on mahdoton välttyä. Hyvää Joulua kaikille tontuille!
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Voihan se olla että KooKoo tankkaa ja koettaa varata sit kesällä Connor Bedardin. Oikein muuta logiikkaa en keksi tähän hengettömyyteen.
Mä alan epäillä, että niillä on joku suunnitelma Victor Wembanyaman (kerran 20 vuodessa tuleva lupaus) draftaamiseksi häviämällä kaikki loppukauden kotipelit - muuten en tätä ymmärrä, kun katson tuota TPS:n kokoonpanoa, josta ihan kaikki eivät mahtuisi edes Mestikseen.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Äsken räjähdin. Kohta en enää välitä. Ja se on KooKoolle kaikkein vahingollisinta, jos kaikki ajattelevat näin.

Herätkää nyt vittu.
 

Puli-Cher

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taisi toi Forsell kertoa futiksen puolelta, että Puolassa kun ei omien touhu miellyttänyt niin fanit lahjo porttivahdin, meni venaamaan kun joukkueen bussi tuli ja sitten alkoi myllyt... tuli nyt vaan mieleen tosta vaateesta että pitäisi antaa kaikkensa
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
KooKoon pitäisi irtisanoa kaikkien kämpät ja laittaa jätkät asumaan Majatalo Hetekkaan ja Turistihoviin, simuloi vierasolot
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Onneksi en näe peliä. Voisko Helenius vetää luistimet jalkaan ja mennä myllyttää. Olis jotain riemua siitä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös