Pelicans (unelmat, haaveet, spekuloinnit, mutuilut & fantasiat)

  • 270 629
  • 1 461

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Samat ajatukset!

Vitut hall of famesta, kun paitaa kattoon. Ihan oikeasti

E: jos tämäkin jonkun johtoportaan kaverin toimesta "odotellaan" tilaisuus tähän ohitse, niin kyllä pistää oksettamaan. Sen paidan pitäisi JO olla katossa, vaikka siellä ei vielä Nurmisen nimeä olekaan.

Nupe ansaitsee oman osansa kunniasta, mutta ei se niitä pelaamalla ole tehnyt niinkuin moni muu jo täälläkin mainittu on.

Mitä nyt näitä "jonkinlaisia ikoneita" on pyöritelty jo vuosikaudet.
 

M.Yrrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans!
Pärssisen Timo bongattu tänään Lelun kanssa. Onko Juniori tulossa? Vai onko Isukki jotain muuta agentuuraamassa?

Lelulla oli leveä hymy poistuessaan jutulta..
 

Laheee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Carolina Hurricanes
Pärssisen Timo bongattu tänään Lelun kanssa. Onko Juniori tulossa? Vai onko Isukki jotain muuta agentuuraamassa?

Lelulla oli leveä hymy poistuessaan jutulta..
Paremman tekemisen puutteessa kävi katsomassa vanhan seuran peliä, ja jakoivat siinä vanhojen saunakaverien kesken jotain kalareissutarinoita viime kesältä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Tietääkö kukaan ketä heidän toimiston listoilta voisi löytyä?
Muun muassa sellaiset kaverit kuin molemmat Vilénin veljekset sekä Jämsenin veljekset, sitten vielä Jimi Junkkari, Petteri Riihinen, Oliver Kiljunen ja Niklas Kokko. Eiköhän Pärä ollut katselemassa suojattinsa Kidin otteita, että voi pitää myyntipuheita Los Angeles Kingsin suuntaan.
 
Viimeksi muokattu:

Mankkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans & Anaheim Ducks
Jos ei ole Latvala niin huutava vääryys.
Latvalan nuttu kuuluisi kattoon, vääryys on se ettei ole siellä mutta jos saisi edes tämmöisen lohduttavan nimityksen kun suuri johtaja ei ketään nostele. Ehkä uuteen isompaan halliin sitten joskus tulevaisuudessa niin saadaan mökkitäyteen ja rahat tilille.
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ilveksen Clendening oli myös yhteyksissä pelsuihin ennenkuin valitsi Ipan. Mutta Pelsut ei ollut niin kiinnostuneita..
Perkules mikä kala pääs karkaamaan

Edit. Myöhästyin näköjään
 

Kankolan Kane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taitaa tuo Honka olla ihan ketjun otsikon mukaista kamaa. Noilla toissa kauden näytöillä ottajia on varmaan jonoksi asti Ruotsissa ja luulisi miehen kelpaavan vielä johonkin muuhun seuraan käkikellomaankin sisällä. Vaikea nähdä, että Pelsulla voisi mitenkään riittää siinä kisassa. Näin pessimistinä en kyllä edes haaveilla moisesta vonkaleesta.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Julius Honka jatkaa Sveitsissä, eli hänestäkin unelmointi voidaan lopettaa.
Hongasta unelmointi oli sananmukaisesti tiettyjen fanien omaa haaveilua. Tuskin tämä unelma oli missään kohtaa kuitenkaan realistinen.
 

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikäli Schnarr ja Carlsson vaihtaa maisemaa ensi kaudelle, niin haaveissa olisi kyllä saada kotiutettua Juhani Tyrväinen.

Parhaalla kaudella Julle teki Pelsuissa 43 pinnaa ja tämän jälkeen on entisestään marinoitunut Hifkissä ja Luulajassa, joten mielestäni mahdollisuus olisi nakuttaa 50 pinnaa liigassa. Pisteiden ohella kun tuo valtavasti muutakin osaamista, niin olisi kyllä kova vahvistus. Eri asia sitten, miksi Julle tänne haluaisi tulla, mutta fantasiaketjussahan tässä ollaan. Ja kyllähän Pelsun pitäisi pystyä ihan asiallinen tarjous esittämään. Tähän päälle sitten mahdollinen rakkaus kotiseutua kohtaan ja mahdollisuus pelata veljensä kanssa samassa joukkueessa, niin nämä voisivat pehmentää utopiaa.

Kutkuttaisi ihan vietävästi lähteä kauteen senttereillä: J.Tyrväinen - E.Vilen - R.Kumpulainen - A.Tyrväinen, eli ns. omilla pojilla. Kunnossa ollessaan Vilen olisi mielestäni riittävä tuohon rooliin, mutta pientä riskiä sisältäisi. Hieman isompaa riskiä sitten sisältäisi Kumpulainen, mutta se kortti ehdottomasti kannattaisi katsoa. Tässä voisi nähdä jäävän myös reagointivaraa mikäli riskit realisoituvat ja tuoda tarvittaessa uusi Schnarr sisään. Kuitenkin kaiken osuessa nappiin tuo olisi kaikessa romanttisuudessaan melkoinen ylpeydenaihe Pelicans kannattajalle.

Kaudelle 25-26 sitten omien poikien sentteristöä täydennettäisiin Björnisellä. Ei olisi vastapuolella kivaa aloitusympyrässä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös