Pelicans - TPS, Lahden jäähalli 16.3.2002 klo. 16.00

  • 1 402
  • 17

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kukaan ei kehtaa ottaa vastuuta ketjun avaamisesta, joten minä teen sen kolme varttia ennen peliä.
Pelissä haetaan lähinnä asetelmia tulevaan play-off sarjaan, sijoitukset kun eivät muutu enää miksikään. TPS on varmasti pyyhkinyt mielestään eilisen Blues-pelin umpisurkean kolmannen erän. Pelicans on voittanut viisi ottelua peräkkäin, joten kehtaan veikata Pelicansia pieneksi ennakkosuosikiksi. Pidän kuitenkin pintani ja veikkaan TPS:lle 2-1-voittoa.

Kokoonpanot:

Pelicans (http://www.pelicanshockey.fi)

Tommi Turunen - Toni Koivunen - Lasse Jämsen
Mika Niskanen - Jan Latvala

Jussi Saarinen - Olli Sinkkonen - Veli-Pekka Nutikka
Veli-Pekka Laitinen - Kalle Koskinen

Toni Saarinen - Jani Keinänen - Jarkko Väänänen
Kaj Lindström - Jussi-Antti Reimari

Jarkko Ollikainen - Mikko Juutilainen - Niki Siren
Henri Laurila - Esa Saksinen

Rämö aloittaa, Kuivalainen varalla.

TPS (http://www.auranaallot.fi)

Kai Nurminen - Ville Immonen - Ville Vahalahti
Chris Joseph - Pasi Petriläinen

Peter Schaefer - Rob Shearer - Mika Alatalo
Marko Kiprusoff - Mika Lehtinen

Marco Tuokko - Mikko Rautee - Mikael Holmqvist
Kimmo Eronen - Markus Seikola

Mika Suoraniemi - Mikko Kankaanperä - Jani Kiviharju
Pekka Kangasalusta - Markku Paukkunen

Niittymäki aloittaa, Lassila varalla.

Media: Urheilukanavalta suorana alkaen kello 15.30.
 
Viimeksi muokattu:

Ziran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Tappara ja Le Bleu-Blanc-Rouge
Jussi Saarinen?

Enpäs tiennytkään että Pelsu on hankkinut lisävoimia... Ja vielä siirtoajan jälkeen :)

Kuka tuo selostaja on Urheilukanavalla, Tynikö? Pihalla se on joka tapauksessa.

Näkyykö se kanava muuten muillakin kuin minulla väärissä mittasuhteissa?
 

Ziran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Tappara ja Le Bleu-Blanc-Rouge
Tosi hassua seurata vuorotellen noita kahta matsia. Kun vaihtaa kanavaa niin maikkarilla pelaajat näyttää lihavilta ja kun siirtyy urheilukanavalle niin pelaajat on pitkiä...

Pelsun sivut ei toimi... :(
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Laskusuuntaan mennään. :(

3.32 Alatalo (Schaefer) 0-1
20.28 Saarinen (Keinänen, Lindström) 1-1 AV
22.06 Vahalahti (Kankaanperä) 2-1
34.50 Niskanen (Latvala, Turunen) 2-2 YV
44.32 Siren (Sinkkonen, Koskinen) 3-2

Voi sun nahkahousut. Ei voi olla totta! Taas kämmättiin. Tästä sitten play-offeihin, kaksi peräkkäistä tappiota niskassa. Pahin asia on se, ettei johtoasemaa pystytä enää pitämään. Tästä sitten Pelicansia vastaan vielä play-off-sarja.
Sijat on jo ratkaistu. Aloitetaan vaan Elyséellä, mutta tuolla pelillä pitäisi lopettaa tähän. Jos tuolla tavalla annetaan joka kerta vastustajan päästä ohi niin voi olla hiljaista Kanada-maljan kanssa.
Voi vit..!
 

kopo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
hohhoijaa

No niin, asennevammaiset pelurimme surffailivat taas ottelun läpi virkamiesmäisesti. Jos näin halutaan pelata, ollaan viikon päästä lomilla. Antero luo lisää epävarmuutta omalta osaltaan ja vauhtia ei ole yhtään. Onko näillä valmentajillakaan enää mitään otetta tuohon porukkaan? Alkaa kyllästyttää tuollainen seisoskelu.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kopo tiivisti asian loistavasti. Näyttää vahvasti siltä, ettei kannujahti kiinnosta. Pelicans on tarpeeksi kova joukkue pistämään TPS lomille, kuten tänään nähtiin. Jos tämä pelleily jatkuu niin viikon päästä mennäänkin jo Ruissalossa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Merkityksetön peli, merkityksetön tulos, vaikka voitto aina lämmittää. Ei tainnut ihmeepää urheilujuhlaa olla, mutta ensi viikollahan ne pelit sitten alkavat. TPS on kaikesta huolimatta selkeä ennakkosuosikki, turha siitä edes väitellä. 3-0 voitot TPS:lle ovat todennäköisemmät kuin, että Pelicans voittaisi ainoatakaan.
 

morpheus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Liverpool, Boston Bruins, Indiana Pacers
Jeess!!!! Voitto tuli, mutta millä pelillä!!:eek:
Tiedossa oli ennen peliä Peltolan kuumeilu ja Hexin poissaolo, mutta omiin korviini ei ainakaan kantautunut syytä Jääskeläisen poissaoloon!? Pelsuilta oli pois siis 3 (tai ainakin 2!) avainpelaajaa eikä tepsteps silti pystynyt voittamaan osittain pahasti ontunutta Tukaanilaumaa.Oliko turkkulaisilla kokeilumieli päällä vai mikä mätti kun parhaalla kokoonpanolla(?) ei pystynyt pisteitä tois puol jokkee viemään.
Okei, matsi oli lähestulkoon merkityksetön, joten pakkopullaa se ehkä joillekin oli.
Nuden niittiin en kommentoi, koska en tilannetta nähnyt..
Näin paljasjalkaisena lahtelaisena oli juitenkin ilo katsoa Jussi Saarisen, Olli Sinkkosen ja Japa "ehkä-jo-tällä-kaudella-maali" Ollikaisen loistavaa peliä. Vielä Puppe ym. takas, ni mielenkiintoinen play-off sarja tulossa.
Oma veikkaus:
Pel-TPS
3 - 1
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mitä mieltä olette? Pitäisikö tilainteista Schaefer ja Rautee antaa lisärangaistuksia?

Schaeferin tilanteessa hän käänsi selkänsä jo kauan ennen laitaa ja Laitinen ei millään lailla voinut enää välttää taklausta. Hän selkeästi vielä heitti naamansa pleksiä vasten ja sai hieraistua nenänsä verille. Eräs kaverini kuuli radiosta, että Virta olisi kaivanut nenäänsä samalla hetkellä, ja Peter sitten valuttikin verta melkoisesti samasa paikasta. Susikoira tunnetusti on härski pelaaja, ja toistuvista otteista tulisi antaa tuntuvammin. Miten olisi kuusitoista peliä. Siinä olisi sitten vielä vähintääkin yksi ylimääräinen, jos piski tulisi Suomeen joskus takaisinkin. Raukkamainen temppu - tyypillistä turkulaista. Ei ollut Jursin aikana tuollaista.

Rautee taasen heittäytyi jo ennen osumaa. Yritti selvästikin puraista Pelicans-pelaajan mailaa, joten vähintään mailasta kiinnipitäminen olisi pitänyt viheltää. Taisivat ne hanskatkin lentää tilanteessa tuoden lisää teatraalisuutta. Rautee on myös tunnettu filmaamisistaan. Onhan hän rottaketjun pelaaja, vaikkakaan rottaketjua ei tällä kaudella aidossa kokoonpanossa olla kertaakaan nähtykään. Kyllä sellainen viisi ottelua Rauteelle ja kolme Kiviharjulle ja Tuokolle ihan vain varoitukseksi olisivat paikallaan.

SM-liigan tilastomiehet ja siivoojat harkitsevat valmennusjohdon lisärangaistuksia.

Turku on Suomen *****.

L-Mies

P.S. Näittekö, kun Alatalokin käänsi selkänsä laidassa - ainakin kaksi kertaa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Muutenhan pelillä ei ollut mitään merkitystä, mutta ihmetyttää esim. Kai Nurmisen täydellinen ilmeettömyys, tapahtui missä vaan ja mitä vaan. On se varmaan pirullista kun ei saa kun hiukka päälle millin vanhaa rahaa ja illasta toiseen täytyy olla ihmisten hauskuuttajana.

Pleijareita ajatellessa on ihan eri tuntu kuin viime kaudella. Kyyti voi olla kylmää, muttei tarvitse ainakaan ennakkoon olla täysin lyötyjä. Mikä muuten on Norrenan kunto ? Oli meinaan Antero ulkona kuin puistotäti koko ottelun.

Itselleni, eli kriittiselle katsojalle on Kaanien kausi jo nyt pulkassa. Lahdessa ollaan oikealla tiellä vakavasti otettavaksi jengiksi pidemmäksikin aikaa. Jos jotain enemmän kuin jo nyt saavutettu tulee, on se vain ihmeellinen lisä johon ei ole varauduttu.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
L-Mies

"Schaeferin tilanteessa hän käänsi selkänsä jo kauan ennen laitaa ja Laitinen ei millään lailla voinut enää välttää taklausta" Schaeferin tilanteessa Laitinen ei ollut osallisena mitenkään vaan suihkuun lensi Veli-Pekka Nutikka jos tätä tilannetta tarkoitat
 

Miguel

Jäsen
Hyvä L-Mies,

Sarkasimisi ampuu yli.
Ensinnäkin, taklaaja oli Nutikka eikä Laitinen.
Ja kyseisestä tilanteesta ulosajo oli mielestäni liian kova tuomio. Aika tavallinen taklaus se mielestäni oli, Schaefer ei vain varautunut siihen. Kakkonen olisi ollut paikallaan. Paikan päällä olin enkä nähnyt mitään hidastuksia tilanteesta, mutta vähän vaikutti Schaefer kokeneen nopean parannuksen. Tuliko susikoiralta muka verta?

Rauteen tilannetta en nähnyt, joten en kommentoi. Pahalta näytti lärvi tilanteen jälkeen. Ikävä juttu.


Loput olennainen pelistä tulikin jo täällä esille. Aikamoista surffailua, voitto kaunisti tilastoa. Toivottavasti Norre ei palaisi vielä vähään aikaan, Niittymäki ei ole ollut parhaimmillaan. Raúl, ihmettelen pessimismiäsi. Mahdollisuudet ovat hyvät, varsinkin viime esitysten perusteella. Keskiviikkona Turkuun, voittoa katsomaan:).

edit: Snake ehtikin ensin korjaamaan taklaajan.
 

Bast

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Trojans, TuTo, Miami Dolphins, FC Inter Turku
Eipähän ole ennakkosuosikin paineita!

Nimittäin kaksi surkeaa kolmannessa erässä menetettyä matsia peräkkäin. Ensimmäisen vielä tavallaan ymmärtää sitä taustaa vasten, että Bluesilla oli paljon pelissä ja valtava voiton tarve, mutta Pelikaaneille tämä matsi oli yhtä yhdentekevä kuin Tepsillekin ja silti siivekkäät pyyhälsivät Tepsin ohi.

Tiistaihin mennessä täytyy jostain löytyä se "tappamisen meininki" jolla vire pysyy yllä täydet 60 minuuttia. Tepsille on nyt jäänyt päälle huono työmoraali. Ässät-pelistä lähtien hommaa on tehty vähän väljähtyneellä otteella. Kuten aiemmin tässä ketjussa todettiin, vaikuttaa siltä ettei kannu oikein kiinnosta.
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Miguel

Nutikkahan se oli. En tarkastanut faktoja. Syvä pahoitteluni. Sehän oli kuitenkin kirjoituksen olennasin osa, vai mitä?

"Paikan päällä olin enkä nähnyt mitään hidastuksia tilanteesta, mutta vähän vaikutti Schaefer kokeneen nopean parannuksen. Tuliko susikoiralta muka verta? "

Kun kerran ette IFK- ja JYP-fanien tapaan ehtinyt heti syyllistämään Schaeferia ja Rauteeta, niin ajattelin olla ensimmäinen. Ihme juttu, ettei vinkki mennyt perille, vaan silti hakkaat päätäsi seinään.

Kyllä, Schaeferin nenästä tuli verta, koska hän iski sen melkoisella voimalla pleksiin. Riitti sitä verta ihan paitaankin asti. Näitkö tilanteessa muuta filmaamista - tekoveren lisäksi siis. Olisiko Tepsin parhaimman pelaajan pitänyt lopettaa pelaaminen siihen tilanteeseen, koska Pelicansin vastaava tähtipelaaja ajettiin täysin aiheettomasti ulos. Tästäkö tässä nyt on kysymys?

L-Mies

P.S. Schaefer (schäfer - saksaa) tarkoittaa lammaspaimenta.
 

1900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal ja Lahden Reipas
Miksi ihmeessä L-Mies kaivat verta nenästäsi? Kukaan täällä ei ole syyttänyt TPS pelaajia mistään sikailuista tai filmaamisesta ja sinä tulet meuhkaamaan ja masinoimaan sanasotaa palstalle. Jos nyt haluat olla ensimmäinen, joka aloittaa TPS pelaajien haukkumisen tarkastamatta faktoja tai muiden kirjoituksia, niin siitä vaan; jatka samaa rataa.
Löysävauhtisessa kenraaliharjoituspelissä ei hienouksia näytetty ja tunteetkin pidettiin kurissa. Toivottavasti nuo hienoudet ja tunteet nostetaan tulevan viikon peleissä sitten esille. Nutikan saama jäähy oli tämän kauden linjan mukainen; mies taklasi Schaeferiä selkään laidan vieressä, selvä 5+20min. Rauteen tilanne meni jokseenkin seuraavasti: alivoimalla Mikko heittäytyi irtokiekon perään ja sai sen ulos alueelta. Samassa tilanteessa Pelicans pelaaja yritti lyödä kiekkoa omalle pelaajalle, mutta Rauteen sutaistessa kiekon pois Pelicans mies osui mailalla Rauteen kasvoihin. Rautee siis liukui pää edellä kohti Pelicans pakkia. TPS pelaajat eivät protestoineet tilannetta eivätkä vaatineet jäähyä. Tuomarit kyselivät linjamiehiltä tapahtuman kulun ja neuvottelun jälkeen eivät nähneet tilannetta jäähyn arvoisesti. Rautee ei näytellyt vaan miestä todellakin sattui kasvoihin.
 

Miguel

Jäsen
Viestin lähetti L-Mies
Miguel

Nutikkahan se oli. En tarkastanut faktoja. Syvä pahoitteluni. Sehän oli kuitenkin kirjoituksen olennasin osa, vai mitä?

"Paikan päällä olin enkä nähnyt mitään hidastuksia tilanteesta, mutta vähän vaikutti Schaefer kokeneen nopean parannuksen. Tuliko susikoiralta muka verta? "

Kun kerran ette IFK- ja JYP-fanien tapaan ehtinyt heti syyllistämään Schaeferia ja Rauteeta, niin ajattelin olla ensimmäinen. Ihme juttu, ettei vinkki mennyt perille, vaan silti hakkaat päätäsi seinään.

Kyllä, Schaeferin nenästä tuli verta, koska hän iski sen melkoisella voimalla pleksiin. Riitti sitä verta ihan paitaankin asti. Näitkö tilanteessa muuta filmaamista - tekoveren lisäksi siis. Olisiko Tepsin parhaimman pelaajan pitänyt lopettaa pelaaminen siihen tilanteeseen, koska Pelicansin vastaava tähtipelaaja ajettiin täysin aiheettomasti ulos. Tästäkö tässä nyt on kysymys?

L-Mies

P.S. Schaefer (schäfer - saksaa) tarkoittaa lammaspaimenta.

Okei, minäkään en tarkastanut faktoja Schaeferin tilanteesta, vaan kirjoitin niin kuin todellakin tilanteen näin. Varaan pian ajan optikolta.:) Olen pahoillani jos Schaeferille kävi jotain. Ilmeisesti olen täysin väärässä tilanteen suhteen, mutta uskon kyllä teitä. Silti voisit kirjoittaa hieman vähemmän provosoivasti, ja toivon että lopetat keskustelun tähän.

P.S. Sinä sanoit ensin Peteriä susikoiraksi.:D
 

L-Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täytyy varmaan sen verran selventää, että kirjoittamani viesti ei missään nimessä ollut suunnattu piikiksi Pelicans-faneille. Itsehän kirjoitin myöhemmin, että koska Pelicans-fanit eivät olleet siihen lähteneet, niin minä olin pakotettu laittamaan ne samat jutut, jotka on jo jokaisen TPS-pelaajan loukkaantumisen jälkeen nähty ainakin jossain muodossa. Ylitseampuvaa tai ei, niin vastaavat jutut on täällä palstalla jo nähty. Sehän tässä surullisinta onkin. Kannattaa vilkaista esimerkiksi JYP- ja IFK-aiheisia keskusteluja. Tulihan sieltä se yksi samankaltainen heitto tällekin keskustelulle, mutta onneksi se jäi siihen.

Joululahjaksi kannattaa toivoa huumorintajua, ja mitä tulee provosointiin, niin sitä en jätä. Tahatonta provosointia en edes pysty välttämään. Sitä tämä mielestäni oli, koska väärä koira alkoi haukkumaan.

L-Mies

P.S. Jos laitatte minulle vastauksen, niin älkää lopettako sitä sanoihin: Minä olen oikeassa - Älä viitsi enää vastata. Se on jotenkin - hmm - halpaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös