Pelicans - Tappara la 14.1.2006

  • 5 314
  • 32

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Onnea Lahtelaisille! Ansaitsitte 3 pistettä kyseenalaistamatta. Erityisesti Lahtelaiset kannattajat ansaitsevat erityisen maininnan, Hienoa kiekkokulttuuria! Saisivat kyllä muutkin ottaa oppia!

Tappara oli huono, äärettömän huono. Ei minkäänlaista yritystä missään vaiheessa. Kiekkoja sudittiin päätyyn ja harvemmin niistä tilanteista syntyy mitään sen vaarallisempaa. Hasardisyöttöjä keskialueella ja varsinkin omassa päädyssä. Puistola, Vertala, Grönvall, Mäkinen. Hävetkää! Ei minkäänlaista yritystä! Kontiola ja Halme ansaitsevat erityismaininnan, taisivat olla Tapparan rosterissa ainoat jotka edes yrittivät jotain. Konna yritti näyttää moneen otteeseen miten sitä kiekkoa tuodaan vastustajan päätyyn. Muut tyytyivät punaisella vain lätkäisemään kiekon päätyyn ja toivoivat samalla että se loppujenlopuksi päätyisi omille.

Eipä tässä muuta. Ei tuollaisella peliesityksellä ansaita olla niinkään korkealla mitä nytten luojanlykyssä ollaan.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Liput matsiin olivat tiukassa. Muutama sata innokasta jäi ilman sisäänpääsyn tuomaa autuutta. Joukossa lukuisia vierasjoukkueen kannattijia.
 

Stranger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Liput ne vaan loppu oikeesti kesken! Saisko teistä osan seuraavaan matsiin?

edit: jätin pelkän asian viestiin, ja aika lyhyeksihän se jäi.
 
Viimeksi muokattu:

Ezama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Stranger kirjoitti:
Mitä vittua! Liput ne vaan loppu oikeesti kesken! Saisko teistä osan seuraavaan matsiin?

On se oikeasti aivan HELVETIN hienoa katsoa kun Pelicans on monen kituutus vuoden jälkeen viimeinkin nousussa ja jopa tampereen äijät tulevat hehkuttamaan tänne, että Lahden pelikaapelit pelaavat hyvin! Se ei ole vähän se! Menemme vielä pitkälle, se on näin lahtelaisena aivan uskomattoman loistavaa todeta!
 

fournier

Jäsen
Suosikkijoukkue
tappara
TTT = Tapparan tammikuun taaperrus

Ennen Lahden peliä medioissa kommentoitiin että " Tappara ottanut neljä voittoa putkeen", kotiottelut nähneenä fiilis näiden voittojen suhteen on hieman kyseenalainen, jokusia pisteitä on tullut kyllä, mutta millä pelillä?
Jokusia vuosia sitten eräs lehti kuvasi pelejä salamalla, tankilla tai salkun kuvalla, tämän hetken Tappara pelaa tätä salkku- eli virkamieskiekkoa, kaikesta näkee että joukkueella on "luotto" kohdallaan ja ajatuksissa että kyllä homan joku meidän virastosta hoitaa.
Ero salaman ja tankin välillä ei ole suuri, mutta se on juuri sen verran mikä nyt puuttuu, se ei ole osaamista tai kokemusta se on vain ja ainoastaan asennette. Asenne on sitä että osaaminen sailyttää tietyn perustason kaikissa tapauksissa, tätä ei juuri nyt tapahdu. Olisikin ehkä paikallaan myös valmennusjohdon ottaa edes pieniä riskejä joukkueen hereille saamiseksi, koska ongelmat harvemmin ratkeavat ikkareiden toimesta olisi paikallaan että päälliköt hoitaisivat hommansa.
Pelicans peli jatkoi samaa linjaa joka on ollut näkyvissä joulun jälkeisissä peleissä, Tapparan joukkue on hyvä, kokenut, taitava,jne,, nyt se tekeminenkin vain samalle tasolle niin hyvä tulee. Tästä mielestäni paras esimierkki oli Tappara - Kärpät ottelu jonka Tappara vei 3-0, yrityksen ja joukkueelle pelaamisen ollessa sillä tasolla on vaikea löytää pysäyttäjää.
Jos en ihan väärin muista oli vähän samanlaista touhua vuoden 2003 vuoden vaihteen jälkeisissä peleissäkin,,,,,,,
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Fiiu kirjoitti:
Lisätään vielä tännekin ihmetystä Heiskasen ulosajosta. Mitä ihmettä tapahtui? Tätä ihmeteltiin pelin jälkeen Tappara-fanien toimesta, kukaan kun ei tuntunut näkevän mitään tupella lyöntiä.

Heiskanen ja Tapparan pelaaja koputtelivat toinen toisiaan Tapparan maalin läheisyydessä vihellyksen jälkeen. Heiskanen tilenteesta pois lähtiessää vielä hieman huitaisi taakse päin, ja mailantuppi juuri ja juuri osui Tappara pelaajan vatsan seutuville.

Päätuomari Vuohtoniemi ei tilannetta nähnyt, mutta linjatuomari (Viikari?) halusi ottaa hieman roolia ja kävi Vuohtoniemelle ilmoittamassa. Kyllähän tilanteessa mailanpäällä "lyöminen" tapahtui, mutta oliko tilanne jäähyn, saatika ulosajon, arvoinen? Tiedän kyllä mitä sääntökirja sanoo mailanpäällä lyömisestä, mutta kovin kevyesti tämä eilinen tuli. Vähän saman kaltainen tuomio kun siinä Kyle Rossiterin tapauksessa. Muutenkaan en oikein pidä näistä linjatuomareiden antamista rangaistuksista. Kyllä päätuomarin pitää nähdä mitä kentällä tapahtuu ja tuomita sen mukaan. Kaksi päätuomaria kaukaloon niin päästään näistä linjatuomarien arpajaisista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös