Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kivi sisään ja katsotaan että miten peli lähtee rullaamaan hänen avulla. Tuolla alisuorittaa nyt niin moni pelaaja että jotain on pakko tehdä. Ei tämä joukkue ole läheskään näin paska miltä kentällä näyttää vaikka puolustus kaipaakin kiireesti vahvistuksia.
Aika paljon saa Kivelle maksaa ennen kun suostuu tuonne hyppäämään.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Ei tästä voi nyt ihan Laukkasta syyttää. Kyllä tuollakin jengillä pitäisi jumalauta pystyä pelaamaan Liigaa edes tasaväkisesti muiden kanssa. Ei missään, minkään joukkueen, pitäisi pystyä vetämään 0-5 vieraissa turpaan ensimmäisessä erässä, vaikka pelattaisi A-juniorijoukkueella.

Ja vittu mä tuuletin kun Nemo jatkoi täällä. Ajatella miten väärässä olin kun ajattelin että se olisi hyvä asia jotenkin.
Ei tuosta voi vain puolustajia syyttää edes enää, katsokaa mitä hyökkääjät tekee! Siellä on kuitenkin viisi jätkää molemmilla kentällä suurimman osan ajasta ja Stenqvist on pakin paikalta painanut jo 2+2 jne. Kyllä siellä pitäisi hyökkääjien kantaa vastuuta myös omassa päässä.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei tästä voi nyt ihan Laukkasta syyttää.
Kyllä Lelulla on ihan yhtä suuri vastuu tässä kuin valmennuksellakin, ellei isompikin. Nupe heitettiin ekana dösän alle, nyt on Nemon vuoro. Seuraavana on luonnollisestikin vuorossa näiden kahden tekemisistä vastuussa oleva Laukkanen.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Haluaisin huomenna lukea anteeksi pyynnön pelsujen toimistolta! On tää niin noloa!
Voisi maksaneille katsojille ainakin antaa jotain hyvitystä noin luokattomasta esityksestä. Vaikka nyt seuraavan pelin liput puoleen hintaan tai ilmaiseksi. Tyhjää siellä hallissa on seuraavassa pelissä näillä esityksillä muutenkin, ettei siinä juuri mitään luultavasti menetäkään.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kyllä Lelulla on ihan yhtä suuri vastuu tässä kuin valmennuksellakin, ellei isompikin. Nupe heitettiin ekana dösän alle, nyt on Nemon vuoro. Seuraavana on luonnollisestikin vuorossa näiden kahden tekemisistä vastuussa oleva Laukkanen.
Väitän silti että tuolla joukkueella pitäisi pystyä pelaamaan paremmin, eikä Laukkanen valitettavasti siihen oikein voi vaikuttaa.
Tän pitäisi olla se joukkue jolla pelataan niitä 6-5 ja 6-3 pelejä, mutta kun nyt ainoa tapa voittaa on ollut Karhusen jumalmoodi ja ne maalin tai kahden pelit ja sitten kolmas tyhjiin.
Noi hyökkäyspään jätkät pitäisi riittää kiekollisena näyttävään ja vauhdikkaaseen peliin, mutta nyt kiekollinen peli ei ole edes huonoa, vaan se puuttuu ja siitä syytän ihan suoraan valmennusta, enkä Laukkasta.
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
osallistuminen ja tyhjentyminen
Kyllä minulla on muistissa ainakin kaoottiset Sport-, Ilves-, ja KooKoo-ottelut Isku Areenalla. Niissä Nupe oli vielä mukana.
 
Olipa kerran potentiaali ...

Pertsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko muiden mielestä peli heikentynyt jopa Nupen lähdön myötä? Omaan silmään peli meni kahta kauheimmin sekavaksi kun Nupe poistui penkin takaa.
Ei sinällään sen huonommaksi, ennemmin Pelicansin peli on samaa sekavaa sohellusta kuin alkuunkin, mutta vastustajat alkavat saada vähän järkeä touhuun ja meillä sakki on vielä heikentynyt loukkaantumisten takia. Tämän kombinaationa ei kyetä enää voittamaan kuin hyvin satunnaisesti.
 

NallePyh

Jäsen
Suosikkijoukkue
se lahtelainen
Mielenkiintoista on tämä epäsuhta koti- ja vieraspelien suhteen. Heti kun pitäisi olla alusta kuskin paikalla niin menee mahdottomaksi. Mutta voiko tämä olla muuta kuin otteluihin valmistautumista? Tosin heti kun tulee yksi tai kaksi omiin niin peli hajoaa ihan täysin. Se kertonee siitä, ettei kokenutta kaartia juuri ole. Junnuilla käy juuri näin.
 

Online editor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kookoo
Nyt on joukkue sekaisin, pelissä ei päätä eikä häntää. Pääkoutsi on täysin lamaantunut penkin takana, apuna koutseja jotka eivät kuuluisi edes c- junnujen vaömennukseen. Kenen vastuu? Onko Laukkanen noin lapanen ettei saa asennetta joukkueeseen, varsinkin valmennukseen. Onneksi tajusi ottaa henkilökohtaisten ongelmien kanssa rypevän pääkoutsin pois julkisuudesta.
 

Turkoosisalpa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tuo peli ei kyllä tuosta hevillä aukea. Ainoa toivo voisi olla se, ettei kukaan joukkueesta kelpaisi maju-tauolla peleihin mukaan. Päästäisiin hiomaan Pärmäkosken johdolla puolustusta ja helppoja avaussyöttöjä.. Mutta eiköhän siellä nyt valmiiksi urakoinut Björninen saa valinnan ja loukkaantuu.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Viikon päästä seuraan ottelu. Oletan..ainakin hartaasti toivon että tässä välissä toimistolla reagoidaan jotenkin tähän tilanteeseen. On se sitten valmennukseen liittyvää tai pelaajistoon liittyvää..hiljaisuus ja reagoimattomuus on aikalailla sama kun luovutus. Ei tämä tuska ja kaaos tästä itsestään enää käänny.
 
hiukset ja järki ei pysy samassa päässä. Tamminen on elävä todiste että sanonta on väärä!

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hämmentävää. Pidin tämän kauden joukkueen floppikerrointa heikosta puolustuksesta huolimatta todella pienenä. Uskoin Niemiseen, Laukkaseen, hyökkäykseen ja maalivahteihin.

Nyt ei sitten mikään toimi, ei niin mikään. Tässä täytyy olla taustalla jotain isompaa - siitä toki viestii Nupenkin teko.


Surullista.
 

Rantsukoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Näin heikkoa vierailijaa en muistakaan Tampereella nähnyt. Numerot jopa mairittelevat Lahtelaisia. Karhunen oli odotetun hyvä ja piti numerot siedettävinä.

Monta maalipaikkaa Pelicansilla oli tasavoimin tänään? Ulkopuolisen silmiin näyttää että Nemon eväät on syöty.
 

AgiiL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kaipa se on pakko pieni palstahiljaisuus päättää ja antaa oma mielipiteeni tilanteesta. Tällä hetkellä vire on aivan katastrofaalinen: jos TPS ei olisi tällä hetkellä niin paska, niin mediahuomiokin keskittyisi varmasti Pelicansin tilanteeseen. Ongelmia on turha vähätellä ja totuus on se, että Pelicans on voittanut lokakuun 10 liigaottelusta vain kolme, joista kaksi varsinaisella peliajalla, ja niistäkin toinen oli sysipaskaa TPS:ää vastaan. CHL:stäkin pudottiin. Tällä hetkellä sormia osoitellaan eniten Nemoa kohti, mutta eiköhän tässä kaikki ole virheitä tehneet; niin valmennus, pelaajat kuin johtokin.

Valmennuksesta huokuu tällä hetkellä se, ettei viime kauden kaltaista intohimoa enää ole samankaltaisesti. Nemo on kuin varjo entisestään ja Nupe uhrasi sitten itsensä. Moni ajatteli, että Nupen poistuminen vaihtoaitiosta olisi askel parempaan suuntaan, mutta monien mielestä peli on sen kuin heikentynyt entisestään. Nupella oli varmasti omat syynsä, mutta apuvalmentajaahan tuonne vahvasti kaivattaisiin. Ei voi tosissaan olla, että fysiikkavalmentaja hoitaa nyt pakkien peluutusta. Jos Nemo ei saa kurssia kääntymään, niin mielestäni valmentajanvaihdos ei olisi huono veto. Vanha kunnon Suikkasen Kaitsu siellä ainakin on vapaana. Jonkun pitäisi saada potkua tähän hommaan, ja minulle on aivan sama kuka se on. Kunhan vain joku kykenisi siihen.

Pelaajissa pettymyksiä on riittänyt. Monet viime kaudella edukseen esiintyneet pelaajat ovat romahtaneet tasossaan huomattavasti. Tietynlaista haluttomuutta ja epävarmuutta näkyy. Toki myös älyttömät loukkaantumiset ovat olleet iso takaisku, mutta kaikkea ei niidenkään piikkiin voi aina laittaa. Pelaajahankintoja pitäisi varmaan tehdä, mutta mistä rahat? Ja missä ovat ne soihdunkantajat, jotka nousevat esiin vaikeina aikoina? Lukuun ottamatta tietenkin kapteeni Björnistä.

Janne Laukkasen ja Tommi Turusen panosta tilanteeseen ei voi unohtaa. Lelua ei voi toki kaikesta syyttää, mutta joukkue ei ollut valmis kauteen lähdettäessä. Jo keväällä pelätty Kasken ja Kousan jättämä aukko jäi pahasti paikkaamatta. Kun oletettavasti molempien lähdöt olivat jo hyvissä ajoin tiedossa, niin miksi verkkoja ei laitettu vesille tarpeeksi aikaisin? Miksi loistavana pelaajien löytäjänä pidetty kaksikko ei onnistunut löytämään edes yhtä hyvää kiekollista puolustajaa joukkueeseen kevään ja kesän aikana? Tiedostan sen, että Sulakit yms. menivät parempiin liigoihin, mutta tuskin kyse on pelkästä huonosta onnesta. Pisteet Laukkaselle menee Hárin, Karhusen ja Jaakolan nappaamisesta, mutta virheitä on myös joukkuetta rakentaessa tehty huomattavasti ja se alkaa kostautua. Ylivoima on koko liigan 4. heikointa, ja se johtuu viivapelotteiden puutteesta. Vorobei ja Shchemerov eivät riitä. Ilkka Heikkiselle voisi kilautella?

Ensi viikolla sitten kaksi peliä viikonloppuna, ensin kotona Tapparaa vastaan ja 24 tunnin sisällä siitä pelataankin sitten jo Vaasassa. Liikoja tuskin kannattaa odotella. Lienee melkoinen vedenjakaja tuo ensi viikonloppu Nemon suhteen.

Toivotaan parasta. Tää on mun jengi, sitä koskaan vaihda en.
 
"I only shoot and score then you score then will come" - Jesse Puljujärvi

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Tämä ei perustu mihinkään saatuun tietoon, vaan puhtaaseen arvailuun mutta kyllähän se alkaa vaikuttaa vähitellen siltä että Niemisen lähtölaskenta on alkanut.

Toivottavasti vaikka Kivi olisi vielä ilman sopparia tulevaisuuteen, olisi ns. täsmäisku, muutoin voi olla haastava rekrytointi edessä sillä huippukoutsit on työssään.

En yllättyisi vaikka Nupe palaisi vetämään loppukauden, mikäli nyt Nieminen jossain kohti laitettaisiin ulos.
Toki tässä kohtaa jos vain loppukauden projektista puhutaan, niin Kai Suikkanenhan olisi sellaisissa aika kova luu, on lisäksi vapailla markkinoilla.
 
Lahti VS Everybody

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Tämä ei perustu mihinkään saatuun tietoon, vaan puhtaaseen arvailuun mutta kyllähän se alkaa vaikuttaa vähitellen siltä että Niemisen lähtölaskenta on alkanut.

Toivottavasti vaikka Kivi olisi vielä ilman sopparia tulevaisuuteen, olisi ns. täsmäisku, muutoin voi olla haastava rekrytointi edessä sillä huippukoutsit on työssään.

En yllättyisi vaikka Nupe palaisi vetämään loppukauden, mikäli nyt Nieminen jossain kohti laitettaisiin ulos.
Toki tässä kohtaa jos vain loppukauden projektista puhutaan, niin Kai Suikkanenhan olisi sellaisissa aika kova luu, on lisäksi vapailla markkinoilla.
Ei taida olla tarvettakaan kun loppukauden koutsille. Suikkanenhan on näihin lyhyisiin sykäyksiin loistava mutta kiinnostaako vaan pätkäpesti on toinen juttu.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ehtii nyt vähän tännekkin kirjoitella. Omaan silmään peli on parantunut pikkuisen kun Nupe lähti. Selkeästi mennään hanakammin kiekkoon, mutta pelitavalliset ja itseluottamuksesta kumpuavat ongelmat syövät tekemistä ja päädytään kierteesen, missä reagoidaan hitaasti ja tunnistetaan tilanteet väärin. Omaan silmään:

Hyökkääjät pyrkivät auttamaan pakkien avaamista hakemalla paljon alempaa, mutta edelleen ajoitukset sakkaavat, ei päästä pelaamaan liikkeesen, pakkien avauspeli hidastuu, jolloin vastustaja pääsee paineistamaan liikaa / estämään syöttösuuntia. Lisäksi en ole niin expertti, että osaisin tunnistaa mitä puolustuspäässä yritetään tehdä, mutta omaan silmään tolla porukalla ei ole mitään järkeä juosta ukkojen / kiekon perässä. Ihan selvästi kun tullaan/jäädään omaan päähän, alkaa häsläys ja itse tehty kiire. Yksinkertaisempaa systeemiä sisään

Hyökkäyspäässä mennään halukkaammin tilanteisiin, mutta tunnistetaan paikat väärin. Paineistetaan kahdella jopa kolmella, kun ei ole onnistumisen edellytyksiä ja vaihtoehtoisesti ei uskalleta antaa painetta / pyrkiä katkoon etc vaan ennemmin paskotaan housuihin ja lähdetään omaan päähän "ettei vaan kävisi heikosti". Lisäksi se kulmissa pyöriminen pitäisi nyt vihdoin saada pois, kun siellä ei pärjätä kummassakaan päässä. Suoraviivaisemmin yksinkertaisiin ratkaisuihin ja maalia kohti

Viikonlopun peleissä omaan silmään pisti pari hälyttävää asiaa. Ensinnä pakkien vaihdot. Vittu ei voi tolla tavalla vaihtaa kerta toisensa jälkeen varmistamatta tilannetta. Selkeetä perseilyä, johon valmennuksen pitäisi puuttua. Sitten jalan puuttuminen. Tuntui kun pallit hiertäisi liikaa munareiden välissä eikä pysty luistelemaan. Ihan omistuista konkkeklointia. Ei voi piiputtaa kun meillä piti olla maailmanluokan fysiikkavalmennus.

Maalinedusta pelaaminen alivoimalla. Mikä vitun ajatus se on, että annetaan vastustajan häärätä maalin kulmalla / edessä ja katellaan missä kiekko on ?

Eli kyllä tää mun mielestä Suikkasta tms. huutaa tohon Nemon tueksi. Ongelmajengin saa oikasemaan, kun mennään ihan perusjuttuihin joita on hakattu junnusta lähtien, että onnistuimisten kautta alkaa sitten purkautumaan toisesta päästä.

Vielä on kautta jäljellä
 
Lahest...

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olisihan tuo uskomattoman absurdi kuvio: ensin sensaatiovalmentajan optiota ei käytetä ajallaan, minkä seurauksena joudutaan neuvottelemaan uusi sopimus ja sitten annettaan kenkää ennen joulua.

Niemisen kenkiminen tarkoittaisi sitä, että kassassa olisi siis enemmän rahaa kuin mitä on annettu ymmärtää. Itse en kuitenkaan siihen usko, että Pelicansilla olisi varaa maksaa palkkaa kahdelle päävalmentajalle samanaikaisesti. Eli eiköhän Nieminen vedä tuon Jumalan teatterin jatko-osan loppuun asti maaliin. Apuja Ville tuonne kyllä tarvitsee, ja todella nopeasti jos tämän kauden haluaa vielä pelastaa. Vaikka sitten Piri peluuttamaan pakkeja Pärmäkosken sijasta.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Olisihan tuo uskomattoman absurdi kuvio: ensin sensaatiovalmentajan optiota ei käytetä ajallaan, minkä seurauksena joudutaan neuvottelemaan uusi sopimus ja sitten annettaan kenkää ennen joulua.

Niemisen kenkiminen tarkoittaisi sitä, että kassassa olisi siis enemmän rahaa kuin mitä on annettu ymmärtää. Itse en kuitenkaan siihen usko, että Pelicansilla olisi varaa maksaa palkkaa kahdelle päävalmentajalle samanaikaisesti. Eli eiköhän Nieminen vedä tuon Jumalan teatterin jatko-osan loppuun asti maaliin. Apuja Ville tuonne kyllä tarvitsee, ja todella nopeasti jos tämän kauden haluaa vielä pelastaa. Vaikka sitten Piri peluuttamaan pakkeja Pärmäkosken sijasta.
Ja lisääpä tähän vielä se, että motivaationsa menettänyt ja homman kesken jättänyt 2-valmentaja palaisi 1-valmentajaksi!

Ei ole mitään tietoa asioista, mutta Nupen siirryttyä syrjään kävi mielessä, että jos johtui Nemosta, niin menikö Nupe sivuun vain odottelemaan Niemisen sukellusta. Ei kai sentään...
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ja lisääpä tähän vielä se, että motivaationsa menettänyt ja homman kesken jättänyt 2-valmentaja palaisi 1-valmentajaksi!

Ei ole mitään tietoa asioista, mutta Nupen siirryttyä syrjään kävi mielessä, että jos johtui Nemosta, niin menikö Nupe sivuun vain odottelemaan Niemisen sukellusta. Ei kai sentään...
Niin no sehän tuosta tosiaan vielä puuttuisi, että "työuupumuksesta" kärsivä pääomistaja hyppäisikin takaisin penkin taakse muutaman viikon tauon jälkeen heti kun edellinen päävalmentaja on potkittu pihalle. Siinä olisikin miettimistä, miten tuon selittäisi suurelle yleisölle ja joukkueelle.

Jos Nupe olisi mennyt sivummalle vain odottelemaan omistamansa joukkueen sukeltamista sen takia, että pääsee itse pukukopin sheriffiksi, niin siinä tapauksessahan parasta olisi että viimeinen sammuttaa hallilta valot. On kuitenkin niin radikaali ajatus, että en jaksa edes leikilläkään uskoa.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Mutta mikäpä lahtelaisessa jääkiekossa ei olisi mahdollista. Onhan tuo kuvio täysin absurdi, mutta en edes yllättyisi jos Nupe "maagisesti" löytäisikin valmennusmotivaation uudestaan kun Nemo lähtee.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nashville Predators
Mutta mikäpä lahtelaisessa jääkiekossa ei olisi mahdollista. Onhan tuo kuvio täysin absurdi, mutta en edes yllättyisi jos Nupe "maagisesti" löytäisikin valmennusmotivaation uudestaan kun Nemo lähtee.
Mitenniin kun? En usko että Pelicansilla on varaa maksaa useammalle koutsille, ja turha ottaa myöskään vaan loppukaudeksi uutta koutsia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy