Pelicans kaudella 2012–2013

  • 905 165
  • 2 171
Hetkonen! Etkös tuolla toisessa keskustelussa ollut sitä mieltä, että umpipaskoja junnuja on turha nostaa rinkiin. No junnu tai ei, niin Järveläinen on syntynyt vuonna 1993!

Olet oikeassa, ei siellä ketään nostettavaa taida ihan tosissaan olla. Peliittojen pelaajat sitten erikseen. Vaikka tokkopa Hämeenlinnan hylkäämällä kääpiöllä mihkään olisi mitään vaikutusta. Ainakaan tähän väliin.
 

pertteli

Jäsen
Olet oikeassa, ei siellä ketään nostettavaa taida ihan tosissaan olla. Peliittojen pelaajat sitten erikseen. Vaikka tokkopa Hämeenlinnan hylkäämällä kääpiöllä mihkään olisi mitään vaikutusta. Ainakaan tähän väliin.

Hienoa tekstiä nuoresta pelaajasta. Minkälaista vaikutusta on ollut 14 vuotta vanhemmalla, tapparan,växjön ja lekin hylkäämällä "kääpiöllä" Miikka Männiköllä?
 
Hienoa tekstiä nuoresta pelaajasta. Minkälaista vaikutusta on ollut 14 vuotta vanhemmalla, tapparan,växjön ja lekin hylkäämällä "kääpiöllä" Miikka Männiköllä?

Aika massiivinen. Hyökkääjä Männikön tulon jälkeen ollaan 176min putkessa ilman maalia. Sen sijaan Järveläisellä tuskin olisi mitään vaikutusta.

e. No eihän sitä voi tietysti yksin Männikön niskaan kaataa, se nyt oli hassuttelua. Myönnetään ettei ole ollut mitään vaikutusta.
 

Joukkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
Eihän sitä tiedä jos ei kokeile. Ainakin intoa ja halua ois varmaan näyttää, en ihmettelisi vaikka verkko heiluis jo eka pelissä. Sitten tappiot kun rupee syömään rotanlailla niin tehot tosiaan voi hävitä, näin on käynyt moneelle muullekkin ajan saatossa. Hetkellinen piristys ruiske olisi varmaaan.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Hetkonen! Etkös tuolla toisessa keskustelussa ollut sitä mieltä, että umpipaskoja junnuja on turha nostaa rinkiin. No junnu tai ei, niin Järveläinen on syntynyt vuonna 1993!
Niin no olen muutamassa viestissä ehdotellut Järveläisen nostoa. Sopisi hyvinkin tuohon Suikkasen pelitapaan. Toki hän on HPK:n junnu, joka siityi täksi kaudeksi versowoodin paitaan. Hämeenlinnassa ei tainnut peliaikaa irrota. Ja siinä mainitsemassasi viestissä puhuin Pelsun a-,b- ja c-junnuista.

Tulevaisuuden kannalta ihan positiivista, jos tällaisia taitureita voidaan haalia a-,b-ja c-junnuihin lähipaikkakunnilta. En sitten tiedä onko esim. vanha kehäraakki Eloranta parhain vaihtoehto tuohon nuorten koutsiksi.
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Jos tähän Talsan juttuun on luottaminen, niin ei voi sanoa, että Kaarna olisi kauhean pihi. Ylitystähän Kaarna sanoi viime kaudella tulevan pelaajabudjettiin, mutta ylitys oli aika melkoinen. Samaan aikaan kun ko. henkilö on myös sanonut, että tulot on tiedossa lokakuussa yli 90 %:n tarkkuudella. Jos bonarit olit jotain 150 000 € niin aikas paljon on lisähankinnoista siitä huolimatta maksettu

Eli tähän kauteen jos miettii, niin ilmeisen pahasti rahaa on jo lisähankinnoissa palanut, jos viimekaudellakin tuollaiseen summaan päästiin

http://www.taloussanomat.fi/raha/2012/12/05/tassa-on-totuus-sm-liigan-pelaajapalkkioista/201243265/139?rss=2i
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eli tähän kauteen jos miettii, niin ilmeisen pahasti rahaa on jo lisähankinnoissa palanut, jos viimekaudellakin tuollaiseen summaan päästiin.

Tässä kaudessa on se erotus, että hankintoja on myös potkittu pihalle ihan reippaalla kädellä, joten ei voi verrata tätä ja viime kautta. Kyllähän jotakin rahaa pitäisi säästyä Gorenin ja O'Marran potkujen myötä... Sellaisia pelaajiakin tänne hankittu kesän ja syksyn aikana, joilla en usko olevan valtavaa hintalappua otassa, esimerkiksi Jaatinen, Ylönen, Kauppila, Saarenheimo, Männikkö. Männikkö ja Saarenheimo varmaan tämän porukan palkkakuninkaita, todennäköisesti suurinpiirtein kolmoskentän pelaajan palkkasummalla.
 

Ahistaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Täällä yksi uusi kirjoittelija, jotta moro vaan kaikille.

Peliesityksistä ja joukkueen rakennuksesta on varmaan sanottu jo kaikki olennainen, mutta pikkuhiljaa alkaa mennä vati nurin tämän touhun kanssa. Kaarna on todennut kauan sitten, että hyökkäykseen etsitään pelaajia. Varmasti toimistolla tehdään kaiken kaikkiaan hienoa työtä, mutta jos sentteriä on etsitty kohta toista kuukautta, niin väittäisin että jossain on vähän vikaa.

En keksi tähän vallitsevaan tilanteeseen mitään muuta selitystä, kuin että toimisto on heittänyt hanskat tiskiin ja odottelee... jotain. Väitetään, että markkinat on pullollaan pelaajia, joten miksi mitään ei tapahdu? Onko niin, että rahat ei riitä vaikka Goren on laitettu pihalle? Onko tuossa nykyisessä joukkueessa kiinni koko pelaajabudjetti? Jos on, niin joukkueen kasaajalle pitäisi myöntää joku Matti Virmanen- palkinto upeasta työstä.

Raivostuttavaa. Nyt odottelemaan seuraavaa voitettavissa olevaa matsia, eli 02.01.2013 pelattavaa Ilves-peliä. Ja sekin Hakametsässä.
 

PHG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tesla bensakoneella
Miten toi Seikola saa pelata illasta toiseen isoja minuutteja vaikka mies on ollut aivan totaalisen yössä jo kevään pleijareista lähtien? Painelee vaihdosta toiseen hissukseen selkä pystyssä, josta syystä on koko ajan vähän myöhässä kaikesta. Kaksinkamppailuissa totaalisen pehmeä vässykkä, jos ylipäätään ehtii tontilleen.

Richmondin surkimus vielä parina niin tulee mieleen viime kauden Marttinen-Brocklehurst- koomailut. Nytkin Tepsin eka maali lähti siitä kun pojilla ei riittänyt nopeus eikä voima tulla omista ulos ja sen jälkeen olikin sitten miehet hukassa, etenkin Seikolalla. Katseli Richmondin kansa neljä Tepsin maalia aitiopaikalta.

Ymmärtäisin jos sais hyökkäyspäässä jotain aikaan mutta ei tuolla pelinopeudella ole mitään saumaa. Viivapelotekin on osoittautunut aivan vitsiksi tällä kaudella, vedot lähtee niin hitaasti, jos ylipäätään lähtee, ja silloinkin minne sattuu.

Ihan ei ole kaikki kyllä kohdillaan, liekö pelaa puudutettuna? Jos pelaa niin se on kyllä nyt aivan väärä suoni kun se näyttäis olevan pää mikä puutuu…

Mitä ihmettä tässä oikein odotellaan? Voisko nyt vaan laittaa paukkumaissirahat kouraan ja mielellään passitus ihan sinne kotikatsomon puolelle asti. Tilalle ihan mitä vaan, ei se tuosta huonommaksi ainakaan voi muuttua. Jollekin junnulle tai mestispelurille virheitä vois hyvin antaa anteeksi, niistä ne oppivat, nämä veikot eivät enää mitään opi. Parin kuukauden huili vois tehdä hyvää niin olis sitten karsinnoissa edes vähän tuoretta jalkaa ja näyttöhaluja.

Toki on sanottava, ettei Pelsuista juuri kukaan muukaan puhtaita papereita saa mutta Seikolassa jotenkin henkilöityy tämä koko surkeus.

Jos jotain hyvää niin se on Pikkarainen jolla sentään on asennetta. Enkä tarkoita älyttömiä taklauksia vaan ammattimiehen perusvarmaa tekemistä, ja muutama huima kynäilykin on syksyyn mahtunut.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Seikolassa jotenkin henkilöityy tämä koko surkeus.

Mulle tuli illan peliä seuratessa mieleen just sama ajatus. Ite muotoilin sen jotenkin "Toi Seikola on kyl tällä hetkellä koko Pelicansin surkeuden ruumiillistuma"

Ihan samaa mieltä olen että joku junnukin varmaan hoitaisi tonttinsa paremmin tai ei ainakaan Seikolaa huonommin. Kuinkakohan monta kertaa on tullu tän kauden aikana kotipeleissäkin huudettua "vitun Seikola!". Se on ollut tuolla kentällä koko kauden tollanen laiska vätys ja oikein ruokkinut muita pelaamaan entistä paskemmin. Että mua ottaa päähän...
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Itse palaan asiaan huomenna, kun promillet ja pelin jälkeinen vitutus nollassa, niin saattaa tulla jotain asiaakin sitten. Mutta pakko kyllä sen verran purkaa, että Seikola aivan lapanen ja ihan vittu jännitää, että käyttääkö ne option ja ottaa hiihtelemään tonne, perkele. McBain vittuun heti, tilalle joku oikeesti joka osaa pelata. Hyökkäykseen samalla kyydillä joku osaaja tonne ykköseen laittaa reppuu, ihan vituttaa kattoo ku HIFKin uus hyökkääjä mättää 2 maalia ekas pelis ja meidän lutusella jamiella on 1 syöttö. Sopaselle tuttu koomailu jatkuu seuraavat 6 peliä, sit heittää hattutempun ja on ihan yössä seuraavat 10 peliä. Latvalalle typeriä jäähyjä, mitä ei edellisellä kaudella paljoon nähty (tai ainakaan nää värilasit ei nähny). En oikeen osaa sanoa, että ketä tässä pitäs kiittää hyvästä työstä? Varmaan joukkueen hierojaa, että ainakin saa kaverit rennoiks kaukalossa, ku vittu ihme hiihtelyy puolustuksen osalta! Taas! No joo palataan huomenna syvällisemmimen asiaan, kun vähän vetää happea : D soronoo, meikä luikkii baariin.
 
Viimeksi muokattu:

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Helvetti mitä neppailua tää koko kausi on ollut! Ihan hirveetä kuraa! Kaikki alkoi viime keväänä, kun sopimuksia ei kuulunut ja pakka levähti aivan totaalisesti käsiin! Hankittiin joku Pärssinen jäähdyttelemään. Menetettiin vaan helvetti joka ikinen tärkeä pelaaja viime keväänä. Mitä vittua siellä toimistolla tehtiin!? Hierottiin Hodgmanin ja Laschin persettä varmaan ja unohdettiin kaikki muut! Ei sekään joukke ollut perkele vaan Hodgman ja Lasch, vaikka suurimman osan joukkueen tehoista ja hyökkäyksestä tuottikin! Mun mielestä joukkueen runko pitää kasata ensin ja sitten vasta hankitaan ne kirsikat siihen kakun päälle, musta tuntuu, että Kaarna lähti ensin hankkimaan niitä kirsikoita ja sitten unohti helvetti itse kakun.

Sitten hankittiin jotain Jaatista Kauppilaa Ylöstä ei jumalauta. Pari arpaa vielä AHL:stä niin kaikki on kunnossa. Esposito, joka ei koskaan ole pärjännyt miestenliigoissa ja joku neloskentän jyrä O'Marra. Richmond "oman pään luudaksi" KUKA NÄITÄ SCOUTTAA!? Goren oli ihan jees, mutta vaan hidas, ja sekin sitten potkittiin pihalle. "Onneksi" saatiin sitten tilalle Männikkö. Meidän ykkössentteri on Saarenheimo... Tää kertoo paljon. Saarenheimo on hyvä pelaaja, mutta aivan liian isossa roolissa. Korpikarikin on ollut mulle pettymys, ei ole täyttänyt odotuksia, eikä pelannut siten miten näin hänen pelaavaan Pelicansia vastaan esimerkiksi pleijareissa. Sekin kertoo paljon, että meidän ainut pidempi aikainen änäri pelaaja on ilmeisesti tullut Pelicansiin vaan kuntoa kohottamaan.

Nyt sitten Suikkanen on lähdössä, eikä jaksa kiinnostaa joku Pelicans. "Pelicans on Minardi ei pysty". Jos nyt kyrpiikin toi joukkue niin ole silti ammattilainen ja ota ite myös sitä vastuuta, äläkä huutele medialle miten sulla on paska joukkue! Eikö Suikkasen pää kestä, jos sanotaan että on tehnyt paskaa työtä, ja reagointi peleissä/pelien ulkopuolella on ollut aivan kuraa?

Kesällä pidettiin oikein kivaa radiohiljaisuutta, missään lehdissä ei ollut mitään juttua mistään mikä liittyi Pelicansiin. Buumi ehti oikein kivasti laantua, eikä taouttu silloin kun rauta oli kuumaa.

Anteeki avautuminen. Oli pakko päästää höyryjä pihalle. Kohta taas karsitaan. Mutta jos tänä vuonna karsitaan niin sitten taas ensi kaudella finaaleissa eikös se sillein mene? ;)
 

Jeeveli

Jäsen
Helvetti mitä neppailua tää koko kausi on ollut! Ihan hirveetä kuraa! Kaikki alkoi viime keväänä, kun sopimuksia ei kuulunut ja pakka levähti aivan totaalisesti käsiin! Hankittiin joku Pärssinen jäähdyttelemään. Menetettiin vaan helvetti joka ikinen tärkeä pelaaja viime keväänä. Mitä vittua siellä toimistolla tehtiin!? Hierottiin Hodgmanin ja Laschin persettä varmaan ja unohdettiin kaikki muut! Ei sekään joukke ollut perkele vaan Hodgman ja Lasch, vaikka suurimman osan joukkueen tehoista ja hyökkäyksestä tuottikin! Mun mielestä joukkueen runko pitää kasata ensin ja sitten vasta hankitaan ne kirsikat siihen kakun päälle, musta tuntuu, että Kaarna lähti ensin hankkimaan niitä kirsikoita ja sitten unohti helvetti itse kakun.
Menee vanhan jankkaamiseksi, mutta kyllä tuossa jengissä ne pidettiin, ketkä halusivat jäädä ja kenen palkkapyyntö sopi budjettiin. Paha sitä on estelemään jäädä jos pelaaja haluaa lähteä kokeilemaan siipiään Venäjälle tai Amerikkaan.

Hodgman - Tehtiin sopimus, lähti KHLää.
Lasch - Tehtiin sopimus, lähti Amerikkaan.
Luttinen - Teki sopimuksen IFKhon jo paljon ennen joulua.
Koskiranta - Tuon tason pelaajalle, ei kannata maksaa 200k, Pelicans tarjosi n.150k, mutta ei kelvannut.
Wärn - Lähti kesken sopimuskauden JYPiin.
Järvinen - Oli sopimus, lähti Amerikkaan.
Jalvanti/Rinkinen - Jatkoa tarjottiin, mutta halusivat uusia haasteita.
Hovinen - Lähtö tiedossa jo vuotta aikaisemmin.

Näiden lisäksi lähtivät Marttinen, Brocklehurst, Blomqvist, Loppi ja Rautiola, joista ehkä Marttisen olisi voinut pitää, mutta palkkapussin koko ja ilmeisen hankala persoona olivat perusteita pois siirtymiselle.

Muutaman "yllättävän" poistumisen jälkeen jäätiin vähän tyhjän päälle ja korvaavat pelaajat eivät sovi/sopineet Suikkasen pelitapaan (miksi Suikkanen hankki kyseiset pelaajat? Mene ja tiedä) tai ovat muuten vain olleet riittämättömiä tälle tasolle.

Nyt sitten Suikkanen on lähdössä, eikä jaksa kiinnostaa joku Pelicans. "Pelicans on Minardi ei pysty". Jos nyt kyrpiikin toi joukkue niin ole silti ammattilainen ja ota ite myös sitä vastuuta, äläkä huutele medialle miten sulla on paska joukkue! Eikö Suikkasen pää kestä, jos sanotaan että on tehnyt paskaa työtä, ja reagointi peleissä/pelien ulkopuolella on ollut aivan kuraa?
Tästä ei voisi olla enempää samaa mieltä. Kuin sanasta sanaan omalta näppäimistöltä.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Sitten hankittiin jotain Jaatista Kauppilaa Ylöstä ei jumalauta. Pari arpaa vielä AHL:stä niin kaikki on kunnossa. Esposito, joka ei koskaan ole pärjännyt miestenliigoissa ja joku neloskentän jyrä O'Marra. Richmond "oman pään luudaksi" KUKA NÄITÄ SCOUTTAA!? Goren oli ihan jees, mutta vaan hidas, ja sekin sitten potkittiin pihalle.

Nyt sitten Suikkanen on lähdössä, eikä jaksa kiinnostaa joku Pelicans. "Pelicans on Minardi ei pysty". Jos nyt kyrpiikin toi joukkue niin ole silti ammattilainen ja ota ite myös sitä vastuuta, äläkä huutele medialle miten sulla on paska joukkue! Eikö Suikkasen pää kestä, jos sanotaan että on tehnyt paskaa työtä, ja reagointi peleissä/pelien ulkopuolella on ollut aivan kuraa?

Samoilla linjoilla! Eiköhän Suikkanen ole ollut myös kasaamassa tätä joukkuetta? Myöntäisi edes omat virheensä! Viime vuosi oli hieno, mutta nyt tarvitaan kohta jo tiettyjä toimenpiteitä, jos pelit ei tästä kohta parane!
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Pelicans kun ei tämmöisistä mitättömyyksistä välitä vissiin kertoa, niin kerrottakoon että Jere Myllyniemi pelaa TUTOssa ainakin ensi viikon..
 

jth1976

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat
Tuli käytyä katsomassa Heinolassa paikallispeli ja ihan mielenkiinnosta, millainen mailaviidakko mestis tällä hetkellä on. Järveläistä tietysti Juvosen ohella tuli seurattua, että olisko sateen tekijäksi tälle kaudelle. Oma käsitys tämän otannan perustella on, että ehkä hänen kannaltaan parempi tahkota mestiksessä isoja minuutteja. Yksinään hän ei kesää tekisi joukkueessa; tarvii ne työmyyrät, koska ei ole se kentän työteliäin.

Järveläistä kuvailisin, Laschin mittainen, Hodarin luonteen omavaa, Smolenakin taiteilijaluonteinen, kehityskelpoinen nuori. Käsiä lisää, samoin hermot kontrolliin ja vähän työntekoa enemmän niin hyvä tulee.

Juvonen näytti kymmenen senttiä pidemmältä Peliittojen maalissa, kun mitä Pelsu maalissa, vaikkakin ekan erän oli kuin Pelsupuolustuksen takana; ei yhtään apuja.

Kun katseli sitä työteliästä ilmettä, mikä oli Peliitoilla ja vertaa Pelsuihin, niin tuntuu, että kukaan ei Pelsuissa tee töitä, siinä omiin silmiin on se iso ero.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kun katseli sitä työteliästä ilmettä, mikä oli Peliitoilla ja vertaa Pelsuihin, niin tuntuu, että kukaan ei Pelsuissa tee töitä, siinä omiin silmiin on se iso ero.

En itse ole Peliittojen pelejä nähnyt mutta voin hyvin uskoa tuon todeksi. Sehän tässä vituttaakin eniten, että usein näyttää siltä kun yritys ja taistelu loppuisi jokaikisen takaiskumaalin jälkeen. Tällaisessa tilanteessa kuin mikä meillä nyt on, juurikin jatkuva hyvä taisteluilme saisi edes pienen varovaisen hymyn fanin kasvoille. Mutta kun vittu välillä tuntuu että tuolla jäällä luistelee flegmaattinen lammaslauma joka yrittää pyristellä näennäisesti peleissä mukana toivoen että sillä saisi pisteitä. Kun ei vittu saa!

Kohta tulee Ilveskin ohi. Pitääkö sen tapahtua ennen kuin toimistolla herätään tekemään välittömiä hätätoimenpiteitä? Kellojen pitäisi soida jo nyt eikä vasta siinä vaiheessa kun ollaan jumbona sormi suussa! Pitäisikö tässä uskoa että tuo paska tällä ryhmällä tästä joksikin muuttuisi? Vaikka Suikkanen onkin aika velho, ei Kaarna & co:n silti pidä olla täysin pomminvarma siitä että hän ennemmin tai myöhemmin takoo tästä paskasta jotain muuta kuin paskaa...

Huomiseen peliin ikävä kyllä tuli liput hankittua jo aikoja sitten, ikävä siis siinä mielessä että joudun todennäköisesti taas todistamaan yhtä Pelsun tappiota paikan päältä. Toivottavasti edes viihdearvo on kohdillaan, voittoa nyt tuskin kukaan ei ylioptimistinen täällä odottaa. Mutta siis ihan oikeasti, haluaisin niin kovasti nähdä Pelicansin parantavan asemiaan kevättä kohden, mut silti pelottaa ihan helvetisti että joudutaan kuitenkin taas karsimaan liigapaikasta. Ku ei vittu millään jaksais sitä samaa vanhaa rumbaa enää. Luulin jo että niistä ajoista oli päästy eroon Toivolien jälkeen mutta nyt kyllä näyttää taas tosi pahalta. Uskottelenpas nyt kuitenkin itselleni että Pelicans nousee huomenna kuin feenikslintu tuhkasta ja voittaa Kuopion vikkeläjalkaiset kalakukot... Kai siihen tosifanina täytyy uskoa sokeasti, vaikkei siihen järjellisiä syitä olisikaan. Hope dies last...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kohta tulee Ilveskin ohi. Pitääkö sen tapahtua ennen kuin toimistolla herätään tekemään välittömiä hätätoimenpiteitä? Kellojen pitäisi soida jo nyt eikä vasta siinä vaiheessa kun ollaan jumbona sormi suussa! Pitäisikö tässä uskoa että tuo paska tällä ryhmällä tästä joksikin muuttuisi?

Tämän päivän ESS lupaa lohduttavia asioita jokaiselle Pelicans kannattajalle: Mitään suuria mullistuksia Pelicansin kokoonpanoon tai valmennukseen ei suunnitella.

Ainoastaan NHL:n alkaessa (Pavelec ja McBain lähtee) ja Smolenakin lähtiessä KHL:ään, katsellaan heidän jättämien aukkojen paikkaamisia. Todennäköisesti näiden tilalle tulisi Jani Hurme, Niko Tuhkanen ja Olli Julkunen. Samalla linjallahan paikattiin O'Marran ja Gorenin korvaajat.

Eipä tartte hallille enää lähteä koska organisaatioltakin on kiinnostus hommaan loppunut.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
No sepäs on mukava kuulla, että Kaarnakin lopettanu yrittämisen, ni miks yleisö edes yrittää? Vituttaa muutenkin, kun täällä saa jopa paskat haut pelata aina vaan ja ei viittitä edes yrittää etsiä paikkaajaa (McBain) Ei sais toivoa kellekkään mitään pahaa, mutta jos McBain vaikka ois loukkaantunu sen verran pahasti, että joutuisi seuran jättämään, niin ei tulis kyllä ikävä!
Hei hei ja uuttapelaajaa tilalle. Kaarna on laskenut että nyt saadaan massia sitten karsinnoista, mutta silti on säälittävää, että ei edes yritetä. Koko porukalla päässy vähän paskaa housuihin ja sitä ei viittitä siivota, ku tää on ihan jees. Enpä muuten katso minäkään enään matseja tällä kaudella.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos näin todella on, että hanskat on toimistolla heitetty tiskiin tämän kauden osalta, niin taidan itsekin tehdä samoin. Hittoako noista peleistä maksamaan, kun peli on semmoista paskaa, että siitä ei itselleen mitään elämyksiä saa vaan päin vastoin suunnattoman vitutuksen joka kerta. Jos nyt vielä seurajohto tyytyy tilanteeseen, että tätä paskaa suolletaan nyt sitten katsojille loppukauden ajan ilman isompia muutoksia, niin pitäkööt perkele tunkkinsa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ainoastaan NHL:n alkaessa (Pavelec ja McBain lähtee) ja Smolenakin lähtiessä KHL:ään, katsellaan heidän jättämien aukkojen paikkaamisia.

Onhan siinä jutussa toki mainittu sekin (toimittajan oma toive?), että NHL-kauden peruuntuessa kokonaan täytyy Pelicansinkin miettiä vahvistusten hankkimista.

Yleisesti Kaarnan kommenttien sävy kuulostaa kyllä luovuttaneen miehen puheelta. Yksi hankinta ei käännä kelkkaa mihinkään suuntaan, joten turha ketään on hankkiakaan, just joo. Yksi huippusentteri antaisi mahdollisuuden ainakin yhden tehonyrkin perustamiseen, mutta Kaarna ilmeisesti odottelee Saarenheimon heräämistä Lukko-aikojen vireeseen?

Epäonnistumisen joukkueen kasaamisessa sulatan inhimillisenä toimintana, mutta tällaisen reagointikyvyn takia toimiston hommat ottavat rankasti päähän. Miksi katsojiakaan pitäisi kiinnostaa, jos toimistolla on heitetty hanskat tiskiin ja toivotaan vain parasta?

Edit: Joku voisi väittää, että esim. Perreault on hieman piristänyt yksittäisenä hankintana HIFK:n pelaamista?
 
Viimeksi muokattu:

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Gorenin lähtiessä muistelen Kaarnan todenneen että sentteriä haetaan. Nyt on sitten kalkulaattoria näppäilty ja todettu ilmeisesti, että pleijareiden osalta tämä kausi on taputeltu ja mahdollisista karsinnoista selvitään näilläkin resursseilla.

No mikäs siinä, aletaan sitten odottamaan ensi kautta. Onneksi tämä kausi on vasta puolessa välissä.

Ja kyllä, kaikki pelit tulen katsomaan kaikesta huolimatta, niinkuin aina aiemminkin. Oheispalveluista en enää maksa.
 

Ahistaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Gorenin lähtiessä muistelen Kaarnan todenneen että sentteriä haetaan.

Muistelen samoin. Muistelen myös, että taannoin (ehkä voitokkaan Ässät-pelin jälkeen) Kaarna totesi, että joukkueeseen ei ole tulossa muutoksia. Tämän Kaarna kertoi myös tänään Etlarissa.

Tämä koko toiminnassa häiritsee ehkä eniten. Ensin sentteriä haetaan ja kappas, eipä haeta enää. Kohta kaiketi ilmoitetaan, että Radek menee Kärppiin, Pavelec takaisin Tsekkiin ja McBain takaisin kotimaahansa "henkilökohtaisiin syihin" vedoten. Tilalle nostetaan Koivisto, Myllyniemi ja Seikola. Siirtorajan kynnyksellä tänne hankitaan joku arpa toivoen parasta. Pahinta tässä on, etten olisi lainkaan yllättynyt että näin kävisi.

Toivottavasti kaikki tämä spekulointi on turhaa, ja olen totaalisen väärässä Smolenakin, Pavelecin ja McBainin kohtalosta. Tai no, ehkä McBain saakin mennä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
En itse ole Peliittojen pelejä nähnyt mutta voin hyvin uskoa tuon todeksi. Sehän tässä vituttaakin eniten, että usein näyttää siltä kun yritys ja taistelu loppuisi jokaikisen takaiskumaalin jälkeen. Tällaisessa tilanteessa kuin mikä meillä nyt on, juurikin jatkuva hyvä taisteluilme saisi edes pienen varovaisen hymyn fanin kasvoille. Mutta kun vittu välillä tuntuu että tuolla jäällä luistelee flegmaattinen lammaslauma joka yrittää pyristellä näennäisesti peleissä mukana toivoen että sillä saisi pisteitä. Kun ei vittu saa!

Kohta tulee Ilveskin ohi. Pitääkö sen tapahtua ennen kuin toimistolla herätään tekemään välittömiä hätätoimenpiteitä? Kellojen pitäisi soida jo nyt eikä vasta siinä vaiheessa kun ollaan jumbona sormi suussa! Pitäisikö tässä uskoa että tuo paska tällä ryhmällä tästä joksikin muuttuisi? Vaikka Suikkanen onkin aika velho, ei Kaarna & co:n silti pidä olla täysin pomminvarma siitä että hän ennemmin tai myöhemmin takoo tästä paskasta jotain muuta kuin paskaa...

Huomiseen peliin ikävä kyllä tuli liput hankittua jo aikoja sitten, ikävä siis siinä mielessä että joudun todennäköisesti taas todistamaan yhtä Pelsun tappiota paikan päältä. Toivottavasti edes viihdearvo on kohdillaan, voittoa nyt tuskin kukaan ei ylioptimistinen täällä odottaa. Mutta siis ihan oikeasti, haluaisin niin kovasti nähdä Pelicansin parantavan asemiaan kevättä kohden, mut silti pelottaa ihan helvetisti että joudutaan kuitenkin taas karsimaan liigapaikasta. Ku ei vittu millään jaksais sitä samaa vanhaa rumbaa enää. Luulin jo että niistä ajoista oli päästy eroon Toivolien jälkeen mutta nyt kyllä näyttää taas tosi pahalta. Uskottelenpas nyt kuitenkin itselleni että Pelicans nousee huomenna kuin feenikslintu tuhkasta ja voittaa Kuopion vikkeläjalkaiset kalakukot... Kai siihen tosifanina täytyy uskoa sokeasti, vaikkei siihen järjellisiä syitä olisikaan. Hope dies last...

Pakko vetää suuri osa sanomisistani tässä viestissä takaisin. Tänään lahtelaisyleisö näki totta tosiaan taistelevan pelikaanilauman, kaikkensa jäällä antavan porukan jollaisen haluisi nähdä tuolla kentäällä vähän useemminkin.

Mutta joo, kyllähän tällainen voitto herättelee aina toiveita paremmasta huomisesta. Tällä kertaa Pelicans ei ainoastaan voittanut vaan pelaasi myös vakuuttavasti kauttaaltaan läpi pelin. Laukauksissa hävittiin tilastojen mukaan kaverille mutta viimeistely oli tänään ensiluokkaista. Kyllä, Pelicans viimeisteli tänään JÄÄTÄVÄN hyvin. Eiköhän anneta Seikolan popsia loppukausi poppareita, jätkä on ihan hyödytön paska sillä Ylönen ja Jaatinen ovat tällä hetkellä molemmat paljon varmempia puolustajia. McBainin voisi myös heittää takaisin sinne mistä tulikin eli North Carolinan seuduille jenkkilään.

Sen sijaan Smolen ja Paven haluaisin nähdä turkoosissa myös ensi vuoden puolella. Avaimena tähän onkin jatkuuko työsulku edelleen vai syntyykö sopu tulevan viikon aikana. Mikäli ei, Pavella on varmasti haluja jäädä mikäli saadaan Smolekin jäämään ja myöskin se on fakta, että Smolelle ei välttämättä ole KHL:stä kysyntää mikäli liiga vilisee vielä joulunkin jälkeen työsulkupelaajia. Siispä pistän sormet ristiin että työsulku jatkuu koko kauden ja saadaan pitää sekä Smole että Pave meillä. Kummatkin ovat tälle joukkueelle kultakimpaleita.

Uudet ketjusommitelmat toimivat huomattavasti edellisiä paremmin. Olin koko ajan sitä mieltä että nelosketju on Männikölle väärä paikka ja tänään se konkretisoitui: Smolenak 2+1, Saarenheimo 0+2, Männikkö 0+1. Eittämättä meiän paras ketju tänään ja en näe syytä etteikö voisi olla tulevissakin peleissä. Myös Sopasen ketjun nostaminen kakkosketjuksi oli täydellinen ratkaisu sillä tuo ketju oli about ainut valonpilkahdus viikon aikaisemmissa peleissä. Kauppilan näkisin myöskin erittäin mielelläni siellä Seikolan seurana katsomo-osastolla. Ritamäki on Suikkasen pelitapaan paljon sopivampi pelaaja kuin Kakerock. Ei olla tietääkseni tällä kaudella voitettu montaakaan sellaista peliä jossa Kauppila on ollut pelaavassa kokoonpanossa.

Samat ketjut pitäisin myös HPK:ta vastaan, tosin ykkösketjun näkisin silti mieluummin muodossa Smolenak-Männikkö-Jormakka (Männiköhän on tietääkseni pelannut jo aiemmin YV:ssä sentterin tonttia). Saarenheimo sopisi paremminkin kolmosketjun sentteriksi, ei sillä että olisi huono omassa roolissaan. Hänen rooli kun nyt vain ei kuuluisi olla joukkueen ykkössentteri.
Niin siitä ykkössentteristä... näkisin nyt ensisijaisen tärkeänä sen että Smole ja Pave saadaan jatkamaan täällä myös keväällä mutta viimeistään siirtorajan kynnyksellä haluaisin nähdä tuon ykkössentterin tulon tapahtuvan, mieluiten jo tammikuun alkupuolella. Tämä ilta kuitenkin näytti, että ehkäpä näemme sittenkin nousujohteisen kevään Pelsulta. Tosin sillä edellytyksellä että herrat Seikola ja Kakerock pysyvät kaukana pelaavasta kokoonpanosta. Seikolalla varsinkaan ei ole omasta puolestani mitään asiaa pelaavaan kokoonpanoon ennen kuin sekä korjaa asenteensa että alkaa taas pelaamaan omilla vahvuuksillaan.

Päätän raporttini tähän. Ainiin, KIITOS PELICANS! Siitä olikin pitkä aika kun viimeeksi aiheutitte mulle kylmät väreet :)
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös