Pelicans - JYP 02.01.2003

  • 2 742
  • 26

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Ketju auki tästä matsista, kun en vielä löytänyt.

JYP matkustaa vuoden alkajaisiksi Lahteen vierailulle, jossa kohdataan viime aikoina piristynyt Pelicans. Kaksi kertaa tällä kaudella on jo pelattu: kauden alussa Pelicans voitti 5-2 ja marraskuussa JYP 4-1. Eli kotivoitot molemmille.

JYP:n peli tökki hiukan viime viikolla, jolloin pistesaalis kasvoi vain yhdellä tasapelipisteellä. Pakiston kokemattomuus näkyi ja tulee todennäköisesti näkymään Lahdessakin, kun sivussa ovat edelleen Nikolov(?), Loikala sekä Marttinen. Mikkonen on nuorten MM-kisoissa. Liigan parhaan vierasjoukkueen tittelin hallussapito tulee varmasti olemaan hankalaa.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
JYP palaa voittojen tielle.

3.22 Toni Mäkiaho (Joonas Jääskeläinen) 1-0 tv.
17.50 Tuomo Jääskeläinen (Jouni Kulonen, Tomi Mustonen) 1-1
19.03 Tomas Chlubna (Eric Perrin, Jari Korhonen) 1-2
59.33 Eric Perrin (Harri Sillgren) 1-3 tm av.

Leinonen voittaa ottelun JYPille torjumalla 41 laukausta.
 

Sharpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pelicans-JYP 3-7(0-2)(2-3)(1-2)

2.55 0-1 Perrin(Chlubna)
13.02 0-2 Vostrak(Poikolainen,Hauhtonen)

23.32 0-3 Virtanen(Pihlman,Korhonen)yv.
23.55 0-4 Perrin(Korhonen,Sillgren)
25.42 1-4 Mäkiaho(Kauppila)
34.02 2-4 Setzinger(Latvala,Julkunen)yv.
39.22 2-5 Immonen(Virtanen,Korhonen)yv.

45.03 3-5 Pantelejev(Keinänen)sr.
48.33 3-6 Chlubna(Perrin,Korhonen)
57.22 3-7 Korhonen(Perrin)tm.

Maalivahdit:Pelicans:Sasu Hovi:12+9+9=30(pois:56.53-57.22)
JYP:Tero Leinonen:11+7+4=22

Rangaistukset:Pelicans 5x2min ja Jari Kauppila 5+20min(prk)
JYP 8x2min

*** Eric Perrin
** Jari Korhonen
* Tomas Chlubna
 

zatrasor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,sympatiat Bluesille
Pelicans-Jyp 6-3 (2-0)(1-2)(3-1)

1-0 Mäkiaho(Kauppila,Laurila)yv
2-0 Cech(Saarinen)yv
2-1 Vostrak(Hauhtonen)
3-1 Laurila(Mäkiaho,Latvala)
3-2 Immonen(Virtanen)yv
4-2 Jääskeläinen(Laurila)
4-3 Perrin(Chlubna
5-3 Jääskeläinen(Kauppila,Latvala)
6-3 Keinänen(Saarinen,Cech)
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Tänään sitten toista kertaa tällä kaudella lahteen nimettömään jäähalliin. Ensimmäiseltä visiitiltä ei jäänyt Jypiläisittäin paljoa käteen, takkiin tuli 5-2 ja Pelicansin ykköskenttä Kauppila-Jääskeläinen-Jämsen teki kaikki Pelicansin maalit ja JYP oli melko vaisu. Joulutauon jälkeen JYPin peli on vain ajoin ollut samanlaista kuin ennen sitä, ja tähän vaikuttaa varmasti kovasti puolustuksen kärsimät loukkaantumiset. Vaikka tahtoa riittää, nuorten miesten liigakokemus on vähissä.

Lahdessa pelin pitäisi onnistua samaan tapaan kuin espoossa 1. erässä ja ennen kaikkea paikoista on tehtävä maalit. SaiPa-pelin kaltaisella tuhlauksella ei saada aikaan muuta kuin hyvä mieli kotiyleisölle.
 

Miguel

Jäsen
Mitä Rämölle on sattunut, kun ei mies ole edes luukkuvahtina? Toinen poissaolollaan yllättävä on Tomi Hirvonen, joka ei täten pääse kurittamaan vanhaa seuraansa, mikä on suuri helpotus Jypille :). Hovin Pelicans-debyytti lisää ottelun mielenkiintoa.

Uskon vahvasti lintulauman voittoon. Maaleja nähdään tänään molempiin päihin kohtalaisen runsaasti.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Tj
Joulutauon jälkeen JYPin peli on vain ajoin ollut samanlaista kuin ennen sitä, ja tähän vaikuttaa varmasti kovasti puolustuksen kärsimät loukkaantumiset. Vaikka tahtoa riittää, nuorten miesten liigakokemus on vähissä.

Nikolov palaa tänään kokoonpanoon, joten tilanne ainakin sen suhteen parempi. Sen sijaan Mäenpää on poissa kokoonpanosta (pelillisistä syistä?). Jos pelillisistä syistä, niin en ihmettele. Kyllähän Mäenpää on aika vaisu ollut. Pelasi loukkaantumisensa jälkeen hyvin, mutta nyt ei ole vakuuttanut. Kortelainen sekä Vaarasuo ovat ajaneet edelle.

Pitkämäki jatkaa maalissa, joka ei mikään yllätys olekaan. Sen verran hyvin lauantaina pelasi. Viimeksi epäonnistui Lahdessa, toivottavasti nyt onnistuu.

Itse uumoilisin aika vähämaalista peliä.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
JYP tänään:

Sillgren - Perrin - Chlubna
Virtanen - Immonen - Pihlman
Vostrak - Hauhtonen - Jääskeläinen
Mustonen - Kärkkäinen - Kulonen


Hyrkäs - Poikolainen
Huczkowski - Korhonen
Nikolov - Virolainen
Kortelainen - Vaarasuo

Pitkämäki
(Leinonen)


Lähde: www.jypht.fi

Kentät aikalailla ennallaan. Nikolov palannut kokoonpanoon.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Rämö on loukannut selkänsä, ja on ainakin tänään poissa. Myös viikon muut pelit ovat vaarassa. Nyt saakin Hovi heti mahdollisuutensa näyttää.
 

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
Pitäisiköhän sitä pitkästä aikaa vaivautua hallille. viime kerrasta onkin jo aikaa. (Saipaa vastaan joskus marraskuun lopulla tjsp)

Tasaista vääntöä, tasurin paikka? (sen voisikin laittaa pitkävetoon)

3-3 2-1 2-2 3-1 1-1 1-2 luvuista löytynevät maalit tänään.
kertokaas muuten kuka on tuomarina tänään?
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
No voi helvetti, 2-0 ennen kun ottelu on edes kunnolla alkanut.
Chlubnalta kauhea moka 2-0 maaliin.
 
On tämä uskomatonta!

Tänään Hovi torjui 46 (!) kertaa ja päästi kiekon maaliin vain yhden kerran! Eli torjuntaprosentti oli siten n. 97,87 %. Että tästä on hyvä jatkaa. Kyllä se Sasu on sitten niin huono maalivahti...
Ja voittomaaliksi jääneen Pelicansin 2-0-osuman tekaisi kukas muukaan kuin eräs Toni Mäkiaho. Leinonen & co. ovat kyllä todella sokeita, jos esim. Mäkiahon laina-aikaa jatketaan tammikuun jälkeen. Mäkiaho takaisin Tapparaan ja paljon vastuuta, kiitos! Että hohhoijjaa.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Kyllä oli hyvää peliä kaaneilta, huonoa meiltä ensimmäinen erä ja loput kaksi hyvää. Vain tasoitus maali jäi puuttumaan.

Jotenkin hampaattomalta on JYPin peli tuntunut joulutauon jälkeen. Kun tietäsi missä vika on niin sitä vikaa voisi korjata parempaan suuntaan. Ehkä lauantaina Ilvestä vastaan on jo paremman näköistä ja jos vielä Ilves vie meiltä edes pisteen niin sitten on jo hätä kädessä.

Kyllä Tapparassa taas osataan päättää asioista. Ensin Mäkkäri kaaneille. Hyvä pelaaja jota Tampereella roolitettiin väärin ja pistetään se miehen piikkiin kun maaleja ei tule. Sitten tapaus Hovi. Se tiedettiin että Hovi on hyvä maalivahti... tai ainakin kaikkialla muualla paitsi Tapparan organisaatiossa. Ottaa nyt Kuivalainen joka on jo parhaat päivänsä nähnyt ja vaihtaa pappa tulevaisuuden lupaukseen Sasu Hoviin. No onnittelut vaan kaaneille loistavasti vedosta. Kyllä kannatti tehdä Tapparan kanssa vaihtokauppaa.
 

Shane

Jäsen
Voi itku ja murhe!

Että taas piti mennä möhlimään pisteet itseään heikommalle joukkueelle. Viidestä viimeisestä pelistä saldona kolme tappiota, yksi voitto ja yksi tasuri, tästäköhän se nyt lähtee..

TV-kuvan ja radioselostuksen perusteella tämä peli ratkesi maalivahteihin. Hovi pelasi aivan unelmallisesti, kun taas Pitkämäki saa ottaa ainakin Mäkiahon maalin täysin omalle kontolleen. Toki tilanne lähti alkujaan Chlubnan munauksesta, mutta ei liigatason maalivahti saa tuollaisia ilman maskia melko kaukaa tulevia laukauksia noin helpolla päästää. Cechin maalissakin oli hieman luovuttamisen meininkiä havaittavissa.

Positiivista oli, että joukkue sai sentään edes yhden maalin aikaiseksi. JYP on edelleen Lukon ohella liigan ainoa joukkue, joka on tehnyt jokaisessa tämän kauden ottelussaan vähintään yhden maalin.

Nyt olisi kuitenkin ryhtiliikkeen aika. Syyskaudella hankittuja loistavia asemia ei missään tapauksessa saisi menettää ainakaan tällaisten Ässät-, SaiPa- ja Pelicans-pelien kustannuksella.


Edittiä kirjoitusvirhe.
 
Viimeksi muokattu:

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mielenkiintoinen ottelu!

Ensimmäisessä erässä Kaanit olivat jäätävässä vireessä ja kiekko laitettiin reppuun kaksi kertaa ja erän lopun jäähysuma hoidettiin loistavasti ilman takaiskuja. Toisen ja kolmannen erän veikin sitten JYP ja oikeastaa Hovin unelma peli piti Kaanit voitossa kiinni. Muutama paikka kotijoukkueellakin oli, mutta ei saatu lisää osumia tehtyä.

Pelin toiseksi viimeisellä minuutilla nähtiin mielenkiintoinen taistelupari Mäkkäri/Nikolov. Tilanne alkoi keskinäisestä nyhjäämisestä ja päättyi Nikolovin käsin huitomiseen. Tämän jälkeen Mäkkäri kutsui Nikolovin kamppailuun heiluttelemalla hanskoja merkiksi, että mennäänkö, ja sitten ei enää Nikolovista ollutkaan kovaksi pojaksi. Mäkkärille 2min ja Nikoloville 2+10min.

Niin ja Kruus oli pihalla tasapuolisesti!
 
Viimeksi muokattu:

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Eiköhän Nikolovin tarkoitus ollut ainoastaan tehdä loppuhetkille tilaa kentälle tasajäähyin ja hyvin onnistui. Huomioimalla JYPin pelikuntoisten puolustajien määrän olisi ollut täysin järjetöntä hommata itselle ulosajo ja pelikiellon uhka itselle.

Viimeksi JYP hävisi torstaina helmikuussa, meni sitten viimeinenkin putki poikki.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Kaanien ensimmäinen erä oli todella hyvää kaikilla osa-alueilla. Kyseisen erän torjunnat eivät tee oikeutta tapahtumien kululle, vaan numerot olisivat voineet olla jo selvemmätkin. Lopun alivoimat tuntuivat sekoittavan kaanien peliä , ja Jyppi pääsi jo hieman peliin mukaan. Todella hyvä erä lahtelaisilta. Jyppi taas oli täysin ilman liikettä ja varsinkin Kauppilan ketju vei peliä selkeästi.

Toisessa erässä alkoi näkymään kaanien koko illan ongelma, eli jyväskyläläiset veivät aloitukset tsiljoona-nolla, ja varsinkin viimeiset kaksi erää. Kauppilan kenttä joutui kuluttamaan kaiken energiansa puolustamiseen, koska jokainen aloitus hävittiin ja törkeästi. Kaken pelihuumori myös katosi takkuavan aloittamisen johdosta, ja se näkyi koko ketjun peliin. Lisäksi Jypin ykkönen ja kakkonen pystyivät luomaan aika hyviä vyörytyksiä Hovin maalille. Eleetön ja nopea Sasu oli kuitenkin jäätävä.

Kolmas erä oli edellisen toistoa. Kuitenkin myös kaaneilla oli taas paikkoja, joista olisi homman voinut pistää poikki jo aiemmin. Pitkämäki oli myös paikkapaikoin maaginen, ja esim. Laurilan vedon hoitaminen 1,5 metristä oli uskomaton.

Sasu Hovin esitys oli hieno, ja voikin sanoa jo ensimmäisen pelin jälkeen, että kauppa taisi olla sittenkin kaaneille aika hyvä, jos todellakin Hovi ja Mäkkäri, jonka liksan maksaa Tappara, ja vielä ekejä nippu päälle vaihdossa Kuivalaiseen. Mikähän siellä Tapparassa on tilanne pakkipuolella, eli olisiko siellä joku alisuorittaja meille kukkimaan ? Olisi meinaan tarvetta.

Kaaneilta ensimmäisen erän jälkeen huonoa peliä, mutta voitto aika heikollakin esityksellä osoittaa, että tässä jengissä on sittenkin potentiaalia.

Tuntui kuin Jyppi olisi tullut Lahteen hakemaan helppoja pisteitä. Liike puuttui ajoittaisista "innostumisista" huolimatta.
 

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Nämä tappiot jotenkin tuntuu pahemmalta kuin normaalisti. Ehkä siksi että koko ajan takaatulevat saavuttavat ja siksi että on totuttu voitosta voittoon kulkuun.
No onneksi Chlubna sentään nousi yksin maalipörssin kärkeen.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti diego
Sasu Hovin esitys oli hieno, ja voikin sanoa jo ensimmäisen pelin jälkeen, että kauppa taisi olla sittenkin kaaneille aika hyvä, jos todellakin Hovi ja Mäkkäri, jonka liksan maksaa Tappara, ja vielä ekejä nippu päälle vaihdossa Kuivalaiseen.

Valaisepa nyt meitä tietämättömiäkin tarkemmin tämän pelaajaruletin taustoista, kun tunnut asioista perillä olevan. Minä kun luulin Mäkiahon olevan vain vuokralla tammikuun, ja Hovin toukokuun loppuun.

Eli oikeastihan homma menee niin, että kun Mäkkäri vähän harjoittelee maalintekoa Lahdessa, otetaan mies takaisin opettamaan tuota maagista taitoa myös muille kirvesrinnoille. Pelicansin rumputulessa hioutuva Hovi otetaan takaisin sitten ensi kaudeksi. Baffan saatte ilomielin takaisin ensi kaudeksi, mieshän ei täytä kai vielä tänä vuonna viittäkymmentäkään? Deal?
 

Probert

Jäsen
Viestin lähetti laituri

Pelin toiseksi viimeisellä minuutilla nähtiin mielenkiintoinen taistelupari Mäkkäri/Nikolov. Tilanne alkoi keskinäisestä nyhjäämisestä ja päättyi Nikolovin käsin huitomiseen. Tämän jälkeen Mäkkäri kutsui Nikolovin kamppailuun heiluttelemalla hanskoja merkiksi, että mennäänkö, ja sitten ei enää Nikolovista ollutkaan kovaksi pojaksi. Mäkkärille 2min ja Nikoloville 2+10min.
Ihan fiksu temppu Nikolovilta jättää homma sikseen, sillä mies on ollut viime aikoina jo muutenkin peleistä sivussa loukkaantumisen vuoksi. Itse peli oli kohtuullisen viihdyttävä vaikka maalit olivatkin tiukassa. Tämä peli pitikin ehdottomasti voittaa ja tällä kertaa paketti pysyi riittävän hyvin kasassa. Oli myös ilo huomata, että Pelicans voi voittaa vaikka Kake pelaisikin hieman vaisummin kuin yleensä.
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti laituri

Pelin toiseksi viimeisellä minuutilla nähtiin mielenkiintoinen taistelupari Mäkkäri/Nikolov. Tilanne alkoi keskinäisestä nyhjäämisestä ja päättyi Nikolovin käsin huitomiseen. Tämän jälkeen Mäkkäri kutsui Nikolovin kamppailuun heiluttelemalla hanskoja merkiksi, että mennäänkö, ja sitten ei enää Nikolovista ollutkaan kovaksi pojaksi. Mäkkärille 2min ja Nikoloville 2+10min.


En usko, että Mäkiahoa kiinnostaisi alkaa lähteä mihinkään tälläisissä tilanteissa turhiin ja typeriin tappeluihin mukaan. Oma peli on alkanut Pelicanseissa kulkea ja samalla myös koko kaanijoukkueen, joten mitään ylimääräisiä pelikieltoja hän tuskin tililleen hamuaa. Eiköhän tuokin kyseinen tilanne ollut ihan normaalia vääntöä ja psyykkausta, eikä mitään varsinaista tanssiin kutsua. Näin ainakin voisin kuvitella.
 

Probert

Jäsen
Viestin lähetti tiikeri
En usko, että Mäkiahoa kiinnostaisi alkaa lähteä mihinkään tälläisissä tilanteissa turhiin ja typeriin tappeluihin mukaan. Oma peli on alkanut Pelicanseissa kulkea ja samalla myös koko kaanijoukkueen, joten mitään ylimääräisiä pelikieltoja hän tuskin tililleen hamuaa. Eiköhän tuokin kyseinen tilanne ollut ihan normaalia vääntöä ja psyykkausta, eikä mitään varsinaista tanssiin kutsua. Näin ainakin voisin kuvitella.
Kerrottakoon, että paljon tuota selvempää kutsua ei voi esittää. Nikolov tökki aikansa Mäkiahoa ja lopulta "vanha kunnon" Mäkkäri tuli esiin. Mies tuijotti hetken Nikolovia ja tämän jälkeen ravisteli hanskojaan kohti jäätä, siis esitti haasteensa erittäin klassisella tavalla. Ja Mäkiahon tuntien voin kertoa, ettei mies aio erityisesti vältellä hanskausta myöskään Pelicans-paidassa. Miehen rooliin kuuluu maalinteon lisäksi toimia tarvittaessa myös fyysisenä pelotteena ja Jyp selvästi yritti saada miehen eilen lämpenemään. Sen näki heti ottelun alkuhetkistä asti. Yllättävän kauan Mäkkärin hermo piti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös