Pelicans-Ilves 5.12.

  • 1 958
  • 22

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Avataan tää ketju nyt kertomalla Ilveksen ketjukokoonpanot:

Viitakoski-Helminen-Salmelainen
Vopat-Nieminen-Miettinen
Nikander-Pajula-Vähä-Ruohola
Hilden-Hirvonen-Snelman

Tukio-Pettinen
Bruun-Majesky
Koistinen-Smith

Että tälleen, mielenkiintoista nähdä onko Pajula parantanut otteitaan Forssan vierailun jälkeen. Tehot ainakin lupaili hyvää.

Ilveksellä viime aikoina vaikeaa, mutta usko omiin on ainakin allekirjoittaneella kova!

Faniporukka tulossa Lahteen, joten kannustuksesta se ei ainakaan jää kiinni.

Mites Pelikaanit?
 

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Tepsi peli oli osoitus siitä, että parempaan ollaan menossa kotipeleissäkin.
Yv toimi vihdoin kohtuullisen mallikkaasti ja Tepsi oli alakynnessä lähes koko ottelun, mutta nuorisolle tulee edelleen kotona turhaa puristusta ja sitäkautta virheitä, jotka esim tepsi käytti tuhoisasti hyväkseen.
Suurin huolenaiheeni on edelleen tutkapari Koivunen Jääskeläinen vaipuminen tehottomuuden suohon ja sen takia maalinteko vastuu on liiaksi Peltolan ketjun varassa.
Toivon totisesti, että heikkokuntoinen P. Lätti ei pelaisi enää tuossa ketjussa "näyttöjä antamassa".
Mikäli kotijoukkue pystyy samaan liikkeeseen kuin Tepsiä vastaan saadaan mitä todennäköisimmin nauttia ensimmäisestä kotivoitosta noin kuukauteen ja tällä nimellä Ilveksestä kautta aikojen.
Mutta liigaan mahtuu aina niitä muttia ja tietysti Ipa tulee Lahteen aloittaakseen huippusuoritusten jakson vaisummin sujuneen kauden jälkeen ja korjaa pisteet "hyökkäämättä "kertaakaan Pelicans päätyyn, kuten viimeksi kävi.
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Hyvä että se mamoilija Selin uskalsi tehdä jotain ketjumuutoksia. Miettinen-Niemien-Vopat kuulostaa varsin hyvältä. Toivottavasti Roman yltyy taas maali-iloitteluun Lahdessa:p

Huomenna olisi kyllä jo voiton aika tai muuten alkaa usko kohta loppua. Pelicans ei ole missään nimessä mikään helppo vastus vaan itseasiassa sieltä kovemmasta päästä. Kumpi muuten pelaa ipan maalilla? Racer vai Pitkämäki? herranjumala jos ei ne tajua laittaa sitä Pitkämäen Juhaa sinne tolppien väliin.
 

Jones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivotaan "tilastovirhettä", eli Pelicansin voittoa. Eikös Ilves ole sarjassa ainoa joukkue, mitä Pelicans ei ole vielä koskaan voittanut? :confused:
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti gilbert

Suurin huolenaiheeni on edelleen tutkapari Koivunen Jääskeläinen vaipuminen tehottomuuden suohon ja sen takia maalinteko vastuu on liiaksi Peltolan ketjun varassa.
Toivon totisesti, että heikkokuntoinen P. Lätti ei pelaisi enää tuossa ketjussa "näyttöjä antamassa".

Samaa mieltä. Itseasiassa laittaisin KO. ketjuun mieluummin "Puukäsi" Riihijärven, kuin Lätin. Siren voisi olla toinen hyvä vaihtoehto. Toivottavasti Pupen kenttä jatkaa kovia esityksiään ja Koivunen-Jääskeläinen akseli herää alkukauden tasolle, niin saa Ipa poistua Lahden hallista ilman pisteitä.

Mikäs sen sopivampaa, kuin ottaa voitto Ilveksestä ja lähteä sitä juhlistamaan firman pikkujouluihin. :D

-enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 

juri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Putki poikki Lahdessa

Vaikkakin ennakkoasetelmat ovat nyt kovasti kääntyneet Pelicansin eduksi, voi illan kamppailussa Ilvekselläkin hyvät mahdollisuudet kääntää peli voitoksi. Selin-Pajuoja kaksikko on tehnyt nyt hartiavaoimin töitä, palauttaakseen Ilveksen taas voittojen tielle.
Valmentajakaksikolle on tuottanut erityistä päänvaivaa Tommi Miettisen sopimuskuviot viime päivinä. Kaikkihan tietävät että sopimuksessa lukee että Miettinen pelaa vain kahdessa ensimmäisessä hyökkäysketjussa ja min.peliaika/peli pitää olla vähintään 25 min. Roolina sopimuksessa on määritelty snaipperi(Ilves.comin keskustelupalstalta lainattuna).
Tähän sopimuspykälään vedoten valmentajakaksikko on siirtänyt minäminä-miehen nyt Niemisen laidalle. Kuitenkaan yhdistelmä Nieminen-Miettinen ei ole vielä yhdessäkään pelissä toiminut. Miettisen roolina nyt todellakin pitää olla se maalinsylkijä, muuten paikka seuraavassa pelissä on taatusti kolmos ketjussa. Kenttähän on sinänsä jo mielenkiintoinen, että siinä pelaa kolme sentteriä.
Nieminen on parantanut tasaisesti otteitaan pitkin syksyä. Munatonta Veikkoa en ole nähnyt kun vain kauden ansimmäisissä peleissä. Ongelmana vaan ovat Veikon loistavat aivoitukset, joissa yksikään laituri tai viivamies ei ole pysynyt mukana. Tähän seikkaan valmentajakaksikko nyt panostaa todella rajusti. Jokainen liigapeluri Helmisen kuvion vetää itseensä kaksi vastustajan karvaajaa ja lähettää lätty vapaana olevalle Viitakoskelle. Veikon aivoituksia ei kukaan tiedä, joten mielenkiinolla seuraan miten kuviot nyt toimivat.
 

The G

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves ja Calgary Flames
Tänään ei vieläkään Pelicans Ilvestä noki

Tiukka matsi tullaan näkemään, tuttuun tyyliin. Faneja tulee Tampereelta vinopino, joten ääntä halliin ainakin tulee.

Se tilastokummitus, ettei Pelicans ole koskaan voittanut Ilvestä, on tänään se Ilvestä herättävä voima. Sitä pitää "puolustaa" ja Pelicansseille siitä alkaa tulla mörkö.

Pidemmittä puheitta 1x2 = 2 - kolmosen kertoimella.

Lopputulos 2-3
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Re: Putki poikki Lahdessa

Viestin lähetti juri

Valmentajakaksikolle on tuottanut erityistä päänvaivaa Tommi Miettisen sopimuskuviot viime päivinä. Kaikkihan tietävät että sopimuksessa lukee että Miettinen pelaa vain kahdessa ensimmäisessä hyökkäysketjussa ja min.peliaika/peli pitää olla vähintään 25 min. Roolina sopimuksessa on määritelty snaipperi

Toivottavasti tuo osa kirjoituksestasi oli vitsi? Minä en ainakaan usko, että Miettisellä moinen pykälä sopimuksessaan olisi, vaikka jääräpäinen kakkosketjussa peluttaaminen siltä tuntuukin.
Nyt Miettinen on siirretty laitaan ja toivotaan, että hän onnistuu, vaikka minä olisin jo aikoja sitten lähettänyt Miettisen KooVeeseen.

-ipa rules
 

Kopteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Bruins
Loistavaa Ilves! Tästä on erittäin hyvä jatkaa! Nyt tuntuu todella mannalta!
Veikkokin jaksoi punnertaa kiakon tyhjiin:D
 

Femma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Juu ei tule kotona pelaamisesta mitään. Jätkätkin on heittäny läppää, että pitäisi tehdä tunnin bussimatka ennen kotipeliä. Vois olla hyväksi itse kullekin...No Ilves oli tänään parempi ja sillä selvä. Tämähän on vain lätkää!
 

ks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,HPK
Pelikaanien tappio uhkaa jo ratkaista pleijaripaikat.Teitte karhunpalveluksen suomalaiselle maailman toiseksi parhaalle sarjalle.

Ässiä vastaan sitten varmaan ryhtiä ja tahtoa löytyy!
 

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Eipä ole paljon Kilpeläisen raporttiin lisättävää, mutta yksi korjaus olisi paikallaan. Kiekon Viitakoskelle tunaroinut pelaaja oli mielestäni Kalle "aina sininen kiinni " Koskinen, eikä joukkueen ainoita hyvin pelanneita ollut Laitinen.
Koivunen ja Jääskeläinen ovat aivan kuutamolla, Lätistä ei sitten kannaakkaan sanoa juuri mitään muuta, kuin hyvää kotimatkaa.
Taistelu on täysin kateissa, eikä Pirin selitykset vastustajan rikkomispelistä enää oikein riitä.
Ketjumuutoksia kaipaan ja radikaaleja,surffarit voivat omasta puolestani istua vaikka viltissä. Jostain olisi kaivettava se tahto voittaa ja nopeasti, tai porukka kaikkoaa Lahden hallista yhtä nopeasti kuin sínne syksyn mittaan tiensä löysikin.
Jos vahvistuksia etsitään niin ei kannata antaa enää kovin monelle kalakaverille näytönpaikkoja.
 

Optimisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Kilpeläisen raportista...

Olipas siinä latausta ja tunnetta mukana! Onneksi ilves.com:sta löytyy pian kattava, asiallinen raportti illan pelistä...

Ai nii: HYVÄ ILVES! :D
 

Vesku

Jäsen
Olipa asenteellinen raportti JA:ssa. Ilves.comista voi lukea enemmänkin pelin tapahtumista, jos kiinnostaa. Täytyy sanoa, ettei ollut minkään kahden sulavaa kiekkoa pelaavan joukkueen kohtaaminen. Onneksi vain voitettiin.

Ainakin jotkut siellä hallissa huusivat ja melusivat. Viisikymmentä kunnon Ilveksen kannattajaa ja Jani Nikko olivat seuraamassa siinä 202-katsomossa. Kannustuksesta antoi kiitoksensa myös Selin Ilves.comin kommenteissa.
 

AkkeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AIK, Lugano ja Montreal Canadiens.
Eipä paljon mitään sanottavaa ole pelistä. Paska mikä paska. Olihan siinä alussa säkää ettei kääkkä pomppinut maaliin mutta pulustus lopulta sekoili tappion.
 

AkkeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AIK, Lugano ja Montreal Canadiens.
Kannaustuksesta ei kuitenkaan ole pahaa sanottavaa. Lahdessa on hyvä tunnelma pelissä kluin pelissä ja vaikka pelicans olisi tappiolla.

toki myös vierasfänit oli äänekkäitä. ja jurrissa
 

Mäkelä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Durrels Palace
Viestin lähetti ks
Pelikaanien tappio uhkaa jo ratkaista pleijaripaikat.Teitte karhunpalveluksen suomalaiselle maailman toiseksi parhaalle sarjalle.

Ässiä vastaan sitten varmaan ryhtiä ja tahtoa löytyy!

Onko tuo olevinaan joku vitsi? Eiköhän ne suuremmat syyt siihen, että pleijaripaikat alkavat olla muutamilla joukkueilla jo aika kaukana löydy ihan peilistä. Aika turhaa ja naurettavaa käydä kitisemään yhden ottelun tuloksesta ja sitä paitsi, jos tämä sama räpellys jatkuu niin eiköhän patapaidatkin käy kumartamassa lähes ilmaiset pisteet ensi perjantaina. Valitettavasti.

Vaikka olen lähinnä aktiivisesti yrittänyt unohtaa eilisen pelin, niin se on todettava, että onhan se nyt helvetti kumma, että tämä Lätti saa pelistä toiseen pyöriä pallo hukassa Koivusen ja Jääskeläisen vieressä. On siltä paikalta paremminkin esiintyneet lähteneet nopeammin kiertoon. Toisaalta kyllä tuntuu siltä, että saisi olla aikamoinen gretzky, että kipsinivel-Jääskeläisen ja Koivusen vierellä jotain saisi aikaiseksi, mutta Lätti ei ole esittänyt ei niin mitään mikä puolustaisi jatkosopimuksen solmimista. Monon kuvaa persukseen, silläkin uhalla, että Lätti kelpaisi jollekin epätoivoiselle seuralle (HIFK, I'm looking at your direction..) ja palaisi sen paidassa vielä rokottamaan.
 

valdo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Edinburgh Capitals, Hibernian FC, Arsenal
Otteluraportista

joka on onneksi kadonnut etusivulta, että tänään on Suomen 84. Itsenäisyyspäivä, perkele.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Otteluraportista...

Juu kyllä oli aika ammattimaiseen tapaan kyhätty otteluraportti. Ei voi tälle Kilpeläiselle muuta, kuin nauraa ja toivoa, että jäi kaverin viimeiseksi. Jos jatkoaika pyrkii pitämään edes jonkinlaista tasoa yllä raportiessaan, niin hyllyttäkää nyt ihmeessä moinen pelle.

-ipa rules
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Huhhuhhuh...

Oli kyllä todella kauhea raportti, eiköhän sen jo antanut kertoa tuo järkyttävä virhe(Suomi tosiaan täytti 84, eikä 74). Muutenkin siis huhhuh... eikai lisää tälläistä tarvitse katsoa jatkossa?
 

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Josko vaikka vähän puolustelisi tuota Kilpeläisen poikaa.
Raportti ei ollut tosiaankaan kaikkien taiteen sääntöjen mukaan kirjoitettu, josko ei ne Ilveksen raportitkaan aina ihan objektiívisia ole.
Fakta on varsinkin eilisen pelin jälkeen, että Lahdessa todella tuntuu tuolta, peli oli kaikenlisäksi umpisurkeaa katsottavaa.
Ilves sai pisteet ja oli parempi, mutta kotijoukkueen kohellus sai fanaattisemmankin fanin niskakarvat pystyyn. Viides peräkkäinen tappio kotona on sellaista, mitä ei ole ihan vähään aikaan nähty.
Vielä lisäyksenä täytyy todeta, että jos pelitapahtumista haluaa jotain kirjoittaa täytyy olla todellinen kynämies. Pelissä ei nimittäin tapahtunut juuri mitään maininnan arvoista esim. toinen erä, jossa Ilves pääsi pelaamaan kaiketi neljä ylivoimaa Kuivalaisella oli koko erässä neljä torjuntaa, aika kuvaavaa miten peliä pelattiin.
 

Vesku

Jäsen
Viestin lähetti gilbert
josko ei ne Ilveksen raportitkaan aina ihan objektiívisia ole

No, Ilveksen sivujen raportteja objektiivisempia et paljon löydä eli oletko sitten ikinä lukenutkaan niitä...?

Minusta tuota "Terveisiä perseestä" -raporttia ei oikein pysty perustelemaan. Ei nämä kenenkään viralliset sivut ole, muttei nämä mitkään Pelicansin "fanisivutkaan" ole, millä voi mellastaa oman joukkueen tilaa miten tahtoo.
 
Viimeksi muokattu:

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Apuja pakistoon ja vähän nopeasti !

Kaiken aikaa Pelicansin otteita analysoitaessa pyöritellään ongelmista hyökkäyksessä, vaikkakin kaikki hyökkäysketjut tällä hetkellä toimivat hyvinkin liigakelpoisesti.

Suurin ongelma mielestäni muhii puolostuksessa, joka jo viime kesänä joukkuetta koottaessa jätti odotuksia hankintojen suhteen. Latvala ja Niskanen on jatkanut lähes siitä mihin viime vuonna jäätiin. Niskanenhan pelasi viime kaudella vahvasti yläkanttiin ollen kuitenkin ykkösen epävarmin lenkki. Kakkosen pakit Laitinen ja Koskinen ovat olleet jo kohta vuoden verran paras pakkipari. Kalle on saanut itseluottamuksensa kohdilleen itsekeskeisen Vopatin poistumisen myötä (murhasi n. viisi kertaa pelissä Kallen katseellaan).

Tähän se sitten loppuikin. Hemu Laurila on ollut yössä loukkaantumisensa jälkeen, Reimari usein Hemun pakkiparina pelanneena on peruspakki , jos pelataan sijoista 10-13 , mutta kun panokset ovat Kaaneilla nousseet, ei suoritustaso enää riitä. Lindström on ollut oma lukunsa jo pitkään. Vihervän pelit ovat olleet kaksijakoisia. Hävää miehenottoa jos saa kiinni. Nuorisopakkien pelit odotusarvoihin nähden ok , muttei heitäkään voi kahta enempää olla pelaavassa kokoonpanossa, jos meinataan pitkässä juoksussa pärjätä.

Peliä tekeviä käsiä Pelicansien pakistosta ei siis ruuhkaksi löydy, ja näin kysynkin, että voisiko hyökkäyskalustomme vaatia vahvistusta alakertaan , tällä kertaa peliä tekevään pakkiin , joka tulivoimallaan toisi uutta myös ylivoimapeliin.

Toki alkukausi on ollut odotuksiin nähden loistava, mutta jos joukkuetta mitataan jollain muulla kuin budjetilla , esim aiemmilla liigaotteluilla, onkin Kaanit n. 5000 liigapelillä todella kokenut jengi.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Iso-Britannia vs Tanska
  • 8.00
  • 6.40
  • 1.26
Saksa vs Kazakstan
  • 1.25
  • 6.60
  • 8.00
Tshekki vs Itävalta
  • 1.12
  • 10.00
  • 12.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös