Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 017 520
  • 13 253

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Lähtökohtaisesti laiturin hankkiminen ykkössentteriksi kummastuttaa, mutta luotetaan nyt meidän pelaajarekrytointiin. Ei mene lähellekään kovimpia siirtoja tässä kohtaa, mutta eihän se mitään takaa. Kai Lelu on kaverissa jotain nähnyt.

Kieltämättä EP:n perusteella kaikkea muuta kuin johtava sentteri.
 

R & L

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jos välttämättä haluaa pitää pelkkää tilastointia totuuden tyyssijana , niin suosittelen tsekkaamaan vaikka ihan huvin ja urheilun vuoksi minkälaisia tehoja Ivan Huml teki Tsekeissä ennen Suomen visiittejään.

Vähän ontuu Huml esimerkkinä, koska vaikka Tsekeissä ei isommin ole kulkenut takana oli kumminkin menestyksekkäästi NHL:ää ja AHL:ää.

Täysin totta on kylläkin ettei mikään EP scouttaus kerro totuutta, ja loistavana esimerkkinä tästä teitin Sulak. Eihän kukaan olisi pitänyt kaveria juuri minään pelkän EP:n perusteella, mutta totuus olikin sitten täysin toinen.

Ymmärrän kylläkin myös porukan pettymyksen jos se oikeasti on tämä kyseinen kaveri. Ehkä olisi kannatanut vain kertoa suoraan eikä antaa porukan arvuutella aikalailla kovemman kalibeerin kavereilla (tilastollisesti) . 28v täyttävä koko uransa Tsekkeissä pelannut sentterilaituri kuulostaa kieltämättä aika jännältä "ykkkössentteri" hankinnalta.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Tykkään kyllä tästä meiningistä.

Tietäjät painaa pikkuneppejä ja loput arvailee kilpaa, mikä on tietysti ihan hauskaa. Arvailujen perusteella tyrmätään oletetut hankinnat, koska ne eivät ole ykköskorinäijiä pisteiden valossa. Tietäjät tuohtuu, kun palstaveli epäilee seuran valintoja ja tyrmäävät epäilyt tuohtuneena, koska ovat tienneet nimen jo viikkoja ja ehtineet tutustua vahvistuksen uraan jo pitkään.

Sitten arvaamme seuraavan nimen ja ympyrä jatkuu jälleen. Hyvin viihdyttävää.
 
Ottamatta kantaa siihen puhutaanko tässä oikeasta miehestä, niin oletko päätynyt tähän analyysiisi kuinka monen nähdyn ottelun perusteella? Veikkaan ettet ole koskaan nähnyt pelaavan..

Jos välttämättä haluaa pitää pelkkää tilastointia totuuden tyyssijana , niin suosittelen tsekkaamaan vaikka ihan huvin ja urheilun vuoksi minkälaisia tehoja Ivan Huml teki Tsekeissä ennen Suomen visiittejään.

Humlihan tehnyt enemmän pisteitä tällä kaudella ja vanha tuttu Redenbach samaa tahtia.

Jos tässä on ykkössentteri ja lyö läpi niin hattua pitää nostaa scouttaukselle. Varmaan historian kovimpia sillä saralla. Tilastojen perusteella vahvaa penailua.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos tässä on ykkössentteri ja lyö läpi niin hattua pitää nostaa scouttaukselle. Varmaan historian kovimpia sillä saralla. Tilastojen perusteella vahvaa penailua.

En mä penailusta tiedä, sillä tämä kaveri on varmasti puoli-ilmainen. Mutta toki jos odotuksissa on yli 40 pistettä noilla taustoilla, niin Lelu on nero. Mikään ei kyllä viittaa siihen.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Oletko kuullut internetistä?

Seurannut useamman vuoden Extraliigaa enemmän tai vähemmän aktiivisesti.

Ei tarvitse hermostua. Ihan iisisti vaan.

Mikä niissä peliotteissa on vakuuttanut kun ei ne ainakaan pisteiksi ole merkittävissä määrin eskaloituneet.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, katsokaa itse tuosta linkistä.

Mies on kulttipelaaja Brnossa, isojen pelien erikoismies. Erittäin taitava, työteliäs ja hyvä luistelemaan.

Se on hyvä kysymys miksei ole näkynyt pisteissä tuon enempää, mutta nyt on mies puhjennut kukkaan.
 

FeedTheMule

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Detroit Red Wings
Zohorna on varmasti näkemättä paskaa, mutta voihan tuo hyvin yllättääkin. Joka tapauksessa mielenkiintoinen haku ja varovainen peukku täältä mikäli scouttaus on tehty laadukkaasti. Näyttää tilastojen perusteella olevan kevään miehiä, joten vielä tarvitaan muutama runkosarjassa tasaiseen suoritusvarmuuteen kykenevä pelimanni niin me voidaan ollaan keväällä vahvoilla! Ja taloudellisesti tämä Hynninen on meidän näköinen kaveri joten laitetaan vaihtoon sit jos kaverin preesenssi ei miellytä tai sopeutumisen kanssa tulee ongelmia.

Rosterissa on taas paljon sitä kuuluisaa potentiaalia, mutta niin oli viime kaudellakin. 80-luvulla syntyneitä pelaajia joukkueessa on tasan kaksi kappaletta ja Nieminen ensimmäistä kauttaan päävalmentajana, joten hieman tässä huolestuttaa se, että kuka syksyn pimeinä iltoina näyttää peleissä ja treeneissä omalla esimerkillään kuinka työtä menestymisen eteen tulee tehdä. Itselläni jäi kuluneen kauden jengistä jotenkin valju fiilis mitä tuli joukkueen sisäiseen johtajuuteen ja sen näkymiseen kentällä pelien aikana. Toivottavasti asiat tulevat olemaan ensi kaudella toisin ja pidän Niemistä juuri johtajuuden näkövinkkelistä vahvana persoonana, jota varmasti myös pelaajat aidosti arvostavat.

Mikäli hyökkäyksen osalta hankinnat ovat enemmän tulevaisuuden potentiaalin realisointiin tähtääviä, tulisi pakiston kahdesta täsmähankinnasta löytyä joukkueeseen myös johtajuutta. Kiekollisesti Kousa, Kaski ja Jurgens ovat riittävä kattaus ja siihen pari fyysistä kyrpää sopisi enemmän kuin loistavasti. Jokuhan osasi kertoa, että Tuukka Mäntylälle on tarjottu sopparia, joten tuo mielestäni kattaisi yllä olevan toiveen erinomaisesti.

Maalivahtipuoli meillä tulee olemaan hyvässä kuosissa, joten kokonaisuudessaan voisi varovaisesti todeta sen, että tuleva kausi näyttää paperilla jo nyt yhtä valoisalta kuin viime syksynä. Nyt vaan hyvällä kiimalla offseasoni treenaten ja syksyllä lapaa jäähän ja nimiä lehtiin!
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Okei. Näkyykö tuo striimi älypuhelimella ja pitääkö tuonne OnHockey.tv:hen kirjautua jotenkin? Toki tämän Hynek Zohornan peliesitykset sen verran kiinnostavat.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Tämä Zohorna on toteutuessaan kyllä todellakin en usko ennen kuin näen-tason pelaaja. Tilastojen perusteella ei voi kyllä minkäänlaista ratkasijan roolia kaverille antaa, mutta antaa pelien näyttää. Hieman vaisu maku tästä kuitenkin jää mikäli se nyt tosiaan on Zohorna, joka sieltä tulee. Varsin erikoinen haku sentterin ruutuun jos on pelannut laiturina, toki voihan tämä olla ihan mikapyöräläkin. Itse ainakin vertaan tätä pelaajaa JYPin Tomasekiin, joka vaikuttaa jo lähtökohtaisesti kertaluokkaa kovemmalta pelaajalta tähän sarjaan, koska yleensä tuollaiset pelaajat menevät jo KHL:n puolelle.
 
Viimeksi muokattu:
Se on hyvä kysymys miksei ole näkynyt pisteissä tuon enempää, mutta nyt on mies puhjennut kukkaan.

Arvostan näkemystäsi, mutta itsekin hieman epäilen miehen riittämistä Liigassa tuloksentekoon. Extraligassa peli kulkee hienosti, mutta tehopisteitä on syntynyt hieman alle 0,4 keskiarvolla. Se tarkoittaisi täydellä Liigakaudella noin 25 pistettä. Lähinnä mietin, että kai taitojen olisi jossain vaiheessa luullut realisoituvan myös tehopisteiden muodossa kun otantaa Brnosta on kuitenkin seitsemän kauden ja lähes 400 ottelun edestä. Eli kysymys kuuluu, kun peliotteet viittaavat Liigassa yli 40 pisteen kausiin, niin miksei tämä näy Extraligan tilastoissa yhtenäkään kautena.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin jos haettaisiin kolmoseen haastajaksi ja jokerikortiksi tämä olisi mielestäni hyvä haku kuten Salo ja Ganahl lähtökohtaisesti ovat. Mutta ykkösentteriksi millään vaikea kuvitella vaikka miten lupaavan näköistä tekeminen kevään peleissä nyt olisikaan. Tämä ei voi olla kuin joku 80t kaveri. Eli pitäisi kyllä olla paukkuja sinne hyökkäykseenkin edes yksi varma kortti hommata.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Minä kun olin jo jokseenkin varma että John Hudges olisi meidän ykkössentteri. No, saa nähdä.
Pahoitteluni että keskeytin teidän Zohornan haukkumisen. Jatkakaa.
 

Liito

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pakko kaivautua pitkästä horroksesta ja tulla kiittämään teitä arvon palstalaiset. Pitkään aikaan ei ole ollut näin viihdyttävää lukemista täällä huhuketjussa. Jatkakaa.

Toiveissa olisi tosiaan edes yksi jo valmiiksi meritoituneempi, kokeneempi ja varmempi onnistuja tulosyksikköön kuin huhuttu Zohorna. Nämä scouting-tiimin ässäarvat EBEL-liigoista on kivoja osuessaan (Sulak), mutta kohta huomataan, että meillä on taas kolmoskenttiä joukkue täys.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sitten se itku jo alkoi, ennenkun nimestä on varmuutta tai peliäkään nähty. Jotain tuollaista ylläolevaa paskaa odottelinkin. Meitä on moneen junaan ja toiset ei ehtineet kyytiin ollenkaan..

Ja mikähän tässä arviossa oli väärin? Lähtökohtaisesti kahden kauden aikana 90 pelissä rapiat 30 pinnaa heikkotasoisessa Tshekin pääsarjassa on ihan rehellisen surkea saldo tulevalle ”ykkössentterille”. Yksi suonenvedolta haiskahtava kevät ei vielä todellakaan riitä mihinkään.

Ilmeisesti tällä palstalla ei saa esittää kriittisiä arvioita pelaajista, joita ei ole nähnyt livenä pelaavan. Tilastothan eivät kerro yhtään mitään.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä nyt on "kova" "kaappaus".

Saahan nämä kaverit yllättää ei siinä. Ainakin budjetti kiittää.

Kyllähän 22 pinnaa tsekin liigassa tehneen laiturin hankkiminen ykkössentteriksi on ehkä historian epämääräisin veto, ja todentotta oli helvetin vaikea löytää ep:stä meidän tulevaa ykkössentteriä kun ei ole sentteri ja statsit osoittaa kolmoskentän laiturin tonttia.

Noh Laukkanen on ennenkin kaivanut näitä, joten katellaan niitä pelejä ennenkuin dumataan aivan täysin. Lähtökohtaisesti toivoin aika helvetin montaa napsua kovempaa ja rutinoituneempaa tekijää, mutta jos ei rahat riitä niin minkäs teet?
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Eliteprospects ei ole kaikkitietävä, Zohorna pelannut sentterin tonttia enemmän ja sanoo myös olevansa parempi siinä ruudussa.

Tilanne ihan tosissaan se, että toivottavasti ei tänä keväänä enempää loista. On KHL-seuroista kyselty..

Pelicans ajoissa liikkeellä taas. Turunen ja Laukkanen, iso peukku.

Kuten sanoin jo aiemmin, takit lähtee suhisten kääntymään kun näkee miehen kentällä.
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Bobbylle: Ihan hyvä juttu jos niin käy.

Kyllä kai tässä suuri osa uskoo Laukkasen arviointi kykyyn joten Hynekin kohdalla pelien alkaessa nähdään miten meni.

Kysymys on kuitenkin siitä että miksi sainattuja pelaajia ei saisi arvostella lähtökohtaisesti tilastojen kautta? Jos puhutaan ”ykkös” sentteristä niin odotusarvot ovat kaikilla tuloksentekijän mukaiset jo ihan tilastojenkin valossa koska ensikauden joukkueeseen sellaisia tarvitaan potentiaalin lisäksi.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Bobbylle: Ihan hyvä juttu jos niin käy.

Kyllä kai tässä suuri osa uskoo Laukkasen arviointi kykyyn joten Hynekin kohdalla pelien alkaessa nähdään miten meni.

Kysymys on kuitenkin siitä että miksi sainattuja pelaajia ei saisi arvostella lähtökohtaisesti tilastojen kautta? Jos puhutaan ”ykkös” sentteristä niin odotusarvot ovat kaikilla tuloksentekijän mukaiset jo ihan tilastojenkin valossa koska ensikauden joukkueeseen sellaisia tarvitaan potentiaalin lisäksi.

Suurin syy löytyy tietysti omista resursseista, mutta ei liigaan ylipäätään tule montaa tilastoiltaan sen näköistä kaveria että "toi on ykkössena". Ihan kärkijengitkin joutuu tekemään alelaarin löytöjä.

Pelicansin suunta on hyvä pelaajapolitiikan suhteen ja Niemisellä on imua. Tottakai sitä toivoisi aina sellasta superliideriä, mutta Zohorna tulee olemaan hinta/laatusuhteeltaan liigan kovimpia.

Vuosien varrella jonkun 30 peliä kaverilta nähnyt, mutta nyt viimeiset 15 kun on ukko ollut suurennuslasin alla, niin en epäile sekuntiakaan ettei olisi liigaan kärkiäijä.
 

Jahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kuten sanoin jo aiemmin, takit lähtee suhisten kääntymään kun näkee miehen kentällä.
Mutta lähteekö sen vuoksi, että mies on kauan kaivattu ykkössentteri 40-50 pisteellä? Vai sen vuoksi, että meillä on viihdyttävästi pelaava 15 pisteen mies, joka saatiin halvalla?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös