Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 017 846
  • 13 253

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Kesälomalla olevista joukkueista kenen pakeista jotenkin Utusen täsmää, niin Niclas Almari tulee ensimmäisenä mieleen. Toinen olisi Topias Winberg mutta tuota on ainakin MoDoon aika vahvasti huhuttu.
Mulla tuli ekana mielee Erosen sopparin purku ja paluu.

Seuraavana Almari vois olla sopivin. Winberg käsittääksen menee hifkiin tai ulkomaille.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kannattaa lukea se viesti läpi kerran jos toisenkin, niin ehkä se alkaa aukenemaan..
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
"Z-juna kulkee Lahden oikorataa pitkin reittiä Helsinki–Lahti. Junan pysähdyspaikat ovat Pasila, Tikkurila, Kerava, Haarajoki, Mäntsälä ja Henna. Junien vuoroväli on yksi tunti. Linjalla liikennöidään arkisin myös kaksi vuoroa Kouvolaan ja kolme vuoroa Kouvolasta Helsinkiin."

Viimeinen boldaus on oma.
 
Itselle tulee mieleen, että pelaaja olisi Kouvolasta, koska pelaaja astui väärään junaan ja lähijuna-Z saapui laiturille. Ei muista kaupungeista, jotka ovat pudonneet tule lähijunia Lahteen. Ellei he sitten olleet siellä Hesassa jo.

E: ja siksi sanon että puolustaja on Seth Barton. Teräväistä en toivo, joten siksi Barton.
 

Jacky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Seksi-Lasse, Pittsburgh Penguins
Kannattaa lukea se viesti läpi kerran jos toisenkin, niin ehkä se alkaa aukenemaan..
Noin neljäskymenneskahdes kerta, kun luen eikä vieläkään aukee. Oisko meille Ei-Mensakerhon jäsenille jotain selkosuomisempaa sanaleikkiä niin ei tarvitsisi samoilla silmillä olla aamu kahdeksalta vielä lukemassa tuota viestiä.
 

Laheee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Carolina Hurricanes
jos se pelaaja on Kouvolasta Z-junan kyytiin hypännyt niin kyllähän sillä junalla Hesaan asti pääsee. Kyllä se joukkue on jo ollut siellä Hesassa, kun "heidän oli isolle kirkolle mentyään tarkoitus siirtyä helsinki-vantaalle junateitse".
 

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
En lähe junavuoroilla arvuuttelee mutta jos jotain pakkeja keillä sopimus loppuu näiden jo mainittujen lisäksi: Miska Kukkonen ja Aleksi Matinmikko ja jos on Utusen korvaaja niin sitten tuo Miska Kukkonen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös