Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 034 173
  • 13 386

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Onkos tietoa onko verkot vielä vesillä pakin tai sentterin osalta? Onko Verta tiedossa mahdollisesti?
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Viimeksi muokattu:

Iggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitä vittua tuo Pentti tossa tilanteessa tekee?
Jos Pentillä on sopimusneuvottelut pattitilanteessa Ilveksen kanssa ja nyt piti antaa työnäyte jolla sopimus saadaan maaliin?

Kyllähän rikkeiden korostaminen on aina kuulunut Penan repertuaariin, jolla on pyritty tuomaan joukkueelle hyötyä ja toisaalta samalla pääsemään vastustajien ihon alle. Tämä on kuitenkin erittäin räikeä filmaaminen ja toivottavasti jää viimeiseksi sellaiseksi.
 

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Toki off-topicia tämä keskustelu, mutta eihän se sukeltaminen tuossa videon tilanteessa pahinta ole, vaan tuo potkuliike kaatuessaan - paljon kuvottavampi teko kuin filmaus.
Jäi huomaamatta itseltä, mutta vaikuttaisi että on niin typerä ettei tajunnut että pellehyppyä suorittaessaan ylikorostaen jalkojen liikettä, altisti vastustajan vaaraan luistimen terällään. Blood ollut omia suosikkeja, ei ole enää.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Muistan kyllä Benan olleen täälläkin välillä tilanteeseen nähden todella holtiton luikkareiden heiluttaja ja "kevytkenkäinen" kokoonsa nähden kun jalat oli välillä korkeella. Onneksi mitään ei ole (vielä) sattunut ja ottaa tästä nyt viimeistään opiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös