Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 022 997
  • 13 266
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Tuli mieleen että jos siellä käyty tekemässä soppari ensikaudesta ja samalla käyty kokeilemassa kepillä jäätä, että josko olisi lähtenyt Pena heti matkaan?
Eiköhän sopparit saa tehtyä nykyään ihan ilman paikanpäällä käyntiä
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ehkä toimistolla ollaan vain niin epätoivoisia että siellä ollaan päätetty lentää Frankfurtiin hattu kourassa kosiskelemaan Penaa takaisin. Sitten kun vielä saataisiin kunnon viivapelote ylivoimalle ja sentteri joka voittaa aloituksia.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Epäilen että Lidlissä ja naisissa vaan kävivät. Jos Pena ei olisi ollut TI kokoonpanossa, niin sit ois vähän eri signaalia asialla...
Niin, tuo vahvistaisi sitä epäilystä, että homma mahdollisesti kuivui kasaan kuten tiistaina hieman jo epäilin.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mä en ihan tajua miten hidas ja helpon syötön antava Blood, kaikella kunnioituksella, olisi se ratkaiseva tekijä yhtään mihinkään?
Joo, rakastan sen peliä ja katsella sitä miten niin iso ja kankea pelaaja rajoitetuilla taidoilla voi pelata niin hurjalla itseluottamuksella, mutta eihän se herraisä sentään mikään kaiken viiniksi muuttava jeesus ole.

Vai ajatteleeko täällä ihan oikeasti joku niin että jos Blood tulisi niin ketjujen ajoitukset ja ylivoima paranisi?
Toki se toisi roimasti esimerkkiä tullessaan mutta enemmän Blood on menestyvän joukkueen isähahmo, tukipelaaja, kun itse gamechanger.

Ongelma ei mun mielestä missään nimessä ole omassa päässä nyt kun Olkinuora on alkanut ottamaan koppia, vaan kenttäpelaajien pelaamisessa ylöspäin. Ylöspäinhän Blood tarjoaa tasan sen verran että uskaltaa pitää kiekkoa omalla alueella tällä rajattomalla itseluottamuksellaan ja antaa sen 2-3m syötön, eli ns. sentterihakuun jota olen peräänkuuluttanut.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Ei kait me nyt enää laituria tarvita, kun siellä on lasaretissa vielä Kiljunen ja Jämsen?
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Riittäisikö Tyrskyllä enää edes jalka taklaamaan ketään? Toivottavasti sieltä nyt tulee vähän vetreämpiä jalkoja sisään.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Ei Bloodin tuleminen ratkaisisi pelillisiä ongelmia. Mikään ei muutu! Mikään ei muutu! Take My Ford!

Mutta puolustus on monessakin mielessä niin vajavainen, että hyvä vahvistus Blood sinne olisi ja toki kohentaisi oman pään pelaamista. Mutta ei kai sentään tulossa ole.
 

Jahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Miksi tänne halutaan millon missäkin välissä sentteriä, voimalaituria, alakerran isäntää ja kaikenlaista muuta kun se mikä tarvitaan on kiekollinen puolustaja? Eli Erosen saappaisiin miestä jotka on edelleen täyttämättä.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiekollista pakkiahan tässä on oltu koko kausi vailla. Joku, joka saisi kiekon toimitettua vaikka välillä maaliinkin saakka. Ei olisi ihan niin helppoa puolustaa ylivoimaa kuin tällä hetkellä on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös