Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 112 805
  • 13 793

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Ainakaan Jasselle ei mitään tulla ilmaiseksi antamaan, joka on hyvä. Tuo kaveri on pirun kilpailuhenkinen ja tuskin häntä hirveästi harmittaa saada vähän haastetta. Luulen, että hän itsekin tiedostaa tuon että ei ole mitään vielä saavuttanut. Kaikenlisäksi joku Olkijussi tms olisi aikamoinen mentori vielä kaupanpäälle.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Olkijussia on MoDohon huhuttu tovi.

E: jotenkin se Lehtinen tuntuisi osuvan sopivimmin kohdilleen, historiaa Lahdesta ja jos ei nyt ulkomaille paikka aukenisikaan.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Hyvää pöhinää. Ensin oli huhua "målvaktenista" ja nyt on huhua kopparista kuka on Jassea kovempi. Onko kyseessä kaksi eri kaveria vai yksi ja sama, sitä emme taida saada koskaan tietää.
 

Jakas Lusek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Antti Tyrväinen
Niin Jassehan oli tosiaan todennut, että jos hän ei saa mieleistään jatkosopparia, niin hän ei jatka Lahessa. Sellanenhan sieltä tuli ja huhujen mukaan sopimuksen arvo on noin 100t euron luokkaa. Siihen päälle toinen yhtä kova/kovempi veska + muut hankinnat niin pelaajabudjetti alkaa olla siellä kolmen miljoonan paremmalla puolella. Ja linjahan on tunnetusti se, että kaksi kovaa maalivahtia tulee olla.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Mä yritän miettiä koko ajan että mistä tällaiset kovat maalivahdit ja muut huhuissa olleet on pois. Viime kaudella selkeästi kasattiin hyökkäys edellä ja puolustukseen haalittiin perusvarmuutta myöhemmin, mutta nyt mentäisi iso edellä joka suhteessa.

Ellei Lasch ollut extra jonka sponsorit mahdollisti ja pelaajabudjetti ilman Laschiä on se ilmoitettu. Se voisi selittää vähän, muttei kaikkea.

Itse uskon että jos Niemelä tulee ja jos Mylläri jatkaa, pakisto alkaa olemaan valmis enkä haaveile sinne ketään enää. Horky, sentteri ja Bryggerin jatko niin sitten voi rauhassa katsella kolmosketjuun budjettisentteriä. Näin realistisesti.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Todennäköisesti se on pois seuraavan/seuraavien kausien budjetista. Seura mitä todennäköisemmin tietää jo nyt tämän olevan Hölön viimeinen kausi Pelicansin peräsimessä ja samalla sen, että tässä on taas se "viimeinen" todellinen paikka tehdä jotain suurta lahtelaisessa ja päijäthämäläisessä kiekkohistoriassa hetkeen, joten lyödään pienellä riskilläkin puita uuniin niin paljon kuin vain on mahdollista ja luotetaan siihen, että Niemelä piiskaa viimeisellä kaudellaan Pelicansin taas pitkälle. Ehkä jopa askeleen pidemmälle kuin menneenä keväänä.

Sitten seuraavalle ja sitä seuraavalle kaudelle kierroksia alas ja rauhallisemmin rakentamaan taas hieman pienemmällä budjetilla uuden valmentajan kanssa uutta projektia jotta saadaan tasapainotettua taloutta.

Tai sitten ESS:n Hoikkala joutuu ryhtymään tutkivan journalismin nimissä selvittelemään, mistä Pelicans saa eurot kaikkiin näihin pelaajiin.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
Kyllähän Pöyhönen totesi kauden jälkeisessä jutussa ihan avoimesti että menneen kauden tulos taloudessa tulee näkymään tämän joukkueen kasaamisessa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ois voinu luulla, että tänään olis tullu jotain julki? Tuskin aattona enää pusketaan mitään ulos
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Huomenna klo 12 uutta sopparia julki, ilmeisesti leftin ukkoa taas, joten olisiko sitten Kral tai tämä huhuttu tshekkisentteri?

E: Taitaa olla vaan sama video kuin Jordanin kohdalla, joten kätisyys ei välttämättä tarkoita mitään.

Eikös tuo nyt ollut perin sama kuva kun edellisessä?

E: hidas
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Pitäisi selvittää taas mihin tuo taustamelu tällä kertaa viittaa. Jäinen tunnelma ainakin videon lopussa. Jos nämä ylipäätään meinaavat mitään.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Osakkeenomistajia tiedotettu eilen "kuuman" tsekkipelurin ja moninkertaisen Suomen mestarin kiinnittämisestä, mutta silti julkaistaan vain yksi "pelaajasopimus". Ei siinä, tällä pelaaja per viikko tahdilla ehditään toki julkaisemaan nimet juuri sopivasti ennen CHL:n alkua ja saadaan pidettyä kuhinaa päällä koko kesän ajan.


Jäinen tunnelma ainakin videon lopussa
Jos tuo meinaisi mitään, niin äkkiseltään tuon voisi yhdistää pohjoisen pakkasiin ja Ouluun, mutta toki mielikuvaan saattaa vaikuttaa jo olemassa oleva oletus siitä, että Mikko Niemelä on se "moninkertainen Suomen mestari" kuka nyt on katiskaan uinut.
 

Kuudespelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Los Angeles Kings
Moni ei muistakaan, että Mikko Niemelä käväisi täällä lyhyellä visiitillä useampi vuosi sitten. Eipä olisi siis täysin untuvikkona mastokaupungissa…
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös