Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 045 165
  • 13 427

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Obelixin hankinta ei suoraan ole tullut myöskään joukkueen valmennukselta tai urheilutoimenjohtajalta, vaan tätä roolia on haluttu korostaa nurkkahuoneesta.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Blood Urheilulehden haastattelussa 2019 kertoili Nupestä näin.
– Nupe on minulle rakas kaveri, ja kiitän häntä mahdollisuudesta päästä SM-liigaan, mutta jokainen hänet tunteva tietää myös sen, että hän osaa olla vähän hullu. Hän tuijotti minua villeillä "Nupe-silmillään" ja sanoi, että kerran kuukaudessa katkaiset jonkun ranteen maalin edessä. Vastustajien on pelättävä sinua, Blood kertoo Nurmisen sanoneen.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan hyvä että nimi tuli nyt etukäteen tietoon niin ei lähde taas laukalle haaveilut jostain AHL:n all-stars pakista. Eihän tuo Blood hurraa huutoja aiheuta mutta nyt kun on jo ilmeisesti löysät housussa niin pakko se on toivoa hänelle onnistumista.
 

Arsi Haakana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Sanotaan näin, että jos Blood olisi tänne tulossa keskittymään jääkiekon pelaamiseen, niin olisihan hän puolustus- ja mailapuolustusominaisuuksiltaan selkeästi hyödyllinen pelaaja, ihan jopa kärkeä tuossa nipussa.

Mutta.

Jos siellä on käsketty taas teurastamaan tietyin väliajoin joku vastustaja niin äkkiä hyödyllisestä pelaajasta tuleekin täysin hyödytön pelaaja joukkueelle. Samoin mikäli se sytytyslanka on yhtä lyhyt, mitä se oli aiemmalla visiitillä. Ja tämä on ihan aiheellinen pelon aihe, kun tietää mistä idea Bloodin hankinnalle olisi kummunnut, mikäli Pena nyt tänne on tulossa.
 

Jahva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun katsoo Bloodin Tapparan aikaisia kuvia niin näyttäisi vahvasti, että hän on tuossa Etlarin teaserissa. Toivottavasti se on sitten Andersson, joka lähtee ulos päin eikä oma poika Rajaniemi, jolla on valoisa tulevaisuus edessään.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Onko tästä Bloodista nyt ihan oikeaa tietoakin vai pelkkää arvuuttelua?

Jos Matias Rajaniemi lähtee ja vuosimallin 2022 Ben Blood tulee tilalle, niin en tiedä mitä sanoa.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Miksi tätä Bloodia pidetään nyt jotenkin varmana?
@laituri sanoi tietävänsä nimen, joten kaipa hän olisi Bloodin torpannut rauhoittaakseen menoa täällä. Ellei kyseessä ole sitten kovemman luokan sadisti, joka nauttii muiden tuskan seuraamisesta. Kun tähän lisätään, että hankinta on tehty pääomistajan tahdosta, niin eihän tuo sitten kovin hyvältä näytä.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei oo sama kypärä. (Verraten vaikka muotoja visiirin yläpuolella)

Jos Nupe ja Veripena tosiaan on hyviä kavereita, niin tämä vaimon ig-seuraus olisi kyllä ihan next level trollaus, mikäli olisi kyse jostain muusta pelaajasta.

Jos / kun on kyse Veripenasta, niin mielestäni hyvin ja todennäköisesti edullisesti haettu roolipelaaja, joka tuntee liigan. Peukku.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jaaha ja vai niin. Hienostihan tuo halutessaan pelaa mutta missä lie kunnossa.
 

Kuudespelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Los Angeles Kings
Käyköhän sieltä ovi nyt sitten siihen toiseen suuntaan? Varttinenhan sai jo aiemmin lähteä, kun oli tungosta pakistossa. Andersson on ainakin omasta mielestäni ollut jäykän luistelunsa siivittämänä sysipaska, mutta ilmeisen tärkeä kaveri ainakin pukukopissa…
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Kyllä itselleni Blood kelpaa. Omia suosikkipelaajiani mitä on turkoosissa nähty ja oli myös yleisön isossa suosiossa kun täällä oli. En näkisi miksei saisi tuota suosiotaan takaisin. Hyvä pelaajahan tuo on, kun keskittyy pelaamaan, enkä usko että joukkuehenkeä tulee rikkomaan. Mieluusti ainakin itse tulen katsomaan Beniä hallille, ei tylsä pelaaja missään nimessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös