Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 044 157
  • 13 427

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Ensinnäkin miksi Pelicans hankkisi Ässissä täydellisesti flopanneen hyökkääjän? Ei missään tosin ole edes sanottu, että Graber olisi Lahteen tulossa, vaan egar kertoo vain sen mitä on kuullut, eli että kaverista oltaisiin mahdollisesti Porissa hankkiutumassa eroon kun on toistaiseksi osoittautunut tyhjäksi arvaksi ja yhdistää sen aikaisemmin kuulemaansa huhuun sopimuksenalaisesta pelaajasta, mikä tosin voi olla yhtä paikkansa pitävä huhu kuin ne keväällä velloneet huhut Petteri Nikkilän varmasta sopimuksesta Lahteen tai muut saman suuntaiset osumattomat huhut. Sama koskee myös sitä Palmuakin, siellä on Liigan isoimmilla budjeteilla operoivat seurat etsimässä kärkilaituria ihan hallitsevaa mestaria Tapparaa myöten, joten Pelicans ei tuossa tarjouskisassa salakalastajasta pysy mukana sitten millään.

Toiseksi mitään tarvetta toistaiseksi ei ole uusille vahvistuksille, kun sieltä on vielä Bryggmania, Kangasniemeä ja Nordgreniakin tulossa ihan lähiaikoina takaisin kokoonpanoon ja joukkue liitää voittoputkessa pelaten upeaa kiekkoa. Vahva perstuntuma on, että ainakin jouluun asti mennään näillä mikäli tuo joukkueen selkäranka ei nyt jostain syystä täysin katkea ja tule aivan jäätävä alamäki tai sitten koeta toista Enlundin kaltaista suurta loukkaantumista, ja sitten alkutalvesta hankitaan sitä täydennystä sekä puolustukseen että hyökkäykseen pudotuspelejä varten.
 

SSAA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ei käy kiistäminen että tällä hetkellä vahvistusten hankkiminen tuntuu turhalta. Silti jos ja kun vain mestaruus saa olla tavoitteena, niin eihän se ole optimi jos Haatanen pelaa ykkösen laidassa. Hän on parhaimmillaan alempien kenttien energiamiehenä. Ei myöskään vielä ole Killisen aika. Juuso Jämsen? Olisiko enemmän rotaation miehiä optimi tilanteessa, kuten myös Tukiainen vaikka miten ihana rannelaukaus onkin.

Kun Kangasniemi palaa, niin siinä on iso dynamo kärkeen, mutta siltikin tilanne jossa Jasek ei näy pistepörssin top10 kärjessä on absurdi. Tulitukea tarvitaan. Brygmann vääntä isomunaisesti laidoissa ja menee maalille, mutta ei siltikään vielä näytä olevan se ampuja taikka edes aseenkantaja. Kuvitellaan vähän alle.

Kivenmäki - Jasek - Palmu
Kangasniemi - Ikonen - A.Jämsen
Roine - E.Vilen - Bryggman
Hirvonen - Hämäläinen - Haatanen

Rotaatiosta olisi sitten laittaa vaikka ja ketä sinne missä ikinä tarvitaan.

Itse olisin myös taipuvainen ajattelemaan että JOS vahvistuksia tulee, niin parempi ennemmin kuin myöhemmin, koska olisi enemmän aikaa muovautua optimi kemiat ja ketjut.
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Onko meillä joku hätä hankkia pelaajia? Peli kulkee ja loukkitilanne on kohtuullinen. Ymmärtäisin nämä Graberit jos meillä menisi pelillisesti heikosti ja hyökkäyksessä olisi paljon loukkeja. Silloinkin pitäisi Ässät saada maksamaan osa tämän floppihankinnan liksasta.
Ei ole mitään hätää, vaan mietin olisiko tämä ollut se aiemmin kuulemani sopimuksenalainen pelaaja josta oli keskustelua käyty. Ymmärtääkseni Ässät haluaisi saada uuden pelaajan sisään mikä ei sovi nykyiseen budjettiin mutta voisi myös maksaa osan Graberin palkasta uudessa jengissä, ainakin johonkin asti.

ECHL:n edellisen kauden pistepörssin voittaja olisi ennen kauden alkua otettu varmaan ilomielin vastaan, mutta itsekin olen sitä mieltä että nyt kun joukkueella kulkee, ei pitäisi pakolla ottaa pelaajia sisään, jollei ole ihan varmasti vahvistus meille ja sovi satavarmasti joukkueen henkeen päivästä yksi alkaen.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Aika paljonhan se on kiinni myös millaisia pelaajia on tarjolla. Jos joku sopiva tai kenties jollain tavalla tuttukin laatupelaaja tulee tarjolle, ja haluaa nimenomaan meille tulla niin kiinni vain. Toki ei mitään kuntoutustapauksia tyyliin Kousa viimekaudella.

Toisaalta miten pelaaja päätyy tarjolle tässä hetkessä niin, syy lienee loukki tai floppaaminen nykyseurassaan. Nyt ei enää tule tarjolle näitä KHl. Stä pikapotkuja saaneitakaan. NHl alku piti tuoda leiripudokkalta tarjolle liigaankiin. Ei ole juuri näkynyt niitä sitä Tepsi sentteriä lukuunottamatta. Joo veroraja tulee kohta, mutta tuoko sekään ulkomailta mullistavasti tarjontaa tänne?
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: SSAA

Veath_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
On kans vähän ristiriitaiset fiilikset noiden vahvistuksien hankinnan kanssa. Ei me juuri nyt tarvita ketään kun sieltä on tulossa pois sairastuvalta lähiviikkoina Iikka ja Bryggman ja halutaanko me flopanneita pelimiehiä? Ne on kuitenkin aina vähän arpa. Toisaalta koodinimelle *Smejkal* löytyisi aina tilaa Jasekin viereltä. Mutta se että löytyy sopiva pelaaja siihen niin tuntuu kuin etsisi neulaa heinäsuovasta.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Nyt kun on oikeasti sauma, kaikki peliin vaan jos perunoita riittää. Meidän ihan terävin kärki (Jasek, Kangasniemi, Ikonen ja varauksin Kivenmäki sekä Bryggman.) hyökkääjien osalta on kuitenkin kapea ja osin loukkaantumisherkkä.

Hankinnan pitää tietenkin olla oikea vahvistus, eikä Mäkysen Pertti, mestiksen pistepörssin kakkonen vuodelta 2016.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä Pelicans tarvitsee hyökkäykseen lisää kamppailuvoimaa ja tuloksen tekijöitä. Mieluummin ennemmin, kuin myöhemmin. Nyt on hyvällä puolustamisella saatu osaksi puolituurillakin pisteitä, mutta hyökkäyspelin on parannuttava asap. Voitoissa pitää pysyä kiinni tai muuten laiva saattaa helposti kääntyä väärille vesille nopeastikin. Vähintään se Endlundin korvaaja pitäisi hommata nyt.

Myös näiden "hyvien" tulosten taakse pitää osata katsoa.
 
Viimeksi muokattu:

nikez37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Paluumuuttajan kanssa neuvottelut käynnissä
Hyökkäykseen tarvitsisi vahvistusta, mutta ei tuolta osastolta ole kovin moni liikkumassa. Toivottavasti ei ole kuitenkaan luokkaa Saarinen, kun tarve olisi ihan kärkiosaston ukkoa. Toki jos siellä olisi mahkuja mitenkään saada pakistoon luokkaa Kaski, niin ehdottomasti tänne vain.
 
Hyökkäykseen tarvitsisi vahvistusta, mutta ei tuolta osastolta ole kovin moni liikkumassa. Toivottavasti ei ole kuitenkaan luokkaa Saarinen, kun tarve olisi ihan kärkiosaston ukkoa. Toki jos siellä olisi mahkuja mitenkään saada pakistoon luokkaa Kaski, niin ehdottomasti tänne vain.
Hyökkääjä on. Mielestäni täysin turha hankinta jos nyt edes on toteutumassa
 

Keppana81

Jäsen
Olisikohan Jesse Ylöseen saumat? Alkukausi ollut aika vaisu AHL:ssä. Severi Lahtinen myös ilmeisesti joutunut "koirankoppiin" JYPissä. Kaskella myös heikko alkukausi, mutta en usko ennen kuin näen.
Edit: tämä "Turha" kuulostaa hyvin paljon siltä, että kyseessä olisi Lahtinen.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rekosella menee Tsekeissä niin hyvin että en näe hänellä olevan mitään syytä siirtyä Suomeen kesken kauden. Kunhan se ei ole Tyrsky, otan melkein mieluummin Lahtisen tässä vaiheessa vaikka ei tuo joukkue myöskään mitään sooloilijaa kaipaa.

Ei tässä ole paljoa hyviä vaihtoehtoja ennakkotietojen perusteella vaikka kyllähän esimerkiksi Ylönenkin voi olla jonkun mielestä turha hankinta. Toivotaan että tässä on vain kyse tälläisestä ''väärinymmärryksestä'' ja sieltä tulee oikeasti joku pelimies eikä Elimäkeä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös