Pelicans-huhut – onko niitä?

  • 3 029 503
  • 13 324

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sibirissä kaudella 14-15 Enlund (#26) pelasi ilmeisesti Koskirannan (#40) sekä Kugryshevin (#18) kanssa. 26+40+18=84. Mystery solved!

Näinköhän on liian kaukaa haettu :D en tiedä miten kuvat täsmäävät
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Tubu

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pelinumeroista

Lehterä= 21
Enlund= 26
Nieminen = 37

Yhteen 21+26+37= 84
 
Vähän ehkä näyttää Olavi Vauhkoselta oikean puolimmainen kaveri. Tommi Huhtalan kävi vasemman puolimmaisen kohalla mielessä, mutta mitään täsmäävää kuvaa ei löytynyt.
 

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Littipeukku toimistolle ja käyttäjälle @Rapala ! Sunnuntai-illasta tuli huomattavasti mielekkäämpi.

Enlund tehnee hyvää rosterille, vaikka urakäyrä onkin ollut laskeva. Ei tuolla liikaa kokeneita kavereita toistaiseksi ole. Ja kun Lelu on signauksen takana, en itse uskalla asettua epäilevään asemaan :D

Odotellaan se pakki vielä, kolmanteen pelaajaan en jaksa uskoa mutta maistuisihan sekin.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Taidan olla ainoa joka ei syty jos pelaaja on Enlund.Jos tulee niin toivon toki onnistumista.

Omasta mielestä olisi hyvä haku kokemuksen puolesta. Korvaisi mun mielestä Antti Tyrväisen hyvin. Ei tietenkään pelaajatyypiltään, mutta parempi pistepotentiaali ja tuo kokemusta.
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Enlund tuo kaivattua kokemusta hyökkäykseen, Roineen ohella toinen yli 30-vuotias hyökkääjä. Nythän näitä yli kolmekymppisiä onkin kokoonpanossa sitten peräti neljä kappaletta, Bryggman täydentää sitten tämän joukon tammikuussa.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
On muuten kovaa tekemistä viestintä-osastolta. 3 kuukautta on juteltu eurooppalaisista huipuista ja NHL-miehistä. Ei ole tarttunut ja fanit on alkaneet tuskastua ja tadaa Enlund onkin se mitä tässä on aina haluttu. Nostan hattua hienosta hypen nostamisesta.

Saatiiin varmasti kova pukukoppipelaaja nuoreen joukkueeseen ja parasta mitä Pelicansin kassalla oli saatavilla.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Enlund toisi tosiaan sitä paljon kaivattua kokemusta nuoreen rosteriimme. Ja pistepotentiaali on isompi kuin pois lähteneellä Tyrskyllä. Ihan positiiviset vibat jos Enlund sieltä tulee. Sitten ootellaan sitä pakkia...
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Enlund se on. Jännä nähdä mitä näille muille on tapahtunut, jos on.

Laukkanen puhui yhdestä hyökkääjästä ja pakista, en todellakaan usko mihinkään kanadalaiseen sentteriin. Johan tuolta putoaisi joko Vilén tai Hämäläinen kokoonpanosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös