Pelicans-huhut – onko niitä?

Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Sulak saanut monoa Severstalista. Nyt voisi olla paikka iskeä.
Leftin pakki, ei käy Lelulle!
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikea uskoa että seura ei olisi Sulakin perässä. Nyt pitää vain toivoa että mies haluaa tulla tänne hakemaan taas nostetta uralleen ja palkkapyyntö ei ole kohtuuton. Väittäisin että on jopa pakko saada Sulak sisään koska muita vastaavan tasoisia pakkeja tuskin tulee saataville kohtuuhintaan ja tuo pakisto kaipaa juuri hänen tapaista liukasjalkaista pistenikkaria. Vielä kun saataisiin kiinnitettyä Ikonen loppukaudeksi niin tilanne olisi edes siedettävä.

Meillä ei ole pakistossa ketään jolta voisi odottaa tälläisiä suorituksia.

Olishan toi Sulak varsinainen märkäuni tällä hetkellä, mutta eipä tuo Rowleykaan mitään paska passeja heittänyt klipissä.

Toimisto jos minä yhden joululahja toiveen voisin etukäteen esittää niin,
Sulakille vois löytyä tilaa kyllä pukkarista!
 

Purezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Etlarin Mikael Hoikkalan mukaan Pelicans on Sulakin kannoilla ja tekee kaikkensa napatakseen paluumuuttajavonkaleen katiskaan. Jännityksellä odottaen jääkö katiskaan vai uiko ohi..
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, kolme kärkipakkiahan siellä vähintään pitäisi olla hankintalistalla. Jürgensin ja Vorobeyn korvaajat sekä se kärkipakki mitä ollaan metsästetty jo ennen kauden avausta.

Toisaalta, kun katsoo HIFK:n, Kärppien, Tapparan, Lukon, JYPin ja Ilveksen rostereita, niin eihän tuonne ketään enään kannata hankkia. 6. joukkoon pääsy on täysin utopistista. Näillä mennään ja yritetään rimpuilla sääleihin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös