Quattro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyräsmiehet
Sulak saanut monoa Severstalista. Nyt voisi olla paikka iskeä.
Leftin pakki, ei käy Lelulle!
 

Jägen_pelsut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vaikea uskoa että seura ei olisi Sulakin perässä. Nyt pitää vain toivoa että mies haluaa tulla tänne hakemaan taas nostetta uralleen ja palkkapyyntö ei ole kohtuuton. Väittäisin että on jopa pakko saada Sulak sisään koska muita vastaavan tasoisia pakkeja tuskin tulee saataville kohtuuhintaan ja tuo pakisto kaipaa juuri hänen tapaista liukasjalkaista pistenikkaria. Vielä kun saataisiin kiinnitettyä Ikonen loppukaudeksi niin tilanne olisi edes siedettävä.

Meillä ei ole pakistossa ketään jolta voisi odottaa tälläisiä suorituksia.

Olishan toi Sulak varsinainen märkäuni tällä hetkellä, mutta eipä tuo Rowleykaan mitään paska passeja heittänyt klipissä.

Toimisto jos minä yhden joululahja toiveen voisin etukäteen esittää niin,
Sulakille vois löytyä tilaa kyllä pukkarista!
 

Purezone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Etlarin Mikael Hoikkalan mukaan Pelicans on Sulakin kannoilla ja tekee kaikkensa napatakseen paluumuuttajavonkaleen katiskaan. Jännityksellä odottaen jääkö katiskaan vai uiko ohi..
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Varmaan väännetään, että laitetaanko suoraan kahden vuoden diili kuten viimeksi vai mennäänkö nyt option kanssa.
 
Hanhinaamat valittaa ja jos ei kelpaa, niin aja bussis jäähallin seinään.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Niin, kolme kärkipakkiahan siellä vähintään pitäisi olla hankintalistalla. Jürgensin ja Vorobeyn korvaajat sekä se kärkipakki mitä ollaan metsästetty jo ennen kauden avausta.

Toisaalta, kun katsoo HIFK:n, Kärppien, Tapparan, Lukon, JYPin ja Ilveksen rostereita, niin eihän tuonne ketään enään kannata hankkia. 6. joukkoon pääsy on täysin utopistista. Näillä mennään ja yritetään rimpuilla sääleihin.
 
Viimeksi muokattu:

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vahva mutu nykyisten esitysten jälkeen, että joukkueen vahvistamisesta tämän kauden osalta luovuttu. Eri asia jos löytyy, joku joka jatkaisi ensikaudella mutta sitten varmaan joku ei jatkaja tekee tilaa. Olisi kiva kuulla Arsilta missä mennään näiden suhteen?
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Kannattaa varmaan jättää Sulak lentokentän Coming Home -loungeen ja mennä loppukausi talous edellä.
 
"Pelikaanikin on asia" UB, Mestaruudesta 91 vuotta.
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko tilanne edennyt mihinkään suuntaan sen mahdollisen pakkivahvistuksen kanssa, luovutettiinko jo? Kyllähän tässä auttamatta ollaan ihan vitusti myöhässä ja ei voi, kun ihmetellä mitä Laukkanen on oikeen ajatellut.

Tilannehan alkaa olemaan kohtapuoliin se, ettei tuonne ketään kannata enään hankkia ja säästettäisiin jälljellä olevat vähäiset hilut ensi kauden joukkueen rakentamiseen.
 

Boogy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sulak on ilmeisesti saanut aivan hiljattain perheenlisäystä joten hän ei välttämättä ole Suomeen tulossa varsinkin kun palkka juoksee vielä edellisestä seurasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy