Pelicans - HPK Su 3.10.2004

  • 7 302
  • 66

Loviisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ovatko nee Jussi ja Jesse Saariset sukulaisia? Veljeksiä? Ja kuka se joku kolmas, mikä Toni Saarinen on?
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Viestin lähetti Axel K.

Itse en ole koskaan ymmärtänyt tätä joukkuiden kokoonpanojen "pastettamista" sivuille. Jos Jatkoaikaan pääsee, pääsee kaiketi myös SM-liigan sivuille? Vai häh?

Toki, mutta itse ainakin usein kommentoin kentällisiä, ja silloin on aika yksinkertaista ottaa ne kokoonpanot siihen esille myös, jotta hieman tyhmemmätkin tajuavat mistä on kyse..

Ja ihan oikeastikin on kätevää, jos kaiken tarvittavan infon löytää yhdestä paikasta (Jatkoaika), eikä tarvitse monesta eri paikasta haalia omaan tietouteen. Kyllä, mukavuudenhaluinenhan minäkin olen, mutta onko se oikeasti niin paha asia. Ei ole. Joskin on kovin perisuomalaista tehdä kaikki vaikeamman kaavan mukaan, suuremmalla vaivalla ja tuskalla. Ikäänkuin se saavutettu asia olisi jotenkin arvokkaampaa siten. Noh, tämä ei oikeastaan kuulu tähän ketjuun pohdittavaksi, lipesin hieman otsikosta.

Itse pelistä sen verran, että yllättävän tasaista tuntuu numeroiden perusteella olevan. Avasin vasta television, pitäneekin seurata hieman tarkemmin tästä lähin matsia. Nurmisen ottaisin kyllä mielelläni punaisiinkin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Viestin lähetti Loviisa
Ovatko nee Jussi ja Jesse Saariset sukulaisia? Veljeksiä? Ja kuka se joku kolmas, mikä Toni Saarinen on?

Jesse ja Jussi ovat veljeksiä, Toni ei puolestaan ole sukua muille Saarisille.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kaksi erää takana ja peli tasan niin numeroiden valossa kuin moraalisestikin. Pelicans vei tyylipisteet ensimmäisessä erässä, Kerho toisessa.

Ensimmäinen erä siis lähes erään Helsingin lähistöllä sijaitsevan moottoritien rampin sinisävyisen "liigajoukkueen" tasoista koomailua. Toisessa Kerho alkoi näyttää jo jääkiekkojoukkueelta. Odotusarvot ovat kallellaan siihen suuntaan, että kolmannessa pelataan tosissaan.

Reijo Ringbom on ryhdistäytynyt ja viheltänyt toistaiseksi parhaan häneltä näkemäni pelin. Vain kaksi väärää jäähyä, yksi Riku Hahlille maalivahdin suojelemisesta (jonka hoiti Eskelinen) ja toinen Pelicansin Korkeavuorelle, joka löi kiekon pois lavasta eikä suinkaan kampannut Kerhon hyökkääjää.

Lahtelaisyleisökin kiitettävän äänekästä, joten näillä mennään...
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Voi harmi! Olisi ollut niin mukava juttu jos Lahtelais-yleisö olisi päässyt maistamaan voittoa noinkin innokkaan kannustuksen jälkeen. Pelicans vaan ei osaa tehdä maaleja.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Asia selvä - paska peli?

Tiedän olevani kerettiläinen kun sanon tämän. Minua hävettää ja pelkään, että läheiseni hylkäävät minut. No, tässä se silti tulee: minusta tämän päivän Hockey Night peli oli viihdyttävä. Siitäkin huolimatta, että toinen joukkueista oli Lahden Pelicans, joka ei petriseppien mukaan kuulu liigaan.

Minä näin tänään hyviä erikoistilanteita, Nurmisen filmaattisia torjuntoja, Widingin sähäkkyyttä, Holdenin karun näköistä naamavärkkiä, Voutilaisen upean rankkarin ja kaikenkaikkiaan hyvää hokia. Vaikka kyseessä olikin vain Pelicans-HPK ottelu. Ottelu, jonka tylsyyden takia eräät tahot (mop1978) jättivät baari-illan väliin ja laittoivat kellon soimaan aamuyöllä, että pääsivät kertomaan meille, että tulemme näkemään paskaa lätkää.

Minä pidin näkemästäni. Anteeksi.
 

Loviisa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei voi sanoa mitään muuta kuin, että Velhon maali oli hieno! Vähään aikaan en ole nähnyt yhtä hienoa maalia.

Mutta oikeasti olisin halunnut nähdä ratkaisun oikealla peliajalla, joka olisi saanut olla värikkäämpi. Jos en olisi niin kovasti halunnut nähdä Holdenin, Ritan, Hahlin ja Nurmisen pelaamista, olisin varmistikin nukahtanut nojatuoliini. Eli toisin sanoen tylsähkö peli jatkoaikaan asti. Ihmeen hyvin Kerho kesti alivoimat.
 

demitra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voden rankkari oli miehen patenttiharhautus. Juuri samanlaisella veivillä mies ratkaisi Jokereille voiton Jaroslavista pari vuotta sitten. Sen kunniaksihan se viiri siellä katossa roikkuu. Jep jep.
 

monkey

Jäsen
Viestin lähetti RV16
Hannuksen poissaolollekin saatiin tosiaan järkeenkäypä selitys, ilmeisen selvää ettei Matikainen halua puolitehoisia miehiä mukana pitää. Katsotaan nyt josko tänään Hannuskin olisi paremmassa vireessä.


Saiko Hannus tänään yhtään peliaikaa? Itse en ainakaan häntä nähnyt!

Hyvä peli oli! Pelicans tarvitsee vain lisää maalintekijöitä. Jatkoajallakin oli kaksi ylivoimaa eikä kumpaakaan käytetty hyväksi! Kyllä oli kiva katsella Pelicansien taistelua ja faneistakin lähti ääntä! Eteenpäin mennään...
 

krobbe

Jäsen
Toni Saarinen on Hämeenlinnalaislähtöinen, on muuten Jani Keinäsen serkku.

Paljon mainostettu #14 Eskelinen ei todellakaan ole kehujen väärtti, ainakin tänään jos ei huono niin ainakin suht surkea.
 

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ei hemmetti jotain on nyt pahasti pielessä, sillä:

- Jutila ja Anus ärsyttivät huomattavasti tavallista vähemmän, Juti jopa esitti pari ihan fiksua huomiota, mm. kahvaamisesta. (No, Anuksen Nurminen-hehkutus oli paikoin liioiteltua, mutta Anus-asteikolla käsittämättömän neutraalisuoritus).

- Hockey Night -peli oli katsottavaa jääkiekkoa.

- Ringbom tuomaroi yli kaiken tasonsa, kouluarvosteluasteikolla 7½!!!!!!!

- Liigassa on toki yksi joukkue, joka ei sinne kuulu. Joukkue, joka häviää kaikille munattoman esityksen jälkeen, mutta - se ei ole Pelicans. Respectit Lahteen hyvästä puolustuspelistä.

- Erityisesti positiivisesti säväytti se Pelicans sentteri, joka veti melkei klassisen coast to coastin ja voitti aloituksia isolla prosentilla.



Niin, ja sitten lopuksi. Olihan siellä jotain tavanomaistakin:

- Puurula hörppäsi Widingin maalin. Se maksoi tällä kertaa yhden pisteen. Toisaalta, ilman Puurua se toinenkin olisi jatkoajalla menetetty.
 

sami.to

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Allikaattori, Canadiens, Suomen Maajoukkue
Sen mitä näin tai siis kerkesin peliä katsomaan niin se oli todella viihdyttävää. Pelicans yrittä tosissaan ja paikoin ainoa este oli Joni Puurula. Jos joukkue jatkaa tuolla pelillä niin kyllä pitäisi alkaa pisteitä tulemaan ja hallia yleisöön. Siis yleisöä halliin. (oli ihan oikee kirjoitusvirhe.)
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Torkut

Viestin lähetti Loviisa
...olisin varmistikin nukahtanut nojatuoliini. Eli toisin sanoen tylsähkö peli jatkoaikaan asti..

Niin, itse nukahdin jo hyvissä ajoin sohvalle. Pelin alun ja lopun näin, sekä tietysti krapulaisen harhaisia unia.

Loppu oli ainakin ihan viihdyttävää kiekkoa. Pieniä ylilyöntejä, taklailua ja ynnä muuta oheistoimintaa.

Muuten en päädy kommentoimaan peliä, jos joku haluaa tietää mitä unia näin, voi lähestyä YV:llä.

Täältä tähän
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
HPK:lta todella surkea esitys.Alistuivat Pelicansin vauhtiin ja eivät esittäneet omaa vahvaa luisteluaan.Kerhon ylivoimapeli oli saamatonta ja sitä pääsivät yrittämään jokainen ketju mikä on omasta mielestäni virhe.Ylivoima aikaa pitäisi antaa parille ketjulle jossa pelaavat sen asian parhaiten osaavat kaverit ja sitten sitä pitää harjoitella treeneissä sen verran että ideaa löytyy.Jos ei jollain sittenkään kulje niin reservistä uutta miestä tilalle yrittämään.

Puurula pelasi aika hyvän matsin mutta heti ensimmäisen erän ekoilla minuuteilla
samanlainen mailapeli kuin se joka johti Jyväskylässä JYPin loppuminuuttien tasoitukseen,nyt ei onneksi kolahtanut.Lisäksi se ainut maali meni luvattoman helposti ja tuli pahaan paikkaan,maalinjälkeinen vaihto.

Pelicans oli hyvä ja ansaitsi kyllä pisteensä mutta enemmän tasatulos oli kyllä HPK:n huonoutta ja saamattomuutta kuin Pelicansin hyvyyttä.Kai sitä pitäisi olla tyytyväinen kahteen pisteeseen mutta ei oikein osaa kun esitys oli noin surkeaa...
 

Analyytikko_

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
Iso käsi Pelicansille loistavasta taistelusta, vielä kun alkavat saamaan paikoista kiekot sisään niin pisteitä alkaa tulla tällaisilla esityksillä. Salonenkin väläytti taitojaan lähes coast - to - coastillaan, pääseekö omalle tasolleen ja lyö vihdoin itsensä läpi liigassa. Ja Nurminen oli kyllä jälleen kerran jäätävä.

Ja Saukkosen selotuksessa taas muutama uskomaton helmi: "noudatti sitä sääntöä, ettei huonommalle syötetä" Nyt kyllä repi muutama junnuvalmentaja hiuksiaan ja kulttuuriministeri tod. näk. puuttuu heti huomenna tähän ihmisten eriarvoistamiseen. Siis mitä tämä mies oikein päästää suustaan?

Illan vakuuttaja oli mielestäni Juti, joka kerrankin malttoi olla kehumatta molempien joukkueiden yli-/alivoimapeliä samaan aikaan.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Pahoittelut Pelicansien puolesta, olisitte ansainneet voiton jatkoajalla. Minusta rankkarikin näytti siltä että Voutilainen vei kiekkoa taaksepäin joten se olisi pitänyt hylätä. Mutta yksikin piste on enemmän kuin peliä ennen pelicanseille olisin veikannut.
 

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Viestin lähetti psychodad
Minusta rankkarikin näytti siltä että Voutilainen vei kiekkoa taaksepäin joten se olisi pitänyt hylätä.
Näytti niin paljon siltä myös minusta että tarkastinpa asian hidastuksena. Kiekon liike jatkui koko ajan eteenpäin.

Aika monen mielestä tuo oli viihdyttävä peli. Ei minusta, sekavaa kohellusta ja kahvaamista. Tuntuu siis samalta kuin Haloskan kissan kaimasta Tapparapelin jälkeen (sisäpiiri).

Jatkoaika oli kuiteskin jänskä ja lopussa Velho veti melkein yhtä hienon rankkarin kuin Saarela eilen.

PS. Analyytikko_ on joko humoristi tai ei ole koskaan pelannut mitään joukkuepeliä jos ei tuota mainitsemaansa läppää ollut kuullut.
 

Teufel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hokinaitin paras kysymys: tuleeko kaaneille eka voitto ennen joulua vai ei?

Mielenkiintoinen kysymys kun on pelattu 7 matsia koko kaudesta. Sama kuin kysyisi Jokereilta ekan tappion jälkeen aiotteko vaihtaa valmentajaa.

Tuolla taistelulla voi odottaa pisteitä enemmän kuin hokinaitti on arvioinut lahtelaisille seuraaville kahdelle kaudelle.
 
"Ja maalissa Liipolan Hasek.."

"Oho, mikäs toi ny oli? Keksit taas jonku uuden?"

"Vanha nimihän tuo Juti on.."

"Höh röh röh..."

ja;

"Now you're talking."

"Mitäs sinä Juti nyt?"

"Se tarkottaa et nymmää puhu."

Kyllä meinasi itku päästä, itse peli oli tyypillistä sunnuntaineppailua.
 
Viimeksi muokattu:

Jussih

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jaha, nimimerkki Psychodadillä näyttää edelleen ottavan koville viime kevät. Pahoittelut siitä. Kaikki kunnia Pelicansille, mutta mielestäni tässä ottelussa itse kukin osapuoli sai nimenomaan sen mitä ansaitsi.

Kerho oli hallitsevampi osapuoli kaksi erää, joten se ansaitsi voiton. Viimeistely ontui kuitenkin pahasti ja toisaalta Pelicans ansaitsi hyvästä taistelusta jotakin käteensä, joten piste kehitysaluetukena Lahteen oli myös paikallaa.

Totta puhuen, piste molemmille vanhoilla hyvillä säännöillä olisi ollut kaikkein oikeudenmukaisin jako. Valitettavasti se ei enää onnistu.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan mukava peli oli. Jatkoajan munattomat ratkaisut jätti huonon maun. Yhdessä vaiheessa Pelicansit taklaili oikein urakalla, Kerho ei moiseen uskaltautunut. Mäkiahokin vaan pelaa nykyään, ihme sälli.

Viimeistelijää me kaivataan ei voi muuta sanoo.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Viestin lähetti Jussih
Jaha, nimimerkki Psychodadillä näyttää edelleen ottavan koville viime kevät.

Ei ota, en tosiaankaan ollut ainoa joka tuota hieman epäili "laittomaksi" rankkariksi (kts. twiten kirjoitus). Mutta jos hän sen jo videolta tarkisti niin olen toki taipuvainen uskomaan ettei siinä ollut mitään väärää. Aika rajamailla kuitenkin oli, jos satut sääntöjä sen verran tuntemaan.

Ei minulla viime kevät ota ollenkaan koville. Ei se silloinkaan sen kovemmalle ottanut. Parempi voitti, puhtaasti, toivottavasti tänä vuonna uusin eväin eteenpäin.
 

werty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä oli Voutilaisen rankkari hieno. Nurmisella ei paljoa mahdollisuuksia ollut, varsinkaan sen jälkeen kun lähti sivuttain liukumaan.

Kyllä pitäisi mielestäni jättää joko jatkoaika tai rankkarit pois. Miksi sitä ei voisi ratkaista vaikka pelkillä rankkareilla jos on pakko se voittaja joka pelistä löytää?
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Pelistä jäi häviöstä huolimatta paljon positiivista käteen. Tänä vuonna joukkue tosiaan pelaa taistelevalla asenteella aivan niinkuin Matikainen lupailikin. Vaikka kerho yhden yv-maalin tekikin niin alivoimakin toimi tänään ihan kohtuullisesti. Ylivoimallakain oli yritystä mutta pitäisi noilla yv-minuuteilla saada maali aikaiseksi. Jatkoajalla sitä voittoa oikein tarjoiltiin, mutta ei tällä kertaa. Widing oli tänään huomattavasti parempi kuin kauden aiemmissa peleissä. Hannus ei tainnut pelata yhtään vaihtoa? toivottasti Tommi tulee vilttikomennuksen jälkeen ensi viikolla peleihin samalla sähäkkyydellä mitä nähtiin viime kauden lopussa..
 
NHL-miehet on NHL-miehiä..

Siis täytyy kyllä sanoa, että Riku Hahl on kehittynyt valtavasti Coloradon-vuosinaan: varsinkin näin liigapelissä mies oli mielestäni HPK:n parhaita- ellei Puurulan ohella paras- pelaaja. Samoin Nurminen oli Pelicansin paras pelaaja, mitä nyt harhautettiin tuossa voittorankkarissa täysin ulos. Se vain jäi mietityttämään että kumpikaan pelaaja ei kuitenkaan ole NHL-mittapuulla mitään tähtikastia ja kuitenkin he nousevat parhaimmistoon liigapelissä. Ehkä Veikkaajan väitteessä, että SM-liiga on Euroopan neljänneksi paras sarja on jopa jotain totuutta mukana.. Katsotaan vielä jos parempi Ruutu tulee IFK:hon ja Nylander pukee Kärppien paidan ylle muuallakin kuin lehdistötilaisuudessa.

Peli ei kyllä itsessään mielestäni ollut mitään hirveän huonoa, maaleja olisi saanut tietty tulla pari lisää. Mutta parempi tasapeli kuin että Pelicans olisi ottanut takkiinsa vaikkapa 1-5, sellaisissa TV-otteluissa ei voittajajoukkueen fanit poislukien ole paljoa mieltä seurata.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös