Pelicans-Blues Pe 24.9.2004

  • 7 892
  • 98

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Roku
En yleensä tapaa kirjoitella muihin otteluketjuihin kuin Lukkoa koskeviin, mutta nyt pitää oikein onnitella Pelicansia kauden avausvoitosta. Näytitte kertalaakilla Ilta-Sanomien toimittajalle, joka tiistaisen pelin jälkeen kirjoitti ettei Pelicans kuulu liigaan.

Ehkä tuo pitää edelleenkin paikkansa. Mitä se sitten taas kertoo Bluesista, onkin toinen juttu.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Roku
En yleensä tapaa kirjoitella muihin otteluketjuihin kuin Lukkoa koskeviin, mutta nyt pitää oikein onnitella Pelicansia kauden avausvoitosta. Näytitte kertalaakilla Ilta-Sanomien toimittajalle, joka tiistaisen pelin jälkeen kirjoitti ettei Pelicans kuulu liigaan.

Hyvä Pelicans. Vilpittömät onnittelut voitosta.

Olin tulossa onnittelemaan samasta asiasta, mutta näköjään en ehtinyt ekana :). Pelicansia lyötiin lehdistön toimesta pari päivää sitten kun vierasta sikaa. Tämä on hyvä kuitti niille, varsinkin kun vastassa oli vielä pk-seudun joukkue. Odotan mielenkiinnolla, että mitä IS:n urheilusivuilla huomenna selitellään.

Pelicans -faneille tsemppiä jatkoon. Älkää kääntäkö takkia missään vaiheessa.
 

Cannibal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Terrific Nupe

Huhhhuh. Täytyy kyllä myöntää, että Pelikaaneilla on liigan ylivoimaisesti paras maalivahti riveissään. Tuollaista johtajuutta ja dominointia tolppien välissä tuskin koskaan aiemmin olen nähnyt kuin mitä tänään Nurminen esitti. Ei ihme, että mies on NHL-joukkueensa ykkösvahti. Äijä koppasi kaiken ja niin varmasti, että voi vain ihailla. Ja ihailinkin. Kunpa meilläkin olisi tuollainen maalivahti. No, ei Oksa huono ole eikä Myllyniemikään pelannut huonosti, mutta kyllähän Nupen kaltaisesti kassarista kaikki unelmoivat. Ei mitään pelkoa, että maaleja lipsahtaisi helposti.

Itse peli oli Bluesilta varsin vahva suoritus. Blues hallitsi kenttätapahtumia suurimman osan ajasta, eikä Myllyniemi joutunut montaakaan todella pahaa paikkaa torjumaan. Kuten aiemminkin, parhaat ketjut olivat kaksi viimeistä. Tukonen oli jälleen todella TODELLA hyvä. Jaksoi haastaa ja vääntää. Oli hyvin lähellä tehdä maalinkin. Rankkarisuoritus olikin sitten jo heikompi, mutta ehkä ei vielä siihen hermot kestäneet.
YV:stä olisi pitänyt rankaista tehokkaammin, mutta toisaalta Pelicans av pelasi hyvin ja Nurminen tietysti toimi viimeisenä lukkona. Onneksi Laddy onnistui survomaan väkisin sen yhden maalin.

Töykkälä ei varsinaisesti flopannut ykkösen keskellä, muttei hän kyllä mikään long-term vaihtoehto siihen ole. Ei mies vielä oikein peliä osaa tehdä. Landon pelasi suurinpiirtein samalla tasolla kuin ennenkin, eli ihan hyvin, mutta paras terä on vieläkin kateissa. Pääsi läpiajoon jatkoajalla karvattuaan hyvin Fränk Kyrbänmäisesti kiekon pois pakilta, mutta veto suuntautui päin Nurmista. Landonin omin sanoin: "He gave me the glove and I went for it." Nupe on kova jätkä.

Rotta-Heiskanen sai ajeltua Wilsonin aika komeasti vastapalloon toisessa erässä, ja jotain kommentoitavaa Landonilla olikin siihen. Ihme, ettei Heiskanen tähdännyt jalkoihin tilanteessa.

Pelicansin tasoitus tuli harmittavan lopussa. En tiedä miten joku sai survaistua sen siitä maalin edusruuhkasta sisään. Aivan kuin se olisi mennyt Myllyniemen läpi. Yllättävä maali. Kaukana ei ollut Bluesin osuma tyhjiinkään. Mitään kovaa painetta Pelicans ei kuudella pelaajalla saanut lopussa, mutta sai sen yhden mahdollisuuden, ja joku siihen kiekkoon sitten sai iskettyä mailansa.

Rankkarit olivat helvetin jännät. Ensin Wilson pistää Trademark-kynät ja sisään. Sitten Hannus pistää lähes yhtä komeasti ohi Jeren. Sen jälkeen yllätyksekseni T.Elomo vetää kiekon tyylikkäästi ohi Nupen, mutta eipä auta, kun Hirvonen vedättää heti perään Myllyniemen. Sitten tuli Tukosen ponneton ratkaisu, mutta Kakkokaan ei saanut kiekkoa kuin Jeren patjoihin. Sitten tössi Wilson yrittäessään puikoista, mutta perään veti Hannus tolpan kautta ohi maalin. T.Elomo ei myöskään toista kertaa onnistunut, mutta ei onnistunut Widingkään, joka paukutti ylähirteen. Sitten Laddy Kohn kiemurteli tuttuun tyyliinsä ja veivasi jo Nupen kahville, mutta se saatanan kiekko meni sitten karkaamaan lavasta juuri siinä vaiheessa, kun olisi pitänyt siirtää kiekko tyhjiin. Hirvonen sitten veivasi tyylikkäästi Jeren pihalle viimeisessä vedossa, ja pisti ylänurkkaan.

Hantan mukaan Bluesilla on "voittamisen pelkoa"....

No mutta. Ei tässä mitään. Vieraspinna on tietysti aina hyvä asia, eikä pelikään huonolta näyttänyt. Tiistaina päästään hakemaan kauden avauskotivoittoa Ilveksestä, ja silloin Donaldikin päässee taas "hyvällä jalalla" mukaan. Pikkuhiljaa parannetaan. Pelicans ja varsinkin Nurminen olivat tänään hyviä, ja ansaitsivat kaksi pinnaa.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Hyvä tulos

Pelicansin tekemiseen on tullut aimo annos itseluottamusta. Selkeää pelin hallintaa oli nähtävissä Porissa, ja jatkuvasti parantava Nurminen ovat tuonut lopulta mahdollisuuden voittaa. Kuitenkin odottaisin kokeneelta kaartilta johtajuutta. Jämsen on täysin turha, tokesaarinen siinä rajoilla. Toni Koivunen on tuloillaan, ja kunhan saadaan Zingonin paikalle pari astetta kovempi äijä, on Bobilla ihan eri tilanne. Hyökkäykseen tarvitaan johtajuutta tyyliin Jypin Martins. Tie on pitkä, mutta pirun pientä valoa tunnelissa on nähtävissä.

Bluesin pelejä kolme nähneenä voi vain ihmetellä mikä taas mättää. Jotenkin vaan kaikki tuntuu kulminoituvan Ruuttuun. Taaskaan ei ole rakennettu joukkuetta, vaan Crisun oloinen ameeba. Tällä hetkellä ei ole edes yksilöitä. Enempää ei uskalla Bluesia analysoida, sillä en ota vastuuta ZOOM:in paskahalvauksesta tällä kertaa.

Nurminen oli hyvä, mutta kuluu kuitenkin vain osana joukkueeseen. Missään nimessä ei voida sanoa pelkän Nupen voittaneen Bluesia, vaan moni asia alkaa toimia lahtelaisilta.
Kunnia voittajille tyylistä riippumatta.

Siinä on taas Kalle Veirrolla ja hiiri Sepällä nielemistä kun ihan kaikkea ei Kaanitkaan häviä toiveiden vastaisesti. Onkohan se hiiri Seppä ollut taas meediomaisesti kahdessa paikassa juttua tekemässä kuten Jokeri pelissä sekä saman hetkisessä HIFK:n kotipelissä. Teltta sille pitäisi hankkia.

On mielenkiintoista myös seurata lahtelaisen Marko "kaukalopallontappaja" Lempisen seuraavaa siirtoa lahtelaisen kiekon kynällisessä alasajossa. Tämän tuloksen jälkeen on taas pari päivää varmasti hiljaisempaa. Vittu mitä lahtelaisia nämä Veirto ja Lempinen

-diego-
 
Viimeksi muokattu:

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hannu Virta ottelun jälkeen : oltiin hyvällä jalalla liikkeellä ja Nurminen vei meiltä voiton tjsp. Tuli ihan sellainen fiilis, että olisin kuullut kyseisen lauseen joskus ennenkin. Virta taitaa opetella Jursin vanhaa jalatjalat-mantraa huonolla menestyksellä.
 
Älkäähän ny espoon pojat niin ottako itteenne! Toki teillä on miljoonien ryhmä jne... mut taistelematta ei kukaan vie pisteitä edes lahdesta. On ilo nähdä nuoria,nimettömiä pelikaaninpoikia tekemässä sitä isoa työtä mitä voittamiseen tarvitaan. Oli kuitenkin vain ajan kysymys milloin pistetili Pelicanseillekin aukeaa, oli jo lähellä Porissa. Hyvä pienet ja pippuriset!!!
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti LaCew
Jotain illan ottelusta:


Mutta yksi mitä jäin Pelicansin hyökkääjiltä kaipaamaan, on haastaminen. Miksei pakkia voi röyhkeästi haastaa ja ajaa sinne sektorille, eikä vain tyytyä roiskaisemaan lättyä vähän sinnepäin?



Tämä itseänikin harmittaa, mutta tällä hetkellä ei kyllä kovin paljon. Pelicansilla oli muutama 1-1-tilanne, ainakin Koivusen Bobilla ja toisella Saarisen veljeksistä (ei muista). Kummassakin lähdettiin lämmäämään reilusti ennen ringetteviivaa. En tiedä sitten onko tällaisissa tilanteissa selkeimmin nähtävissä pienet itseluottamuksen puutteet. Joka tapauksessa meinasi mennä hermo näissä "luovutuksissa". Jos ja jos kausi olisi alkanut paremmin niin ehkä sitten olisi nähty Bobinkin haastava...jos ja jos.

No korkeammat voimat, tai siis Rouva Fortuna ei tänään näyttänyt pelkästään persauksiaan meidän Pelicansille, koska Jussi Saarinen teki taas maalin. Ei olisi voinut tasoitusmaali paremmille harteille osua. Jussi Saarinen on noussut harjoituspeleistä lähtien takaisin lahtelaisten tietoisuuteen. Hirvosen ja Pehmosen aikana ei kehittymistä jostain KUMMAN syystä tapahtunut, mutta nyt on Jussi osoittamassa kaikille, että hän on vähintään puolustavan kentän vakiopaikan arvoinen. Taistelija vailla vertaa, hyvä Jussi!

Väliin vähän pelottavia juttuja. Jämsen oli vieläkin ihan yössä ja poistui kaukalosta pää painuksissa vaikka voitto tuli. Vilttikomennus varmasti pistää kokeneen miehen miettimään syntyjä syviä. Uskon silti että Jämy pääsee vielä kunnolla vauhtiin, kunhan annetaan lisää aikaa. Sillä välin voidaan toivottavasti ihastella kuinka nuoremmat ottavat heille tyrkytettyä sankarin viittaa.

Kolmas erä oli kaiken kaikkiaan aika lupaavan oloista kiekkoilua Pelsuilta. Painetta luotiin vastustajalle vähän väliä. Ansaittu palkinto saatiin. Ja ei tietenkään maalilla heiluvaa kumiukkoa voi yhtään kiitellä liikaa. Pasi Nurminen...ei voi kun ihmetellä minkälainen jääkiekkoilija on Lahteen palannut. Loistava ihminen, jota kaikkien on helppo ihailla. Johtaa peliä, pelastaa tukalat tilanteet ja helpottaa näin kokemattomien pakkien (Lamberg,Hietanen,Varakas,Honkanen,Korkeavuori) peliä aivan mielettömästi. Sanat ei riitä kuvailemaan Nurmisen Pasin merkitystä tälle kaupungille ja sen kiekkoilulle tai sitten se olen vain minä joka on ymmällään.

Huolestuttavan sankoin joukoin oli lahtelaiset jääneet kotiin kittaamaan kaljaa. Tuhannen katsojaa vähemmän kuin tiistaina? Mitä ihmettä Lahti? No ymmärtää sen toisaalta hyvin, kun häviöitä ei välttämättä enää siedä. Mutta kuitenkin perjantai ja toinen kotiottelu.

Vielä rankkareihin.

Wilson x - uskomaton harhautus
Hannus x - komea maali, varmannäköinen suoritus
Elomo x - yllättävää
Hirvonen x -luulin ettei saanu enää mistään sisään, mutta ujutti ilmeisesti Myllyniemen käden alta sisään.
Tukonen o- vaisu yritys, Nurmiselle marjoja
Kakko o- odotin paljon parempaa, ensi kerralla
Wilson o - taisi kikat loppua siihen yhteen vai?
Hannus o- tolpasta kimpos
Elomo o - marjoja Nupe, marjoja
Hannus o- kehikkoon taas...taisi olla sama tolppa, mutta lähempänä yläpesää
Kohn o-hyvä yritys, marjoja Nupelle
Hirvonen - täytyi paikkailla vähän ketjukaverin lepsuiluja kahdessa edellisessä rankkarissa, kiekko kattoon

Reilusti vajaa kolmituhatpäinen yleisö oli yhtä hurmiossa kuin kotijoukkue. Aitioissakin riemuittiin ihan täysin rinnoin. Lisää näitä elämyksiä. Tämän pelin muistaa vielä pitkään. Tärkeä, tärkeä voitto.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Pelikaani
Tänään pisteet jää Pelicansille, vaikka väkisin.

Kuten sanoin. No piste jätettiin säälistä espoolaisille.

Pelistä:

-Ilman Pasi Nurmista saattaisi olla nyt kylmä.

-Blues on paperilla oleviin nimiin nähden erittäin huono, mutta ketä se haittaa.

-Varakas etunimi joku, on ihan paska. Miksi mahtuu kokoonpanoon, kun reserveistä löytyy Honkanen, Junkkonen ja Kiren, jotka kaikki ovat tätä IFK:n superjunnua parempia.

-Henriksonni avaa silmät niin näet enemmän. Lopputuloskin olisi voinut olla toinen.

-Koko halli taputti samanaikaisesti. Ensimmäinen kertako?

-Iltapäivälehtien positiivisten juttujen jälkeen voitto ei tuntunut miltään.
 

Blue F

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Viestin lähetti Roku
Hyvä Pelicans. Vilpittömät onnittelut voitosta.

Kuin myös! Miljonääripoppoo tulee näyttämään taivaan merkit, mutta toisin käy... Olen todella, todella iloinen ansaitsemistanne pisteistä ja parasta toivoa jatkossa ja sen Ison Herran siunausta. Nurmisen Basso elikkä Basi americcalaisttain oli varmaan tosi jees, mutta junnujeren olis pitänyt kyllä klaarata tää homma, mutta näin tänään...

Ulkomaankiertue on tosin hoidettu eli klaarattu ihan tyylikkääslti; kolme matsia ja neljä pistettä! Eihän sitä nyt herran jessus enempää voi junnujengiltä vaatia.... Mutta ne himamatsit! Tiistaina Raipelle jarrua puuroon, niin Sir Don:kin näyttää ihan vetreeltä jannulta...

ps. jääkiekko on edelleen hiano peli
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Dvozak
Väliin vähän pelottavia juttuja. Jämsen oli vieläkin ihan yössä ja poistui kaukalosta pää painuksissa vaikka voitto tuli. Vilttikomennus varmasti pistää kokeneen miehen miettimään syntyjä syviä. Uskon silti että Jämy pääsee vielä kunnolla vauhtiin, kunhan annetaan lisää aikaa. Sillä välin voidaan toivottavasti ihastella kuinka nuoremmat ottavat heille tyrkytettyä sankarin viittaa.

Lisäisin pettymysten listaan Toni Koivusen. Kaksi herraa joiden piti olla Pelicansin hyökkäyksen johtohahmot. Sen olen tässä vuosien varrella tullut huomanneeksi mitä suuremmat odotukset Jämseniin kohdistuu sitä huonommin hän pelaa. Toivottavasti bobissa ei ole samaa vikaa.

No mutta lupaavaa on se, että peli voitetaan vaikka joukkueen parhaimmisto alisuorittaa.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Pelikaani
Lisäisin pettymysten listaan Toni Koivusen. Kaksi herraa joiden piti olla Pelicansin hyökkäyksen johtohahmot. Sen olen tässä vuosien varrella tullut huomanneeksi mitä suuremmat odotukset Jämseniin kohdistuu sitä huonommin hän pelaa. Toivottavasti bobissa ei ole samaa vikaa.

No mutta lupaavaa on se, että peli voitetaan vaikka joukkueen parhaimmisto alisuorittaa.

Muistetaan nyt vielä se, että molemmilla meni kesäharjoittelut aika piloille, jos vertaa mitä muu joukkue teki. Samoin Hannus oli pitkään pois reeneistä. Hannuksen etuna on kuitenkin ikä. Nuoruuden innolla ja kropalla selviytyy varmasti loukkaantumisistakin nopeammin kuin päälle kolmekymppiset. Niin kuin sanoin, annetaan näille alisuorittajille aikaa ja katsellaan kun Saarisen veljekset ja muut nuoret tekevät itsestään sankareita.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Dvozak
Muistetaan nyt vielä se, että molemmilla meni kesäharjoittelut aika piloille, jos vertaa mitä muu joukkue teki. Samoin Hannus oli pitkään pois reeneistä. Hannuksen etuna on kuitenkin ikä. Nuoruuden innolla ja kropalla selviytyy varmasti loukkaantumisistakin nopeammin kuin päälle kolmekymppiset. Niin kuin sanoin, annetaan näille alisuorittajille aikaa ja katsellaan kun Saarisen veljekset ja muut nuoret tekevät itsestään sankareita.

Väittäisin asian menevän toisinpäin. Kokemuksen myötä tuntumaan pitäisi päästä nopeammin. Jämsenin vaisuuden vielä voisin pistää loukkaantumisen piikkiin, Koivusen en. Muiden noustessa ratkaisevaan rooliin, niin kyllä nuo vanhukset sieltä heräilee.

Asiasta toiseen. Tuli tässä mieleen, kun tutkin joukkueiden kokoonpanoja, että onko Koivunen SM-liiga -peleissä mitattuna liigan kolmanneksi kokenein pelaaja?
 

ZOOM

Jäsen
Suosikkijoukkue
U17 Leijonat
Re: Hyvä tulos

Viestin lähetti diego
Bluesin pelejä kolme nähneenä voi vain ihmetellä mikä taas mättää. Jotenkin vaan kaikki tuntuu kulminoituvan Ruuttuun. Taaskaan ei ole rakennettu joukkuetta, vaan Crisun oloinen ameeba. Tällä hetkellä ei ole edes yksilöitä. Enempää ei uskalla Bluesia analysoida, sillä en ota vastuuta ZOOM:in paskahalvauksesta tällä kertaa.

Ei tässä sen kummempaa paskahalvausta tällä kertaa...
Onnea vaan pelsuille.

Blues on aivan VITUN kova jengi!
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Pelikaani
Väittäisin asian menevän toisinpäin. Kokemuksen myötä tuntumaan pitäisi päästä nopeammin. Jämsenin vaisuuden vielä voisin pistää loukkaantumisen piikkiin, Koivusen en. Muiden noustessa ratkaisevaan rooliin, niin kyllä nuo vanhukset sieltä heräilee.

Käsittääkseni Dvozak tarkoitti tuossa lähinnä sitä, että nuorempi kroppa toipuu loukkaantumisista parhaaseen iskuun nopeammin.

Koivusen tilanteessa kannattaa ottaa huomioon se, että mies ei ole voinut tehdä ylävartalolle mitään koko kesän aikana. Käsien voimataso on vielä aikan heikoissa kantimissa. Siihen kun vielä yhdistää sen, että Koivusen parhaat avut ovat juuri niissä käsissän, niin voi nykyiset hieman vaisut otteet ymmärtää. Myöskin Jämsenin jalat eivät varmasti ole vielä ihan iskussa, sen varran heikosti tuo luistin liikkuu. Mutta kyllä se siitä...

Eilen oli kyllä hieno taistelu Pelicansilta. Kokoajan loppua kohden peli parani ja muuttui Pelicansin hallintaan. Mukava vaihteeksi näin päin, että Pelicans parantaa loppua kohden. Eikä niin kuten parina edellisenä vuotena, jolloin kaksi ensimmäistä erää jaksettiin, mutta viimeistään kolmannessa tiputtiin kyydistä.

Kuten joku mainitsi, on erittäin hienoa, että tuo tasoitusmaali tuli juuri Saarisen Jussille. Saarisen Jussi on täydellinen ilmentymä siitä mitä nyky-Pelicans on, tai ainakin mitä pitäsi olla. Vaikka noilla IS-tähdillä ei juuri mitään merkitystä olekaan olisi Jussille jotain palkintoa suonut, mutta kun eivät Tanelit tajua mistään mitään, niin ei tajua.

Nyt saivat palaajat varmasti aimo annoksen itseluottamusta Tampereen otteluihin ensi viikoksi. Tästä on hyvä jatkaa.
 

MisterFinland

Jäsen
Suosikkijoukkue
Modo,
Re: Terrific Nupe

Viestin lähetti Cannibal
. Ei mitään pelkoa, että maaleja lipsahtaisi helposti.
.

Niin eihän viime pelissäkään mennyt kun 6 maalia, ja niistä kaksi olisi pitänyt ainakin ottaa.

Lisäksi ylivertainen maalivahti harvoin päästää kuutta maalia, vaikka pelaisi Säkylän Tiskijukkien maalinsuulla.

Mutta hienoo toki että Nupe nyt onnistu, koska itsellänikin sympatiapisteet Pelikaaneja kohtaan ovat rajussa nousussa juorulehtien mollauksen jälkeen.

Blues on puolestaan väritön, hajuton, mauton ja tehoton, muttei kuitenkaan ilmeetön..
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Niin kyllähän Nupen ongelma juuri on se että niitä helppoja silloin tällöin lirahtelee(siis keskimääräistä NHL ykköskassaria enemmän, ei Jari Halmeita enempää). Nurmisen vahvuudet on ns. taistelijanasenne, Nurminen paikkaa puutteitaan(esim. sijoittumisessa, mitä tulee ns. ylipelaamisen myötä) tällä hyvin. Ja sytyttää näin varmasti joukkueettakin.

Onnittelut Pelicanssille pisteistä, Tapparalle voisitte säälistä antaakkin voiton sitten, jookosta?

Niin ja varmistettakoon kirjoitukseni lopuksi ettei tarkoitus ole Nurmista suinkaan mollata, vaan todeta että tämän erinomaisen kassarin ongelmat ovat juuri joskus sattuvissa lipsahduksissa ja ylipelaamisessa. Erinomainen maalivahti kaikesta huolimatta.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Onnittelut Pelikaaneille ja faneille! Ässiä vastaan moraalipisteet olisivat jo kuuluneet teille mutta hyvä näin. Tiistaina teillä on hyvät mahdollisuudet ottaa kauden avausvoitto varsinaisella peliajalla Tapparasta jota en tietenkään toivo, mutta jos Saarinen on vielä vastuuvalmentajana niin mitä tahansa voi tapahtua.
 
Viimeksi muokattu:

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Äärimmäisen vilpittömät onnittelut Pelicaaneille. Lahden joukkue on ehdottomasti kolmossuosikkini Ilveksen ja SaiPan jälkeen, ja nousee kakkoseksi sitten kun Jamo lopettaa. Voittivat vielä Bluesin, yhden koko liigan ärsyttävimmistä joukkueista. Hyvä lahtelaiset, nauttikaa näistä valitettavan harvoista pisteistä täysin rinnoin!
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Pasi Nurminen on SM-liigan paras maalivahti, ei siitä pääse yli eikä ympäri. Aivan uskomaton jätkä ja erittäin hienoa että pelaa hänelle tärkeässä Lahden Pelicansissa.

Se tuosta ottelusta.
 

tapio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bleg, Crisu, Pena, fööni, geeli ja Vidal Sasoon!
Viestin lähetti Roku
avausvoitosta. Näytitte kertalaakilla Ilta-Sanomien toimittajalle, joka tiistaisen pelin jälkeen kirjoitti ettei Pelicans kuulu liigaan.

Toimittaja tarkoitti jutussa Bluesia, lehdessä oli painoviffe.
 

ELaine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kiitos koulukaverille synttärilahjasta!

Totta puhuen, en paljon odottanut peliltä, mutta NUPE teki sen mitä häneltä on odotettu. Käytännössä mies yksin toi 2 pistettä. Nyt on paljon helpompi lähteä ensi viikon peleihin Tampereelle Pelsu-paita päällä. Ja asian vierestä pieni kysymys aiheesta enemmän tietäville, MIKÄ PERKELE niitä lahtelais"toimittajia" riivaa? Vanhoja kaunoja?
 

#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total Sec
Re: Kiitos koulukaverille synttärilahjasta!

Viestin lähetti ELaine
Ja asian vierestä pieni kysymys aiheesta enemmän tietäville, MIKÄ PERKELE niitä lahtelais"toimittajia" riivaa? Vanhoja kaunoja?

Kateelisia entisiä potkupalloilijoita epäilen minä. (Kalle Vierto vai mikä olikaan ainakin on) Kateeliisia= suuremmista budjeteista, yleisömääristä,,,Jääkiekossa.
 

Jason26

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Blackburn Rovers,Englanti, Tahko
Olihan hieno taistelu Pelicansilta, hienoa että saatiin avauspisteet. Ja lisäksi oli hyvä tunnelma hallissa.

-All my support to the Pelicans lads-
 

Honza82

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo Blues, 15 # Patrik Lostedt
Njooh paskaa peliä tais Bluesilta olla, mutta lämmittää ainakin mieltä tuo about 192 egeä mitkä tienasin tulosvedon avulla tästä pelistä. :) Prkl kun menivät päästämään vaan Kaanit tasoihin niin lopussa... Noh aina ei voi voittaa, tai jotain... No se vedoista, kyllä tässä vaan tuppaa tulemaan viime kauden muistot mieleen, jotka mielellään sulkisi pois mielestä. Piste per peli tahdissa taapertaminen vai miten se nyt olikaan, vaikka matseja hävittiin niin oltiin hyvällä jalalla liikkeellä ja työmoraali oli hyvä jne jne blaa blaa... Toivomukseni Bluesille ja sitä johtaville ym. henkilöille olisikin, TEHKÄÄ JOTAIN! Ei jaksaisi duunissakaan kuunnella sitä vittuilua koko ajan mitä kannatus tuo mukanaan. Ei silti, joukkuetta en vaihda vaikka mikä tulisi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös