Pelicans 2024–2025

  • 136 713
  • 753

FastEnd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mun silmissä Schnarr oli enemmän tasapainoinen jokapaikanhöylä kuin mikään playmaker. Itseasiassa Schnarr oli juuri sellainen klassinen kanadalainen ketjua tasapainottava sentteri joka osaa vähän kaikkea mutta siinä piilee myös se hänen heikkoutensa miksei pelaa NHL:ssa, ominaisuudet on hieman liian tasapaksut sinne vaikka onkin kaikessa hyvä.

Itse odotin koko kauden että meidän perinteisin pelintekijä-sentteri Vilen saisi Horkyn rinnalleen mutta ilmeisesti valmennus oli nähnyt ettei se toimi ja ei edes kokeillut sitä. Joskushan joidenkin kemiat eivät vaan kohtaa kentällä vaikka miten paperilla näyttäisi hyvältä.
Itsekin muistan että joskus odotin että pääsen pelaamaan tiettyjen hyvien kavereideni kanssa samaan ketjuun mutta sitten kun sitä kokeiltiin pelissä niin ensimmäinen erä meni -3 ja vaihdettiin takaisin eri ketjuihin. Ei se aina vaan asetu kohdilleen. Siksi luotan siihen että Niemelä oli kokeillut jossain treeneissä Horky-Vileniä mutta se ei lähtenyt toimimaan tms.
joo,oon osittain samaa mieltä. Minusta hän ajautui tekemään myös laiturin hommia joka johtui ehkä osittain tasapainon puutteesta tai sitten ketjun rakenteesta. Peliä voi tehdä monella tapaa ja mielestäni Schnarr teki sitä eri tavalla mitä ajatellaan eurooppalaisella taitosentterillä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelsun pelaajalistaa päivitetty liigan sivuille kuten muidenkin liigajengien.

Huomiota.
- Väänäsen nimi ilmestynyt listalle. Pelsu ei ole julkistanut tätä siirtoa
- Julkaistuista soppareista Daniel Nieminen puuttuu listalta.
- Blood nimi pois samoin lähteneet Schnar, Utunen jne
- NHL lähteneet Kral ja Jämsen yhä listalla. Ilmeisesti NHL siirtoja ei ole vielä vahvistettu mutta nämä kuitenkin lähtevät.

- Listalla sen sijaan jääneet nimet joiden ei jatkoa/lähtöä julkistettu eli Junkkari, Käyhkö, Bares, Tyrväinen, Bryggman, Enlund ja Virtanen.
Voiko siis tulkita että nämä kaikki jatkavat? Enlundin option käyttö minulle se ylläri näistä samoin Junkkarista ja Käyhköstä ei ole mitään juttua ollut jatkavatko vaiko eivät. Kai ne sitten jatkaa. Noh tärkeintä että Lasse on listalla!
 

Wenzel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelikanat
Voiko tuosta mitään sen suurempaa päätellä, kun sitten esimerkiksi Zabranskyn nimi puuttuu. Kesähessut vaan vetelee sinne sun tänne. ;)
 

Iin Taikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans
Pelicansilla neljä harjoitusottelua elokuussa:

Pe 9.8. Jukurit - Pelicans
To 22.8. Pelicans - Jukurit
Ke 28.8. HPK - Pelicans
To 29.8. Pelicans - HPK

Mielestäni ihan asiallinen määrä. Yllikin sanoi haastattelussa, että pyrkivät lisäämään jääharjoittelun määrää mikä jäi viime vuonna hieman vajaaksi. Tähän päälle vielä CHL-matsit niin ollaan valmiita kauteen.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Mielenkiintoista valmennusta ollaan rakentamassa.

Taipale on itselle suuri tuntemattomuus, pienen riskin näen valmentajien kokemattomuudessa vs. vahvoissa pelaajakonkareissa. Tämä voi toki olla ihan turha uhkakuva, koska joukkueissa kaikki on aina harmoniassa keskenään.
 

Yukon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kiitellään Nikkeä, Gussea ja Perssonia Instagramissa.

Ei siis Persson saa enää kolmatta mahdollisuutta täällä, toivotaan että herra saisi rakennettua vielä itselleen uran.
 

korvakarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt kiitellään Nikkeä, Gussea ja Perssonia Instagramissa.

Ei siis Persson saa enää kolmatta mahdollisuutta täällä, toivotaan että herra saisi rakennettua vielä itselleen uran.
Harmittaa ettei Persson päässyt kunnolla kokeilemaan. Muistikuvien mukaan kerkesi näyttää muutamia väläytyksiä hyökkäyssuunnan pelaamisesta. Toivottavasti saa vielä muualla mahdollisuuden ja pysyy terveenä. Huolestuttavan pitkät loukkaantumiset kyllä
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Viime kaudella Blood tuli vielä myöhemmin kuin edellisellä ja taas oli alla kk pelaamattomuus. Juuri kun alkoi näyttää paremmalta Johannesenin kanssa, niin norjalainen siirrettiinkin Jordanin pariksi. Toki aina voi sanoa että olisi pelannut paremmin, niin asiat olisi toisin.

Sellaisen valmentajan alaisuudessa joka näkee Bloodin arvon, miehelle olisi edelleen varmasti käyttöä. Niemelä ei kuitenkaan tainnut olla se suurin syyllinen kahdelle pikavisiitille Lahteen. Jos uusi valmennus näkee käyttöä Bloodille, niin mikäs sen hienompaa kuin nähdä Ben heti kauden alusta lähtien turkoosissa ja kunnon flow päällä!
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mietin tätä että jos omien junnujen kanssa tehdään pitkiä soppareita joka tietenkin on hyvä juttu. Niin tämmöiset ensikauden mestislainat -toki mahdollisuudella kutsua tarvittaessa olisi erinomainen juttu pelaajakehityksen kannalta.

Eli toisin sanoen "oispa vielä Peliitat".

Mestiksessä taitaa olla ensi kaudella huomattavasti aiempaa rajallisempi määrä pelipaikkoja tarjolla lainapelaajille, kun joukkuemäärä on vain 10.
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
Täältä huhutaan ja tiedetään talettijunnujen pakoa Tampereelle Tapparaan ja sieltä tuli junnu koutsi tänne edustuksen apparksi?
Että semmoinen liikenne seurojen välillä?
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Vaikea sanoa mitä kiviä Ylli tuossa potki, mutta tuossa tilanteessa myös kuulijat istuivat, mahdollisesti hyvin lähelläkin. Yhdestä lyhyestä esiintymisestä en kuitenkaan vetäisi johtopäätöksiä ihmisen karismasta vaikka tämä voi tulla esiin saman tienkin.

Sitä paitsi, ei kai hyvin sosiaalinen ja extrovertti luonne (Niemelä), sinänsä tee kenestäkään vielä karismaattista.
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans



Ylli ja kauden avauspuheenvuoro. Muuten ihan hyvää asiaa, mutta älä nyt hyvä mies niitä lenkkareitasi tuijota silloin kun puhut joukkueelle. Ei tuossa kyllä läheskään samaa karismaa ole kuin Hölössä näin ensimmäisen puheenvuoron perusteella.

Olihan tuossa esiintymistaidossa kieltämättä merkittävä ero Niemelän hyväksi. Mutta Niemelä on esiintyjänä muutenkin todella vahva. Esimerkiksi Raipe ei osaa esiintyä sitten lainkaan, mutta pelaajat arvostavat ja on saanut paikoittain kelpo tulosta aikaan. Vaikkapa Nemo on sitten aika lailla päinvastainen esimerkki.

Puheen sisältöjen perusteella samoilla prinsiipeillä jatketaan, tulos ei ohjaa tekemistä vaan jatkuva kehittyminen ja toiminnan laatu.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllähän tuossa samoilla teeseillä mennään kun Niemelän aikana.

Nakari sitten tuon jälkeen otti ammattilaisen ottein kopin haltuun, vaikka olisi miljoona kertaa samat jutut jauhanut. Ammattimies.

Kukin on toki oma persoonansa.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: egar
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös