Pelicans 2005-2006

  • 129 882
  • 588
Tila
Viestiketju on suljettu.

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Runko on nyt hyvin kasassa. Kaarnan puheiden perusteella on siis vielä tulossa 3-4 hyökkääjää, 3 puolustajaa ja tietysti maalivahdit.

Hyökkäykseen haetaan ilmeisesti 2-3 laatyhyökkääjiä. Jos laatyhyökkääjällä haetaan nimenomaan ykkös- ja kakkosketjun miehiä, niin hyvä. Pelicansilta puuttuu mielestäni koko ykkösketju. Turunen siinä voisi jossain tapauksessa pelata. Onkohan Jämseniä suunniteltu mihinkään rooliin, kun hänen pelaamisensa lienee varsin epätodennäköistä. Jämsenin stuntiksi kakkosketjun laitaan ehdottaisin Pelicansissa loppukauden pelannutta Mikko Kankaanperää. Koivunen luultavasti on suunniteltu tämän ketjun keskelle, mutta on vähän sellainen kutina, että Loppi menee kauden aikana arvoasteikossa Bobin ohitse.
Tarvitaan: 3 ratkaisuihin kykenevää kaveria + 1 puolustava sentteri.

Puolustus onkin sitten paremmalla mallilla, jos ei tule loukkaantumisia. Kahteen ensimmäiseen pariin on menneen kauden perusteella jo kolme miestä tarjolla. Tietysti jos Heiskanen saataisiin laitettua pienempään rooliin sopisi minulle hyvin. Huhuissa pyörineellä Kimmo Peltosella on kaiketi vielä vuosi sopimusta jäljellä HV71:n kanssa. Menikö kausi sitten heikosti, että hän olisi tulossa jo pois.
Tarvitaan: Hyökäyssuunnan taitava puolustaja, puolustava puolustaja ja perusluutija.

Maalivahtipuoli ratkeaisi yhdellä Pasi Nurmisella. Kakkosmaalivahti voisi sitten tulla vaikka mistä, koska Nupe kuitenkin pelaisi varmasti ainakin 90% peleistä. Jos Nupe ei lonksunoksissa torju, niin sitten tarvitsee hakea laatuvahti jostain ulkomailta.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti NallePyh
Joku asioista tietävä voisi valaista omien junnujen tilannetta. Esim. olisiko Kirenistä tai Santavuoresta joukkueeseen.

En minä mistään mitään tiedä, mutta en usko, että kummallakaan on suuria mahdollisuuksia palaavaan kokoonpanoon. Kirenin viime kausi ei sujunut aivan parhaalla mahdollisella tavalla eikä kehitys mennyt eteenpäin aikaisemmista vuosista. Kaksi vuotta nuorempi Forsström on jo ottanut Kirenin kiinni ja mennyt jo ehkä edelle. Kelpo liigapakiksi Kirenillä on hyvät edellytykset, mutta Mestis voisi olla nyt hyvä vaihtoehto. Vuosi pari Mestistä ja paluu Lahteen Saksisen tapaan.

Tuomas Santavuoren kehitys on jämähtänyt paikoilleen. Vaikea kuvitella, että Santavuori yksipuolisena pelaajana pystyisi vakipaikan nappaamaan. Jos hyökkäyspäässä ei synny tulosta ei Santavuorelle ole juurikaan käyttöä. Sopimusta Santavuorella on vielä vuosi jäljellä, joten antaa hänen vielä näyttää tapahtuuko kesän aikana kehitystä.

Itse kohdistaisin suurimmat odotukset Jesse Saariseen, V-M Koposeen ja Jani Forsströmiin. Saarinen pystyy paikan vakiokokoonpanosta ottamaan sillä miestä voi käyttää monessa roolissa. Vaikka Saarinen ei vielä pisteillä herkuttelisikaan kykenee hän todella vahvaan karvauspeliin. Saarinen sopii varmasti hyvin Kaupin haluamaan "rokkaavaan" pelitapaan.

Koponen näytti viime kaudella pysyvänsä hyvin liigavauhdissa mukana. Kiekon ylöstuojana Koponen oli jopa joukkueen parhaimmistoa. Rightilta lähtevän laukauksen, ison koon, sulavan liikkeen ja hyvän kiekonkäsittelyn yhdistelmä antaa hyvät eväät vaikka liigan huipulle asti. Jos asennetta löytyy, ja kehitys kesän aikana jatkuu, on Koposella mahdollisuudet valloittaa paikka pelaavasta kokoonpanosta. Sopimusta miehellä ei vielä ole, mutta toivoisin, että hänelle jonkilainen sopimus tarjottaisiin. Esim try-out olisi Koposen kohdalla hyvä ratkaisu.

Forsström omaa puolustajista mielestäni parhaimmat mahdollisuudet liigapaikkaan. Kehitystä on kesän aikana tapahduttava kuitenkin paljon, jotta paikka vakiokokoonpanosta irtoaisi. -86 syntyneellä Forsströmilla on kuitenkin vielä aikaa näyttää taitonsa. Kehityskäyrä näyttää kuitenkin hyvältä.

"Mustana hevosena" nostaisin A-junnujen puolustuksesta Mikko Heiskasen. Yli 190 senttinen Heiskanen tuli ennen viime kautta Lahteen Jyväskylän Diskoksesta. Alkukaudesta Heiskasella oli jopa pieniä vaikeuksi mahtua A:n palaavaan kokoonpanoon, mutta pudotuspeleissä hän oli jo joukkueen parhaita pakkeja. Kehityksen jatkuessa samanlaisena on Heiskasella ainekset nousta fyysiseksi peruspakiksi liigaan. Ei ehkä kuitenkaan vielä ensi kaudeksi.
 

#30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans.
Suht hyvältä näyttää tällähetkellä.

Muutama asia on jäänyt epäselväksi: Onko Pasi Nurminen siis tulossa ihan suoralla sopimuksella, eli ei lähtisi nhl:ään työsulun päättyessä? Onko hänellä voimassaolevaa nhl sopimusta? Ihmettelisin jos tänne jäisi nhl:n alkaessa, kun on sieltä kuitenkin aika hyviä näyttöjä ja saisi varmasti suht. hyvän sopimuksen.

sitten toinen asia: Kerttula on viimevuosina toitottanut että ainoa mahdollisuus pikkuseuralla pärjätä on hyödyntämällä omia junioreita. No nyt sitten pitkään aikaan parhailla omilla junnuilla Karri Rämöllä ja Jussi Saarisella ei ole sopimusta! Vai onko idea se, että parhaat laitetaan menemään(joille tietysti pitää maksaakkin hieman enemmän) ja keskinkertaisuuksia peluutetaan neloskentässä jämäminuuteilla? jos näin on niin ehkä on ihan hyväkin että kerttula vaihtaa maisemaa. Toisaalta ymmärrän Karrin lähdön jos lähtee Tampa bay:n farmiin kuten jossain 99:n radiohaastattelussa totesi, että voi olla vaihtoehto. Tai sillon jos Pasi Nurminen pelaa täällä koko kauden. Mutta sitä en ymmärrä jos hän siirtyy esim. Saipaan.

Toivottavasti Jämseen ja Koivunen saadaan tälläketaa kursittua kokoon ajoissa, ettei harjoittelu kärsisi viimevuoden tapaan.

Ketjut voisivat olla tämän suuntaisia:

Machulda/x - S.Salonen/x - x
Turunen - Koivunen - x
Jämsen - Loppi - Ju.Saarinen/K.Sihvonen
Julkunen - Koponen - Je.Saarinen

Kakko - Korkeavuori
Heiskanen - x
Saksinen - x
Forrström - x
 

Forsberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Colorado
Kirenillä ei mitään käyttöä ensi vuoden joukkueessa, tämä on fakta. Paljonko sille Rämölle sitten pitäisi maksaa?Rämö hylännyt Pelicansin tarjouksen mikä on ollut vähintään kohtuullinen. Jussi Saarinen ei olisi mikään menetys, mutta mieluusti tietysti oman miehen täällä pitäisi, Jussi täyttää varmasti paikkansa 3-4 ketjussa.
 

#30

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans.
Tarkoitan sitä, että kun pelicans sijoittaa juniorityöhön 100000 euroa kaudessa, ja sitten kun tuo työ tuottaa joskus harvoin pelaajan kuten esim. Karri Rämö jolla on mahdollisuus auttaa joukkuetta enemmänkin kuin jämäminuuteilla nelosketjusta tai olemalla luukkuvahtina koko kauden, niin tästä pelaajasta ei ole hyötyä kuin vajaan kauden ajaksi, kun seuraavaksi kaudeksi hän siirtyy muualle. Tietysti siirtokorvauksia jossain tapauksessa saadaan, mutta en tiedä antaako tuo sijoitus junnuihin tarpeeksi takaisin.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti #30
Tarkoitan sitä, että kun pelicans sijoittaa juniorityöhön 100000 euroa kaudessa, ja sitten kun tuo työ tuottaa joskus harvoin pelaajan kuten esim. Karri Rämö jolla on mahdollisuus auttaa joukkuetta enemmänkin kuin jämäminuuteilla nelosketjusta tai olemalla luukkuvahtina koko kauden, niin tästä pelaajasta ei ole hyötyä kuin vajaan kauden ajaksi, kun seuraavaksi kaudeksi hän siirtyy muualle.

Ei omia junioreitakaan ole syytä liiallisella palkalla pitää. Ilmeisesti Pelicans on tehnyt hyvän tarjouksen Karrille, mutta tämä on sen hylännyt. Miksi pitäisi omia junioreita pitää väkisin ringissä, jos ne vie tasoonsa nähden liiallisesti palkkaa eivätkä edes ole suunnitteilla avaukseen? Se on sitten eri asia, jos samalla rahalla millä saataisiin Karri pidettyä hankittaisiin ulkopuolelta samantasoinen/huonompi kaveri.
 

Team Tölkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suljettu liiga ja Kummola
"kolmea pakkia haetaan joista yksi on todennäköisesti ulkomaalainen", näin veisteli Kaarna eilen. No mitenkäs reagoidaan jos heitetään että pakit ovat Topi Lehtonen(jatkosoppari), Petri Virolainen (jyp) ja Jiri Vykoukal (tps).
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Team Tölkki
"kolmea pakkia haetaan joista yksi on todennäköisesti ulkomaalainen", näin veisteli Kaarna eilen. No mitenkäs reagoidaan jos heitetään että pakit ovat Topi Lehtonen(jatkosoppari), Petri Virolainen (jyp) ja Jiri Vykoukal (tps).

Vykoukal on liian kallis. Sen voi sanoa jo heti. TPS:stä Schneider kelpaisi, eikä varmasti olisi mikään hirveän hintainenkaan.

Jos omista vielä jatkaa joku, niin toivottavasti ei Lehtonen vaan Lamberg.

Virolaisesta en sano mitään, kun on niin hatarat muistikuvat. Kaippa menisi nelosparissa, johon hän mahtuisi.
 

Forsberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Colorado
Ei Pelicans tarvitse Lehtosta, eikä todellakaan Lambergia. Jämsenin tapauksessa toivoisi 1000% parannusta viime kausiin, mutta taitaa olla turhaa toivomista. Pelikuntoisenakin Jämsen 4.kentän laita, kallis sellainen.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Itse olin täysin siinä uskossa, että Virolainen on jo jatkosopimuksen PYHiin rustannut, mutta ainakaan JA:n mukaan näin ei ole. Siinähän olisi takuuvarma luutija, mutta tämänhetkisten pelaajamarkkinoiden aikaan kiinnostanee muitakin.

Schneider voisi todellakin olla se neljäs lenkki kahteen ensimmäiseen pakkipariin kuin myös Forrest SaiPasta, eikä tuolla Vladimir Sicakillakaan näytä sopimusta ensi kaudeksi olevan... Toisaalta tähänkin voisi yhtä hyvin kopioida tuon edellisen kappaleen päättäneen lauseen.

Lambergille ehottomasti jatkopahvi kouraan, Lehtonenkin kelpaisi allekirjoittaneelle, mutta mieluummin esimerkiksi Henri Laurila. Porin suunnalla on myös pitkä lista puolustajia ilman sopimuksia...

Korkeavuori-Kakko
Heiskanen-Schneider
Lamberg-Pikkarainen
Saksinen-Forsström

Kakkosparin yhteispeli tosin mietityttää...


Viestin lähetti Forsberg
Pelikuntoisenakin Jämsen 4.kentän laita, kallis sellainen.
Kannattaisi kuitenkin muistaa, että vielä vuosi sitten Jämsen oli Kärpistä lähdettyään uransa parhaassa pistetahdissa Hirvosen ja Hannuksen kanssa pelatessaan...
 
Viimeksi muokattu:

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti vilsma
Jussi Saarisen ja Kimmo Pikkaraisen kanssa on nyt sitten tehty sopimus.

Jälleen pari hyvää lisää kokoonpanoon.

Saarisen Jussi oli mielestäni viime kauden ykköspelikaani. Mahtavaa taistelua illasta toiseen, mukavasti tehopisteitä ja +/- joukkueen parhaita. Jussista saa jälleen ensi kaudelle todella hyvän erikoismiehen alivoimalle ja muutaman tahtomaalinkin hän varmasti runnoo. Hienoa, että Saarisen kanssa sopimus syntyi.

Myös Kimmo Pikkarainen on mielestäni hyvä hankinta, sillä Kauppi varmasti tietää mitä Pikkarasella on annettavana. Pikkarainen oli viimekaudella Mestiksen puolustajien pistepörssin toinen, jäätyään vain pisteen päähän KalPan Samuli Suhosen saldosta. Pikkarainen ei aivan onnistunut pelatessaan Jypissä, mutta toivottavasti nyt sujuu paremmin kun valmentajakin on tuttu.

Mielenkiintoista nähdä vieläkö Kauppi K-Vantaasta jonkun pelaajan Lahteen rahtaa. Kermat on nyt ainakin kuorittu Vantaan viimekautisesta kokoonpanosta, eikä liigapotentiaalisia pelaajia sieltä enään oikein löydy. Puolustus on Pelicansilla jo melko hyvässä mallissa, eikä se mielestäni välttämättä kaipaa kuin yhtä fyysistä pakkia ja yhtä todellista kiekollista vahvistusta.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No nyt voisi jo kehitellä kentällisiäkin hieman kun Saarisen Jussi teki jatkosopimuksen. Todella hienoa. Rämön lähtö kirvelee näin pikkuisen vähemmän. Kimmo Pikkarainen varmasti ansaitsee paikan liigassa viime kauden perusteella, mutta kesän ja syksyn aikana se täytyy ansaita vielä uudestaan.

Niin kuin Shejbal tuossa aiemmin jo huomautti K-Vantaasta on napattu parhaat. Toivottavasti tämä jää sieltä puolelta tähän. Loppi on ehdottomasti, mielenkiintoisin pelaaja, toisaalta eihän uusia olekaan kuin hän ja Pikkarainen tähän mennessä.

Maalivahdit ?

Puolustajat

Kakko-Korkeavuori
Heiskanen - kova luu
Saksinen - Pikkarainen
?/Forsström - pekkoperuspakki

Puolustus näyttää suhteellisen hyvältä jos sinne saadaan kakkospariin hyvä kiekollinen pakki, jolla olisi vielä fyysinen puolikin vahva.

Hyökkäys

1.ketju ? - ? - ?

Turunen - Koivunen - Jämsen/Je Saarinen
Ju Saarinen - Loppi - Julkunen
Sihvonen - ? - junnu (Heino/Santavuori/Vilkman)

Koko ykköskenttä puuttuu! Machulda menisi sinne heittämällä, mutta tuleeko sittenkään vai viekö isompi seura nenän edestä täytteeksi roosteriinsa? Salonen olisi juuri ja juuri ykköskentän sentteriksi pystyvä, mutta totta puhuen näkisin siinä paikalla ehkä nopeamman ja taitavamman (ulkomaalaisen) pelurin. Kalle Kerman sopisi aika hyvin ykköskentän toiseen laitaan. Tosin lopullinen läpimurto on häneltä tekemättä. Sen voisi hyvin todennäköisesti tehdä Pelicansissa.

Kaarna puhui tänään, että 5-6 pelaajaa vielä tulossa kokoonpanoon. Pakkeja ilmeisesti tulossa vielä kaksi joista toinen ulkomaalainen. Hyökkäykseen siis 3-4 pelaajaa. Koponen ja Welling mielestäni kisaavat neljännen sentterin paikasta. Koponen heistä oma kasvatti ja todella potentiaalinen Koivusen Tonin paikkaajaksi 2. kenttään, jos Bobi ei pysty palaamaan omalle tasolleen. Welling taas olisi todella selkeä puolustava sentteri, mutta ehkä hieman kalliimpi kuin Koponen.

Siis minä sijoittaisin hyökkäyksessä Koposeen ja selvään ykkössentteriin, sekä vähintään Machuldan ja Kermanin tasoisiin laitureihin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Sinänsä uskomatonta, että Pikkarainen tuollaiset tehot Mestiksessä nakutteli. Mieshän oli Bluesin testissä viime syyskuussa ja tämä täytyy sanoa käsi sydämellä, Raamatulla, Koraanilla ja vaikka millä teoksella: en ole nähnyt niin paljon muusta ryhmästä erottuvaa pelaajaa sitten Kiekko-Espoossa kiekkoilleen Sergei Makarovin. Ja tämä ei ole kehu.

Jos joku jaksaa, voi kaivaa viime loppukesältä Blues-ketjuja, jossa miehestä puhutaan. Aina jäljessä tilanteista, uskomattomia hasardeja kiekollisena ja kiekottomona, voimaa kuin b-junnulla... Tuolloin en olisi mitenkään voinut kuvitella miehen vielä liigassa pelaavan, mutta näin vain näyttää käyvän.

Mutta ei siinä mitään, hienoa Kimmon itsensä kannalta, että sai liigasopparin. Toivottavasti nousujohteisuus jatkuu ja onnistuu Pelicansissa paremmin kuin aiemmissa liigaseuroissaan.
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Dvozakin sommitelmat ovat melko lähellä omaani. Jos nelossentterin paikasta taistelevat Welling ja Koponen, niin noista ilman muuta Welling. Koponen on hyökkäävä pelaaja ja nelosesta pitäisi kasata puolustava, eli Welling. Toisaalta en tekisi Wellingin kanssakaan sopimusta, jos olisi vaikka Toni Sihvonen tarjolla roolin.
 

Dvozak

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Juhaht
Sinänsä uskomatonta, että Pikkarainen tuollaiset tehot Mestiksessä nakutteli. Mieshän oli Bluesin testissä viime syyskuussa ja tämä täytyy sanoa käsi sydämellä, Raamatulla, Koraanilla ja vaikka millä teoksella: en ole nähnyt niin paljon muusta ryhmästä erottuvaa pelaajaa sitten Kiekko-Espoossa kiekkoilleen Sergei Makarovin. Ja tämä ei ole kehu.

Jos joku jaksaa, voi kaivaa viime loppukesältä Blues-ketjuja, jossa miehestä puhutaan. Aina jäljessä tilanteista, uskomattomia hasardeja kiekollisena ja kiekottomona, voimaa kuin b-junnulla... Tuolloin en olisi mitenkään voinut kuvitella miehen vielä liigassa pelaavan, mutta näin vain näyttää käyvän.

Mutta ei siinä mitään, hienoa Kimmon itsensä kannalta, että sai liigasopparin. Toivottavasti nousujohteisuus jatkuu ja onnistuu Pelicansissa paremmin kuin aiemmissa liigaseuroissaan.

Täytyypi sanoa, että Bluesissa ei ole kovin vaikea kelpo pelurin epäonnistua. Mielestäni muuan Mika Niskanen käy hyvästä esimerkistä tästä lähimenneisyydestä. Täytyy myöntää, että Pikkaraisen kohdalla ei viime kauden kovista Mestis-tehoista huolimatta ole hirveän kovia odotuksia. Lahdessa pelaajia kyllä on kehitetty ennenkin tuntemattomuudesta hyviksi liigapelureiksi, miksei siis nyt vaikka Pikkarainen voisi ponnistaa korkeammalle.
 

Forsberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans,Colorado
Ei tarvi murehtia Schneiderin ja Heiskasen yhteispeliä, kun ei ole snaideri lahteen tulossa. Henri Laurila olisi kyllä hyvä ehdotus ensi kauden rosteriin. Ja onhan se Jämsen turha,vai ei muka?

Pikkarainen on hyvä rauhallinen/kiekollinen pakki, aivan jotain muuta kuin "räiskijä" Lamberg. Rämöä turha surra, koska poika ei lahteen halunnut jäädä.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tämän päivän ESS:ssä taas jotain uutta. Sami Salonen tuskin jää Lahteen, miehen kanssa ei olla tosissaan edes neuvoteltu. Liian huono ykköseen ja liian kallis kakkoseen. Hyvä näin, jos on parempi mies tulossa.

Ykkösketjua haetaan ilmeisesti kokonaisuudessaan ulkomailta. Siihen liittyy riskinsä, mutta voi hyvinkin toimia. Samaten yksi puolustaja tuodaan ulkomailta.

Nurmisen tilanne katsotaan "rauhassa", eli odotetaan mikä on Pasin ratkaisu ja mikä on NHL:n ratkaisu. Kaarna sanoo, että "hyviä maalivahteja löytyy aina". Löytyykö? Mielestäni tässä ei voi liian kauan jahkata Pasinkaan kohdalla. Varsinkin jos nuo neljä ulkomaalaispaikkaa menevät kenttäpelaajiin, mistä löytää kesällä hyvän suomalaisen maalivahdin? Tuskin mistään. Yksi vaihtoehto tietysti on, että hankitaan vain kaksi ulkomaalaista hyökkääjää ja sitten Turunen pelaa ykkösessä.

Kalle Kermania ei taideta näiden puheiden perusteella Lahdessa nähdä. Tai jos nähdään, niin hyvä, mutta rivien välistä olisi jotenkin luettavissa ettei nähdä. Taitaa olla liian kallis kakkoseen.
 

Kikkan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans ja Montreal(kauan ennenku saku tuli, mut
Hyviä veskareita kyllä löytyy ja tällekkin paikalle vois ulkomaalainen(lue p-amerikka) sopia tosi hyvin. Jos Ässät löys Langkowin niin miten me ei voitas löytää yhtä hyvää jätkää. Sieltä kun ei veskareita puutu ja SM-Liiga taitaa edelleen olla se liiga Euroopassa missa pelataan eniten NHL:n näköistä kiekkoa.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti Kikkan
Hyviä veskareita kyllä löytyy ja tällekkin paikalle vois ulkomaalainen(lue p-amerikka) sopia tosi hyvin. Jos Ässät löys Langkowin niin miten me ei voitas löytää yhtä hyvää jätkää. Sieltä kun ei veskareita puutu ja SM-Liiga taitaa edelleen olla se liiga Euroopassa missa pelataan eniten NHL:n näköistä kiekkoa.

No, en väittänyt ollenkaan, ettei ulkomailta voisi löytyä kelpo maalivahtia. Siinä tapauksessa ongelmaksi saattaa tulla juuri tuo ulkomaalaiskiintiö, jos neljä ulkomaalaista tulee kenttäpelaajistoon.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tässä vaiheessa kannattaisi pestata hyökkäykseen kova ulkomaalainen laituri ja ykkössentteri. Näiden lisäksi mahdollisesti ulkomaalainen profiilipakki ja kotimainen hyökkääjä, joka omaa potentiaalia kahteen ensimmäiseen ketjuun. Näin voitasiin jättää vielä se yksi ulkomaalaispaikka vapaaksi ja käyttää se joko hyökkääjään tai maalivahtiin, Nurmisen tilanteesta riippuen.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Onko kellään mitään hajua mitä kautta Huhuareena on yhdistänyt Valeri Krykovin Pelicansiin? Kaveri voisi olla meille se ykkös sentteri, mutta minun on kyllä melko vaikea kuvitella, että kaveri meillä ensi kaudella pelaisi. Pisteitä kaveri on kyllä liigassa tehnyt ihan mukavasti.

Tänään Etlarissa Kaarna myönsi, että Machuldan kanssa on neuvoteltu. Toivottavasti ei käy Jantusia. Täytyy pitää peukkuja.
 

dude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Haukat
Eikös Krykov jo ilmoittanut lopettavansa pelaamisen?
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Viestin lähetti Team Tölkki
"kolmea pakkia haetaan joista yksi on todennäköisesti ulkomaalainen", näin veisteli Kaarna eilen. No mitenkäs reagoidaan jos heitetään että pakit ovat Topi Lehtonen(jatkosoppari), Petri Virolainen (jyp) ja Jiri Vykoukal (tps).
Onkos tuo Vykon tavoittelu faktaa? Ainakin Turussa on tiedetty jo jonkin aikaa että kaveri palaa kotimaahansa. Lisäksi olisi todellinen riskihankinta. Erittäin loukkaantumisherkkä ja kallis pelaaja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös