Pelicans 2002-2003

  • 63 420
  • 539
Suosikkijoukkue
Pelicans, Fc Lahti, Manchester United, La Lakers
Mikko

Siirtyminen oli lähes varmaa jo samantien kun Pelicans tippu. Valitettavaa, mutta ei se elämä tähän kaadu ja eiköhän me hommata joku samantasoinen pelimies (hope so)
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Vielä siirroista.

Äärimmäisen huonoa pelaajien siirroissa on vielä se, että ne suuntautuvat ulkomaille. Ilmeisesti Koivusta lukuun ottamatta kaikki miehet olit ns. omia eli suomen sisäisessä siirrossa heistä olisi saatu siirtokorvaus esim. Peltola 300 000 FIM, Niskanen 200 000 FIM ja mahdollinen Koskinen 200 000 FIM ( arvot täysin hypotettisia, mutta suuntaa antavia) niin olisi tuolla yhteis summalla, jo miehen tai pari hankkinutkin ja vielä maksanut vapautuvien resurssien palkoilla liksat, mutta eipä jäänyt nyt massia kouraan.

Toivottavasti ulkomailta saadaan paikkaajia, kotoa niitä on vaikea löytää.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pahalta näyttää.................

Tuossa jo ihmeteltiinkin sitä, että miksi Kaanit ei tiedota mitään. Olihan se meitin maanmainio TJ ratiossa jutellut, että Jääskeläinen olisi sopparin tehnyt. Ei kutenkaan mitään virallista. Mikä siinä maksaa ?? Käsittääkseni nyt pitäisi neuvotella paitsi pelaajien, niin myös yhteistyökumppanien kanssa ensikaudesta. Miten sinä potentiaalisena yhteistyökumppanina ajattelisit joukkueesta, josta huhutaan lähteväksi suurin osa merkittävistä pelaajista ja tilalle on tulossa jotain divaripellejä ??? Kyllähän varmaan joka jannu tuossa tilanteessa sanoisi, että: "joo kuinkas monta sataa tonttua laitetaan ??" Muistaakseni Kaaneilla oli tavoite saada 100-150tEUR lisää budjettiin ensikaudeksi. Tuntuu hankalalta myydä rampaa tuotetta......... kaiken lisäksi jos se Peltolalle tarjottu "palkan alennus" pitää paikkansa, niin ei voi kun sanoa, että kusipa TJ aika pahasti omaan lahkeeseen. Mitä voi ajatella kaveri, joka parhaalle pelaajalle ehdottaa moista ???

HALOOOOOOO ???? Ei kai vaan HIFK ole lahjoittanut Penaa hoitamaan Kaanien pelaajahankintoja, mutta samalla poistanut faxista paperin ja vienyt Penan kännystä akun ???? Vaikuttaa vähän siltä. :confused:

-enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Peltolalle tarjottu palkan alennus on paskapuhetta. Puppe ei kertaakaan suostunut edes hintaansa kertomaan, vaan kyttäsi sopparia ulkomaille. Kuitenkin paha menetys.

Tiedottaminen tökkii pahasti. Kolmas ketjun äijille on soppareita tehty jo useampia, mutta tiedottaminen puuttu lähes kokonaan. Jengi rupeaa olemaan jo kasassa , jos joukosta otetaan Peltolan, Koivusen ,Niskasen ja Koskisen korvaajat. Vellun tilanne selviää heti maajoukkue hommien jälkeen.

Niskavaara ja Paappanen ovat olleet vakuuttavia treeneissä ja yleinen mielipide pitää heitä hyvinä korvaajina Nisselle ja Kallelle.
Vauhkosen tulo Lahteen on taas pompannut esiin ja saattaa toteutua.Riihijärvelle Jonni on korvaaja. Kake Kauppila siirron toteutuessa korvaa selkeästi Koivusen ja loput kokelaat varmasti löydetään. Ulkomaiset eivät ole poissa laskuista, mutta muut korjaavat ylihintaiset tähdet ja taas on Pelikaani haaskalla. Ykköspakkia Latvalan rinnalle odotellaan. Lisäksi kokoa myös tarvitaan .

Saatan olla liiankin optimistinen, mutta uskon oikeasti että uuden liikkuvamman jengin ja Hirpan aktiivisemman taktiikan kautta ensi vuosikin voi olla ok.
 

Probert

Jäsen
Peltolan pelit Lahdessa on siis pelattu. Kiitokset Pupelle kaikista kulmaväännöistä. Hyvän miehen saivat sveitsiläiset, mutta helppo ei tule olemaan sen paremmin Pupen kuin Pirinkään tehtävä. Sveitsissä ulkomaalaisilta odotetaan aina, jos ei ihan ihmetekoja niin ainakin urotekoja. Onnea matkaan.
 

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
miettikääs nyt :) puppekin on jo vitun vanha äijä ehkä uran paras kausi osui tähän kauteen (2001-2002) ;) kyllä niitä pelaajia vapautuu - jossei muualta niin ulkomailta. ja divaristaroja kyllä löytyy.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Älkää nyt Vauhkosta viekö...nyt kun meille tuli Vopatkin ja Pentti, nykyisin Hillokuningas, on hommannut faxiinsa siis paperia ja öljynnyt sen muutenkin, niin meillä olisi nelosketjun rouhijan hommia Vauhkoselle. Vauhkosen mahdollisuudet päästä HIFKissä muihin ketjuihin ovat Vopatin, Simicekin, Salmelaisen ja mahdollisen Pärssisen tulon jälkeen olemattomat. Eikä Vauhkonen mahtuisi teilläkään kuin roolipelaajaksi. Kaverin maksimipistetaso/kausi on noin 10 pojoa.

Kun Peltola ei tule, tehän kaipaatte selkeästi kavereita, jotka osaavat tarvittaessa nakuttaa maaleja ja saalistaa syöttöpisteitä. Joten, miten olisivat Kuhta & Cipruss? Kuhta pelasi muuten samassa ketjussa Kauppilan kanssa aikoinaan.....
 

kärppä99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Liverpool
Jaako?

Puhutteko Niskavaaran Jaakosta? :eek:

EHC Lustenau
Jaako Niskavaara 37 10+21=31 -5
 

Miguel

Jäsen
Ei hyvältä näytä

Kauppilan kanssa piti neuvotella alkuviikosta -> mitään ei kuulu -> ei hyvä! Peltola lähti -> ei hyvä! Ei tule siirtokorvauksia -> ei hyvä! Cipruss ylihintainen -> ei käyttöä.

Miltä näyttää nyt ensi kausi? -> ei hyvä!!!!

(Nyt on kiire, kirjoittelen myöhemmin tarkemmin)
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Patelan Bobby Orr

Jaako siis yrittämässä neljännessä joukkueessa liigajäille (TPS, Tappara, Saipa). Mielenkiintoista nähdä kuinka käy. Divariaikoina oli hyökkäyspäässä kohtalaisen hyvä, mutta hyökkäysinto toi hazardialttiutta ja puolustuspään hyötykäyttöä vähensi pieni koko.

Perinteinen yleisön sylkykuppi on Kärpistä löytynyt yleensä aina pakistosta (mm. viime kaudella Aho, sitä edellisellä Kivi...) ja sylkykupin tittelin (ja otsikossa mainitun Kalevan toimittajan antaman 'lempinimen') toi Niskavaaralle aikanaan Jaakon esittämä yksi kaikkien aikojen karmein Raksilassa nähty hazardi joka oli alkusoittoa tappioon ottelusarjassa Tutolle. Tätä paikkasi hieman Lahdessa seuraavan vuoden karsinnoissa tehty jatkoaikamaali. Mutta vain hieman. Ehkäpä Lahden "päähänpotkittujen" joukko olisi se oikea paikka onnistua. Mutta en pidättelisi hengitystäni.
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Anteeksi antamisen sietämätön keveys

Jaako 'The Semi-God' Niskavaara sai kaikki pahat tekonsa anteeksi tuolla maailman kaikkeuden toiseksi komeimmalla jatkoaikamaalilla.

Vintti pimeenä ?

Tenhunaattoria lainatakseni:

Joo


Ehkä
 

karttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oikeastaan herrasmiesmäinen veto Peltolalta tehdä uran rahastusvaihe muualla kuin Lahdessa. Koivunen olisi saanut jäädä, mutta eipä Bobillakaan taida enää olla kuin muutama kausi jäljellä, joiden aikana pitäisi tehdä vähän rahaa --> lähtö hyvä juttu.

Toivottavasti nähdään taas 100% suomalainen ja mahdollisimman lahtelainen jengi. Paluumuuttajia ei ole tungokseksi asti, mutta Kakea veikkaisin yhdeksi. Jantusellahan on vielä sopparia jäljellä Färjestadissa. Keinäsen ja Saarisen pysyminen miehistössä on hieno juttu, heiltä löytyy vielä potentiaalia isoihinkin saappaisiin.

Pakistossa ei ole syytä huoleen, sillä pakkejahan Lahdessa osataan tehdä omista junnuista. Toivottavasti saadaan hyökkääjiäkin omasta juniorimyllystä.
 

Probert

Jäsen
Viestin lähetti karttu
Keinäsen ja Saarisen pysyminen miehistössä on hieno juttu, heiltä löytyy vielä potentiaalia isoihinkin saappaisiin.
Pakistossa ei ole syytä huoleen, sillä pakkejahan Lahdessa osataan tehdä omista junnuista. Toivottavasti saadaan hyökkääjiäkin omasta juniorimyllystä.

Saarinen on kyllä mielestäni näyttöpaikkansa jo saanut, eikä vaan tunnu tehoja löytyvän. Keinänen sen sijaan on hyvä pelimies. Onko Saarisen jatko varmistunut? Mielestäni lahtelaiset junnupakit eivät ole erityisesti vakuuttaneet, mutta toivottavasti ensi kausi muuttaa käsitykseni. Parempi saisi tilanne kuitenkin tällä rintamalla olla.
 

gilbert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Canadiens
Joo eihän tilanne nyt maailman parhaalta näytä, muttei kai tässä vielä kannata maalailla maailmanloppua Lahden hallin kulmille.
Peltola lähti, Koivunen lähti ja Koskinen lähti, mitä sitten ei kai kukaan ole korvaamaton.
Pelicansin ja Kososen filosofiaan on kuulunut sopimusten julkistaminen sitten kun niitä on joukkueellinen.
Eikä kai se ettei Etlari kirjoittele mitään joukkueen tekemisistä tarkoita, että Heino ja Kosonen istuvat perseet penkissä räkimässä kattoon.
Sitäpaitsi koska meillä on tässä vaiheessa ollut näinkään monen runkopelaajan kanssa sopimukset valmiina.
Otetaan rauhallisesti ja annetaan poikien tehdä hommansa, eiköhän sieltä vielä iloistakin kuultavaa tule. Kososen aikana ei ole tähän asti huonoilla uutisilla tarvinnut kauaa märehtiä, kun on jo aurinko alkanut paistaa tähänkin kasaan.
Ps Niskasen lähtöä pidän ainoastaan ja vain hyvänä asiana.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Viestin lähetti Pelikaani
Seuraava lähtijä on Niki Siren ja suuntana myös Rapperswille.
Lähde: Rapperswillen kotisivut.

Tämä vaikutti niin ufologiselta uutiselta, että piti oikein tarkistaa. Asiahan ei minulle kuulu, mutta totta se on. http://www.scrj.ch/

Selityksenä on, että Niki Sireniä ei lasketa ulkolaiskiintiöön, koska hän on vuosina 87-89 pelannut lätkää Sveitsissä ja hänet alunperin rekisteröity sveitsiläiseksi pelaajaksi tai jotain vastaavaa.

ps. Kuhta-Kauppila oli hieno tutkapari ifk:ssa ja maajoukkueessa.
 
Viimeksi muokattu:

redruM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki lahtelaiset
Viestin lähetti Pelikaani
Seuraava lähtijä on Niki Siren ja suuntana myös Rapperswille.
Lähde: Rapperswillen kotisivut.

No voihan perkele. Tilanne näyttää huonommalta päivä päivältä, kun joukkopako senkun vaan jatkuu, ja tulopuolella ei tapahdu mitään. Varmoja lähtijöitä on nyt jo puolentoista kentän verran (#:t 9, 94, 24, 6, 30, 29, 71 & 21), ja kevään ainoa tehty sopimus on Jääskeläisen jatkopahvi. Miestä puuttuu jo siihen malliin että aukkojen paikkaamiseen ei Kauppilat, Paappaset ja Niskavaarat riitä.
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Rivit

on kohta niin harvat että on pakko sanoa, että kyllä yksi kaani pelaaja vastaa kymmentä vastustajaa.

En kyllä olisi uskonut Sireniä Alppimaan omaksi pojaksi.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Nyt se meidän upea ex-valmentajamme myrkyn lykkäs. Sirenin oli asiat jo pitkään sovittuna, mutta The Kari otti ja vei kättäpäälle-miehen mukanaan. Asiassa oli muutakin outoa, mutta mennyt mikä mennyt. Sirenille kaavailtiin suurempaa roolia ensi vuodeksi, mutta rahan himo iski jo uran alku vaiheessa. Ratkaisun olisi ymmärtänyt, jos ura Suomessa olisi ollut jo huipussaan, mutta kun vasta alussa oltiin. Pirihän antoi Nikille paikan nelosessa lähes koko kauden, mutta Lahden kiekkoälykkö löysi hänessä jotain, mitä ei vuodessa ollut havainnut. On se nero.

Tuli vaan jengin kokoaminen vielä haasteellisemmaksi ja voidaan pitää ihmeenä , jos täysin suomalainen joukkue nähdään. Haalittu omaisuus, eli omat pelaajat on taas hajalla., eikä olisi mitään järkeä ostaa taas montaa omaa odottamaan muuttoa vapailla ulos.

Sehän tässä on aika pirullista, että lähes poikkeuksetta pois lähteneet ovat olleet melko sukkia Lahteen tullessaan ja ovat saaneet täällä viimeisen mahdollisuuden, jonka myös käyttäneet. Ei siinä kiitollisuutta tunneta, kun lyödään rahanippu eteen. Niin sitä toimisi jokainen. Edelleenkin kaikkien muiden ratkaisu on ymmärrettävä, mutta Sirenin tuntuu aika oudolta.

Yritä nyt tässä olla optimistinen, kun joka puolelta menee äijiä.
 

Femma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viestin lähetti diego
Nyt se meidän upea ex-valmentajamme myrkyn lykkäs. Sirenin oli asiat jo pitkään sovittuna, mutta The Kari otti ja vei kättäpäälle-miehen mukanaan. Asiassa oli muutakin outoa, mutta mennyt mikä mennyt. Sirenille kaavailtiin suurempaa roolia ensi vuodeksi, mutta rahan himo iski jo uran alku vaiheessa.


Nytkö sitten Piri on fanien mielestä kauhea petturi, kun vie ikäväkyllä parhaita pelaajiamme vanavedessään ulkomaille? Eivät ne Mikko ja Niki yksinomaan sinne lähde vain Pirin perässä, tässä haisee myös raha! Aivan, mee sinne missä maksetaan enemmän. Ei tuo ole niin vaikea yhtälö 1+1=2. Toivon kuitenkin Mikolle, Pirille ja Nikille hyvää jatkoa Sveitsiin. Vaikka Pirin lähtö tekikin ison loven myös pelaajapuolelle niin olen kiitollinen hänelle näistä vuosista, ja siitä miten Eloranta on jaksanut tehdä pitkäjänteistä työtä lahtelaisen kiekkoilun eteen. Kiitos siitä!
 

Miguel

Jäsen
Laitisen sopimusta ei ole julkaistu mihinkään suuntaan, mikä voisi johtua Vellun keskittymisestä maajoukkueeseen. Tuskin mies kuitenkaan Lahdessa jatkaa, sillä muualta palkkatarjoukset tulevat hieman suurempina kuin Lahdesta. Jatko ei kuitenkaan ole täysin mahdoton, riippuu täysin muiden joukkueiden asenteesta kauppaan.

Sentteriosasto ammottaa tyhjyyttään, eli palkatkaa nyt se Kauppila vaikka isommalla rahalla! Kakessa on potentiaalia, joten useampivuotinen sopimus kelpaisi minun puolestani. Pieni riskihän se olisi, mutta oljenkorret alkavat loppua. Kuhtakin toki kelpaa, mutta edelleenkin minun vähäinen uskoni siiheen siirtoon perustuu JHagin ja Johanneksen puheisiin.

Mitään kovin lupaavia junnujakaan ei käsittääkseni ole nousemassa enkä usko mihinkään läpimurtoon tyyliin Viinanen. Puolituttuni Tuomas Santavuori (vm. -85) pelasi jo viime kaudella A:ssa ja on todella lupaava, mutta kuulemani (huom! ei varma tieto!) mukaan Jyp olisi tehnyt jonkinlaisen sopimuksen hänen kanssaan tulevaisuudesta, onkohan jollain tarkempaa tietoa asiasta?

Optimismini alkaa kadota täysin.
 

Eisenhower

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat myös Ilvekselle
Niki Siren vaihtaa Pelicansin nelosvitjan sveitsiläiseen nelosvitjaan.
Kuka oikeasti kaipaa?

Ike
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Eiköhän ne kiitokset ole Femma annettu jo aiemmin viime kaudesta ja nyt kun luodaan uutta, on kujeet uudet , myös Pirillä. Itse en ole Elorantaa missään vaiheessa sen suurempana kiekkojättiläisenä pitänyt ja kommentoinkin fiilareita ihan omalta pohjalta. Asiota voi tehdä tyylikkäästi tai tyylittömästi, ja Sirenin kohdalla meni tyylittömästi.
 

Thomas#70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät is iron
Olisi myytävänä Niskavaara#27 paita!

tosin kärppien paitana kaudelta 1999-2000 eli nousuvuodelta!
ja paidan arvoa tuskin laskee se tosiseikka, että sillä paidalla on annettu Hasardi syöttö Mika Karapuun lapaan keväällä 99!, ja Siniviiva veto Lehtisen haaroista, joka toi kärpät kahden voiton päähän liigasta!
se on täysin aito!:D

Tarjotkaa!:D
 

Pelikaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mietitään vähän ensi kautta ja ketjuja näin ennakolta.

Ykköskenttään toivottavasti saadaan vielä sentteri, laituri ja pakki, niin vaikuttaisi jo hyvältä.

Jääskeläinen - Kauppila? - Mahdollinen vahvistus
Latvala - Laitinen/mahdollinen vahvistus

Kakkoskenttä on hyökkääjistöltään sama kuin myös kuluneella kaudellakin. Puolustajat tarvitsee uusia.

Turunen - Keinänen - Jämsen
Paappanen? - Reimari

Kolmoskenttä sitten onkin täysin auki hyökkääjien osalta, kun kaikki on lähtemässä pois. Jos Nutikka, Saarinen ja Väänänen jatkaa, niin he olisi hyökkääjät, mutta he taitavat tehdä lähtöä.

Nutikka? - Väänänen? - Saarinen?
Lindström - Niskavaara?

Neloskenttä koostuukin puheiden mukaan täysin omista junnuista, joten sieltä löytyy mahdollisesti miehiä kuten Olli Sinkkonen, Jussi Saarinen, Tuomas Santavuori, Jani Bäf, Ossi Grönholm, Antti Harju, Esa Saksinen ja jo jonkin aikaa miehissä pelannut Henri Laurila.

Maalissa jatkaa ilmeisesti nykyiset maalivahdit. Rämö tulee pelaamaan varmasti jo lähes puolet runkosarjasta.

Jos ja kun ykköskenttään onnistutaan hankkimaan kunnon pelimiehet, niin ei tämä tilanne mielestäni ole niin kauhean huolestuttava... vielä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös