Pelicans-Ässät 3.12.

  • 3 595
  • 49

jlammi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jokerit, TPS, TuTo
kukas nuista tumpeloista eikun tuomareista on tänään viheltämässä?

0-1 1-0 1-1 2-1 3-1 2-2 3-2 <- tulos löytynee nuista kyllä joo en millään jaksa uskoa että 4 maalia kaanit tekevät. tai sitten kyseessä on jo ihme.

itse en valitettavasti pääse paikalle kun treenit osuvat juuri matsin kanssa samaan aikaan.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Re: Pelicansin kokoonpanot

Viestin lähetti Raúl


Paffa sitten maalissa, mutta huh! Jääskeläinen ja Kauppila molemmat poissa. Ennestäänkin tehoton joukkue on nyt läjä rivimiehiä.. ei hyvältä näytä, mutta toivotaan parasta kuitenkin.

Heh, siinä meillä on oikein killeri 4-kenttä. Pyörittelee kevyesti minkä tahansa liigajoukkueen pyörryksiin !

On tuo kauheaa katseltavaa, kun luottopakki Lindström on taas vastuullisessa tehtävässä. Reimari varmana taas kiroilee, kun kaikkien suosikki koheltaa kaukalossa. Paikkaile siinä sitten, kun pelatakkin pitäisi. Omissa kolisee varmasti ainakin kerran illan aikana, kun ko. duo on kehissä. Miksi ei voi pitää Lindströmiä viltissä ja peluuttaa vaikka Laurilaa ko. paikassa ?? Olisi kertaluokkaa vähemän hazardeja tiedossa.

- enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 

The Rock

Jäsen
Pelsu - Padat @ Lahden jääkaappi!

Ässät matkaa Lahteen kohtaamaan paikallisen pussinokkaeläimen ja pelissä on todella paljon molemmilla seuroilla! Tämä on yksi niistä peleistä joka pitää voittaa! Molemmilla on vielä mahkut pudotuspeleihin, mutta voittoputken pitää alkaa nyt. Viimeksi Ässät voitti Pelicansin kotonaan Jari Korpisalon kypärätempun turvin 6-3.

Molemmat joukkueet ovat pahasti siipirikkoisia. Pelicansilta puuttuu Jari Kauppila ja Joonas Jääskeläinen. Ässiltä puolestaan Sachl, Ahmaoja, Shirreffs ja Kangasalusta.

Ottelu tulee ratkeamaan Ässien kovempaan voiton nälkään ja Padat korjaavat pisteet Poriin lukemin 2-5.

PORI JYLLÄÄ!!!
 

Miguel

Jäsen
Vaikka edellinen näkemäni ottelu (Pelicans-SaiPa) olikin pelillisesti ihan hyvä, on aikamoinen pelko puserossa etukäteen, ilman maaleja kun ei otteluita voiteta. Ottelu on nimittäin Pelicansin uskottavuuden kannalta erittäin tärkeä, muuten pelaillaan tyhjemmälle katsomolle tulevaisuudessa. Eikä oloani helpota yhtään Kaken ja Joken poissaolot.

En odota suurta maalijuhlaa, vaikka Pelicansin tulppa aukeaakin varmaan joskus. Tuskin tänään siipirikkona. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.
 

EverÄssä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu
Ei kauhee häävi alku Jokelalle.Eka kuti ja siäl helähti..Edellä mainittiin että Pöllänen olisi sivussa pelkästä pelillisistä syistä mutta käsitykseni mukaan hän on saanu harjoituksis mailast suuhun ja kipu estäis osittain ilman puudutust pelaamisen..Oli kuulemma kaveri pussikaljalla ollessaan sanonu et "jos tämä ees auttais"..
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Peli tasoihin. Tasta on hyva jatkaa...


29.17 Pasi Tuominen 1-1 (Pasi Peltonen, Vjatsheslav Fandul) YV


Nakyi tulevan 5-3 yv:lla. On se hyva etta edes joskus sekin toimii...


...ja jatkoa tulee ennen taukoa


38.27 Vjatsheslav Fandul 1-2 (Jari Korpisalo, Mika Rontti)


Hienoa, pojat! Tanaan se putki katkeaa, takaisin voittojen tielle... Kylla se Slavakin tuntuu olevan vireessa, ei valittamista...

...Vireessa tosiaan, eikohan tama jo riittaisi voittoon?

59.10 Tuomo Harjula 1-3 (Vjatsheslav Fandul)
 
Viimeksi muokattu:

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulihan se sieltä se voitto. Viimeksi patapaita on vienyt kaksi pistettä 19.10 lukkoa vastaan. 19.10 täysi halli jatkoaikavoitto ja vielä lukosta. Miksi ihmeessä kesti seuraava näin kauan.

Viltti komennus näytti ainakin auttavan Fandulia 1+2. Nyt raporttia paikalla olleilta ja äkkiä. Etenkin kiinnostaa tuo Jokelan peli.
 

aCoustiC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Joopa joo, eikä edes vituta

Sieltähän se tappio odotetusti kopsahti. Ässät ottivat ansaitun voiton ja katkaisivat oman putkensa. Noinkohan sitä Kaaneilla venähtää putki yhtä pitkäksi. Luultavasti, sillä sen verran aneemistä paskaa touhu tänään oli.

Jos olisin Jorma Ther Great Dj Of Kaanilauma, ottaisin valmennuskaksikon puhutteluun ja toteaisin, että jotain on tapahduttava. Jorma antoi periksi ja satsasi lastenlasten joululahjarahat Latvialaiseen tehotykkiin, jonka valmennusjohto hyväksyi "hyvänä jätkänä". Eli Jorma teki osansa, nyt olisi Hirppa & Co.:n hiljalleen kaivettava se pää pois perseestä ja alettava tutkiskelemaan elämän kovia tosiasioita. Jotain pitää tehdä, niin valmennuksellisesti, kuin myös muutenkin. 1 tehdyllä maalilla ei voiteta lätkäpelejä, se on selvä asia, mutta nykyisen kaltaisella punaviivan jälkeen kiekko päätyyn ja vaihtoon -taktiikalla ei niitä tulla saamaankaan. Samaten osoitus valmennusjohdon saamattomuudesta on, että vedetään kuin punakone ikään samoilla toimimatomilla ketjuilla, kunnes sitten kolmannen erän välissä lyödään pakka sekaisin ja omissa soi. Naks ja kiitos. Kyllä Hirpan pitäisi saada erätauoilla rakennettua lääkkeitää tuohon saamattomuuteen. Vedetään vaikka 2 ketjulla, jos ei muuten homma pelaa. Samaten kannattaisi todella miettiä miten niitä pelaajia peluuttaa ja kenttien sisällä roolittaa. Nykyisellään homma on täyttä sontaa, joten soisi kaljun hiljalleen heräilevän.

Luultavasti Hirppa heittää sen normaalin, että "ei oikein päästy peliin mukaan, luistin ei kulkenut ja maalipaikoista ei saada sisään. Kiitos ja nyt pitää mennä kattoon hokinaitista, miten isot pojat pelaa"

Tää räpellys alkaa ahdistamaan enemmän kuin ekalla liigakaudella ja silloin meillä oli sentä ihan bräniköitä ruattalaisia kaappijormia useampi kappale perseilemässä.

- enemmän maleja tehnyt joukkue voittaa
 

krutov1977

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
MAHTAVAA!

Kyllä nyt helpottaa! Fandulilla tais olla veitsi kurkulla tänään ja oli pakko onnistua. Jokela oli myös mies paikallaan, samoin kuin Patu (vihdoinkin maali!). Olisiko tässä nyt vaihteeksi voittoputken aika? Piste kärppäpelistä olis mahtavaa herkkua, mutta kyllä tässä katseet kääntyvät jo lauantain Lukko-matsiin.. Vaihteeksi tuntuu hyvältä ässäpelin jälkeen, olin jo unohtanut tämän tunteen marraskuun pimeiden iltojen aikana.
 

rama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Habs, FC Jazz-j, Newcastle United
LOISTAVAA!!!

12 pelin voitoton putki poikki ja Tuomisen eka maali tällä kaudella. Ja Fanduliahan kannattaa istuttaa viltissä silloin tällöin, jos sen jälkeen syntyy tälläistä jälkeä. Jokelalta myös hyvä peli, varsinkin Pelicansin pyörityksen aikana otetut pari hyvää koppia. Nyt torstaina Langkowille vielä lepoaikaa ja Jokelalle peliaikaa. Ja lauantaina sitten ois tarkoitus Langkowin nollapelin avustamana ottaa kolmas voitto putkeen. Maalivahtipeluutuksessa voisi vähän enemmän käyttää pientä rotaatiota ( Esim. Langkow kaksi peliä, Jokela yksi tahtia). Ja täytyyhän tähän lopuksi kehua Sevaa hyvästä pelistä, varsinkin pari tärkeää aloitusvoittoa puolustuspäässä.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Helpottavaa on nahda etteivat Fandulin tehot ole kadonneet mihinkaan.. Mika se vilttikomennuksen tarina muuten todella on, oliko siina takana puhtaasti Fandulin surkeat esitykset jaalla vai loukkaantuminen? Niita vaivoja on Slavallakin ollut ilmeisesti ihan riittamiin...?

Mikas on Pollasen kohtalo, ei nakynyt miesta kokoonpanossa?

...Ja sitten raporttia akkia ottelusta, ei ole mahdollisuutta kiiruhtaa urheiluruudun tai hockey nightin seuraan.. KIITOS!!
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Vihdoinkin!

Tulihan se voitto sieltä. Ilmeisesti niin käy aina kun minä sitä vähiten odotan. Positiivista oli myös se että Pasi Tuominen teki kauden avausmaalinsa, Antti Jokela pelasi hyvän ottelun ja Slava Fandul esiintyi tehokkaasti istutuksen jälkeen. Tuollaisilla asioilla voi olla hyvä vaikutus tulevaisuuteen. Minun mielestäni kannattaa laittaa Jokela maaliin myös Oulussa ja Langkow sitten Porissa Lukkoa vastaan. Edellyttäen että Antti ei ole pelannut aivan huikeaa matsia Kärppiä vastaan.

Tuo aCoustic kritisoi hieman Pantelejevsia viestissään. Itse näin hänen pelaavan Hockey Nightissa Ilvestä vastaan ja esitys ei mielestäni ollut erikoinen. Turhahko kaveri kyseessä?
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Tänään

oli kyllä todellinen pohjanoteeraus Kaani laumalta. On täysin käsittämätöntä, että kahden pelimiehen puuttuminen tekee joukkueesta 3,5 kenttää täyttä p:tä. Eikä valmennusjohdalla ole mitään lääkeitä joukkueen herättämiseksi. Siis kun Kauppila ja Jääskeläinen olivat poissa oli peli jo valmiiksi hävitty? Ässien kolmas maali kertoi yksinkertaisuudessaan joukkueen tämän hetkisen tason ja kunnon.
Ei minkäänlaista järjen hiventä koko ottelussa. Ässät pelasivat hirveää peli, mutta täysin oikeaa sellaista saaden tärkeät 2 pistettä kotiin viemisiksi.

Tänään oli hallilla ilmeisimmin kauden vähäluikuisin yleisömäärä 2700. Lauantaina tekee tuokin tiukkaa, mikäli Hämeenlinnasta ei tule porukkaa paikalle. Odotettavissa ainakin HPK:n maalijuhlaa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
No niin. Kauan se kestikin, mutta tulihan se sieltä. Varmasti helvetinmoinen helpotus joka sällille siellä pukukopissa. Aivan kuin meille faneille.

Hyllytysmies Fadu 1+2. No niin, vanha herra pisti ihan mukavat tehot. Patu avasi maalitilin. Tärkeä asia tämäkin. Kohtalaiseksi maalitykiksi hankittu Tuominen sai auki ketsuppipullon. Lisää tulossa? Harjulan kova tsemppi palkittiin maalilla. Hienoa hienoa.

Jokela näytti epäilijöilleen. Vaikka ensimmäinen maali meni selostuksen mukaan turhan helposti, niin Jokela kesti ihan hyvin. Päästettyjä vain yksi. Eikö se muka ole hyvä tulos? Se on sitten eri juttu, jos maalipaikkojakaan ei montaa ollut.. Mutta itse ainakin luotan Jokelaan. Pakko luottaa. Kakkosveskarillekin joskus on annettava luottoa. Ehkä meikäläisen asenne on sen takia tämä, kun yleensä Ässissä on toinenkin maalivahti saanut peliaikaa. Tai ainakin vaihdettu turhan monta kertaa kesken pelin maaliin.

Tästä on toivon mukaan hyvän jatkaa. Toista samanlaista voitotonta putkea ei takulla enää tule tällä kaudella. En usko!
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnittelut Porilaisille voitosta! Täytyi ihan tulla nostamaan hattua yhdelle hienoimmista yv-maaleista, mitä on pitkään aikaan nähty. Nimittäin Urheilukanavan lähetyksestä bongasin tuon Pasi Tuomisen maalin ja kiekko liikkui todella hienosti, nopeasti ja tarkasti Fandulin ja ööh...Peltosen (?) kautta Tuomiselle, joka tinttasi karkin reppuun. Harjulan Tupe näytti spurttiansa ja siitä myöskin ansaittu palkinto. Että näin...
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
-Pelicans oli täysin surkea

-Ässät ei ollut paljoa parempi, mutta ilman muuta ansaitsi voittonsa

-Kuivalainen oli Pelicansin ainut pelimies

-Hyvästi playoffit
 

Diver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Raporttia hallilta

Voitto järkevällä pelillä.

Ensimmäiseksi hallissa huomasi heti vähäisen yleisömäärän (2700). Ässälippuja ei näkynyt yhtään. Tosin muutama "Korppi" paita onneksi sentään. Vaikkaisin että ässäkannattajia oli paikalla tusinan verran ehkä vähän enemmän.

1.Erä
Pelicans painosti hurjasti alusta alkaen. Jokela haparoi ekat kudit ja sylki ne eteensä. Ässät ei saanut ekaan minuuttiin kiekkoa pois omalta alueelta. Pelicans sai maalinsa kovan painostuksen jälkeen. Veto oli lähes siniviivalta lähtenyt lerppu joka upposi luvattoman helposti Jokelan hanskan vierestä yläpesään. Mielestäni maskia ei juuri ollut. Tässä vaiheessa jo ajatteli että näinkö tässä sitten käy. Myöhemmin Ässät pääsi kivasti peliin mukaan. Tosin Pelicans näytti voittavan lähes kaikki kaksinkamppailut ainakin Ässä päädyssä.
Loppuerä nyhjättiin melkoista kaksinkamppailuvääntöä. Lisämaaleihin oli Ässillä pari paikkaa ja Pelicanssillakin muutama.

2.Erä
Alkuerä oli tasaista melko hengetöntä kiekkoa. Pelicansin saatua jäähyn vähän ennen erän puolta väliä Ässät aloitti YV:n ihan mukavasti. Hetken alivoimaa pelattuaan Pelicans otti toisen jäähyn. Kiekko saatiin aloituksesta Ässille ja Fandul piti kiekkoa hyvin. Fandul oli pelin alussa aika näkymätön ja hävisi kaksinkamppailut. Loppua kohden kuitenkin herran peli parani ihan kelvolliseksi. No 5-3 YV:ssä Fandulin hieno syöttö alusti Peltosen kautta syötön Tuomiselle joka tälläsi peruslämrin maksin takaa ohi Kuivalaisen. Tämä oli mielestäni koko pelin käännekohta. Ässät hallitsi selvästi loppuerää ja Pelicansin oli vaikeuksia nostaa hyökkäyksiä. Varsinkin Peltosen jäähyn aikana Pelicans ylivoima ei toiminut ollenkaan. Erätaukoa jo odotellessa Fandul maalasi hienon kuvion jälkeen Ässä johdon. Pelicans tuntui luovuttaneen.

3.Erä
Pelicans aloitti hurjasti kuten ensimmäisessä erässä. Kuitenkin hyvistäkänn paikosita ei saatu tulosta. Kiekot menivät ohi maalin ja mahtuihan mukaan päivän komein torjuntakin. Toisen erän muutaman hyvän torjunnan myötä Jokelan otteet paranivat loppua kohden. Jokelan yksi paraatipelastus saattoi varmaan Pelicans päät painuksiin. Torjunta oli hieno luiku maalin kulmalta toiselle kun Pelicans laukaus tuli nopeasta syötöstä suoraan Jokelalle. Loistavalla likkumisella maali estettiin. Pelicans painostus loppui sitten Reimarin typerään jäähyyn. Reimari otti Ässä hyökkääjää kädestä kiinni kun tämä oli kurvaamassa maalille B-pisteen kaaren takaa. Ässät pelasi viimeiset viisi minuuttia hienosti. Karvattin ylhäältä ja Pelicans ei saanut Kuivalaista pois maalilta ollenkaan. Lopullinen niitti tuli sitten yhdestä lukuisista Pelicvans harhasyötöistä keskikentältä. Ässien 2-0 vastaan hyökkäys päättyi Harjulan hieman tuuri maaliinkin. Korpisalo oli kyllä hyvin kärkkymässä syöttöä.

No pelistä yleisesti voisi sanoa että Ässien peli oli alussa hyvin hermostunuttta mutta vapautui ihmeellisesti johtomaalin myötä. Kun kolmennen erän alun kova Pelicans painostus ei tuottanut maalia niin Ässät ottivat lopullisestipelin haltuunsa. Viimeiset viisi minuuttia olivat Ässiltä todella hyvää ja järkevää peliä. Ei vetäydytty ollenkaan kuoreen vaan karvattin rohkeasti ja hyökättiin. Oiva veto valmentajalta. Yksittäisistä pelaajista onnistujiin nostaisin Tähtisen (toi kiekkoa erinomaisesti ylös), Salosen (muutama mukava harhautus) ja Rontti oli ihan pirteä. Fandulia en kauheasti kehuisi vaikka tehoja tulikin. Todella arkaa on herran peli.

Pelicans katsomo kritisoi tuomaria välillä melko ankarasti, mutta mielestäni Rönn saa ihan puhtaat paperit. Banaania tarjottiin ja puhuttelulla pelin jälkeen uhattiin. Tietysti nuija huudot kaikuivat myös.

Tästä on hyvä jatkaa. Toivon että pelaajien itseluottamus nousee.
 

Apuvalmentaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voitto tuli, vaikka itse pelin tasossa ei paljoa hurrattavaa ollutkaan. Ehkäpä tämän voiton ansiosta kypärän koko hieman kasvaisi, vaikka XS:stä S:n ja uskallettaisiin rohkeasti pelata sitä peliä, jolla alkukaudesta pystyttiin voittamaan. Voitto ei todellaakaan tullut helpolla, mutta kaikesta huolimatta voitto oli kuitenkin ansaittu. Itse peli ei suuria hienouksia tarjonnut, Pelikaanilta puuttui Kauppila ja sen kyllä havaitsi välittömästi. Pelikaanien kuviot olivat täysin hukassa ja järjestelmällisiä hyökkäyksiä eivät kaanit tainneet pelissä juurikaan esittää.

Padan esitys pohjautui puolestaan varmalle oman pään pelille, jonka jälkeen edes yritettiin sommitelmallisia hyökkäyksiä. Useasti kuviot olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin hienoa ja organisoitua. WTS toimi jälleen suhtellisen varmasti ja peli saatiin lähes poikkeuksetta aina Pelicans päätyyn, MUTTA missä on tämän ykkösnyrkin laukaukset. Herra Tähtinen ei pelissä ampunut kertaakaan, vaikka vähintään kolme kertaa äijä oli vapaana aloituspisteen kaarella. Lähinnä Tähtinen yritti kuljettaa kiekon maaliin tai sitten ajaa maalin kulmalle ja heittää toivotaan toivotaan passin luukulle, jossa W ja S olivat pidettyinä ja loistavatkin paikat kuivuivat näin kokoon. Samaa pikkunäppärää näpertelyä oli myös muissa vitjoissa, vetoja säästellään aivan liikaa ja yritetään hakea vedon sijaan jotain täysin käsittämätöntä syöttöä. Vetoja olisi saatava paljon enemmän ja tämä peri synti on ollut ilmeinen koko kauden ajan.

Illan ottelusta poimisin suurimpana yllättäjän Oleg Sorokinsin. Kerrassaan ylivertainen suoritus Ässien takalinjoilla. Minuutteja kertyi reippasti yli 20 ja aina kentällä ollessaan Oleg rauhoitti peliä ja pystyi liikkuvuudellaan myös avaamaan peliä. Eipä ole turhan takia Sorokinsin otteita aiemmin kehuttu. Mies on illan ottelun perusteella todellinen vahvistus takalinjoille ja hänen avullaan padan puolustukseen saadaan vihdoinkin kauan kaivattua liikettä. Olisi kiva tietää, mitä Oleg on viimeiset pari vuotta vääntänyt, mutta kehitys Vaasan Sportin ajoista on ollut huikea. Mikäli jokin ulkomaalainen pataan täksi kaudeksi vielä hommataan, niin Oleg ei varmasti hinta/ laatusuhteeltaan ole huono vaihtoehto.

Jokela joutui pelaamaan erittäin vaikean ottelun. Oliskohan ollut ensimmäinen veto kohti maalia, joka samalla painui myös verkkoon. Alku ei tästä johtuen todellakaan ollut helppo. Maalin jälkeen taidettiin pelata lähes kymmenen minuuttia siten, ettei Antti torjunut kertaakaan. Luonnollisesti seuraava maalia kohti tullut laukaus oli todella paha veto siniviivalta kovan maskin takaa ja tämän Antti hoiti todella hienosti. Toinen erä noudatteli suunnilleen samaa linjaa kuin ensimmäinenkin, vetoja sateli harvakseltaan ja yleensä vedot olivat suhteellisen pahoja. Muutama kiekko Antilta putosi inhottavasti eteen, mutta tällä kertaa Ässien puolustus luuti reaboundit väljemmille vesille. Kolmannen erän ensimmäiset viisi minuuttia olivat hurjaa Pelicans painostusta, mutta Antti kesti edelleen. Yhden aivan varman maalin hän myös torjui, venyttäen patjansa maalin edessä yksin olleen Pelicans pelaajan ohjauksen eteen. Kaiken kaikkiaan Jokelan peli oli hyvä ellei jopa loistava. Mielestäni Scott voisi levätä myös torstaina Kärppä -pelin, jolloin Lukkoa vastaan Isomäkeen saataisiin hyvin levännyt ykkösmaalivahti maalille. Oulusta ei liene myöskään kauheasti pisteitä tarjolla, joten tällöin Scottin pelihuumoriakin voitaisiin säästellä lauantain elintärkeään Lukko otteluun.

Illan muista pelaajista jäi mieleen positiivisessa mielessä Rochefort. Todella yritteliästä peliä alusta loppuun ja aloituksissa tämä mies on todellakin parhaimmillaan. Enpä olisi ensimmäisenä tuomitsemassa Rikua huonoksi vahvistukseksi, vaan paikkojen ollessa kunnossa hänestä voisi olla hyvinkin hyötyä kevään tärkeissä väännöissä. Fandul on Fandul, vaarallinen tällä kertaa molemmissa päissä. Ei Fadua edelleenkään puolustaminen kiinnosta ja tästä johtuen Fandulin kentän ollessa jäällä pelin painopiste oli liian usein Ässä päädyssä. Ylivoimalla Fandul oli parhaimmillaan pystyen rauhoittamaan ja rakentamaan peliä, josta esimerkkinä oli Ässien 1-1 tasoitus. Illan hunoimmat esitykset löytyivät puolestaan puolustuspäästä, jossa Glad ja Boman olivat useasti todellisissa vaikeuksissa. Liike ei tahtonut riittää Pelicansia vastaan , joten mitenköhän herrat mahtavat pärjätä torstaina Tekratin ja Tonin kanssa? Veikkaanpa, että Sorokinsille ja Peltoselle on luvassa jälleen rutkasti peliminuutteja.

Yhteenvetona pelistä voisi todeta, että räkäpisteet saatiin. Positiivista oli myös se, että kerrankin kolmannessa erässä peli pystyttiin pitämään hanskassa, vaikka edelleen johtoasemassa peli passivoitui aivan liikaa ja ote annettiin suosiolla vastustajalle. Tästä on kaikesta huolimatta hyvä jatkaa ja ehkäpä sielä kuuluisan tunnelin päässä on muutakin kuin vastaan tuleva juna...
 

Diver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokela

Viestin lähetti Apuvalmentaja

Jokela joutui pelaamaan erittäin vaikean ottelun. Oliskohan ollut ensimmäinen veto kohti maalia, joka samalla painui myös verkkoon.

Jokela torjui aluksi 3-4 vetoa eteen sylkien ennen sitä maaliinmennyttä leijuvaa lerppua. Ekan erän Antti haparoi melko pahasti, mutta otteet paranivat toisessa erässä muutaman patjatorjunnan myötä. Tosin yksi kiekko meinasi mennä helposti maaliin pudottamisen jälkeen. Onneksi Ässäpakit siivosivat tilanteen.

3.erä oli Jokelalta erinomaista peliä. Haparoinnista ei näkynyt enää jälkeäkään. Jos tälläistä peliä jatkaa niin kannattaa maaliin ottaa useamminkin. Niihän se taitaa olla että pelikokemusta kaivataan niin otteetkin paranee.
 

Kippari

Jäsen
Suosikkijoukkue
useampiakin
Onnittelut Ässille 2 pisteestä!

Pitkästä aikaa Ässät voitti. Ja vielä vieraissa. Tosin ei vastuskaan ollut sieltä kovimmasta päästä. Sarjasijoitus parani yhdellä, mutta se ei ole tässä vaiheessa tärkeää. Tärkeää on pitää pudotuspeliviiva tavoitettavissa. Viime kaudella JyP jäi 56 pisteellä pudotuspelien ulkopuolelle.

57 pistettä varmasti riittää pudotuspeleihin eikä se vaadi kuin 30 jäljelläolevasta pelistä 39 pistettä, mikä on aivan realistista. Jos tänään olisi tullut turkkiin, niin 41 pojoa olisi ollut jo vaikeampaa.

Pikku hiljaa porukka alkaa olla kanssani samaa mieltä, että mv Langkowia on peluutettu liikaa! Ehkä sen jälkeen, kun mies itse pyysi lepoa.

Jokelalle ainoa maali oli kyllä helppo, muusta en tiedä sanoa kun en ollut katsomassa. Maali oli MTV:n Hockey Nightista katsottuna. Mutta lienee mies pelannut ihan kelvollisen pelin kun ei päästänyt yhtä enempää.
 

JanJ

Jäsen
Re: Onnittelut Ässille 2 pisteestä!

Viestin lähetti Kippari
Pikku hiljaa porukka alkaa olla kanssani samaa mieltä, että mv Langkowia on peluutettu liikaa! Ehkä sen jälkeen, kun mies itse pyysi lepoa.
Kukas se kissan hännän nostaisi ellei...

Olin yllättynyt että et haukkunut valmennusta tai taloutta. No ehkä seuraavassa viestissä sitten.
 

osa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sport
nonnii

niihän siinä sitten kävi et voitto tuli kon pistettiin kakkosveskaria maalille! Antin pelistä en kyllä osaa mitää sanoa kun en peliä nähny, mutta eikös se niin mee kun voitto tulee niin maalivahti pelaa riitävän hyvin. ja saahan sitä haparoida kunhan haparoi ne kiekot muualle ku maaliin. Joo jokelaa vaan kärpä peliin maalille ja lankku sitten lukkopeliin mihin mäki oon täältä maalta tulos. toivottavasti saahaan kunnolla väkeä hallille ja mekkala pystyyn. mutta se on sitte toinen asia. oli vissiin aika vaisu peli tää pelikaanipeli mutta niinhän siinä pakkaa käydä kun kaks peräpään joukkuetta kohtaa tärkeäs ottelus. hyvä että saatiin putki poikki ja tästä on hyvä jatkaa etiäpäin. toivotaan ettei ainakaan murskatappiota tuu tosta kärppäpelistä.
 

Corbucci

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Ihanaa!!!!

Voi että kun tekee makiaa vihdoin voitto, tuntuma viivaan säilyy. Jokela vaan Kärppä peliin niin hyvä tulee ja Lankku Lukkoa vastaan maaliin levänneenä. Innolla odotan Kärppiä vastaan peliä josta yksikin piste olisi todella hyvä. Ton ei varmaan pelaa koska MTV3 mukaan Tonilta on sormi murtunut.
 

The Rock

Jäsen
Tästäkö alkaa parempi jakso?

Ensiksi täytyy kiittää joukkuetta hienosta taistelusta, Kiitos Ässät. Sitten täytyy todeta ettei ottelu ilmeisesti ollut mikään jääkiekon riemuvoitto, mutta Ässät teki sen mitä tarvittiin vieraspisteiden ottamiseen ja matkasi Poriin 2 todella tärkeää pistettä mukanaan.

Ilmeisesti kannattaa istuttaa Vjatseslav Fandulia välillä 1 peli penkillä niin seuraavassa Fadu tulee ja tekee sitten tuhojaan. Mies oli Ässien herra ja hidalgo kaataen Pelicansin 1+2 tehoillaan. Maalissa nuori Antti Jokela sai näyttöpaikkansa ja torjui ilmeisen mukiinmenevästi (miinus ensimmäinen kuti). Toivottavasti Ana saa jatkaa myös Oulussa sillä siitä ottelusta ei ole hirveästi odotettavissa jos peli ei parane todella hurjasti.

Playoff-viivaan on eroa 8pistettä. Aika suuri se ero on, mutta jos ennen joulutaukoa olevista peleistä napsitaan pisteitä siihen tahtiin, että joulutauon alkaessa viiva on 4-5 pisteen päässä niin kaikki on vielä mahdollista.

Tuolla #ässät irc-kanavalla (tunnetaan myös nimellä "Virtuaalinen Isomäki") on keskusteltu siitä, että kultakypärä siirtyy kohta Jari Korpisalon päähän! Tämä olisi Ässä-kapteenilta kova suoritus, jonka arvoa nostaa se, että Ässät ei viime peleissä ole juhlinut ja tästä syystä joukkueen alkukauden pisterohmut Tähtinen ja Wesslin ovatkin hyytyneet aika pahasti, mutta Korppi on naputellut pikkuhiljaa pongoja tämän lamankin aikana ja on enää 2 pisteen päässä kultakypärästä. Olisihan se hienoa jos Porin "Oma poika" saisi vielä kerran pitkän uransa päätteeksi laittaa kutreilleen tämän kellertävän kipon!

PORI JYLLÄÄ!!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös