Pelaako Pekka Virran KalPa Liigan viihdyttävintä vai etovinta kiekkoa?

  • 5 734
  • 28

Pelaako Pekka Virran KalPa Liigan viihdyttävintä vai etovinta kiekkoa?

  • Viihdyttävintä.

    Ääniä: 19 16,1%
  • Etovinta.

    Ääniä: 54 45,8%
  • "EVVK", sanoisi Samuel Eto'o.

    Ääniä: 45 38,1%

  • Äänestäjiä
    118

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kuopio on savon detroit ! X D

Minäkin ihmettelen että pidät tätä hyvänä asiana. Detroitissa on kaikki päin persettä, kiekkojoukkuekin on huonoimmassa jamassa sitten 80-luvun. Kaupungissa asuu enää ghettoniggoja romahtamaisillaan olevissa röttelöissä, keskiluokka ja rikkaat ovat paenneet metropolialueen lähiöihin. Kuopiolla kuitenkin kai pyyhkii ihan hyvin? Kaunis kaupunki, mitä nyt pari kertaa siellä vieraillut. Viihdyttävän erilainen verrattuna eteläsuomalaisiin paikkoihin.

Äänestin että etovinta. Syynä Hakametsässä nähty viimetalvinen Tappara-Kalpa, mitäänsanomaton nyhjäys jonka Tappara voitti 2-1 tai 3-1. En katso Kalpan pelejä.
 

Savon Detroit

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Sabres
Detroit on yhdysvaltojen slummiutuva, moniongelmainen ja konkurssikypsä persereikä, joten toivottavasti ei
No, en ole käynyt kenenkään persreiässä joten en tiedä kuinka pimeää siellä on mutta ainakin red wings on jo perinteiltään hieno joukkue johon itse Peksi humoristisesti viittasi aikoinaan kuten minäkin tässä: Kuopijo on Savon Detroit, ikäänkuin perinteellisesti ja pelillisesti . Ei tämä ole liian vakavaa, tämä on jääkiekkoa! : D
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Ruandan kansanmurhan seuraaminenkin oli miellyttävämpää kuin KalPan otteluiden katsominen. Tulee mieleen, että ollaanko KalPan jääkiekkotoimintaa jo ajamassa alas ja keskittymässä seuraavaan vaiheeseen eli Bandyliigaan siirtymiseen. Siltä se tekeminen kentällä ainakin näyttää.
 

DiamondDoll

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Jesse Joensuu
Olen katkera porilainen eli viime kauden paskan takia en voi koskaan mitään positiivista Pekka Virrasta sanoa mutta ei voittava kiekko aina tarvitse olla nättiä. Kunhan on kahdesta joukkueesta se vähemmän huono jäällä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös