Pelaajasiirrot

  • 15 463
  • 176
Viestin lähetti Mr. Smith
Olisi vielä yksi suuri treidi, mutta saattoi tulla hieman myöhässä, koska odottaa liigan hyväksyntää. Eli Arnott ja McKay + eka kiekka vaihtaa Nieuwendyk ja Langenbrunner.

Tarkoittaako tämä ettei kauppa ole vielä varma? En jaksa uskoa, että kauppa voisi peruuntua.
Toisaalta mistä lähteestä koko juttu tuli? JA:n etusivulla asia ainakin jo julkistetaan.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti Abu Nyt voi varmaankin lopettaa spekulaatiot Flyerssin maalivahti-kaupoista, kun lähivuosina organisaatiosta ei ole NHL-maalivahteja nousemassa.

Olen hiukan eri mieltä. Molemmat haluavat olla ykkösmolareita, eikä kahden "ykkösmaalivahdin" tilanne ole joukkueelle hyväksi.

Antero Niittymäkeä pidetään ihan hyvänä prospectina.
 

AnaKonda

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Kärpät, NJ Devils, Kraken
Stephane Richer siirtyi Pittsburghista New Jerseyhin 7. kierroksen varausoikeutta vastaan. Richer on pelannut aikaisemminkin Devilseissä, mm voitti 1995 mestaruuden joukkueen riveissä...
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
voi prkl!

Arnott ja M'kay! :mad: Kaikista maailman ihmisistä Arnott Dallasiin! Ei edes pysty lohduttautumaan vahingonilolla, jota Paskaraitiksen siirtyminen Coloradoon tuotti. Joku kysyi Nieuwyn sopparista, sitä on vielä reilu vuosi jäljellä. Lags on RFA ens kesänä.
Hämmentävä oli toi Dallasin kauppa siltä kantilta, että kun ylitarjontaa sentterin paikalle oli, ni hepä hommaavat sentterin! :confused: Sniper-tyyppisestä laiturista on pulaa, ni GM hommaa Randy McKayn!
 

hege

Jäsen
Mitä ihmettä Boston noilla pakeillaan oikein tekee?
by Henkka

Taitaa sitten Jarnon päivät Bostonin takalinjoilla olla luettu, tosin eikös nämä Girard, Boynton ja varsinkin Jackman ole ennemmän niitä tulevaisuuden miehiä ja Kotalik (eikös kaveri ole melkein Kultasen ikäinen?) ei taida koskaan lyödä itseään läpi? No oli miten oli, on vaikea nähdä Jarnon enään ensikaudella mahtuvan pelaavaan kokoonpanoon kun pitäisi nuorempiakin saada kokoonpanoon mahdutettua.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Niittymäellä Philadelphian siirto tekee hyvää. Clarke myönsi Ouelletin kauppaamisen jälkeen, että ensi kesänä he yrittävät tehdä Niittymäen kanssa sopimuksen. Saattaisi Anterolla olla parin vuoden ja muutaman farmikauden jälkeen hyvätkin mahdollisuudet Philadelphian maalinsuulle. Tosin Ouellettia pidettiin Philadelphian tulevaisuuden mokena ja yksi hieman huonompi kausi muutti kaiken.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Pitihän se Detroitin tehdä se pakollinen kauppa. Ilmeisesti Averyn pirteät otteet saivat Hollandin luopumaan nuoresta Butsajevista, joka ei kuitenkaan tällä kaudella ole paljon edustusmiehistössä esiintynyt. Luulisin, että aloite tuli Atlantan puolelta, koska en oikein ymmärrä mikä tarve oli Slegr hankkia.
Lidström - Chelios - Duchesne - Olausson - Fischer - Slegr - Dandenault - Wallin ovat nyt 8 pakkia. Slegrin tulon myötä Wallinin peliaika tullee vähenemään. Harmi.
 

Jukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Yksi aikakausi päättyi sitten Washingtonin historiassa, kun Adam Oates kaupattiin. Vaihdossa nuori molari, jonka arvo on ollut laskussa + varausvuoro(ja?) joista ei koskaan tiedä mitä niistä tulee. Vähän harmittaa. Toki Oates varmaan kahden vuoden sisällä lopettaa, mutta silti joukkueen sentteri-osasto jää nyt niin heppoiseksi, että pudotuspeleissä ei ole mahdollisuuksia, vaikka Capitals sinne jollain ilveellä selviäisikin. Mikäs UFA-tilanne on ensi kesänä? Onko siellä senttereitä tarjolla?

Dallasin ja New Jerseyn kauppa näyttää ainakin pitemmällä aikavälillä ajatellen kallistuvan Dallasille. Arnott toki oli pettymys tällä kaudella, mutta mies on parhaassa iässä pelaajaksi ja lahjansa hän on näyttänyt. Langenbrunner ei ole koskaan vastannut odotuksia, tuskin Devilseissäkään. Nieuwendyik on toki monipuolisempi ja parempi pelaaja kuin McCay, mutta pitää muistaa, että Nieuwun polvet ovat sökönä, eikä miehellä muutenkaan ole montaa kautta jäljellä. Taitaa olla jopa ensi kesän UFA?

Muista kiinnostavin on ehkä Mike Yorkin siirtyminen Edmontoniin. Edmontonissa on kai haluttu aktiivisesti eroon Tom Potista(ainakin yleisö). Tuntuu, että tässä vaihdossa meni ylisuorittaja(York) vaihdossa alisuorittajaan. Pitemmällä aikavälillä Poti varmasti nousee NHL:n kärkipakkien joukkoon, York tuskin ainakaan parantaa tästä kaudesta. Veikataan, että tämä kauppa päättyy pitemmällä aikavälillä vahvasti Rangersin voitoksi.

Vieläkö Ferriksen sähköposti toimii? Laitoin jo viestiä.
 

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Re: voi prkl!

Viestin lähetti Justus
Arnott ja M'kay! :mad: Kaikista maailman ihmisistä Arnott Dallasiin! Ei edes pysty lohduttautumaan vahingonilolla, jota Paskaraitiksen siirtyminen Coloradoon tuotti. Joku kysyi Nieuwyn sopparista, sitä on vielä reilu vuosi jäljellä. Lags on RFA ens kesänä.
Hämmentävä oli toi Dallasin kauppa siltä kantilta, että kun ylitarjontaa sentterin paikalle oli, ni hepä hommaavat sentterin! :confused: Sniper-tyyppisestä laiturista on pulaa, ni GM hommaa Randy McKayn!

KUULEPPAS kaveri Wilson pistää Arnotin Lehtisen ja Modanon oikeaan laitaan ja uskon että on loistava kaveri siellä!
 

finnishninja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gunnilse IF
Marko Tuomainen

Huhuja liikkuu kovasti että hän olisi tehnyt sopimuksen Frölunda Indiansin kanssa.. Onko joku kuullut??
 

#99#

Jäsen
Täysin turha tuo Dallasin ja Devilsin välinen kauppa. Kaupasta ei ole mitään hyötyä kummallekkaan. Tuntuu vähän että kun Dallas ei saanut Burea niin piti vaan tehdä joku treidi. Dallasin olisi pitänyt hommata kunnon laituri tyyliin Amonte, Guerin.

Tuo Oatesin kauppa kans hieman ihmetyttää. Heittikö Washington pyyhkeen jo kehään ajatellen pleijareita. Eihän playoff-viivaan ole kuin 3 pistettä ja pelejä jäljellä yli 10. Tosin tulevaisuutta ajatellen treidi oli Washingtonin kannalta ihan hyvä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Poti/Murray - York

York on pelannut hyvän kauden Rangersissa, mutta anti kattoa. Miten mies pelaa Comrien/Carterin/Hechtin rinnalla, jotka eivät kuitenkaan ole ihan samaa tasoa kuin Lindros/Fleury/Nedved. Potin lähtö ei ole sinänsä menetys Oilersille, kun Niinimaa sekä Brewer pyörittävät peliä. Tällä hetkellä kaupan voittaja on Oilers (ainakin minusta), mutta tulevaisuudessa voi olla toisin.
 

Langkow#18

Jäsen
Suosikkijoukkue
IPK
No saihan Dallas kovan pleijari vääntäjä McKayn ja Arnott on hyvä sentteri. Dallas tossa kaupassa mun mielestä voitti, ainakin pitkällä tähtäimellä. Saa nähdä miten Arnottin peli muuttuu kun rinnalla ei ole enää Eliasta ja Sykoraa. Ja Nieuwendyk tulee jäljellä olevian A-linen herrojen keskelle?
 

Vaicci#63

Jäsen
pyydän anteeksi sopimatonta käytöstäni ja alhaisia haukkumisia!mutta sitten asiaan:
Kasparaitis on varmasti ainakin kovuudellaan Coloradolle hyvä vahvistus.
Oates voisi istua hyvin LeClairin sekä Recchin keskelle (miehellä 57 syöttöä)
Langenbrunner vs Mckay:Oli turhaa treidata nuori Jamie vanhaan McKayhyn tulevaisuuden kannalta mutta playoffeissa tarvitaan kokemusta.
Arnott vs Niewendyk:Joe varmasti yksi parhaista kahden suunnan hyökkääjistä kun taas Arnott vähän kovempaa tavaraa.
Poti-Murray:Varmasti tulevaisuuden pelaajia ainakin Poti.New york tarvitsee Leetchille "Lämppärin".Murraystä en osaa sanoa mitään.Yorkistä on myös tulossa yksi huipuista.Hyvä kauppa hyökkäyksen osalta Edmontonille.

Slegr vs Butsajev:Tämän kaupan voitti Detroit.Slegr varmasti vahvistaa alakertaa.Butsajevin tulon myötä saadaan lisää nuoria Atlantaan
 

Xtrmntr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP
Jokohan tässä alkujärkytystä toipuneena osaisi kommentoida oman seuran tekemisiä. No kokeillaan. Ensin Bobby Clarke päätti kaupata jälleen kerran yhden nuoren ja lupaavan puolustajan pois ja vaihdossa tuli jälleen kerran kokemut pelaaja (lue=vanha kehäraakki, joka pistetään suoraan farmiin syömään nuorten peliaikaa). Francis Lessard sai siis pakata kimpsunsa ja matkustaa Atlantaan. Ok, kauppa on perusteltavissa ihan järkisyillä, joten en mussuta siitä sen enempää. Lessardille olisi kuitenkin voinut antaa näyttöpaikan jossain vaiheessa, mutta vaikeaahan nuoren kovanaaman on syrjäyttää kuutta, seitsemää kokenutta puolustajaa. Vaihdossa Philly sai neljännen ja seitsemännen kierroksen varaukset sekä David Harlockin, joka passitettiin suoraan farmiin. Ilmeisesti Phantoms yrittää voittaa tosissaan tämä vuonna Memorial Cupia. Flyers olisi todennäköisesti menettänyt kaverin ensi kesänä muutenkin, joten hyvä että korvaukseksi saatiin edes jotakin. Itse kyllä toivoin Lessardista Richardsonin seuraajaa.

Seuraava Clarken siirto olikin sitten vähintäänkin kummallinen. Vähälle peliajalle jäänyt sentteri Kent Manderville kaupattiin Pittsburghiin, jossa vaihdossa tuli rikollinen ja ylijäämämies Billy Tibbetts. Manderville oli kolmeen parhaan alivoimapelaajan joukossa Flyersissa ja pelasi aina loistavasti puolustusspesialistin roolissa. Valitettavasti miehen muut taidot eivät olleet samalla tasolla, ja tällä kaudella hän jäi hieman yllättäen Marty Murrayn varjoon. Mutta mutta. Manderville on erittäin pätevä roolipelaaja, joka tekee pyyteettömästi töitä joukkueen eteen. Hän ei mussuta vähäisestä peliajasta tai muustakaan, ja on erittäin tärkeä pelaaja joukkueelleen. Kaupan jälkeen joukkueeseen jäi neljä sentteriä eikä loukkaantumisten varalle ollut oikeastaan ketään pelimiestä. Ja kas kummaa, heti kaupan jälkeen Flyersilta loukkaantuvat sekä Jeremy Roenick ja Keith Primeau. Niinpä joukkueesta puuttuukin yht'äkkiä kaksi sentteriä ja Clarkelle iskee paniikki. Mutta siitä hieman enemmän myöhemmin.

Siirto sinänsä olisi ollut hyväksyttävissä Mandervillen itsensä takia, mutta mitä Flyers saikaan vaihdossa? Kivitalon kokoisen ja täysin puukätisin laiturin, joka on bonuksena vielä täysi rikollinen ja idiootti. Tibbetts on kovaotteinen laituri, joka on tehnyt mukavasti pisteitä farmitasolla, mutta näytöt NHL:stä puuttuvat vielä. Yksityiselämässä kyseinen heppu onkin sitten täysi mulkvisti, ja en voi käsittää kuinka Clarke voi hankkia sellaisen tyypin joukkueeseen. Clarke puolusteli kauppaa sillä, että Tibbettsin rikkeet ovat tapahtuneet 10 vuotta sitten nuorena pojankloppina, mutta valitettavasti hän on näyttänyt kyntensä myös myöhemminkin. Kyseessä on siis sama kaveri, joka raiskasi 17-vuotiaana sammuneen ja huumatun tytön (useasti), mutta vältti vankilan rikkaiden vanhempiensa asianajajan ansiosta. Myöhemmin sama sankari on muun muassa tappeli ja uhkaili aseella poliisia jostain tuntemattomasta syystä. Tibbettsin ansiolistalle kuuluu myös näiden tapahtumien todistajien uhkailua ja muita ampuma-aserikoksia sekä hulvatonta autoilua poliiseja karkuun. Kiekkokaukalossa Tibbettsin suurin meriitti on viimekautinen suckerpunch suoraan omasta vaihtoaitiosta vastustajaa päähän. Vaikka kauppa olisi jotenkin perusteltavissa pelillisellä tasolla, niin itse en ottaisi tälläistä mallikansalaista omaan kiekkojoukkueeseeni.

Tästä kaupasta jotenkuten selvittyäni edessä oli kaikkein suurin järkytys. Juuri ennen siirtorajan umpeutumista Bobby Clarke teki paniikkiratkaisun ja hankki Capsista Adam Oatesin väkisin joukkueeseen. Koska kyseessä oli ns. myyjän markkinat, niin Clarkelta vedätettiin organisaation lupaavin pelaaja, jota on pidetty tulevaisuuden varmana ykkösmokkena sekä kolme varausvuoroa. Itselläni ensimmäinen reaktio oli järkytys ja sen jälkeen päälimmäiseksi tunteeksi jäi vitutus. Hetken aikaa rauhoituttua ja mietittyäni järkytys alkoi laimentua ja tilalle tuli jopa pientä tyytyväisyyttä. Vaikka kauppa oli pahimmanlaatuista vedätystä ja ylihinnan maksamista, niin pelaajana Adam Oates pilkkii Flyersin tämänhetkisiä ongelmia liki täydellisesti. Totta kai joukkueeseen olisi voitu hankkia se yksi puolustaja lisää, mutta suurimmat ongelmat ovat olleet erikoistilannepelaamisessa. Adam Oates on liigan parhaita ellei paras aloittaja ja suorastaan maaginen syöttelijä. Flyersin paras aloittaja on ollut Marty Murray, joka pelaa nelosketjussa ja kaksi parasta sentteriä (Primeau, Roenick) eivät ole huippuluokkaa tällä pienellä, mutta tärkeällä osa-alueella. Oates on ja se auttaa joukkuetta varmasti todella paljon. Toisekseen Flyersin ylivoimapeli on ollut aivan käsittämättömän surkeaa joukkueen sijoitus ja materiaali huomioiden. Oates on liigan paras pelintekijä ja yv-pelin todellinen spesialisti, ja paras mahdollinen vahvistus tässä tilanteessa. Mark Recchi ja varsinkin John LeClair ovat pelanneet odotuksiin nähden vaisun kauden, ja toivottavasti Oates saa miehet syttymään.

Kokonaisuudessaan ja lyhyellä aikavälillä kauppa pitäisi olla liki täydellinen Flyersille. Tosin korvaus 39-vuotiaasta vapaasta agentista oli aika huikaiseva, mutta Flyersilla oli/on taskussaan todella paljon varausvuoroja kahdella seuraavalla draftilla. Ainoastaan Oulletin menetys harmittaa, mutta toisaalta Flyersin maalivahtitilanne on erittäin hyvällä mallilla ja nuorten maalivahtien kehitystä ei voi koskaan ennustaa tarkasti. Niinpä Clarkella oli varaa tehdä kyseinen hieman uhkarohkea liike. Tämän kaupan seurauksena tilanne Clarken kohdalla on tulos tai ulos. Uskaltaisin melkein veikata, että Bobby saa kengänkuvan persauksiinsa ensi kesänä, ellei Flyers voita mestaruutta tai mene vähintään loppuotteluun. Oatesin hankinta parantaa FLyersin osakkeita todella merkittävästi ja kaiken loksahtaessa kohdalleen Oates saattaa parantaa peliä enemmän kuin kukaan arvaakaan. Toivottavasti Roenick kuntoutuu pudotuspeleihin mennessä, jolloin Phillylla olisi heittää vaatimaton sentterinelikko Roenick, Oates, Primeau ja Dopita kaukaloon.. Itse olisin toivonut yhden sentterin vaihtoa huippupuolustajaan, mutta aina ei voi saada kaikkea. Hyvä näinkin, sillä tilanne tämän kauden osalta näyttää nyt entistä paremmalta.
 

Ferris

Jäsen
Terminaattorin kanssa pitkälti samaa mieltä

Kun kaupan kuulin ekana niin kyllä se tuntui aikamoiselta vedätykseltä McPhee taholta, mutta ajanmittaa siihen löytyi selkeästi järkeä ja selitystä myös Phillyn puolelta.

Ihmettelen edelleen kovasti tuota Ouelletin(?) antamista kaupassa, varausvuorot ymmärrän kyllä. Itse odottelin, että Adamista olisi saatu vain ehkä nuo 2. ja 3 kierroksen varaukset. VAikka varauksia tulikin kolmin kappalein niin ei niiden arvo ole loppujen lopuksi kauhean korkea, koska Flyers luultavimmin menee neljän parhaan joukkueen sakkiin ja näin vuorot ovat kierrosten loppupäästä. Lisäksi tämän kesän varaustilaisuus ei taida olla puheiden mukaan niin hyvä kun vuoden 2003 tulee olemaan. Nuo varausvuorot antavat kuitenkin McPheelle mahdollisuuden tehdä pelaajakauppoja kesän aikana. Capseillä on nyt ensi kesälle 3 ekan ja tokan kiepin vuoroa ja kahdet 3. ja 4. kierroksen vuorot, joista varmasti osa pyritään vaihtamaan pelaajiin tai korkeampiin kierrosten alkuvuoroihin.

Vaikka monen mielestä Capsien pudotuspelimahdollisuudet menivät Oates-kaupassa, niin mielestäni kauppa oli kuitenkin järkevä Capsien kannalta. Vaikka Oates olisi mukana loppukauden, niin ei joukkueella olisi ollut sen parempia jakoja mahdollisissa pudotuspeleissä kuin nykyiselläkään porukalla. Jatkosopimusta ei olisi McPheen mukaan tehty ja näin mies olisi vaihtanut maisemaa ilmaiseksi. Nyt saatiin todella lupaava nuori maalivahti, jonka tulo vähensi yhden osa-alueen hankintalistalta.

Edit:

Vielä piti sanoa tuosta McPheestä, että en ole täysin vakuuttunut hänen kaupantekotaidoistaan vieläkään. Tuntuu siltä, että hän on turhan rauhallinen ja liikaa miettivä kaveri. Kaksi suurinta kauppaa (Jagr ja Oates) on tehty vain siksi, että vastapuolen GM:t ovat ottaneet yhteyttä McPheehin. Roenickinkin kohdalla McPhee oli kesällä unessa, vaikka tulos tuskin olisi ollut toinen vaikka olisi hereillä ollutkin.

Eilisessä kaupassa enemmän vaikutusta oli sattumalla kuin McPheen aktiivisella kauppatoimilla. Kesän aikana hänen tulee olla huomattavasti aktiivisempi, mikäli tahtoo parantaa tosissaan joukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:

Luu2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti hege
by Henkka

Taitaa sitten Jarnon päivät Bostonin takalinjoilla olla luettu, tosin eikös nämä Girard, Boynton ja varsinkin Jackman ole ennemmän niitä tulevaisuuden miehiä ja Kotalik (eikös kaveri ole melkein Kultasen ikäinen?) ei taida koskaan lyödä itseään läpi? No oli miten oli, on vaikea nähdä Jarnon enään ensikaudella mahtuvan pelaavaan kokoonpanoon kun pitäisi nuorempiakin saada kokoonpanoon mahdutettua.

Ales Kotalik on hyökkääjä, joka pelaa Buffalon farmissa. Pavel Kolarikia (29 v.) varmaan tarkoitit.

Bostonin puolustus on ainakin tällä hetkellä umpisurkea. Jos ykköspakit ovat tasoa Hal Gill/Sean O'Donnell, ei hyvältä näytä. Kiekollista osaamista ja ylivoiman pyörittäjää puuttuu. Jonathan Girardista voi tähän olla tulevaisuudessa, jos vain puolustuspeli paranee nykyisestä. Esim. Sandis Ozolinsh tai vaikkapa Kimmo Timonen tekisi terää. Hyökkäys sitävastoin alkaa olla todella kova.
 

Bone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buccaneers, Lightning
Avsin kaupasta plus tulevaa

Tapahtui siis myös Denverissä muutoksia. Kasparaitis sisään ja Nieminen + Berry ulos.

Berry ei ollut mikään iso menetys. Vaikkakin hän on saanut peliaikaa tällä kaudella ja kehittynyt kohtuullisesti, saavuttaen vakipaikan Coloradon kovassa miehistössä, pisteet ovat jääneet tekemättä. Bryan Muir ajaa saman asian.

Coloradon puolustuksessa on nyt viisi kovaa NHL-tason puolustajaa: Blake, Foote, Skoula, deVries sekä Kasparaitis. Näitten lisäksi Pascal Trepanier on ollut koko kauden ylhäällä. Farmista on tulossa kysymysmerkki Jaroslav Obsut. Mutta sen jälkeen ovat NHL-tason puolustajat loppu. Obsut on pelannut tällä kaudella kahdessa pelissä ja ensi kaudella häntä aletaan varmasti vasta ajamaan sisään. Colorado on puolustajan tarpeessa ensi kesänä ja draftissa tultaneen tekemään jotain sen asian eteen. Sekä varauksissa että kaupoissa. Kiekolliselta puolelta löytyy Blake sekä Skoula. Vasara-osastolta Foote sekä puolustava deVries. Molempien osastoiden sekoitusmies olisi loistava valinta uudeksi puolustajaksi.


Nieminen oli pieni menetys. Hän oli viime vuoden finaaleissa loistava, vaikkei pisteitä hirveitä määriä tehnytkään. Mutta Ville onkin enemmän duunaripuolen osastoa. Uusia duunareita on tulossa farmista, mutta siihen kyllä menee useampi vuosi ennenkuin heistä voi kantaa hedelmää. Jos silloinkaan.
Hyökkääjien tehot ovat olleet koko kauden hukassa. Hedjuk ja Forsberg loukkaantuneena, palaavatko ollenkaan tällä kaudella?
Drury ja Tanguay - yössä. Kuka tekee maalit? Sakic?
DenverPostin keskustelussa kysyttiin samaa asiaa. Roy on ollut koko kauden mahtava, mutta hän ei tee maaleja. Puolustus kyllä toimii, siitä ei ole epäilystäkään. Ainoa kysymysmerkki playoffseja varten on tosiaan tuo hyökkäys.


Kasparaitis tuo ilkeyttä lisää Coloradon puolustukseen. Voisinpa väittää, että Avseilla on nyt liigan ilkein puolustus. Tai sanokaa kolme samanlaista pelaajaa samassa joukkueessa?
Blake on avojään pommittaja, Foote on ikävä vastustaja maalin edessä sekä kulmissa ja Kasparaitiksen alassuuntautuvat taklaukset tiedetään. Yhdessä nämä kolme aiheuttavat varmasti ikävyyksiä vastustajalle heidän yrittäessään päästä Avalanchen alueelle.
"Kaspar" ei ole mikään hyökkäypään pelote, puolustuksen kylläkin. Coloradolla on nyt vain kaksi kädellistä pakkia, Blake sekä Skoula. Foote pelaa myös yv:tä, mutta samalla tasolla eivät Adamin kädet ole. Sakicia voidaan käyttää yv:ssä pointilla, mutta kuka sitten pyörittää peliä?
Joukkue todellakin kaipaa huippuvireistä Hejdukia ja toipuvaa Forsbergia. Mutta jos Forsberg pääsee pudotuspeleihin mukaan, kuinka hän pelaa siellä? Ei ainakaan huipputasolla. Kuukauden päästä tosipelit alkavat ja silloin se nähdään.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Mielenkiintoista kun pelaajia kaupataan kahden suosikkiseuran välillä. Mielestäni Odelein-Spacek kauppa oli molemmille hyvä. Hawks sai kokemusta lisää puolustukseen ja Jackets kiekollista osaamista. Spacekin rooli pieneni Chicagossa jonkin verran kun Housley tuli joukkueeseen viime kesänä, näin oli järkevää kaupata hänet. Kun puolustuksesta löytyy ennestäänkin kiekollista osaamista esim. Mironov on Odelein hyvä lisä fyysiselle puolelle. Kauppa oli samalla viesti joukkueelle siitä että voittoja halutaan heti eikä kymmenen vuoden päästä. Mielenkiintoista muuten että Smith on hankkinut joukkueeseensa kaksi entisten seurojensa kapteenia, Nashvillesta Fitzgeraldin ja nyt Columbuksesta nyt Odeleinin. Muutenkin kokemus on ollut avainsana viime aikoina kun myös Reekie tuli tiimiin Washingtonista.

Hieman ihmettelin miksi Spacekin mukana meni myös varausoikeus, mutta ilman sitä MacLean ei kuulemma olisi tehnyt kauppaa Odeleinista. Lähtökohta oli se että vastineena pitää tulla yksi pelaaja + pick. Hyvä kauppa tämä oli myös Columbukselle.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Joo, en lähde tuomitsemaan tuota Dallas-NJ-kauppaa ennen kuin näen kavereiden pelaavan Devilsien paidassa. Tuo toinen kauppa, jossa Richer tulee takaisin on itselleni mielenkiintoinen koska hän oli joskus aikoinaan Devilseissä pelatessaan suosikkipelaajani C. Lemieuxin ohella. Saas nähdä miten pärjää nykyisin.
 

star

Jäsen
Arnotin ja McKayn tuovat ainakin Starsin ylivoimaan lisaa vaihtoehtoja. Arnot on rightin kaveri, jollaisesta Starsin ylivoimassa on ollut huutava pula sitten Hullin lahdon. McKay taas on tarpeeksi fyysinen kaveri tekemaan maskia. Tata hommaa Starsissa on viime aikoina hoitanut Hatcher, joka myos on fyysinen kaveri, mutta jonka kadet ovat sen verran hitaat, etta paluukiekkoihin ei paljoa ole asiaa. Starsin ylivoima paranee naiden vaihdosten myota.

Todennakoisesti Arnot tulee pelaamaan laidassa. Taman ansiosta Stars saa jatkossa jalkeille kaksi kovaa ketjua. Tahan asti on enempi eletty kolmen kovan sentterin varassa, joille ei oikein ole loytynyt laidoista tukea.

Kun tuohon viela lisataan ensimmaisen kierroksen varausoikeus, niin uskon, etta Stars oli voittaja kaupassa.

Lahtijoista Nieuwendyk on kova pelimies, mutta ikaakin on lahes kymmenen vuotta enemman kuin Arnotilla. Langenbrunner on taas ei ikina tule olemaan tahti NHL:ssa. Stars faneja naiden kahden lahto tietysti raastaa, ovathan miehet pitkan linjan starseja. Mielummin minakin olisin nahnyt Belfourin lahtevan, mutta tosiasia taitaa olla, etta kiinnostusta ei oikein tainnut loytya.

Valitettavasti Arnot ei viela tanaan pelaa Bluesia vastaan, mutta perjantaina varmaankin pelaa ja todennakoisesti ykkosketjussa Modanon rinnalla.
 

Bomber

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nhl:BuffaloSabres
Viestin lähetti Jukka
Yksi aikakausi päättyi sitten Washingtonin historiassa, kun Adam Oates kaupattiin. Vaihdossa nuori molari, jonka arvo on ollut laskussa + varausvuoro(ja?) joista ei koskaan tiedä mitä niistä tulee. Vähän harmittaa. Toki Oates varmaan kahden vuoden sisällä lopettaa, mutta silti joukkueen sentteri-osasto jää nyt niin heppoiseksi, että pudotuspeleissä ei ole mahdollisuuksia, vaikka Capitals sinne jollain ilveellä selviäisikin. Mikäs UFA-tilanne on ensi kesänä? Onko siellä senttereitä tarjolla?

Se on ainakin varmaa että nyt Caps varteenotettava kohde ensi kesänä UFA-senttereille: Holik, Lang, Cassels.
Vetoa löisin että vähintään yksi edellä mainituista tarttuu haaviin...Langin ja Holikin puolesta puhuisi Jagrin (ehkä myös Bondran) läsnäolo; pelityyliltään/persoonaltaan sopivimpana ja sitä kautta todennäköisimpänä pitäisin Casselsia.
 

Necrolyte

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Leijonat, Caps
Capsin kauppatouhut

Todellakin hyvästi playoff-paikka... Onneksi Capsit eivät kuitenkaan täällä esitettyjen uhkakuvien mukaan myyneet muitakin runkopelaajia kuten Konowalchukia tai Nikolishiniä. Olie ja Bondra (go Bondra!!!) tekivät kummatkin kokonaista 4 vuoden jatkodiilit, Bondra viime kaudella ja Kölli (enkä siis tarkoita Kortelaista :) sitä edellisellä.

Lieneekö tämä uusi kassari, jonka Capsit sitten sai pelannut yhtään NHL-matsia? Farmikokemusta kuitenkin löytynee kohtalaisesti. On tietysti erittäin tervetullutta saada nuorta verta jo ikääntyneeseen kalustoon ja ennenkaikkea Billington-papparaisen kaveriksi luukkua kääntelemään.

Nyt nostettu Peat (nuori pelaaja?) on pelannut aina NHL-rinkiin päästyään ihan hyvin ja iskenyt byyrejäkin pari kappaletta. Tämä siksi että Washingtonin pakkikalusto, ennenkaikkea, on jo niin vanhaa kaliiperia että USA:n olympiamiehistökin jää kakkoseksi.

Ens yönä Caps-Toronto...:D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös