Pelaajasiirrot

  • 15 489
  • 176

Voittaja

Jäsen
Dahlen?? Oletettavasti Hollandilla on sen verran pelisilmää, ettei hanki joukkueeseen pelaajaa, joka ei mahdy pelaavaan kokoonpanoon..Simon toisaalta voisi olla ihan käyttökelpoinen 4-ketjun laituri.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Viestin lähetti Voittaja
Simon toisaalta voisi olla ihan käyttökelpoinen 4-ketjun laituri.

Pelaaja jonka palkka on 2,25 miljoonaa taalaa ei ole käyttökelpoinen nelosketjun laituri. Tuolla palkalla pelipaikka pitäisi löytyä kahdesta ensimmäisestä ketjusta.
 

Voittaja

Jäsen
Niinpä, mutta Detroitissa Simonille ei olisi juuri muuta tarjolla, joten siitä tuo lainaamasi lause:D Ja toisaalta, ainakin minun mielestäni Simon olisi ihan käyttökelpoinen 4-kentän laituri!
 

Ferris

Jäsen
Viestin lähetti Voittaja
Dahlen?? Oletettavasti Hollandilla on sen verran pelisilmää, ettei hanki joukkueeseen pelaajaa, joka ei mahdy pelaavaan kokoonpanoon..Simon toisaalta voisi olla ihan käyttökelpoinen 4-ketjun laituri.

Hmmm, todella mielenkiintoinen mielipide... Oletko seurannut Capseja yhtään tällä kaudella? Dahlen 56 peliä 19+24 pistettä ja yksi liigan parhaimmista pelureista laitaväännöissä. Kiekkoa ei saa sen suojauksesta pois millään. Hän ei siis mahdu Detroitiin, mutta Simon, joka ei ole edes fyysinen enää ja tehnyt vähemmän pisteitä mahtuu?
 

Vaicci#63

Jäsen
pyh,pitäkööt capsit nhl:llän ärsyttävimmät pelaajat itsellään,kuten esim Adam Oates ja NEITI,sekä Cull....hups,calle Johansson,Olaf Kölzig ja Dahlen
 

Voittaja

Jäsen
Pisteistä viis, Detroitissa on niin paljon parempia hyökkääjiä, kuin Dahlen tai Simon, että tarvetta ei ole kummallekkaan. Mutta, Simon periaatteessa osaa tuon kovan pelin, toisin kuin Dahlen, joten ottaisin siksi Simonin mielummin jarrukenttään jauhamaan.

Todellisuudessa ns. vapailla markkinoilla on tällä hetkellä vain pari pelaajaa, jotka ottaisin tämän hetkiseen Detroitin miehistöön: Poti ja Kasparaitis. Kumpikin taitaa olla vaan senverran kalliita hankkia, joten olen tyytyväinen, jos näillä miehillä mennään.
 

Vaicci#63

Jäsen
niin,puolustukseen detroit tarvitsee vahvistusta,sen jälkeen joukkue on täydellinen.hyökkäys:mm...yzerman,robitaille,hull,fedorov,Shanahan

puolustus:Lidström,Chelios,sinne tarvitaan vahvistusta,jos kaspa ja Poti tulisivat niin se olisi myös hyvä

Maalivahti:Hasek
 

Detroit91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
höpö höpö. Detroitin puolustus ei tarvi ainakaan mitään Kaspaa "vahvistamaan" joukkuetta. Mies on ihan turha jäähynottaja ja itsensä ulospelaaja...:D

Nuoret pakit ála Wallin, Fischer, Kuznetsov pystyy kyllä vanhojen partojen kanssa hoitamaan alakerran. Lisäksi Dandy tuo nopeutta ja Olausson ja Duschesne voimaa hyökkäyspäähän.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Detroit todennäköisesti jättää Kasparaitiksen hankkimisen ensi kesän murheeksi. Pittsburgh on vaatinut vaihdossa Fischeriä ja Red Wings ei aio luopua yhdestäkään vakiokokoonpanon miehestä. Ainut joka voisi mennä toiseen suuntaan on kivitalon kokoinen Maxim Kuznetsov ja sitten varausvuoroja. En usko että siihen diiliin Pittsburgh suostuu. Lisäksi Uwe Krupp on saanut vauhtia paranemiseensa ja saattaa ehtiä pelaamaan runkosarjan viimeisissä matseissa. Siinähän se luuta olisi ihan omasta takaa, jos vaan mies kunnossa on.

Yzermanin polvi muuten tuntui edelleen Stevien mielestä oudolta ja huiliaikaa on pidennetty parilla viikolla. Mitään ei haluta riskeerata, kun kerran pari pistettä tuota runkosarjajohtoakin on. :)
 

Vopat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Philadelphia Flyers
Ville Nieminen meni sitten pingviineihin ja Kasparaitis Coloradoon.
Että semmosta.
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville Marion talliin..toivottavasti Mario paranee ja Ville Marion rinnalle..toiveajattelua, mutta olisi hienoa jos noin joskus tapahtuisi.
 

Ghost

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins
Mitäköhän tuosta nyt sanoisi. Ehkä pieni pettymys odotuksiin nähden, mutta kuitenkin taloudelliset realiteetit huomioonottaen ihan hyvä treidi. Ja mukavahan se on Pensiin saada lisää suomalaisväriä. Kertokaapas tuosta Berrystä hiukan jotka miehestä tiedätte. Onko tulevaisuutta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Jep. Ei tullut Kaspaa meille, kuten vähän oli odotettavissa. Taas Colorado vei kovan pakin nenän edestä kuin vähän v*ttuillakseen Red Wingsille. Rob Blaken kanssahan kävi vähän samalla tavalla. Mutta hyvä näinkin. Blake-Foote-Kasparaitis, ei ainakaan kovuus pakistosta lopu. :)
 

Särki

Jäsen
Taisi olla Villelle aikamoinen shokki lähteä Coloradosta,juuri kun oli peli lähtenyt rullaamaan ihan mallikkaaksi.

Näillä hetkillä kauppoja ilmaantuu melkoisella tahdilla ja suomalaisia on jo siirtynyt melko paljon
ja Oates Flyersiin paikkaamaan loukkaantuneita Roenickia ja Primeuta!!!

kuten miksu jo aiemmin ilmoitti
 
Viimeksi muokattu:

beerhunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS,Montreal,San Jose
Harmi

Harmittaa vaan Villen puolesta kun se oli viime pelit pelannu aika hyvin...Ja Pens jää pleiareiden ulkopuolelle
 

brendadervin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas, Ilves, hcbat
Ville Nieminen

Harmittaa kyllä Niemisen siirto. Suomalaisia ei hyvissä joukkueissa todellakaan ole liikaa :(
 

Vaicci#63

Jäsen
kyllä käy niemistä sääliksi.Joutua nyt tuollaiseen surkeaan p-a seuraan siirtymään.Peliaikaa mies tulee saamaan mutta ei menestystä.NO GLORIA,NO GOLD!!!!!!Kestää vuosikymmeniä ennen kuin pingviinien tasoinen joukkue pääsee loppuotteluun.Siis voi Niemistä!Mutta saa nähdä tuleeko mies MM-kisoihin
 

Aksu

Jäsen
Villen siirto todellakin harmittaa kahdestakin syystä. Villen viime aikoina mallikkaasti kulkenut peli ei näköjään vaikuttanut mitään. Toiseksi, kuten tuossa joku sanoikin, toivoisi suomalaisia näkevänsä enemmän menestysmahdollisuuden omaavissa joukkueissa. Tulee vielä tylsät pleijarit katseltavaksi, siis suomalaisittain...
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Kyllä Clarke maksoi kovan hinnan vanhasta Adamista joka ei montaa kautta missään tapauksessa pelaa.Bure lähti Rangersiin halvemmalla kuin Oates.
 

Vaicci#63

Jäsen
That's right brother!Villestä taitaa tulla MM-kisojen vakiokävijä.Kyllä Niemisen suu taitaa nyt käydä Coloradossa.Mutta että PITTSBURGHIIN YÄÄÄK!!!!!!!:( :( Voi voi voi
 

Siili

Jäsen
Lisää siirtoja

Darren Van Impe Floridasta Islanderssiin, toiseen suuntaan 5.kierroksen varaus.

Sean Brown Edmontonista Bostoniin, vaihdossa Bobby Allen.

LA Kings poimi waivereista Ted Donaton, Washington Benoit Hoguen ja Montreal Bill Lindseyn.
 

marakatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers, Suomi
Niinpä...

Bobby Clarke on tainnut menettää viimeisenkin järjen hivenensäkin!

Adam Oatesista 3 varausta ja maalivahti.

Mitä tohon nyt oikein voisi sanoa?

Olisi muuten San José voinut hankkia sen Kasparaitisin, olisi sopinut hyvin linjaan Marchamentin parina...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös