Pelaajasiirrot

  • 15 462
  • 176

Rocco

Jäsen
Matteau on Mike Keenanin luottopelaaja ja on Keenanin alaisuudessa pelannut kahdessa eri joukkueessa, Rangersissa ja Bluesissa. En ihmettele vaikka Florida miehen hankkisi. Tosin ketä Floridassa on tarjolla joka Sharksille kelpaa...? Ehkä varausvuoroja.
 

star

Jäsen
Lehtinen-Turgeon-Rucinsky on ollut viime peleissa Starsin selkeasti toimivin, tai oikeastaan ainoa toimiva, ketju.

Malhotralla saattaa olla potentialia, mutta naytot ovat olleet aika vahissa. Kaveri on kuitenkin paassyt kokeilemaan Rangersissa aina ykkosketjua myoten. Heisten meni suoraan farmiin, enka oikein haneenkaan jaksa uskoa.

Naiden faktojen valossa kauppa nayttaa Starsin nakokulmasta aika erikoiselta ellei sitten tassa olla valmistelemassa jotakin vahan suurempaa siirtoa. Olisi mukava nahda Bure AA-Centerin jaalla jatkossa...

Kapasen Nikon kannalta Malhotran tulo Starsin ennestaankin vahvalle sentteriosastolle ei valttamatta ole hyva uutinen ellei sitten Joe lahde yhtena maksuvalineena mahdollisessa Bure-kaupassa. Saattaa olla, etta lahtee toinenkin olympiavoittaja, eika se huono asia olisikaan, ainakaan Starsille.
 

tom byron

Jäsen
Bure kauppa!

Taitaa olla Malhotra menossa Floridaan! Lisäksi Morrow ja Langenbrunner, joista onkin jo huhuiltu! Ehkä Malhotra annetaan aikaisemman huhuiltun ykköskierroksen sijasta?
 

vieri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Inter, Gli Azzurri, Avs, Bears, Jokerit
eikös Bure kauppa jo kariutunut koska Dallas ei halunnut luopua sekä Morrowista että Langenbrunnerista.

kaikkihan vähän englantia osaavat, joten...

The Chicago Blackhawks, who appear headed for the playoffs for the first time since 1997, added depth on Wednesday by acquiring Tom Fitzgerald from the Nashville Predators for a fourth-round 2003 pick and future considerations.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Aika odotettu oli tuo Fitzgeraldin lähtö Nashvillestä. Hänestä oli kiinnostunut monikin joukkue mutta näköjään sit Chicago vei pisimmän korren. Fitzgerald on arvokas puolustava hyökkääjä ja loistava pelaamaan alivoimaa. Ja tuo lisää syvyyttä Blackhawksien hyökkäykseen...

Hyvä kauppa ainakin lyhyellä tähtäimellä. Mutta se on vaikea aina mennä sanomaan mitään kun annetaan varausvuoroja koska ei sitä voi oikeen tietää et millaisen pelaajan sieltä draftista sitten saadaan...

mut hyvä diili chicagolle....
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Fitzgerald

Ihan hyvä kauppa tosiaan Blackhawksilta. Niin kuin aikaisemmin todettu niin mies on hyvä monipuolinen hyökkääjä ja osaamisellaan tuo sitä tärkeää syvyyttä joukkueen hyökkäykseen. Pudotuspeleissä tämä korostuu entisestään. Monet varmasti muistavat Tomin Floridan huippuajoilta. Mies oli yksi joukkueen tärkeimpiä ja suosituimpia pelaajia.
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
Fitzgerald

Onko tietoa kuka nousee nyt Predatorsien kapteeniksi? Eikös, Fitsu ollut niiden kapteeni jo pitkään..? Niin, ja Timosella on A, eli jos vaikka hänestä tulisi C?
 

ipanmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canadiens
Tom Fitzgerald

Tom on erinomainen puolustava hyökkääjä joka tuo varmasti kokemusta ja malttia Chigagon hyökkäykseen ja on erittäin hyvä alivoimapelaaja. Fitzgeraldhan hankittiin aikoinaan ensimmäisten pelaajien joukossa Floridaan silloin kun joukkuetta alettiin kasaamaan. Tämän jälkeenhän mies pelasi jonkin aikaa myös Coloradossa jonka jälkeen hänet myytin Nashvilleen. Toimi myös Nashvillen kapteenina mikä osoittaa että miestä kunnioitetaan joukkueen sisällä paljon. Järkevä ostos Blackhawkseilta.
 

railwayman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (& Devils)
Ihmetyttää tuo Fitzgeraldin kauppa yhdessä suhteessa. Nashville sai miehestä ymmärtääkseni neljännen kierroksen varauksen Chigagolta, jonka varausvuoro ei ole edes kärkipäässä. Pelaajasta oli kiinnostunut muitakin seuroja. Ihmetyksen aiheeni onkin, mitähän ne muut seurat on tarjonnut? Vanhoja varusteita vai?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Toronto sit päätyi Barrassoon. Ei ehkä huono kauppa Toronton kannalta. Mutta ei Schwab ole huonosti todellakaan pelannut Toronton maalilla. Moni luuli aluksi että huonosti menee mutta ihan hyviä otteita on mies näyttänyt. Ja tämä kauppa varmasti vielä entisestään parantaa kilpailu joukkueessa nyt kun Joseph on sivussa. Hyvä diili ajatellen näin lyhyellä jaksolla. Ja sen takia Barrasso hankittiin. Eihän mikään tulevaisuuden molari enään ole :)

täältä löytyy jotain nippelitietoa 10 viime vuoden ajalta siitä et mitä on tapahtunut siirtojen takarajan aikana.

http://www.usatoday.com/sports/hockey/02deadliine-pasttrade.htm
 

Abu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Jokerit
Todella hyvä hankinta Torontolta, eikä nelosvaraus ole ollenkaan huono korvaus Carolinalle, kun on kaksi lähes yhtä hyvää maalivahtia ja Barrasso melko varmasti lopettaa tämän kauden jälkeen. Joseph sai haastajan, Barrasso on kaksinkertainen Stanley Cup-voittaja ja nykyisessä vireessään parempi valinta maaliin kuin Cujo. Quinn kuitenkin luottanee Cujoon, vaikka Barrasso pelaisi miten hyvin, joten tuskin tuolla kaupalla muuta merkitystä on kuin parempi kakkosvahti. Tietysti saatiin myös hyvä maalivahti runkosarjan loppuun, mutta sillä nyt ei enää ole juurikaan väliä.

Toipuuko Joseph playoffien alkuun? Ilmeisesti mahdollisuus oli jotakuinkin 50-50, joten Barrasso saattaa jopa saada playoff-pelejä Torontossa. Olisin mielelläni nähnyt kaikkien aikojen Pittsburgh-vahdin St. Louisissa ykkösmaalivahtina playoffeissa, mutta eihän tuo Torontokaan huono vaihtoehto ole.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
Olen kyllä sitä mieltä, että Barrasso aloittaa pleijareissa. Joseph ei voi olla aivan entisensä heti palattuaan. Barrasso on ollut tällä kaudella kovassa vireessä, toisin kuin Joseph ennen loukkaantumistaan. Olympialaisten peluutus sattoi olla merkki siitä, että tietty GM on menettämässä uskoaan Cujon kaikkivoipaisuuteen. Tai sitten ei vain ollut varaa riskeerata siinä paineessa omaa veskaa suosimalla. Ajatelkaa jos kaikkien näiden vuosien jälkeen Toronto voittaisi pytyn, maalissa Barrasso? Ei nimittäin ole mitenkään mahdoton ajatus, vai onko?

Mielestäni Josephin jatko Torontossa ei ole kirkossa kuulutettu. Jos Leafseissä oltaisiin 100% varmoja että Cujo hoitaa pytyn maailman kiekkopääkaupunkiin, hänelle olisi tehty jatkosopimus jo viime kesänä. En silti väitä, etteikö Joseph jatkaisi Torontossa, mutta mutta... Kesällä ei muita vastaavan tason veskoja ole UFA:na, joten kiinnostusta varmaankin on. Esim. St. Louis saattaisi haluta Keenanin häätämän veskansa takaisin. Dallas saattaa osoittaa myös ainakin lievää kiinnostusta aiheeseen.

Aina on mahdollista että Cujon jatkosta on jo sovittu, mutta asiaa ei jostain syystä ole julkistettu. Ihmettelen vain, miksi asiaa kannattaisi "salailla". Eihän huippuveskan jatkosopimuksen varmistaminen kai fiilistä pukukopissa laskisi? Vai haluaako johto pitää pelaajat varpaillaan ja luoda "viimeinen tilaisuus-fiilistä"?
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Jamie Pushor Pittsburghiin neljättä kierrosta vastaan. Vaikea sanoa treidistä mitään, kun ei Pushorin pelejä paljoa ole nähnyt, mutta eiköhän Pushorkin vahvista Penguinsin puolustusta. Näyttää neljäs kierros olevan kova sana tänä vuonna (Fitzgerald, Barrasso, Pushor).
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Ja lisäksi Penguins hankki Shean Donovanin Atlantasta waiver-listalta. Ihmetyttää miksi Donovan on laitettu waiveriin, kumminkin kohtuu pelaaja, tehot tällä kaudella 6+6 ja 40 minuuttia jäähyjä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mielestäni Jamie Pushor tuo kovuutta Penguisin puolustukseen. Mikä on hyvä lisä ja tämä tietää et kaspa lähtee.
Pushor on ihan hyvä pakki. Maalinedusta pelaamisessa tosi hyvä. Ja taklaa kovasti.

Sitten muita treidejä:

Francis Lessard Philly---->Atlanta
David Harlock Atlanta---->Philly

Atlanta hankkii nuoria pakkeja joukkueeseensa. Lessardissa on ainesta nousta top-10 fighteriksi NHL:ssä muutaman vuoden sisällä. Tämä saattaa tietää sitä että Atlanta luopuu joko Tameristä tai Andy Suttonista.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Aika kovan hinnan Atlanta oli valmis maksamaan Lessardista. Mikäli mies kamppailee 7. pakin paikasta ja kovanaaman roolista niin Harlock, 3. kierros ja 7. kierros ovat ehdottomasti liikaa.

Philadelphia itse hankki Lessardin aikoinaan pelkällä 8. kierroksen varausoikeudella Carolinasta. Tässä kaupassa maksimi mielestäni olisi ollut Harlock + 7. kierros. Harlock tosin oikeastaan oli aivan turha mies mm. mies voitti kaudella 2000-01 NHL:n miinuspörssin ja paikkaili tällä kaudella vain loukkaantumisia Atlantassa. Mutta lisäksi kolmannen kierroksen varausoikeus ja vielä Atlantasta, missä varausvuoro on ilmeisesti melko hyvä. Huh huh.

Mitähän Flyers Harlockilla miehellä tekee? Ei tuo farmiin kovuutta Lessardin tilalle eikä myöskään taitoa.
 

Clark Kent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät,Leafs,Everton, MuSa,P-Kärpät, Sea City Storm
Barasson treidi oli hyvä, sillä saatiin kuitenkin halpaan hintaan hyvä molke. CuJo:lle hyvä tausta tuki. Nyt on maalivahtiosasto kunnossa. Seuraavaksi voitaisiin treidata Jonas "Chicken" Höglund.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tällä hetkellä Niclas Hedberginkin olisi vahvistus Penssien puolustukseen. 4th rounderi on ihan ok, ehkä kuitenkin hieman yläkanttiin jos vertaa esim. Barassoon.

Atlantalla on todella kovat odotukset Lessardilta jos noin kovan hinnan maksaa.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Lessardista voi tulla ihan hyvä vakiomies NHL kokoonpanoon ja mies on lisäksi hyvä hanskaamaan. Olen nähnyt miehen otteita aika paljon ja eihän huono ole. Esitti tosi pirteitä otteita Philadelphian harjoitusleirillä ja harjoitusmatseissa. Mutta Phillyn puolustuksessa on 7 pakkia ennen häntä joten melkeen ainut vaihtoehto oli siirtyminen pois.
D.Harlock on aika turha mies ja en kyllä usko et philadelphialla on paljoa käyttöä miehellä. Phantoms kutsuu. Atlantalla on nyt 2 kovaa lupausta fighter rintamalla. Nimittäin Lessard ja Darcy Hordichuk.
Tamer ja Sutton ovat lähtökuopissa Atlantassa. Joukkue hankki myös Philadelphiasta aikasemmin Joe Dipentan. Josta hänestäkin voi tulla ihan kelvollinen pakki joku päivä jos vaan kehitys jatkuu. Joten Atlanta selvästi yrittää nuorentaa pakkikalustoaan.
 

STim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, JYP
Kannu Torontoon???

Viestin lähetti Tkachuk7
Olen kyllä sitä mieltä, että Barrasso aloittaa pleijareissa. Joseph ei voi olla aivan entisensä heti palattuaan. Barrasso on ollut tällä kaudella kovassa vireessä, toisin kuin Joseph ennen loukkaantumistaan. Olympialaisten peluutus sattoi olla merkki siitä, että tietty GM on menettämässä uskoaan Cujon kaikkivoipaisuuteen. Tai sitten ei vain ollut varaa riskeerata siinä paineessa omaa veskaa suosimalla. Ajatelkaa jos kaikkien näiden vuosien jälkeen Toronto voittaisi pytyn, maalissa Barrasso? Ei nimittäin ole mitenkään mahdoton ajatus, vai onko?


Kyllä toi pytty Torontoon kuulostaa aika epätodennäköiseltä.
Pelkällä maalivahtipelillä sitä ei missään tapauksessa voiteta.

Joukkueen liiderinä on Mats Sundin, joka ei tunnetusti kestä paineita. Sundin on kyllä hyvänä päivänä aivan loistava, mutta mutta kun sattuu ne huonot päivät niin mies on vain kalpea varjo!
Eikä Toronton joukkue muutenkaan paperilla näytä kovin vahvalta, jos verrataan muihin suosikkeihin. Tosin paperillahan ei koskaan voiteta otteluita.
 

Tkachuk7

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, WPG, BUF, EDM, STL
No joo. En hetkeäkään usko tai ole uskonut että Toronto voittaisi. Enkä todellakaan toivo sitä.;) (kts. suosikit) Mutta ajatuksena mielenkiintoinen tilanne se olisi...
 

Miksu00

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Penguins tullee tekemään ison kaupan, ainakin Laukkanen uumoili niin Ylen text.tv:ssä s.236..saa nähdä..
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Ei osunut tuo ainakaan meikäläisen silmiin...Siis tämän päivän uutisissa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös